Protectie Energetica (Psy Defence)

Curs Video Online Live Protectie Energetica

Spatiile in care sunt imprimate energii negative sau malefice sunt de regula spatii in care oameni care locuiesc / lucreaza in astfel de spatii se cearta incontinuu,de regula la cateva minute dupa ce patrund in interior, firma are probleme financiare indiferent de premisele afacerii si sansele de succes sau de efortul depus de angajati / patroni, pot aparea agresivitati verbale sau chiar fizice, dureri de cap (migrene) persistente asociate cu spatiul respectiv, dureri acute sau stari nervoase paradoxale, pierderi financiare in urma unor situatii care in mod normal nu ar fi avut motiv sa apara, etc… 

Atacurile tintite – intentionat sau nu – de catre si catre persoane care sunt atrenate pentru aceasta sau care o fac instinctiv, sunt denumite generic ATACURI PSI.Daca sunteti tinta unor astfel de atacuri veti avea o vitalitate scazuta, ganduri negre, chiar depresii, pot aparea ganduri obsesive, stare generala de rau, nervozitate, dureri acute in anumite zone ale corpului, cel mai frecvent in zona capului si a inimii, putand avea manifestari pana la moarte subita daca nu va aparati sau daca atacul nu inceteaza.

Atacurile PSI pot fi produse si de aparate, nu numai de catre  oameni sau entitati.Un astfel de atac PSI poate fi depistat in functie de intensitatea si mai ales de durata neintrerupta a atacului.Daca sunteti tinta unui atac cu un aparat radionic sau similar, singura solutie este neutralizarea aparatului si refacerea rapida a campurilor persoanei atacate, in caz contrar aceasta poate sa devina pur si simplu o marioneta in mana agresorilor, in functie de scopul determinat al atacului PSI, sau, in cazuri mai grave, persoana atacata PSI se poate imbolnavi si i se poate produce chiar moartea.

Nu ignorati semnele unui atac PSI sau agresiune energetica, pentru ca , mai devreme sau mai tarziu veti avea de suferit dvs, firma dvs si chiar familia in anumite cazuri.

Atac Psi Energetic

Atacul PSI si Corzile Energetice / Stringuri

Atacul psihic direct are loc atunci cand victima se afla in fata agresorului. Acesta actioneaza pur mental trimitand corzi energetice (stringuri) catre persoana vizata de catre agresor.

Atacul psihic indirect se executa in absenta victimei, care, de obicei, nu are cunostinta despre ceea ce i se intampla. In majoritatea cazurilor, ea nu afla niciodata ca, intr-o anumita perioada a vietii sale, s-a aflat sub incidenta unor emisii energetice agresive si distructive. 

Rezultatele aplicarii acestor practici de influentare a biocampurilor umane sunt imprevizibile.De multe ori, agresorului ii scapa actiunea de sub control, facand, in mod inutil, multe victime, fara a-si putea atinge scopul propus.

Majoritatea oamenilor rezista agresiunilor psihice, mai ales daca ele sunt programate pe termen relativ scurt (o luna, 3 luni, 6 luni). Atacurile programate pe termen lung ( ani de zile sau toata viata) si cele repetate la anumite intervale de timp (calculate dupa norme stiute numai de catre practicieni) pot avea consecinte deosebit de grave.

SERVICII DE PROTECTIE ENERGETICA

2011-2020 Copyright by Karanna ©