DURATA CURS: O SAPTAMANA. Proiecţia astrală, sau călătoria astrală este fenomenul paranormal prin care al unei persoane se desprinde de corpul fizic şi călătoreşte, uneori la mari distanţe, faţă de acesta.

Curs Proiecţia Astrală

Instructor Acreditat RR Institute – Certified Astral Projection Specialist

Reikirays6

 

CURS SELF STUDY – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

DURATA ACCES CURS: O LUNA

PE O PERIOADA DE O LUNA AVETI ACCES INSTANT LA TOATE MATERIALELE CURSULUI

Proiecţia astrală, sau călătoria astrală este fenomenul paranormal prin care al unei persoane se desprinde de corpul fizic şi călătoreşte, uneori la mari distanţe, faţă de acesta. Mai este cunoscut şi sub numele de decorporalizare sau experienţă extracorporală (Out of Body Experience sau OBE)

Proiecţia astrală se realizează în mod natural în timpul somnului, sau provocată prin diverse tehnici de meditaţie sau de intrare în stări de conştiinţă modificate. Fenomenul de ieşire spontană din trup se produce în anumite circumstanţe, în special atunci când subiectul suferă o traumă psihică sau un accident, sub influenţa anestezicelor sau drogurilor.

Senzaţia de benefică detaşare este urmată de observarea propriului trup de la o înălţime de 2 – 3 metri, sau din unul dintre colţurile camerei, în cazul în care fenomenul se produce în interiorul unei încăperi. Mulţi dintre cei care au trăit o astfel de experienţă povestesc şi despre o repulsie puternică a spiritului faţă de perspectiva de a reveni în corp.

Suntem mai mult decât un trup iar universul nu se limitează doar la realitatea fizică. Conform unor estimări, peste 50 de milioane de persoane au avut experiențe de proiecție în afara corpului fizic, acest număr impresionant sugerând că fiecare dintre noi poate să aibă acces la aceste experiențe, cu destul de mare ușurință. Studiind atent experiențele extracorporale, s-au putut observa caracteristicile lor comune și s-au descoperit anumite chei practice esențiale care îi vor ajuta pe cei interesați să exploreze cu succes dimensiunea vastă și enigmatică ce se deschide atunci în fața lor.

Călătoria astrală era cunoscută în trecut. Egiptenii numeau corpul de lumină, Ka şi au lăsat inscripţii şi desene în piatră care descriu cum sufletul părăseşte corpul uman. Tibetanii îl numesc cel de al doilea corp, cel care găzduieşte sufletul. Mulţi filozofi greci ca Platon, Herodot şi Hermotimus au vorbit despre asta. Chiar şi în biblie scrie, de exemplu în Apocalipsa lui Ioan, dar şi în Epistolele lui Paul din Tars.

 

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt in format PDF DOWNLOADABIL.

Materialele de curs parcurse anterior raman disponibile in permanenta, pana la terminarea perioadei de acces a cursului.

Veti putea accesa integral toate materialele cursului, fara nicio restrictie. Puteti finaliza cursul intr-un interval maxim de o luna de la achizitionarea acestuia, accesand o unitate de curs pe zi, sau il puteti finaliza intr-un interval mult mai redus, daca accesati unitatile de curs intr-un ritm mai rapid. Este decizia dvs.

 Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Start Curs”, din dreapta sus a paginii.

Programa Curs

CURS PROIECTIA ASTRALA
Proiecţia astrală: călătorie în afara corpului 01:00:00
Percepţia astrală 00:30:00
Cum se pune în aplicare Calatoria Astrala? 00:30:00
Metodele de Proiecţie Astrala 00:30:00
Obstacole 00:30:00
Întrebări şi răspunsuri despre călătoria astrală 00:30:00

Recenzii Curs

5

5
5 recenzii
 • 5 stele5
 • 4 stele0
 • 3 stele0
 • 2 stele0
 • 1 stele0
 1. Avatar Of Dascalu Marius

  Va multumesc !

  5

  Am acesat Proiectie astrala si l-am “savurat” citind consecutiv toate modulele.
  Aproximativ doi ani in urma am avut o astfel de experienta minunata in timpul somnului.
  Sunt mai mult decat convins ca am trait acest fenoment.
  M-am trezit “constient”, la o anumita inaltime si apoi aveam capacitatea de “zbura”cu viteze uimitoare, peste munti, orase…unde doream s-ajung.
  Mi-amintesc cu drag ca am avut o stare de bine si pace, cum n-am mai trait de-atunci.
  Ma voi stradui sa-mi induc aceasta stare in mod constient.
  Mi-e “dor”de acea stare minunata !

  Va multumesc !

 2. Avatar Of Tutoveanu Cristiana

  CURS FOARTE INTERESANT

  5

  Cursul Proiectia Astrala CALATORIE IN AFARA CORPULUI este foarte interesant si extrem de captivant.

 3. Avatar Of Minerva Crina Veghes

  Curs Proiecţia Astrală

  5

  Un curs foarte bine structurat,cu multe informati ,cum sunt toate cursurile .
  Multumesc

 4. Avatar Of Ileana

  Un curs foarte interesant

  5

  Un curs foarte interesant ce trebuie aprofundat in timp. Este foarte bine structurat si pe intelsul celor novici in ale spiritualitatii. Va multumesc foarte mult pentru daruirea voastra.

INCEPE ACEST CURS
545 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

7947

Detalii Instructor

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Catalin Bogdan ۞ Autor ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Consilier de Dezvoltare Personala Acreditat CNFPA ۞Advanced Certified Hypnotist AAH (The American Alliance of Hypnotists) ۞ Hipno-Terapeut Acreditat PHPA (Hypnotherapy Practitioners Association) ۞ Hipno-Terapeut Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Terapeut Regresie in Vieti Anterioare Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA ۞ Fondator Tehnica Regresie in Vieti Anterioare – Metoda Looping Regression© ۞Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Masters Diploma ۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Past Life Regression Diploma Studii: ۞ Tehnologia Constructiilor – UTCB ۞ Facultatea de Constructii – UTCB
Mai multe Cursuri de Catalin Bogdan
2011-2020 Copyright by Karanna ©