Lansam un nou Program de Terapie la Distanta!

Lansam un nou Program de Terapie cu abonament lunar! Reducere 50%! Inscrie-te acum. Locuri limitate!!

 

Lansam un nou program de terapie care consta in sedinte de terapie la distanta cu durata de 45 de minute. Va puteti inscrie la program achizitionand abonamentul lunar, in valoare de 100 de lei (pentru o sedinta lunara de terapie).

Abonamentul are 50% Reducere fata de costul normal al unei sedinte de terapie, care este 200 de lei per sedinta.

Locurile pentru acest program sunt limitate. Daca doriti sa va inscrieti o puteti face pana la limita a 20 de locuri.

Puteti opta pentru o sedinta lunar, doua (bi-lunar) sau patru (saptamanal).

VREAU SA MA INSCRIU

Va puteti dezabona oricand de la programul de terapie.

Terapia este efecuata de Anca si Catalin Bogdan, Terapeuti Acreditati International.

Terapia se efectueaza prin tehnicile A-Ouverta Mannas©, Reiki sau alte tehnici, potrivite de la caz la caz.

A-Ouverta Mannas© – Sistem Energetic de Vindecare Spirituala, Acreditat International – IPHM.

Fondatori Sistem: Anca Bogdan & Catalin Bogdan

Fondatori al Sistemelor Energetice Karanna©

Puteti citi Testimoniale despre activitatea noastra, AICI.

 

Cum ma pregatesc pentru Terapie Energetica la distanta?

Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.
Pozitia Corpului Picioarele puţin depărtate (la aprox. 20-30 cm distanţă unul de altul), mâinile puţin depărtate de corp, cu palmele în sus, pe lângă corp. Degetul mijlociu trebuie să fie unit cu degetul mare, la ambele mâini. Puteti tine in maini cristale, in timpul meditatiei (ex: herkimer, citrin, ametist, ametrin). Acum puteţi începe meditaţia.

Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata, picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele in sus.

NOTA – IMPORTANT!: terapia se efectueaza la fel de eficient indiferent daca aveti sau nu timp sa stati in liniste in timpul emiterii, asa cum am exemplificat mai sus, pentru a primi constient emisia.

Terapia se efectueaza in functie de optiunea pe care o veti alege, lunar (o data la 30 de zile), bi-lunar sau saptamanal, la ora 21:30 ora Romaniei.

Cum calculati data emisiei: emisia se va efectua in aceeasi zi in care ati facut comanda, respectiv ziua in care ati primit email de confirmare a platii comenzii. Acest email va vine automat daca platiti cu cardul online sau in cateva zile daca platiti prin transfer bancar.

De ex: daca ati platit luni, 25 ian, emisia va avea loc in aceeasi zi, la ora 21:30 ora Romaniei. Dupa 30 de zile veti primi un email automat de instiintare a crearii unei comenzi pentru achitarea terapiei din luna respectiva. Dupa ce achitati comanda, in aceeasi zi, veti avea terapia. Daca intarziati cu plata, programul se decaleaza conform platii dvs.

Daca selectati terapie 2 sau 4 pe luna, adica una la 2 saptamani sau una saptamanal, atunci din ziua platii, in care veti avea prima emisie, in 2 saptamani sau saptamanal in aceeasi zi a saptamanii veti avea urmatoarele emisii programate automat. De asemeni, daca intarziati cu plata, programul se decaleaza conform platii dvs.

NU ESTE NEVOIE SA FACETI DVS PROGRAMARILE, ACESTEA DERULANDU-SE IN MOD AUTOMAT, dar daca totusi doriti sa faceti dvs personal programarile, pentru sedintele de terapie din cadrul abonamentului, o puteti face utilizand formularul de pe site:

VREAU SA IMI PROGRAMEZ SINGUR SEDINTELE DE TERAPIE

 

NOTA : In cazul in care nu faceti programari personal, vom utiliza din oficiu pre-programarile conform celor enuntate mai sus. O sedinta neprogramata de dvs nu este o sedinta care nu a avut loc, ci este o sedinta care s-a derulat in sistem automat.

 

VREAU SA MA INSCRIU

0 0 voturi
Total Stele
1 Comentariu
Cel mai nou
Cel mai vechi Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
  • No products in the cart.
1
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Karanna Academy Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări