Curs de Îngeri – Online 4 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Curs de Îngeri

ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

– NIVELUL I –

Curs Ingeri Nivelul I

Terapia cu Îngeri – Magia cu Îngeri – Protecția cu Îngeri – Numerele Îngerilor – Sigiliile Îngerilor – Cei 72 de Îngeri

TIP CURS – MASTERCLASS

Tip Curs Master

CURS ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

Logos Iphm Iaoth

Cursul se desfășoară online și vă puteți înscrie oricând

Abonament Lunar 4 Lecții / Lună 

DURATĂ CURS NIVELUL I : 14 LUNI

DURATA TOTALA CURS (NIVELUL I & II) : 28 DE LUNI

CURSURI VIDEO ÎNREGISTRATE & MATERIALE SCRISE – PDF

PRIMA LECȚIE ESTE GRATUITĂ PENTRU UTILIZATORII LOGATI ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ! 🙂 🙂 🙂

 

INITIERILE VOR AVEA LOC LA ORA 20:00 ORA ROMANIEI, IN ACEEASI ZI A SAPTAMANII IN CARE CURSUL A DEVENIT ACTIV / DISPONIBIL. (De ex: daca cursul a inceput intr-o vineri veti avea initiere in fiecare saptamana, vinerea la ora 20:00 ora Romaniei pana la sfarsitul programului).

IMPORTANT! Initierile la distanta sunt transmise in modalitate “no time no space”, asadar le puteti repeta de cate ori doriti si de asemeni, le puteti accesa atunci cand sunteti disponibili, in ritmul dvs. Cu alte cuvinte, daca nu puteti face initierea atunci cand este transmisa “live”, nu este nicio problema, pentru ca o puteti face oricand dupa aceea. Tot ce trebuie sa faceti este ca, inainte de a primi initierea, sa afirmati in gand sau cu voce tare ca doriti sa primiti initierea […] transmisa dvs de Anca Bogdan..
Ingeri

  CE PRIMEȘTI ?

 

  Cursuri Video înregistrate, cu o durată de 270 de MINUTE (4.5 ORE) de înregistrări 

 

  108 Lecții – sute de pagini de materiale de curs

 

  63 de materiale de curs în format electronic (PDF) downloadabile

 

  53 de Inițieri la Distanță 

 

  Inițieri la Distanță Karanna Academy© – ALL RIGHTS RESERVED

 

  Meditații Ghidate Vocal – Downloadabile

 

  Exerciții Practice pentru conectarea cu îngerii și pentru dezvoltarea abilităților Psi

 

  Toate tabelele și listele necesare pentru comunicarea eficientă cu îngerii în funcție de abilitățile specifice ale acestora

 

  Toate Simbolurile și Sigiliile Angelice + Sigilii Personale

 

  Metode Practice și Eficiente de Protecție Energetică cu Îngeri 

 

Metode Practice și Eficiente de Vindecare cu Îngeri 

 

Metode Practice și Eficiente de Magie cu Îngeri

 

  Tripla Certificare Internațională – IPHM – IAOTH & Karanna©.
 

2 BONUSURI!

 

  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteți adresa întrebări în scris, prin mesaje, în cadrul platformei de curs, Instructorului)

Ingeri

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

 

Cursul poate fi urmat atât de începători cât și de persoane cu experiența în domeniul evoluției spirituale, de ex. practicanți de yoga, meditație, mindfulness, terapeuți, etc. Cursul este structurat astfel încât să fie accesibil și util indiferent de nivelul actual al cursantului.

 

CE SUNT ÎNGERII?

Toți Îngerii sunt mesagerii Creatorului – însuși cuvântul „Înger” provine din Cuvânt grecesc „Angelos”, care înseamnă mesager. Ați putea spune că îngerii sunt intermediarii energiei care interacționează direct între Creator și omenire. Biblia numește îngerii, „Suflarea lui Dumnezeu”.

Pentru cei mai mulți dintre noi, este mai ușor să relaționăm cu îngerii, pe care ni-i putem imagina, mai degrabă decât cu Creatorul însuși. Acest fapt este normal, pentru că îngerii sunt aici în numele Creatorului Divin să ne ghideze prin exemplul lor și prin iubire, ca să ne putem atinge scopul în viață.

Toți îngerii au un rol de supraveghere în lumea omenirii, deși nu vor interveni în vreun fel direct, cu excepția cazului în care îi invităm să ne ajute. Cheia este că toți avem liber arbitru și putem alege dacă să cerem ajutor sau nu. A cere ajutor angelic nu înseamnă că o situație prin care treceți pur și simplu va dispărea, dar cu siguranță veți fi ajutat să treceți mai ușor prin ea și să ieșiți din situația respectivă cu o oarecare seninătate.

Dacă invitați în viața voastră, îngerii, care sunt până la urmă însărcinați să supravegheze tot ceea ce se întâmplă în această lume de către Dumnezeu, aceasta vă va ajuta și vă va proteja sufletul, pentru a evolua mai ușor.

Desigur, știm că viața conține fericire și tristețe, bucurie și durere intensă, dar singurul mod în care poți
învăța înțelepciunea și să creșteți spiritual este prin echilibrul dobândit din aceste experiențe, care va duce treptat la înţelegere şi maturizare. Viața este despre realizarea de echilibru între aspectele fizice și spirituale ale sinelui, între masculin și aspectele feminine ale sinelui.

În timp ce îngerul păzitor care v-a fost atribuit la naștere (cunoscut sub numele de Înger Păzitor) oferă sprijin și asistență generală, Ghidul tău Angelic care are puterea de a vă ajuta în mod specific cu echilibrul, integrarea și armonia tuturor aspectelor Sinelui, având în același timp puterea de materializa ceea ce aveti nevoie, spre deosebire de Îngerul Păzitor.

 

ÎNGERUL TĂU PĂZITOR / ÎNGERUL SOLAR

La încarnarea în această lume, un Înger Păzitor vă este desemnat să vă dăruiască sprijin de-a lungul vieții pământești. Acest înger/ghid special este însărcinat cu identificarea obiectivele adecvate și creșterea în maturitate și înțelepciune de-a lungul timpului pe acest pământ, pentru a putea găsi pacea interioară.

Dacă sunteți capabili să aflați numele acestui înger/ghid, asta vă poate facilita și mai mult posibilitatea de a apela la acea ființă specifică. In cadrul acestui curs vom învăța cum să aflăm numele Îngerului Păzitor / Îngerului Solar și cum să comunicăm cu acesta. De asemeni, unul dintre sistemele energetice pe care se va face inițiere în cadrul acestui curs este dedicat Îngerului Păzitor.

Îngerii Păzitori sunt cunoscuți ca îngeri de aur sau de argint (pentru că nu au în aură decât acele două culori). Fiecare dintre ei are un rol specific care vă poate aduce iubire și susținere in proiectele voastre.

 

CE ÎNVEȚI? – Scopul acestui curs

Scopul acestui curs este de a face o expunere detaliată a Ierarhiilor Angelice și de a explica în detaliu ce anume sunt Îngerii, cum putem comunica, cum îi putem vedea / simți / auzi / mirosi, cum ne pot ei ajuta, care sunt regulile atunci când vrei ajutorul acestora și ce capacități / puteri de manifestare au fiecare în parte.

Printre subiectele tratate în detaliu în cadrul acestui curs, menționăm Terapia cu Îngeri – Magia cu Îngeri – Protecția cu Îngeri – Numerele Îngerilor – Sigiliile Îngerilor – Cei 72 de Îngeri

 

CUM MĂ AJUTĂ ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIAȚA MEA DACĂ URMEZ ACEST CURS?

Cursul este foarte detaliat, nu veți mai găsi în Romania un curs similar, nu la acest nivel de detaliu.

Cursul este Acreditat Internațional de Institutele PHPA si IAOTH.

Cursul conține și 43 de Inițieri la Distanță care sunt alese special pentru că sunt foarte puternice și fac conexiunea cu Îngerii și Ierarhiile Angelice și manifestă ajutorului Divin în spațiul materiei 3D (Pământul în cazul nostru).

Dupa ce urmați acest MasterClass veți avea toate instrumentele necesare pentru a trăi o viață cu sens, o viață mai bună pe toate planurile existenței dvs, o viață mai liniștită, mai prosperă, mai fericită din toate punctele de vedere, cu ajutorul Ierarhiilor Angelice, prin instrumentele, informațiile și tehnicile puse la dispoziție în acest curs.

 

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Ingeri

 

VEZI PROGRAMA INTEGRALĂ A CELOR 2 ANI DE CURS

 

 

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

 

Programa Curs

Luna I
1. Cosmogeneză, Angeologie și Ierarhii Spirituale – Curs Video GRATUIT 01:28:00
2. Ce sunt îngerii și cum arată ei 00:30:00
3. Îngerii – Ierarhia Ingerilor și Conectarea cu Îngerii 01:00:00
4. Alte Tipuri de Îngeri – Caracteristicile și Misiunile acestora 02:00:00
Luna II
5. Ierarhiile Angelice in Creștinism, Islamism, Iudaism, Hinduism & Budism 02:00:00
6. Ierarhii Angelice & Device & Spirituale – Curs Video 01:35:00
7. Cei 7 Arhangheli Principali – Mihail 01:00:00
8. Arhanghelii Principali Raphael și Chamuel 01:00:00
Luna III
9. Arhanghelii Principali Gabriel și Jofiel 01:00:00
10. Arhanghelii Principali Uriel și Zadkiel 01:00:00
11. Corespondențe Arhangheli 01:00:00
12. Cum ne ajută îngerii 01:00:00
Luna IV
13. Clarvedere și Clarauz – Exerciții Modul 1 01:00:00
14. Cum să vezi îngerii și aura – Exerciții Modul 2 de activare a vederii extrasenzoriale. Cum să deschizi/închizi al Treilea Ochi. Cum să interpretezi culorile îngerilor. 01:00:00
15. Cum să auzi îngerii – Exerciții Modul 2 de activare a auzului extrasenzorial. 01:00:00
16. Cum să simți îngerii – Exerciții de activare a Clarsimțului 01:00:00
Luna V
17. Alte abilități Psi 01:00:00
18. Bazele meditației cu Îngeri 01:00:00
19. Tipuri de meditație angelică 01:00:00
20. Beneficiile meditației cu Îngerii 01:00:00
Luna VI
21. Tehnici de Meditație – Curs Video 00:36:00
22. Meditație Ghidată – D-zeul acestui Univers, Conectarea cu Îngerii Păzitori și Ghizii Spirituali 00:45:00
23. Introducere în Sisteme de Inițieri Energetice – Curs Video 00:52:00
24. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 rays (Inițieri Razele Vindecatoare Ale Îngerilor si Arhanghelilor): Inițiere Arhanghelul Mihail 01:00:00
Inițiere Arhanghelul Michael – Mihail
Luna VII
25. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 rays: Inițiere Arhanghelul Raphael 01:00:00
Inițiere Arhanghelul Raphael
26. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 rays: Inițiere Arhanghelul Gabriel 01:00:00
Inițiere Arhanghelul Gabriel
27. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 rays: Inițiere Arhanghelul Uriel 01:00:00
Inițiere Arhanghelul Uriel
28. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 rays: Inițiere Arhanghelul Chamuel 01:00:00
Inițiere Arhanghelul Chamuel
Luna VIII
29. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 rays: Inițiere Arhanghelul Jophiel 01:00:00
Inițiere Arhanghelul Jophiel
30. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 rays: Inițiere Arhanghelul Raguel 01:00:00
Inițiere Arhanghelul Raguel
31. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 Rays: VINDECARE ANGELICĂ 01:00:00
VINDECARE ANGELICĂ
32. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 Rays: Echilibrare a Chakrelor cu Îngeri  01:00:00
Echilibrare a Chakrelor cu Îngeri 
Luna IX
33. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 Rays: Curățare Energetică cu Îngeri  01:00:00
Curățare Energetică cu Îngeri 
34. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 Rays: Inițierea celui de-al treilea ochi 01:00:00
Inițierea celui de-al treilea ochi
35. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 Rays: Inițierea coroanei astrale superioare – chakrele 7-10 01:00:00
Inițierea coroanei astrale superioare - chakrele 7-10
36. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 Rays: Inițierea chakrei inimii 01:00:00
Inițierea chakrei inimii
Luna X
37. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Angels and Archangels Angelic Healing 7 Rays: Inițierea Tărâmurilor Arhanghelilor 01:00:00
Inițierea Tărâmurilor Arhanghelilor
38. Coincidențe, sincronicități și semne 01:00:00
39. Sincronicități cu îngerii 01:00:00
40. Îngeri care ajută, veghează și protejează 01:00:00
Luna XI
41. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments – Acordaje cu Îngerii Păzitori – ACORDAJ 1 – Acordajul viselor pentru a facilita primirea informațiilor în timpul somnului 01:00:00
ACORDAJ 1 - Acordajul viselor pentru a facilita primirea informațiilor în timpul somnului
42. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 2 – Armonizarea chakrelor și a corpului energetic 01:00:00
ACORDAJ 2 - Armonizarea chakrelor și a corpului energetic
43. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 3 – Armonizarea corpului cauzal 01:00:00
ACORDAJ 3 - Armonizarea corpului cauzal
44. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 4 – Armonizarea Spiritului, Minții și Corpului 01:00:00
ACORDAJ 4 - Armonizarea Spiritului, Minții și Corpului
Luna XII
45. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 5 – Acordajul protecției angelice 01:00:00
ACORDAJ 5 - Acordajul protecției angelice
46. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 6 – Acordajul și meditația de iertare 01:00:00
ACORDAJ 6 - Acordajul și meditația de iertare
47. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 7 – Acordajul pentru a facilita meditația 01:00:00
ACORDAJ 7 - Acordajul pentru a facilita meditația
48. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 8 – Meditațiile Îngerilor – Sfera Angelica, Inima de Diamant: O plimbare cu Îngerul tău Păzitor 01:00:00
ACORDAJ 8 - Meditațiile Îngerilor - Sfera Angelica, Inima de Diamant, O plimbare cu Îngerul tău Păzitor
Luna XIII
49. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 9 – Iubirea spirituală și armonizarea iubirii fizice 01:00:00
ACORDAJ 9 - Iubirea spirituală și armonizarea iubirii fizice
50. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 10 – Acordajul pentru procedura de reglare de bază 01:00:00
ACORDAJ 10 - Acordajul pentru procedura de reglare de bază
51. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 11 – Acordaj – Vindecarea Angelică 01:00:00
ACORDAJ 11 - Acordaj - Vindecarea Angelică
52. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 12 – Lucrul cu Îngerii Iubirii și Luminii pentru Vindecarea Sinelui, a Ceilorlalti și a Pământului 01:00:00
ACORDAJ 12 - Lucrul cu Îngerii Iubirii și Luminii pentru Vindecarea Sinelui, a Ceilorlalti și a Pământului
Luna XIV
53. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 13 – Îngerul Luminii – Shakti 01:00:00
ACORDAJ 13 - Îngerul Luminii - Shakti
54. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 14 – Îngerii Atingerii Shakti 01:00:00
ACORDAJ 14 - Îngerii Atingerii Shakti
55. INIȚIERE LA DISTANȚĂ – Companion Angel Empowerments: ACORDAJ 15 – Transmisiune personalizată de la Îngerul Tău Solar 01:00:00
ACORDAJ 15 - Transmisiune personalizată de la Îngerul Tău Solar
56. EXAMEN NIVELUL I CURS ÎNGERI 04:00:00

Info

Lecțiile de curs sunt în format electronic (PDF). Cursul conține și lecții înregistrate video.

Materialele scrise – PDF sunt parolate și downloadabile. 

Veți avea acces permanent la lecțiile de curs anterioare, pe toata durata de desfășurare a cursului și atât timp cât abonamentul dvs la curs este activ, astfel încât veți putea accesa în ritmul dvs conținutul cursului.

După finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Excepție fac materialele PDF, care sunt downloadabile. 

Veți putea accesa următoarea lecție de curs de pe Platforma Online săptămânal (7 zile), iar în săptămâna respectivă trebuie să parcurgeți materialele lecției.

Data si ora initierii este in fiecare saptamana aceeasi, respectiv ziua din saptamana in care ati inceput cursul), la ora 20:00 ora Romaniei.

De ex: daca ati inceput cursul intr-o luni, veti avea initiere in fiecare luni a saptamanii, la ora 20:00 ora Romaniei. Daca intarziati cu plata urmatoarei luni de curs, ziua se poate decala, in functie de ziua din saptamana in care ati primit acces la urmatoarea lectie de curs din noua luna de curs.

Initierile se transmit live si programat de catre Instructor, prin Chi-Ball – metoda No Time – No Space, la data si ora aferente pentru fiecare cursant. Initierile se auto-programeaza in calendarul nostru in functie de data si ora la care devin disponibile lectiile pentru dvs. Nu este nevoie sa anuntati Instructorul despre initiere, dar daca doriti sa comunicati legat de initiere o puteti face oricand prin mesageria interna a platformei de e-learning sau prin email la office@evolutiespirituala.ro .

Initierile se pot repeta oricand daca nu ati reusit sa fiti “live” la data si ora transmisiei.

Cursul se achita lunar.

APASĂ AICI PENTRU A AFLA CUM GĂSEȘTI ȘI ACCESEZI CURSUL / PROGRAMUL LA CARE TE-AI ÎNSCRIS

 

GARANȚIE 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT!

Garantie 30 De Zile Transparent Curs De Îngeri - Terapia Cu Îngeri – Magia Cu Îngeri – Protecția Cu Îngeri – Numerele Îngerilor – Sigiliile Îngerilor - Cei 72 De Îngeri - Nivelul I - Acces 4 Lecții / Lună

 

Ce înseamnă garanție 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT? 

După achizitionarea accesului la cursurile / programele Karanna, veți avea GARANȚIE 100% pentru 30 de zile. În maxim 30 de zile calendaristice puteți cere returnarea plății, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro. Nu se poate cere returnarea plăților pentru servicii deja prestate (Exemple: consiliere, hipnoză, meditații ghidate, citiri aură, inițieri, terapii, ritualuri, măsurători radiestezice, lecții accesate, etc). Menționăm că Platforma de E-Learning monitorizează accesul la module, în acest scop.

Certificari

CURS ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

Logos Iphm Iaoth

 

CERTIFICARE

 

La finalul cursului va avea loc un Examen scris (opțional), alcătuit din 20 de întrebări, pentru obținerea Certificatului Acreditat IPHM & IAOTH & Karanna Academy©. Pentru obținerea Certificatului trebuie să obțineți minim 85 de puncte din 100 la examen. Fiecare întrebare înseamnă 10 puncte.

Cursurile noastre sunt acreditate internațional de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participanții Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv Internațional „Karanna Academy”,  au posibilitatea să primească la absolvire, în functie de evaluarea generală a activității acestora de catre traineri, pe toată durata cursurilor și a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate Internațional de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) și IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate și apostilate Karanna©. În baza acestor Certificate se poate contracta o asigurare profesională iar studentul are dreptul să practice sau să se angajeze ca și Instructor sau Terapeut Internațional. (valabil pentru persoanele care locuiesc în afara țării).

IMPORTANT! Certificatul de absolvire are 3 acreditări și va fi generat automat, de către platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Certificatului este Acreditat IPHM & IAOTH & Karanna Academy©, cu serie și apostilă.

Model de Certificat

Example Certificate Curs De Îngeri - Terapia Cu Îngeri – Magia Cu Îngeri – Protecția Cu Îngeri – Numerele Îngerilor – Sigiliile Îngerilor - Cei 72 De Îngeri - Nivelul I - Acces 4 Lecții / Lună

 

Inscriere

Pentru a vă înscrie la curs vă rugăm să apăsați butonul “ÎNCEPE ACEST CURS”. Veți fi redirectionat în magazinul nostru online.
PENTRU A VĂ ÎNSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SĂ FACEȚI COMANDĂ PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACĂ ACHITAȚI CU CARDUL ONLINE SAU DACĂ EFECTUAȚI O COMANDĂ FĂRĂ PLATĂ IMEDIATĂ (ALEGÂND OPȚIUNEA DE PLATĂ PRIN TRANSFER BANCAR).
Veți primi datele noastre de plată (contul bancar și denumirea firmei) dupa ce finalizați comanda, dacă nu efectuați plata online. Plățile online sunt securizate și se efectuează printr-un provider de plăti autorizat.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

RUGĂM SĂ CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE ȘI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Instructor

Anca Transparent Site Curs De Îngeri - Terapia Cu Îngeri – Magia Cu Îngeri – Protecția Cu Îngeri – Numerele Îngerilor – Sigiliile Îngerilor - Cei 72 De Îngeri - Nivelul I - Acces 4 Lecții / Lună

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas©

۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protecție Psiho-Energetica (PSY DEFENCE)

۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute

۞ Medium & Psychic

۞ Life Coaching – NS Academy

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB
۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan
۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV

Mai multe detalii despre noi gasiti AICI.

FAQ

Întrebări Frecvente

 

 

De ce cursuri online și nu în sală?

Avantajul principal al cursurilor video online il constituie usurinta de a participa la un astfel de curs. Cursantii nostri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltarii personale si spirituale, persoane care sunt foarte ocupate si nu au timpul fizic necesar sa participe la cursuri sau alte activitati ce presupun deplasarea in diverse locatii, sau in alte orase decat acelea de domiciliu, nemailuand in calcul deplasari in afara tarii. Noi avem multi cursanti din afara tarii, care sunt foarte incantati ca pot participa la astfel de cursuri acreditate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania pentru aceasta.

De ce cursuri de dezvoltare spirituală?

Dacă și dumneavoastră considerați că si noi, că a trăi înseamnă mai mult decât a te duce la serviciu pentru a putea plăti facturile, atunci devine clar faptul că unul dintre scopurile întrupării noastre acum și aici, este acela de a ne dezvolta, de a evolua spiritual.

Accesibilitate

O alta categorie de cursanti sunt cei care locuiesc in zone urbane mai mici sau chiar zone rurale si care nu isi permit dpdv financiar sau din considerente de timp, sa participe la cursuri desfasurate in diverse locatii, aceste deplasari presupunand desigur si costuri de transport, cazare, masa, plata cursului propriu-zis, care de multe ori reprezinta o suma prohibitiva.

Volum mai mare de informație

Spre deosebire de cursurile si evenimentele desfasurate in locatie fizica, cursurile pe care noi le desfasuram sunt foarte usor de accesat, printr-o simpla completare a unui formular de inscriere, aflat pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro , iar costurile sunt mai reduse fata de cele ale unui curs in locatie, in acelasi timp volumul de informatie predat fiind mult mai mare, deoarece un curs in locatie fixa dureaza o zi – adica aproximativ 4-6 ore (cu pauzele de cafea si masa), pana la 3 zile maxim, deci o durata totala maxima de 18 de ore, cu pauzele aferente, pe cand cursurile noastre online se desfasoara saptamanal pe o perioada diferita de la curs la curs, dar nu mai putin de 3 luni, asta insemnand un minim de 24 de ore de comunicare – predare non-stop, pauzele nemaifiind necesare deoarece cursul este fragmentat in unitati de cate aprox 2 ore de curs per saptamana.

Platforme software dedicate

De asemeni, pentru desfasurarea cursurilor se utilizeaza 2 platforme software performante, o platforma de E-Learning si una de Live-Streaming, pentru cursurile online si pentru cele cu transmisie live.

Cum mă înscriu la un curs online?

Fiecare curs online are in partea de sus a ecranului un buton INCEPE ACEST CURS. Apasand pe acesta, sunteti directionati in cadrul magazinului online si vi se cere sa faceti comanda. Comanda reprezinta inscrierea la curs propriu-zisa. Puteti face comanda cu plata prin transfer bancar sau sa achitati online cu cardul, contravaloarea cursului sau a primei luni din curs (dupa caz). Dupa ce faceti comanda / achitati contravaloarea cursului, vi se va aloca cursul respectiv in cont si din acel moment puteti incepe vizionarea materialelor de curs. In cazul platii online, accesul la curs este instantaneu. Daca achitati prin transfer bancar vi se va aloca in cont cursul dupa ce avem confirmarea platii.

Pentru plati prin transfer bancar va rugam sa utilizati numarul comenzii ca referință de plată sau factura proforma.

Cum găsesc și accesez cursul la care m-am înscris?

Gasiti raspunsul la aceasta intrebare accesând pagina cu explicațiile necesare, AICI.

Orarul și modalitatea de desfășurare al cursurilor

Pentru cursurile LIVE un alt avantaj este orarul de desfasurare a cursurilor, care se desfasoara o data pe saptamana, seara, dupa ora 20:00, atunci cand cursantii in principiu au terminat activitatile zilnice legate de locul de munca, activitati casnice, etc si isi pot face timp sa participe la seminariile live.

Cursurile video inregistrate si materialele scrise pot fi accesate atunci cand studentii doresc si au timp, in orice moment al zilei, in ritmul dvs.

Primesc diplomă la finalizarea cursurilor?

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

Cum obțin Certificarea?

Obtinerea Certificatelor Acreditate International IPHM si IAOTH are loc la finalizarea cursurilor si depinde de evaluarea generala a trainerilor si de punctajul obtinut la evaluarile finale anuale. Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la probele practice si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenele scrise. Numai unele cursuri live au parte practica la examen.

Proba practica este eliminatorie (la cursurile live), astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat IPHM & IAOTH. Aceste conditii se aplica in mod identic cursurilor desfasurate Online-LIVE si In Locatie, de catre Karanna.

Cursantii nu sunt obligati sa participe la Examenele Finale ale Cursurilor daca nu doresc obtinerea Certificatelor de Absolvire.
De ce infrastructură tehnică am nevoie pentru a urma un curs online?

Pentru a urma un curs video online inregistrat aveti nevoie doar de un calculator si o conexiune internet decenta. In cazul cursurilor online LIVE, suplimentar fata de acestea veti avea nevoie de casti, microfon, camera web. De asemeni, este necesar sa aveti cunostinte minime de lucru cu computerul (telefon, tableta, laptop).

Cursurile pot fi accesate de pe desktop, laptop, telefon sau tableta.
Câte persoane pot accesa cursul pe care l-am achiziționat?

Pentru o singura achizitie poate accesa cursul o singura persoana, in baza unui user si a unei parole.

Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală si se pedepseste conform legii.

Monitorizam activ accesul studentilor nostri la cursuri, din acest punct de vedere.

Cum funcționează un curs online?

Procedura este simpla: dupa ce va alegeti cursul care va intereseaza si achitati contravaloarea acestuia, vi se aloca accesul la materialele de curs. Din acel moment puteti accesa platforma de E-learning pentru a vizualiza materialele video inregistrate si/sau descarca materialele scrise aferente primei unitati de curs.

Dupa vizualizare/descarcarea materialelor, cursantul va marca unitatea de curs ca fiind finalizata si solicita trecerea la urmatoarea unitate de curs apasand butonul “UNITATEA URMATOARE”. Trecerea la urmatoarea unitate de curs se face automat dupa 7 zile de la data primei accesari a cursului (sau dupa intervalul prestabilit de Instructorul cursului). Acest timp este necesar indeplinirii sarcinilor aferente unitatii de curs accesate si este fix pe toata durata parcurgerii cursului. Materialele sunt disponibile cursantilor pe toata durata cursului, astfel incat pot fi revizionate oricand si de cate ori un cursant doreste, pana la finalizarea cursului.

NOTA: cursurile video nu se pot descarca si orice tentantiva de piratare se va solda cu blocarea contului dvs in mod automat si sancționarea conform legislației în vigoare.
Cum funcționează Platforma de E-Learning?

Autentifică-te pe site și accesează pagina “CURSURI”. Intră pe pagina unuia dintre cursurile pe care le urmezi și apasă butonul “START CURS” sau “CONTINUA CURS”, din dreapta.

După accesarea opțiunii “START CURS” se deschide o pagină nouă, unde se află un scurt instructaj referitor la parcurgerea cursului. Click butonul “UNITATEA URMATOARE” și ești redirecționat spre prima Unitate de curs. Apasă butonul “MARCHEAZA ACEASTĂ UNITATE CA FIIND FINALIZATA”, apoi click “UNITATEA URMĂTOARE”. Repetă acești pași până la sfârșitul cursului.

Cum sunt corectate temele?

Temele sunt corectate manual de catre Instructorii Karanna. Pentru a trece la urmatoarea unitate de curs trebuie sa asteptati corectarea temei de catre Instructor. Veti primi o instiintare pe site si prin email, atunci cand tema dvs a fost corectata. Nu toate cursurile contin teme.

Supervizare si task-uri săptămânale

In fiecare saptamana cursantii au de indeplinit anumite task-uri legate de ceea ce s-a predat in saptamana anterioara de curs (daca este cazul), iar progresul fiecarui cursant este urmarit indeaproape de trainer, in felul acesta evolutia fiecarui individ, in cadrul unui astfel de curs online este mult mai mare si mai personalizata decat ar putea fi in cadrul unul curs de 4-6 ore, timp in care individul sta intr-o sala, pe un scaun si asculta trainerul fara a putea interveni si a cere mai multe detalii sau a explica o situatie personala pentru a cere o indrumare sau poate face acest lucru intr-o forma foarte limitata.

Comunicarea cu instructorii de curs

Legat de comunicarea personala cu trainerul si supravegherea dezvoltarii cursantului pe toata perioada de curs, cursantii Karanna© au acces la un sistem intern de mesagerie interna pentru a lua legatura cu trainerul oricand considera necesar.

Cum finalizez cursul?

După ce ai citit, ai memorat și ți-ai făcut temele, apasă butonul “FINALIZEAZĂ CURS”.

NOTĂ: după ce apăsați butonul FINALIZARE nu veți mai avea acces la curs, indiferent dacă sunteți sau nu în intervalul de 30 de zile de acces lunar (aceasta este setarea implicită și automată a platformei de E-Learning).

Confidențialitate

Confidentialitatea este foarte importanta pentru noi. Deoarece intelegem ca anumite subiecte pot fi delicate pentru dumneavoastra, precum si faptul ca anumite persoane nu doresc sa faca public interesul lor pentru aceste subiecte, va asiguram confidentialitatea deplina pe tot timpul desfasurarii cursurilor/sedintelor de consiliere, cat si dupa terminarea acestora.

Utilizatorul poate decide care informatii sunt publice (numele userului cu care se inregistreaza pe site) si de asemenea poate participa la toate cursurile (chiar si cele LIVE) fara a face uz de intrumentele de comunicare video sau audio din partea sa. Astfel, in cazul cursurilor LIVE, poate participa la seminariile LIVE si daca doreste sa comunice cu ceilalti o poate face in scris pe chat, fara a folosi camera web si microfonul.

Care sunt modalitățile de plată? Primesc factură fiscală?

Euplatesc Gpay Curs De Îngeri - Terapia Cu Îngeri – Magia Cu Îngeri – Protecția Cu Îngeri – Numerele Îngerilor – Sigiliile Îngerilor - Cei 72 De Îngeri - Nivelul I - Acces 4 Lecții / Lună

Plata se poate face atât electronic, cu cardul prin magazinul online, cât și prin GPay sau transfer bancar.
Există posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă. Vezi detalii pe site, AICI.
Pentru fiecare plată efectuată, se emite factură fiscală.

Avertisment Copyright
Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

Testimoniale

 by Oanta Robert on Karanna Academy©
Mi-au reparat casatoria cu sotia mea!
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Multumesc ca m-ati ajutat sa imi repar casnicia. ♥


 by Andreea on Karanna Academy©
Sedinta Hipnoza
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Sedinta de hipnoza m-a surprins placut.

Nu ma asteptam deloc sa incep sa lucrez pe rana de abandon intr-un mod atat de delicat si simplu dar nu usor( aici ma refer la senzatia de disconfort).

 by Anelia on Karanna Academy©
Reiki
Produs / Serviciu achizitionat: Reiki Usui Ryoho

Aveti cursuri minunate! Foarte diferite de ce am intalnit inainte si foarte bine explicate! Sunteti foarte bine informati ! Va felicit pentru cursurile voastre! Abia astept sa mai fac cursuri cu voi!Sunteti minunati!

 by Mihaela on Karanna Academy©
CURS EXCEPTIONAL
Produs / Serviciu achizitionat: curs protectie psi

Cursul de Protectie Psi la care am participat este unul absolut necesar pentru fiecare dintre noi. Este un curs exceptional, bine fundamentat. In aceasta societate unde gandurile de invidie, rautate si dusmanie sunt tot mai frecvente, acest curs, asa cum am mai spus, vine sa ne ajute, sa puna bazele unei aparari legitime, vine sa ajute acolo unde societatea si biserca nu au facut-o secole intregi. Acest curs plin de informatii mai mult decat utile ne ajuta sa ne formam o imagine asupra vietii si asupra spiritualitatii, sa intelegem unde am facut gresit si ce nu. Recomand cu cea mai mare insistenta acest curs de protectie PSI. Consider ca este un curs de baza, ca fiecare dintre noi este dator in primul rand sa se apere de toate energiile nedorite. De fapt, este singurul curs de acest fel din tara, este unic si util. EXEPTIONAL!

 by Minerva on Karanna Academy©
Curatenia de primavara
Produs / Serviciu achizitionat: Program Combinat de Hipnoza, Regresie & Consiliere - CURATENIA DE PRIMAVARA

Am apelat la acest program pt a rezolva anumite probleme de neincredere in sine,traumele etc. Curiozitatea de a descoperii si a avea acces la informati care mar fi putut ajutat in aceasta viata la evolutie spirituala . RECOMAND CU MARE DRAG PE DL.CATALIN BOGDAN UN EXCELENT INDRUMATOR IN A VA REZOLVA PROBLEMELE

.

Page 1 of 32:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
0 0 voturi
Total Stele
0 Comentarii
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
ÎNSCRIE-TE ACUM
 • Prețul inițial a fost: 690.00 lei.Prețul curent este: 575.00 lei. taxe incluse / luna pentru 14 luni
 • Numar de Lectii 55
 • Durata Totală Lecții:
 • 2 zile, 12 ore
 • Durata Cursului:
 • 1 an, 2 luni
 • Durata de Acces: 1 An / Durata Cursului
 • ,
 • Tutoring : posibilitate de comunicare cu Instructorul
 • ACCES PE PE DESKTOP / LAPTOP / TABLETĂ / TELEFON
 • PLATA SECURIZATA CU CARDUL SAU TRANSFER BANCAR
 • PLATA ÎN RATE LUNARE FĂRĂ DOBÂNDĂ
 • PLATA PRIN TBI CREDIT ONLINE
 • GARANTIE 100 %
 • Curs Online cu Acces Instant
 • Certificat Curs
 • Curs / Program cu Tripla Certificare / Acreditare Internationala: IPHM & IAOTH & Karanna Academy©*
150 STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Număr Cursanți

37418
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
 • No products in the cart.
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări