Curs de Aromaterapie – Online 4 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Curs Aromaterapie

Nivel I

Curs Aromaterapie

 

ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

TIP CURS – BASIC

Tip Curs Basic

CURS ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

Logos Iphm Iaoth

Cursul de Aromaterapie se desfășoară online și vă puteți înscrie oricând

Abonament Lunar 4 Lecții / Lună 

SAU 

Acces integral GRATUIT pentru membrii echipei doTERRA KARANNA©*

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU ÎN ECHIPA doTERRA KARANNA© ȘI SĂ PRIMESC ACEST CURS DE AROMATERAPIE GRATUIT  

CONTACTEAZĂ-NE PRIN EMAIL DACĂ AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII

 

DURATĂ CURS NIVELUL I : 9 LUNI + O LUNA BONUS GRATUIT!

40 DE LECȚII – MATERIALE SCRISE

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

PRIMA LECȚIE ESTE GRATUITĂ PENTRU UTILIZATORII LOGATI ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ! :) :) :)

 

  CE PRIMEȘTI ?

 

  40 de Lecții 

 

  Materiale – Instrumente specifice de lucru cu uleiurile esențiale 

 

  Infografice – Pentru o mai ușoară înțelegere a proprietăților uleiurilor esențiale 

 

  Abordare Holistică asupra corpului fizic și a corpurilor energetice subtile

 

  Uleiurile Esențiale și curățarea / echilibrarea Chakrelor

 

  Uleiurile Esențiale și Emoțiile

 

  Module de Specializare pe Aromaterapie

 

  Module de Specializare pe uleiurile esențiale și produsele doTERRA

 

  Certificat cu Triplă Acreditare Internațională – IPHM – IAOTH & Karanna©

 

10 BONUSURI!

 

  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteți adresa întrebări în scris, prin mesaje, în cadrul platformei de curs, Instructorului)

 

SIMFONIA CELULELOR – Simphony of the cells

 

150 utilizari ale celor mai folosite 10 uleiuri esentiale doTERRA

 

  PROGRAMUL dōTERRA™ 30-DAY CLEANSE

 

INFOGRAFIC – 50 de utilizari ale uleiurilor esentiale

 

INFOGRAFIC – 7 uleiuri pentru digestie

 

INFOGRAFIC – uleiuri pentru reglarea emoțiilor

 

INFOGRAFIC – uleiuri pentru somn

 

INFOGRAFIC – uleiuri pentru imunitate

.

.

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

 

Cursul de Aromaterapie poate fi urmat atât de începători cât și de persoane cu experiența în domeniul terapiilor holistice, de ex. practicanți de yoga, meditație, mindfulness, terapeuți, etc. Cursul este structurat astfel încât să fie accesibil și util indiferent de nivelul actual al cursantului.

 

CE SUNT ULEIURILE ESENȚIALE?

 

Uleiurile esențiale sunt substanțe volatile extrase din plante (rădăcini, flori, semințe, frunze, scoarță sau tulpini). Atunci când simțim mirosul unei flori sau strângem în mână o frunză de busuioc sau de mentă, simțim mirosul uleiului esențial.

În natură, uleiurile esențiale reprezintă sistemul de apărare al plantelor împotriva dăunatorilor și paraziților, uleiurile sunt așadar sistemul imunitar al plantei. Uleiurile esențiale reprezintă esența plantei, sunt extrem de concentrate și pure.

S-a dovedit științific că fiecare ulei esențial conține sute de substanțe active, constituenți chimici naturali, iar profilul chimic, concentrația anumitor constituenți dau potența fiecarui ulei în parte.

Cea mai eficientă opțiune de tratament naturist pe care o avem la dispoziție, este reprezentată de utilizarea uleiurilor esențiale pure cu grad terapeutic – CPTG

Cptg Doterra Uleiuri Esentiale Grad Terapeutic

.

DE CE SĂ FOLOSIM ULEIURILE ESENȚIALE?

 

Sunt antibiotice naturale, eficacitatea lor fiind dovedita încă din 1887 (Chamberland a evaluat stiințific virtuțile antibiotice ale uleiurilor esențiale, oregano și scorțișoara împotriva Bacilului anthracis).

În cazul antibioticelor de sinteză, utilizate în medicina alopată, avem doar 1-2 substanțe active iar “bacteriile” pot dezvolta rezistență, în acest caz fiind necesar ori să mărim doza, ori să schimbăm antibioticul.

Este dovedit stiințific că uleiurile esențiale conțin sute de compuși chimici (principii active), care acționează sinergic și în acest caz nicio “bacterie” nu poate să dezvolte rezistența (la atât de multe principii active) și tocmai datorită acestui fapt, uleiurile esențiale sunt la fel de eficiente de fiecare dată când le utilizam.

În plus, acțiunea substanțelor antibiotice (naturale) din uleiurile esențiale au o acțiune blândă, dar extrem de eficientă, neafectând în mod negativ flora intestinală.

Este dovedit stiințific că uleiurile esențiale sunt antivirale, sunt un suport excelent pentru corp în caz de răceli/viroze. Astfel, ele pot ajuta la prevenția infecțiilor.

Au o influență pozitivă asupra corpului nostru, iar atunci când difuzam uleiuri esențiale în cameră, purifică atmosfera în mai puțin de 10 minute.

La Universitatea Manchester (Anglia), s-a realizat un studiu care a arătat că nu a mai rămas niciun germen viu după dezinfectarea cu uleiuri esențiale: Stafilococul auriu, clostridia difficile, Escheria coli, etc. Eficacitatea uleiurilor esențiale este dovedită de cele peste 10.000 de studii existente.

.

CUM ACȚIONEAZĂ ULEIURILE ESENȚIALE?

 

Spre deosebire de antibioticele și antiviralele de sinteză, care nu pot trece de membrana celulară, uleiurile esențiale POT pătrunde prin membrana celulară.

Uleiurile esențiale trec chiar și prin membrana hematoencefalică, ajungând astfel în toate celulele corpului, unde susțin mecanismele proprii în procesul de vindecare.

Uleiurile esențiale se absorb rapid: în 20 secunde după aplicarea topică/pe piele, în 20 minute ajung la nivelul celular, în 3-4 ore se metabolizeaza și se elimină din organism exact ca un nutrient. Efectele lor sunt astfel atât locale, cât și sistemice.

.

CE ÎNVEȚI? – Scopul acestui curs

 

Scopul acestui Curs de Aromaterapie este de a pune bazele unor cunoștințe holistice necesare pentru înțelegerea modului de acțiune a uleiurilor esențiale asupra corpului fizic și a corpurilor energetice și modalitatea – mecanismul prin care acestea acționează.

De asemeni, acest curs, deși este un curs general de aromaterapie, are și module specifice pentru uleiurile și produsele doTERRA și este gândit ca un training de bază pentru consultanții doTERRA.

Hipocrate, considerat a fi părintele medicinei, ne învăţa încă din secolul 4 ÎEN că natura organismului uman poate fi înţeleasă doar dacă este privită ca un întreg.

În secolul 14 EN, Paracelsus susținea că boala şi sănătatea corpului uman se bazează pe armonia dintre om (microcosmos) şi natură (macrocosmos), iar ca rezultat al acestei idei hermetice de armonie, universul macrocosmic era considerat ca fiind prezent în fiecare microcosmos al unei persoane.

Părinţii Medicinei (Socrates, Hippocrates, Avicenna) şi alţii – practicau şi învăţau Medicina la modul holistic, metodele lor terapeutice adresându-se tuturor dimensiunilor fiinţei umane: corp, minte, suflet.

Medicina Holistică e medicina care tratează omul ca întreg – la nivel fizic, energetic, emoţional, mental şi spiritual.

Medicina alopată, adică medicina așa cum o cunoaștem noi astăzi și care este aplicată în spitale, defineşte sănătatea ca fiind absenţa bolii, aceasta definiţie bazându-se pe un enunţ negativ.

Denumirea de alopatie vine de la grecescul allos (diferit) şi pathos (suferinţă) şi este legată de numele cunoscutului medic german Samuel Hahnemann care, la începutul sec 19 pune bazele homeopatiei.

Prin acest termen el încearcă să definească medicina care se practica în toate spitalele vremii, pentru a o putea deosebi de noua metodă de tratament dezvoltată de el care se baza pe principiul similitudinii şi a cărei denumire vine de la grecescul homeos (asemănător) şi pathos (suferinţă).

Alopatia este o medicină a contrariilor şi cele mai multe dintre medicamentele pe care le foloseşte pentru tratamente au prefixul “anti”, de exemplu febra se tratează cu antitermice, durerea cu antialgice, tusea cu antitusive etc.

Este un tip de medicină familiar societăţilor occidentale şi reprezintă o abordare biologică a vindecării.

În ceea ce priveşte corpul, alopaţii timpurii au mers pe urmele lui Descartes, având o viziune mecanicistă asupra corpului şi separând-ul în părţi componente. Ei căutau cauze fizice ale bolilor şi încercau să numească, definească şi trateze anumite boli specifice organului respectiv.

În ceea ce priveşte partea spirituală, aceasta este separată total de tot ceea ce înseamnă sănătate şi vindecare, fiind de obicei privită ca o abordare non ştiinţifică.

Deşi medicina alopată recunoaşte că multe simptome au o componentă mentală (de exemplu stresul emoţional poate să ducă la ulcer sau dureri cronice de cap), abordarea sa generală este aceea de a suprima simptomele, atât cele fizice cât şi cele psihologice.

În medicina alopată, principala cauză a îmbolnăvirilor este considerată a fi acţiunea bacteriilor patogene şi viruşilor sau dereglările biochimice; în diagnosticarea bolilor se folosesc testele ştiinţifice, medicamentele, iar chirurgia şi radiaţiile fac parte dintre uneltele cheie în tratarea problemelor de sănătate.

 

CUM MĂ AJUTĂ ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIAȚA MEA DACĂ URMEZ ACEST CURS?

 

Cursul de Aromaterapie este foarte detaliat, nu veți mai găsi în Romania un curs similar, nu la acest nivel de detaliu.

Cursul de Aromaterapie este Acreditat Internațional de Institutele PHPA si IAOTH. După finalizarea cursului și a examenului final, veți primi un Certificat acreditat de IPHM, IAOTH si KARANNA ACADEMY©, certificat cu care puteți să va înscrieți pentru o asigurare profesională și sa va deschideți un cabinet de practică.

Pentru consultanții doTERRA este instrumentul ideal pentru a își putea desfășura activitatea cu succes, având toate cunoștințele necesare și o Diplomă pentru a atesta acest fapt.

Credibilitatea unui consultant doTERRA este cu mult mai mare dacă se poate recomanda ca și terapeut acreditat internațional cu dublă specializare: generalistă și pe produsele doTERRA.

NOTA: acest curs de aromaterapie nu este un curs de acreditare oficial al doTERRA Company. Este un curs al Karanna Academy©, acreditat internațional de doua institute independente, IPHM – International Practitioners of Holistic Medicine și IAOTH – International Association Of Therapists și de Academia Karanna©.

KARANNA ACADEMY© A PRIMIT PREMIUL CORPORATE VISION PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

Karanna Academy© - Premiul Pentru Cel Mai Bun Furnizor De Cursuri De Terapie Și Consiliere Din România

Pentru mai multe detalii despre Certificarile si Acreditarile Karanna Academy© si a Instructorilor Karanna©, ACCESAȚI ACEST LINK.

 

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

 

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU ÎN ECHIPA doTERRA KARANNA© ȘI SĂ PRIMESC ACEST CURS GRATUIT  

CONTACTEAZĂ-NE PRIN EMAIL DACĂ AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII

 

*CONDIȚII PENTRU ACCESUL GRATUIT LA CURS: 

 • Să fiți membru al echipei doTERRA KARANNA©

 • Să aveți un șablon LRP activ de minim 3 luni

 • Să aveți comenzi lunare de minim 100 de puncte

 

Programa Curs

LUNA I
1. Istoria Aromaterapiei GRATUIT 00:45:00
2. Ce este sistemul limbic? 00:30:00
3. Căile Olfactive 00:30:00
4. Corpul Subtil 01:30:00
LUNA II
5. Masajul auric și Câmpul Electromagnetic 01:00:00
6. Meditație și Protecție 01:00:00
7. Abordarea Holistică 01:00:00
8. Consultarea clienților 01:00:00
LUNA III
9. Cum sa utilizați uleiurile esențiale 01:00:00
10. Situații speciale de aplicare 01:00:00
11. Celulele, țesuturile și pielea 01:00:00
12. Sistemul osos 01:00:00
LUNA IV
13. Sistemul Muscular 01:00:00
14. Ce este sângele? 01:00:00
15. Sistemul Nervos 01:00:00
16. Sistemul Nervos Autonom 01:00:00
LUNA V
17. Sistemul Endocrin 01:00:00
18. Sistemul Digestiv 01:00:00
19. Sistemul Respirator 01:00:00
20. Sistemul Limfatic 01:00:00
LUNA VI
21. Sistemul Uro-Genital 01:00:00
22. Extracția uleiului esențial 00:30:00
23. Amestecarea și mixarea uleiurilor esențiale 00:45:00
24. Uleiuri de folosit și uleiuri de evitat 01:00:00
LUNA VII
25. Uleiuri purtătoare 00:45:00
26. Stress-ul si efectele sale 00:45:00
27. Uleiuri esențiale pentru stress 01:00:00
28. Beneficiile masajului 01:00:00
LUNA VIII
29. Tipuri de masaj si contraindicații 01:00:00
30. Evitarea epuizării în masajul cu Aromaterapie 01:00:00
31. Uleiuri pentru îngrijirea pielii 00:30:00
32. Configurați-vă afacerea 00:45:00
LUNA IX
33. Afectiunile emotionale și uleiurile esențiale 00:45:00
34. Uleiurile esențiale și eliberarea traumelor 00:45:00
35. Set de Vitalitate – Lifelong Vitality Pack – LLV 00:45:00
36. Uleiuri recomandate pentru animale de companie 00:45:00
LUNA X - BONUS!
37. SIMFONIA CELULELOR – Simphony of the cells 00:45:00
38. 150 utilizari ale celor mai folosite 10 uleiuri esentiale doTERRA 02:00:00
39. PROGRAMUL dōTERRA™ 30-DAY CLEANSE 01:00:00
40. BONUS! 5 INFOGRAFICE ULEIURI ESENȚIALE 01:00:00
Examen Nivelul I – Curs Aromaterapie 04:00:00

Info

Lecțiile de curs sunt în format electronic și le veți putea accesa pe Platforma de Elearning Karanna. 

Veți avea acces permanent la lecțiile de curs anterioare, pe toata durata de desfășurare a cursului și atât timp cât abonamentul dvs la curs este activ, astfel încât veți putea accesa în ritmul dvs conținutul cursului.

Veți putea accesa urmatoarea secțiune de curs de pe Platforma Online după fiecare lună (30 de zile), iar în luna respectivă trebuie să parcurgeți materialele celor 4 lecții disponibile lunar.

Cursul se achita lunar.

APASĂ AICI PENTRU A AFLA CUM GĂSEȘTI ȘI ACCESEZI CURSUL / PROGRAMUL LA CARE TE-AI ÎNSCRIS

 

GARANȚIE 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT!

Garantie 30 De Zile Transparent Curs Aromaterapie Nivel I - Acces 4 Lecții / Lună

 

Ce înseamnă garanție 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT? 

După achizitionarea accesului la cursurile / programele Karanna, veți avea GARANȚIE 100% pentru 30 de zile. În maxim 30 de zile calendaristice puteți cere returnarea plății, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro. Nu se poate cere returnarea plăților pentru servicii deja prestate (Exemple: consiliere, hipnoză, meditații ghidate, citiri aură, inițieri, terapii, ritualuri, măsurători radiestezice, lecții accesate, etc). Menționăm că Platforma de E-Learning monitorizează accesul la module, în acest scop.

 

Certificari

CURS ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

Logos Iphm Iaoth

 

CERTIFICARE

 

La finalul cursului va avea loc un Examen scris (opțional), alcătuit din 20 de întrebări, pentru obținerea Certificatului Acreditat IPHM & IAOTH & Karanna Academy©. Pentru obținerea Certificatului trebuie să obțineți minim 85 de puncte din 100 la examen. Fiecare întrebare înseamnă 10 puncte.

Cursurile noastre sunt acreditate internațional de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participanții Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv Internațional „Karanna Academy”,  au posibilitatea să primească la absolvire, în functie de evaluarea generală a activității acestora de catre traineri, pe toată durata cursurilor și a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate Internațional de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) și IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate și apostilate Karanna©. În baza acestor Certificate se poate contracta o asigurare profesională iar studentul are dreptul să practice sau să se angajeze ca și Instructor sau Terapeut Internațional. (valabil pentru persoanele care locuiesc în afara țării).

IMPORTANT! Certificatul de absolvire are 3 acreditări și va fi generat automat, de către platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Certificatului este Acreditat IPHM & IAOTH & Karanna Academy©, cu serie și apostilă.

Model de Certificat

Certificat Exemplu Cursuri Karanna Curs Aromaterapie Nivel I - Acces 4 Lecții / Lună

 

Inscriere

Pentru a vă înscrie la curs vă rugăm să apăsați butonul “ÎNCEPE ACEST CURS”. Veți fi redirectionat în magazinul nostru online.
PENTRU A VĂ ÎNSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SĂ FACEȚI COMANDĂ PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACĂ ACHITAȚI CU CARDUL ONLINE SAU DACĂ EFECTUAȚI O COMANDĂ FĂRĂ PLATĂ IMEDIATĂ (ALEGÂND OPȚIUNEA DE PLATĂ PRIN TRANSFER BANCAR).
Veți primi datele noastre de plată (contul bancar și denumirea firmei) dupa ce finalizați comanda, dacă nu efectuați plata online. Plățile online sunt securizate și se efectuează printr-un provider de plăti autorizat.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

RUGĂM SĂ CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE ȘI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Instructor

Anca Transparent Site Curs Aromaterapie Nivel I - Acces 4 Lecții / Lună

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas©

۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protecție Psiho-Energetica (PSY DEFENCE)

۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute

۞ Medium & Psychic

۞ Life Coaching – NS Academy

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB
۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan
۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV

 

Cata Final Site Curs Aromaterapie Nivel I - Acces 4 Lecții / Lună

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Catalin Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Consilier de Dezvoltare Personală Acreditat CNFPA

۞ Advanced Certified Hypnotist AAH (The American Alliance of Hypnotists)

۞ Hipno-Terapeut Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Terapeut Regresie în Vieți Anterioare Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA

۞ Fondator Tehnica Regresie în Vieți Anterioare – Metoda Looping Regression©

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Masters Diploma

۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Past Life Regression Diploma

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Tehnologia Construcțiilor – UTCB

۞ Facultatea de Construcții – UTCB

 

Mai multe detalii despre noi gasiti AICI.

FAQ

Întrebări Frecvente

 

De ce cursuri online și nu în sală?

Avantajul principal al cursurilor video online il constituie usurinta de a participa la un astfel de curs. Cursantii nostri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltarii personale si spirituale, persoane care sunt foarte ocupate si nu au timpul fizic necesar sa participe la cursuri sau alte activitati ce presupun deplasarea in diverse locatii, sau in alte orase decat acelea de domiciliu, nemailuand in calcul deplasari in afara tarii. Noi avem multi cursanti din afara tarii, care sunt foarte incantati ca pot participa la astfel de cursuri acreditate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania pentru aceasta.

De ce cursuri de dezvoltare spirituală?

Dacă și dumneavoastră considerați că si noi, că a trăi înseamnă mai mult decât a te duce la serviciu pentru a putea plăti facturile, atunci devine clar faptul că unul dintre scopurile întrupării noastre acum și aici, este acela de a ne dezvolta, de a evolua spiritual.

Accesibilitate

O alta categorie de cursanti sunt cei care locuiesc in zone urbane mai mici sau chiar zone rurale si care nu isi permit dpdv financiar sau din considerente de timp, sa participe la cursuri desfasurate in diverse locatii, aceste deplasari presupunand desigur si costuri de transport, cazare, masa, plata cursului propriu-zis, care de multe ori reprezinta o suma prohibitiva.

Volum mai mare de informație

Spre deosebire de cursurile si evenimentele desfasurate in locatie fizica, cursurile pe care noi le desfasuram sunt foarte usor de accesat, printr-o simpla completare a unui formular de inscriere, aflat pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro , iar costurile sunt mai reduse fata de cele ale unui curs in locatie, in acelasi timp volumul de informatie predat fiind mult mai mare, deoarece un curs in locatie fixa dureaza o zi – adica aproximativ 4-6 ore (cu pauzele de cafea si masa), pana la 3 zile maxim, deci o durata totala maxima de 18 de ore, cu pauzele aferente, pe cand cursurile noastre online se desfasoara saptamanal pe o perioada diferita de la curs la curs, dar nu mai putin de 3 luni, asta insemnand un minim de 24 de ore de comunicare – predare non-stop, pauzele nemaifiind necesare deoarece cursul este fragmentat in unitati de cate aprox 2 ore de curs per saptamana.

Platforme software dedicate

De asemeni, pentru desfasurarea cursurilor se utilizeaza 2 platforme software performante, o platforma de E-Learning si una de Live-Streaming, pentru cursurile online si pentru cele cu transmisie live.

Cum mă înscriu la un curs online?

Fiecare curs online are in partea de sus a ecranului un buton INCEPE ACEST CURS. Apasand pe acesta, sunteti directionati in cadrul magazinului online si vi se cere sa faceti comanda. Comanda reprezinta inscrierea la curs propriu-zisa. Puteti face comanda cu plata prin transfer bancar sau sa achitati online cu cardul, contravaloarea cursului sau a primei luni din curs (dupa caz). Dupa ce faceti comanda / achitati contravaloarea cursului, vi se va aloca cursul respectiv in cont si din acel moment puteti incepe vizionarea materialelor de curs. In cazul platii online, accesul la curs este instantaneu. Daca achitati prin transfer bancar vi se va aloca in cont cursul dupa ce avem confirmarea platii.

Pentru plati prin transfer bancar va rugam sa utilizati numarul comenzii ca referință de plată sau factura proforma.

Cum găsesc și accesez cursul la care m-am înscris?

Gasiti raspunsul la aceasta intrebare accesând pagina cu explicațiile necesare, AICI.

Orarul și modalitatea de desfășurare al cursurilor

Pentru cursurile LIVE un alt avantaj este orarul de desfasurare a cursurilor, care se desfasoara o data pe saptamana, seara, dupa ora 20:00, atunci cand cursantii in principiu au terminat activitatile zilnice legate de locul de munca, activitati casnice, etc si isi pot face timp sa participe la seminariile live.

Cursurile video inregistrate si materialele scrise pot fi accesate atunci cand studentii doresc si au timp, in orice moment al zilei, in ritmul dvs.

Primesc diplomă la finalizarea cursurilor?

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

Cum obțin Certificarea?

Obtinerea Certificatelor Acreditate International IPHM si IAOTH are loc la finalizarea cursurilor si depinde de evaluarea generala a trainerilor si de punctajul obtinut la evaluarile finale anuale. Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la probele practice si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenele scrise. Numai unele cursuri live au parte practica la examen.

Proba practica este eliminatorie (la cursurile live), astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat IPHM & IAOTH. Aceste conditii se aplica in mod identic cursurilor desfasurate Online-LIVE si In Locatie, de catre Karanna.

Cursantii nu sunt obligati sa participe la Examenele Finale ale Cursurilor daca nu doresc obtinerea Certificatelor de Absolvire.
De ce infrastructură tehnică am nevoie pentru a urma un curs online?

Pentru a urma un curs video online inregistrat aveti nevoie doar de un calculator si o conexiune internet decenta. In cazul cursurilor online LIVE, suplimentar fata de acestea veti avea nevoie de casti, microfon, camera web. De asemeni, este necesar sa aveti cunostinte minime de lucru cu computerul (telefon, tableta, laptop).

Cursurile pot fi accesate de pe desktop, laptop, telefon sau tableta.
Câte persoane pot accesa cursul pe care l-am achiziționat?

Pentru o singura achizitie poate accesa cursul o singura persoana, in baza unui user si a unei parole.

Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală si se pedepseste conform legii.

Monitorizam activ accesul studentilor nostri la cursuri, din acest punct de vedere.

Cum funcționează un curs online?

Procedura este simpla: dupa ce va alegeti cursul care va intereseaza si achitati contravaloarea acestuia, vi se aloca accesul la materialele de curs. Din acel moment puteti accesa platforma de E-learning pentru a vizualiza materialele video inregistrate si/sau descarca materialele scrise aferente primei unitati de curs.

Dupa vizualizare/descarcarea materialelor, cursantul va marca unitatea de curs ca fiind finalizata si solicita trecerea la urmatoarea unitate de curs apasand butonul “UNITATEA URMATOARE”. Trecerea la urmatoarea unitate de curs se face automat dupa 7 zile de la data primei accesari a cursului (sau dupa intervalul prestabilit de Instructorul cursului). Acest timp este necesar indeplinirii sarcinilor aferente unitatii de curs accesate si este fix pe toata durata parcurgerii cursului. Materialele sunt disponibile cursantilor pe toata durata cursului, astfel incat pot fi revizionate oricand si de cate ori un cursant doreste, pana la finalizarea cursului.

NOTA: cursurile video nu se pot descarca si orice tentantiva de piratare se va solda cu blocarea contului dvs in mod automat si sancționarea conform legislației în vigoare.
Cum funcționează Platforma de E-Learning?

Autentifică-te pe site și accesează pagina “CURSURI”. Intră pe pagina unuia dintre cursurile pe care le urmezi și apasă butonul “START CURS” sau “CONTINUA CURS”, din dreapta.

După accesarea opțiunii “START CURS” se deschide o pagină nouă, unde se află un scurt instructaj referitor la parcurgerea cursului. Click butonul “UNITATEA URMATOARE” și ești redirecționat spre prima Unitate de curs. Apasă butonul “MARCHEAZA ACEASTĂ UNITATE CA FIIND FINALIZATA”, apoi click “UNITATEA URMĂTOARE”. Repetă acești pași până la sfârșitul cursului.

Cum sunt corectate temele?

Temele sunt corectate manual de catre Instructorii Karanna. Pentru a trece la urmatoarea unitate de curs trebuie sa asteptati corectarea temei de catre Instructor. Veti primi o instiintare pe site si prin email, atunci cand tema dvs a fost corectata. Nu toate cursurile contin teme.

Supervizare si task-uri săptămânale

In fiecare saptamana cursantii au de indeplinit anumite task-uri legate de ceea ce s-a predat in saptamana anterioara de curs (daca este cazul), iar progresul fiecarui cursant este urmarit indeaproape de trainer, in felul acesta evolutia fiecarui individ, in cadrul unui astfel de curs online este mult mai mare si mai personalizata decat ar putea fi in cadrul unul curs de 4-6 ore, timp in care individul sta intr-o sala, pe un scaun si asculta trainerul fara a putea interveni si a cere mai multe detalii sau a explica o situatie personala pentru a cere o indrumare sau poate face acest lucru intr-o forma foarte limitata.

Comunicarea cu instructorii de curs

Legat de comunicarea personala cu trainerul si supravegherea dezvoltarii cursantului pe toata perioada de curs, cursantii Karanna© au acces la un sistem intern de mesagerie interna pentru a lua legatura cu trainerul oricand considera necesar.

Cum finalizez cursul?

După ce ai citit, ai memorat și ți-ai făcut temele, apasă butonul “FINALIZEAZĂ CURS”.

NOTĂ: după ce apăsați butonul FINALIZARE nu veți mai avea acces la curs, indiferent dacă sunteți sau nu în intervalul de 30 de zile de acces lunar (aceasta este setarea implicită și automată a platformei de E-Learning).

Confidențialitate

Confidentialitatea este foarte importanta pentru noi. Deoarece intelegem ca anumite subiecte pot fi delicate pentru dumneavoastra, precum si faptul ca anumite persoane nu doresc sa faca public interesul lor pentru aceste subiecte, va asiguram confidentialitatea deplina pe tot timpul desfasurarii cursurilor/sedintelor de consiliere, cat si dupa terminarea acestora.

Utilizatorul poate decide care informatii sunt publice (numele userului cu care se inregistreaza pe site) si de asemenea poate participa la toate cursurile (chiar si cele LIVE) fara a face uz de intrumentele de comunicare video sau audio din partea sa. Astfel, in cazul cursurilor LIVE, poate participa la seminariile LIVE si daca doreste sa comunice cu ceilalti o poate face in scris pe chat, fara a folosi camera web si microfonul.

Care sunt modalitățile de plată? Primesc factură fiscală?

Euplatesc Gpay Curs Aromaterapie Nivel I - Acces 4 Lecții / Lună

Plata se poate face atât electronic, cu cardul prin magazinul online, cât și prin GPay sau transfer bancar.
Există posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă. Vezi detalii pe site, AICI.
Pentru fiecare plată efectuată, se emite factură fiscală.

Avertisment Copyright
Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

Testimoniale

 by Andreea on Karanna Academy©
Sedinta Hipnoza
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Sedinta de hipnoza m-a surprins placut.

Nu ma asteptam deloc sa incep sa lucrez pe rana de abandon intr-un mod atat de delicat si simplu dar nu usor( aici ma refer la senzatia de disconfort).

 by Anelia on Karanna Academy©
Reiki
Produs / Serviciu achizitionat: Reiki Usui Ryoho

Aveti cursuri minunate! Foarte diferite de ce am intalnit inainte si foarte bine explicate! Sunteti foarte bine informati ! Va felicit pentru cursurile voastre! Abia astept sa mai fac cursuri cu voi!Sunteti minunati!

 by Mihaela on Karanna Academy©
CURS EXCEPTIONAL
Produs / Serviciu achizitionat: curs protectie psi

Cursul de Protectie Psi la care am participat este unul absolut necesar pentru fiecare dintre noi. Este un curs exceptional, bine fundamentat. In aceasta societate unde gandurile de invidie, rautate si dusmanie sunt tot mai frecvente, acest curs, asa cum am mai spus, vine sa ne ajute, sa puna bazele unei aparari legitime, vine sa ajute acolo unde societatea si biserca nu au facut-o secole intregi. Acest curs plin de informatii mai mult decat utile ne ajuta sa ne formam o imagine asupra vietii si asupra spiritualitatii, sa intelegem unde am facut gresit si ce nu. Recomand cu cea mai mare insistenta acest curs de protectie PSI. Consider ca este un curs de baza, ca fiecare dintre noi este dator in primul rand sa se apere de toate energiile nedorite. De fapt, este singurul curs de acest fel din tara, este unic si util. EXEPTIONAL!

 by Minerva on Karanna Academy©
Curatenia de primavara
Produs / Serviciu achizitionat: Program Combinat de Hipnoza, Regresie & Consiliere - CURATENIA DE PRIMAVARA

Am apelat la acest program pt a rezolva anumite probleme de neincredere in sine,traumele etc. Curiozitatea de a descoperii si a avea acces la informati care mar fi putut ajutat in aceasta viata la evolutie spirituala . RECOMAND CU MARE DRAG PE DL.CATALIN BOGDAN UN EXCELENT INDRUMATOR IN A VA REZOLVA PROBLEMELE

.

 by PELIN Irina on Karanna Academy©
STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATA

Am efectuat trei stagii de consiliere personalizata. In urma primul stagiu de consiliere personalizata m-am vindecat de o boala autoimuna (artrita reumatoida) considerata incurabila. Aceasta boala agresiva imi deforma articulatiile si pe termen lung riscam sa ajung in scaun cu rotile . Tratamentul prescris de medici era bazat pe citostatice si alte substante imunosupresoare cu efecte secundare serioase.
Al doilea stagiu personalizat m-a ajutat sa ma protejez si sa ma vindec in urma unui atac energetic foarte serios care imi slabise campurile (devenisem foarte vulnerabila).
Al treilea stagiu personalizat m-a ajutat in vindecarea uterului afectat de fibroame uterine, care imi provocau dureri si discomfort general la nivelul abdomenului. Riscul de a fi nevoita sa apelez la o interventie chirurgicala ma ingrijora foarte tare.
Recomand cu mare incredere stagiul de consiliere personalizat deoarece am primit un ajutor inestimabil in rezolvarea unor probleme grave, cu atat mai mult cu cat in paralel cu terapia, am fost invatata sa ma ajut singura si sa particip la procesul de vindecare printr-un program zilnic usor de urmat.
Alegerea acestui stagiu de consiliere personalizata poate parea o varianta costisitoare, dar este un pret mic comparativ cu rezultatele obtinute. Sunt extrem de recunoscatoare si a fost de fiecare data un ajutor de nepretuit!!!
MULTUMESC!!!

Page 1 of 32:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
ÎNSCRIE-TE ACUM
 • Prețul inițial a fost: 575.00 lei.Prețul curent este: 345.00 lei. taxe incluse / luna pentru 9 luni
 • Numar de Lectii 40
 • Durata Totală Lecții:
 • 1 zi, 17 ore
 • Durata Cursului:
 • 10 luni
 • Durata de Acces: 1 An / Durata Cursului
 • ,
 • Tutoring : posibilitate de comunicare cu Instructorul
 • ACCES PE PE DESKTOP / LAPTOP / TABLETĂ / TELEFON
 • PLATA SECURIZATA CU CARDUL SAU TRANSFER BANCAR
 • PLATA ÎN RATE LUNARE FĂRĂ DOBÂNDĂ
 • GARANTIE 100 %
 • Curs Online cu Acces Instant
 • Curs / Program cu Tripla Certificare / Acreditare Internationala: IPHM & IAOTH & Karanna Academy©*
27 STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Număr Cursanți

37387

CURSURI ACREDITATE INTERNAȚIONAL – KARANNA ACADEMY©

logo acreditari Karanna

KARANNA ACADEMY© – PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

PLĂȚI SECURIZATE ONLINE CU CARDUL

LECȚII GRATUITE

FA-TI CONT PE SITE KARANNA ACADEMY

Categorii Cursuri

gpay apple pay plata cu card euplatesc All rights reserved 2011 - 2024 ©