Abonament Acces Lunar. Initieri la distanta. CURS ACREDITAT INTERNATIONAL DE INSTITUTELE IPHM & KARANNA ACADEMY©.

Program de Cursuri & Initieri Reiki

– LA DISTANTA –

 CE ESTE REIKI? REIKI Este un sistem energetic de Evolutie Spirituala prin intermediul careia se poate accesa Sursa, Dumnezeu UNUL. Simbolurile Reiki sunt chei de activare a diferitelor planuri vibrationale si sunt cai de acces si reconectare cu Energia Universala. Exista mai multe sisteme energetice, fiecare conectand operatorul la aceeasi UNICA Sursa, prin metode diferite.

Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci “energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie).
Iphm Curs Spiritualitate Acreditat Protectie Energetica
International Practitioners Of Holistic Medicine

 PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

 

Acest program este conceput pentru a fi o resursa completa pentru cei ce sunt interesati de Reiki. Initierile cuprinse merg de la prima initiere absolut obligatorie daca doriti sa practicati Reiki, respectiv Reiki Usui si pana la cel mai inalt sistem vibratoriu de tip Reiki existent la acest moment, Lightarian Reiki™. Sistemele sunt predate in ordinea normala in functie de gradul de dificultate. Aceste sisteme reprezinta miezul dur al sistemelor Reiki, ceea ce TREBUIE sa aveti ca initieri daca doriti sa aveti o idee completa asupra acestui fenomen denumit Reiki.

Alte Programe aprofundeaza variatii si combinatii ale energiei originale Reiki, dar pentru a putea recunoaste, lucra si studia energia compusa este absolut necesar sa fiti familiarizati cu ORIGINALUL.

INITIERILE VOR AVEA LOC LA DISTANTA, ASADAR PUTETI URMA ACEST PROGRAM DE ORIUNDE V-ATI AFLA PRIN….LUME. 🙂

Cursul se desfasoara pe o platforma software de E-learning. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer sau telefon.

DURATA CURS: 3 LUNI

VREAU SA MA INSCRIU 

Diploma recunoscuta international de catre Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national de catre Karanna Academy © cu serie si nr de inregistrare.

Cursul se desfasoara la distanta online si cuprinde:

 • 1 Curs Video
 • 11 Initieri Reiki pe Sistemele Reiki Usui, Karuna Ki, Imara Reiki, Lightarian Reiki™
 • Manualele PDF ale Sistemelor in care veti fi initiati(Lightarian Reiki are manual in lb engleza)
 • Suport din partea Instructorului prin mesageria platformei de e-learning

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Se emite un singur certificat pentru curs, care include si mentiunea sistemelor in care ati fost initiati (daca este cazul).

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare luna, iar in luna respectiva trebuie sa parcurgeti materialele video si/sau cele electronice (Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare luna si temele, acolo unde este cazul. Veti avea acces la 4 lectii pe luna.

Data si ora initierii este in fiecare saptamana aceeasi, respectiv ziua din saptamana in care ati inceput cursul sau in care ati prelungit accesul la curs prin achizitia lunii urmatoare de curs), la ora 20:00 ora Romaniei.

Ex: ati cumparat sau prelungit abonamentul luni la ora 15:00, inseamna ca veti avea initiere in fiecare luni la ora 15:00 pentru luna respectiva. Daca luna urmatoare achitati miercuri la ora 18:00, veti avea initiere in fiecare miercuri la ora 18:00 pentru 4 initieri, adica pentru luna de curs achitata. Orele de initiere sunt calculate conform orei Romaniei.

La finalul cursului va avea loc un Examen scris alcatuit din 10 intrebari. Participarea la examen NU este obligatorie decat daca doriti sa obtineti Certificatul acreditat IPHM & PHPA. 

Cursul se achita cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, lunar.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.
VREAU SA MA INSCRIU 

 

 

Grupele de Curs Programate

Programa Curs

Program de Cursuri & Initieri Reiki - LA DISTANTA
Introducere in Reiki si Sisteme Energetice pentru Terapie si Dezvoltare Spirituala 00:52:00
Curs Video
Curs Reiki Usui Shiki Ryoho gr I-II 01:00:00
Curs Reiki Usui Shiki Ryoho gr III 01:00:00
Initiere la Distanta
Curs Reiki Usui Shiki Ryoho gr IV 01:00:00
Curs Video
LUNA II
Curs Karuna Ki Reiki gr I & II 01:00:00
Initiere la Distanta
Curs Karuna Ki Reiki gr III Maestru 01:00:00
Initiere la Distanta
Curs Karuna Ki Reiki gr IV Maestru 01:00:00
Initiere la Distanta
Curs Imara Reiki 01:00:00
Initiere la Distanta
LUNA III
Curs LIGHTARIAN REIKI ™ – GR I & II 01:00:00
Initiere la Distanta
Curs LIGHTARIAN REIKI ™ – GR III 01:00:00
Initiere la Distanta
Curs LIGHTARIAN REIKI ™ – GR IV 01:00:00
Initiere la Distanta
Curs LIGHTARIAN REIKI ™ – GR V & VI 01:00:00
Initiere la Distanta
EXAMEN SCRIS – OPTIONAL 04:00:00

Recenzii Curs

5

5
1 recenzii
 • 5 stele1
 • 4 stele0
 • 3 stele0
 • 2 stele0
 • 1 stele0
 1. Avatar Of Cristian

  5

  Academia Karanna-oameni de calitate superioara,incercati cu incredere.

INCEPE ACEST CURS
189 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

7953

Detalii Instructor

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan ۞ Autor ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Trainer Acreditat International – IPHM ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas© ۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute ۞ Medium & Psychic ۞  Life Coaching – NS Academy Studii: ۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB ۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan ۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV
Mai multe Cursuri de Anca Bogdan
2011-2020 Copyright by Karanna ©