Program de Inițieri la Distanță – Acreditat IPHM & IAOTH. Initierile sunt transmise saptamanal. Sistem Fondat de Karanna Academy© – Terapeut & Trainer Acreditat Anca Bogdan.

Program de Inițieri la Distanță

ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©

Program Acreditat International IPHM & IAOTH

Logos Program De Inițieri La Distanță - Atman Spiritual Connection©

DURATĂ PROGRAM – 4 LUNI – 100 lei per Inițiere cu 33% Reducere!

 

33% REDUCERE! OFERTĂ VALABILĂ PÂNĂ LA 31 DEC 2021

PRIMA LECȚIE DE CURS ESTE GRATUITĂ ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ! 🙂 🙂 🙂

Programul conține inițierile Sistemului Karanna© – ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© – 16 simboluri secrete pentru Evolutie Spirituală & Ascensiune

 

Pentru a vă pregati de inițiere la distanță, vă rugăm să citiți următorul articol: 

CITEȘTE ARTICOL

 

SISTEMUL ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© A FOST LANSAT PRIMA DATA IN ANUL 2014, IN CADRUL PROGRAMULUI INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA – ADHYATMA JNANA©, DAR IN ACEL PROGRAM SUNT INCLUSE SI ALTE LECTII VIDEO SI MEDITATII GHIDATE, PENTRU DEZVOLTARE SPIRITUALA.

ACEST PROGRAM INCLUDE NUMAI INITIERILE ATMAN, PENTRU CEI CARE NU DORESC SA URMEZE PROGRAMUL ADHYATMA JNANA©.

PROGRAM ADHYATMA JNANA NIVELUL I

PROGRAM ADHYATMA JNANA NIVELUL II

PROGRAM ADHYATMA JNANA NIVELUL III

 

Sigla Program De Inițieri La Distanță - Atman Spiritual Connection©

.

  CE PRIMESTI ?

 

  16 Inițieri la Distanță 

 

  3 Cursuri Video Înregistrate 

 

  16 Lecții 

 

  16 materiale de curs în format electronic (PDF) downloadabile

 

2 BONUSURI!

 

  4 Seminarii Live Inregistrate – peste 5 ore de înregistrări

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)

 

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

 

Cursul poate fi urmat atat de incepatori cat si de persoane cu experienta in domeniul evolutiei spirituale, de ex. practicanti de yoga, meditatie, mindfulness, initiati reiki sau alte sisteme energetice, etc. Programul este structurat astfel incat sa fie accesibil si util indiferent de nivelul actual al celui care doreste sa urmeze acest program de initieri la distanta.

 

CE ESTE SISTEMUL ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©?

 

ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© este un sistem de Evolutie Spirituala, fondat si dezvoltat de Anca Bogdan, autor, terapeut si trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists). Mai multe despre autor puteti citi AICI.

Sistemul ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© utilizeaza 16 simboluri, ce constituie porti cosmice de acces si trepte de initiere catre Sursa, prin procesul Ascensiunii in Trup si Spirit.

Simbolurile au fost transmise prin Telepatie / Channeling de catre Entitati de Lumina, Intelepti si Magi ai acestei Creatii.

Sistemul este destinat evolutiei spirituale. Simbolurile si toate detaliile necesare vor fi transmise numai initiatilor si este strict interzisa publicarea prin orice mijloace a materialelor sau a simbolurilor sistemului.

Exista 33 de stadii majore – initieri, in evolutia spiritului catre Sursa, D-zeu UNUL. In functie de scoala spirituala pe care o studiem la un moment dat, gasim un numar diferit de trepte, stadii, initieri amintite. Astfel, unele scoli afirma ca sunt 352 de trepte, altele ca sunt 22, 7, 13. Este mai putin important numarul atat timp cat numarul lor total este suma Sursei, ca un tot unitar. Daca avem un mar si il impartim in 7 felii, sau 15, 33, sau chiar 100 de felii, tot un mar am impartit, pana la final. 🙂

Personal consider ca sunt 33 de trepte pana la Ascensiunea finala. De ce? Pentru ca atatea nivele vad si mi s-a transmis ca sunt. Asa cum stiu ca sunt 33 de chakre pana la Sursa si 12+1=13 Ceruri pana la D-zeu UNUL. Puteti lua aceasta informatie ca atare sau puteti sa cercetati si sa va formati o alta opinie…nu conteaza…acelasi mar il impartim pana la urma cu totii..

Spuneam ca sunt 33 de trepte – stadii majore de evolutie spirituala de la nivelul 3D al intruparii pana la Sursa. Cele 33 de stadii corespund celor 33 de chakre mai sus amintite.

Pentru evolutia spiritului, aceste chakre trebuie sa fie activate 100%, pe rand, de la chakra 1 catre chakra 33. Nu se poate trece la activarea prin initiere a urmatoarei chakre pana ce un minim procent de 70-80% din initierea chakrei anterioare, nu este atins.

Initierea – activarea chakrelor 1-7 se face exclusiv in timpul intruparilor, de aceea un spirit are nevoie de intrupari daca doreste sa evolueze – deci acesta este adevaratul scop si sens al vietii, iar chakrele de la 8 la 24 se pot activa in intrupari de densitate mai mica sau fara intrupari, pe cand chakrele 25-30 se pot activa numai dupa ce initiatul a primit accept de la Ierarhiile Spirituale pentru a urma una din cele 7 Cai ale Finalitatii, iar chakrele de la 30 la 33 pot fi activate doar de catre spiritele care au parcurs toate initierile chakrelor anterioare in intrupari fizice de cea mai joasa densitate (3D) si/sau care ascensioneaza in trup, fara moartea fizica a trupului de carne. (Iisus) Vreau sa precizez ca Iisus nu este singurul spirit intrupat care a ascensionat – S-a Inaltat in trup, pe aceasta planeta si este cel mai cunoscut exemplu din lumea crestinatatii. In alte culturi sunt documentate si alte cazuri, dinainte si de dupa Iisus.

Exista si nivele intermediare ale acestor Initieri – activari ale chakrelor. De exemplu, odata cu initierea pe chakra 8 se reface conexiunea cu Sinele Superior – dar NU cu Supraeul inca, odata cu initierea chakrei 10 se face legatura cu Monada de Spirite (Familia de spirite din care provine initiatul), la initierea 12 se relationeaza cu Supra-eul, la initierea 24 se poate face conectarea cu Sinele Solar – Universal, la initierea 30 se face conexiunea cu Sinele Cosmic – de aceea nu pot accede catre aceasta initiere decat descenderii, adica spiritele care au existat inaintea acestei Creatii si provin dintr-o Creatie anterioara, astfel, ei posedand acest tip de corp, cosmic. Fiecare spirit ce ascensioneaza in timpul miscarii timpului intr-o Creatie, capata un corp cosmic la final, corp ce ii va permite sa existe si in timpul dintre Creatii – pentru ca exista un timp util al fiecarei Creatii, timp greu de socotit pentru mintea umana intrupata, adica eoni de timp, dupa care se “Judeca” Creatia si se incheie ciclul.

Simbolurile sistemului ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© activeaza in mod ideal, 100% din primele 7 chakre si in plus, reasambleaza matricea energetica – spirituala a campurilor cu care spiritul a venit la intrupare, matrice ce se strica, intrerupe, de cele mai multe ori, din cauza blocajelor, a traumelor sau a agresiunilor fizice, mentale, energetice sau spirituale suferite de spirit si corp fizic in timpul intruparii.
Sistemul utilizeaza 16 simboluri: un simbol ce se utilizeaza frontal, pe toata suprafata corpului fizic, un simbol dorsal, simboluri aferente celor 7 chakre si inca 7 simboluri pentru putere energetica, protectie energetica – psi , radiestezica, radionica si ezoterica, deprogramare mentala si conexiune cu Sursa.

Procentul de activare a fiecarei chakre depinde si de munca depusa de fiecare persoana in parte si de nivelul de evolutie spirituala de la momentul initierii. Asadar, daca veti face meditatie zilnic, daca va veti preocupa zilnic de aceste aspect de crestere spirituala in viata voastra, veti putea activa un procent din ce in ce mai mare al fiecarei chakre intr-un interval de timp mai scurt. Aceste initieri va dau instrumentele necesare pentru a reusi cu mult mai repede, dar fara un minim efort personal NU SE ACCEPTA evolutia unui spirit. Pur si simplu. Cu alte cuvinte, Ierarhiile Spirituale nu accepta lenesii sau cei care considera ca singurul responsabil de cresterea lor spirituala este cel ce ii initiaza, asa-zisul „Maestru”. 🙂

Simbolurile sunt conectate la diferite Ierarhii ale Luminii, Melkisedeci, magi, intelepti, protectori, etc, care vor indeplini rolul de ghizi spirituali ai dvs dupa initiere, atat timp cat veti avea nevoie sau cat veti dori. Fiecare simbol apartine unei vibratii diferite, unei raze diferite sau unei entitati de Lumina. Unii dintre ei ii cunoasteti, in sensul ca ati mai auzit de ei, altii nu. Cu adevarat nu este important CINE sunt ei, ci cu ce va pot ajuta in procesul dvs de evolutie spirituala si bineinteles, foate important, de UNDE sunt ei. Veti avea ocazia sa ii vedeti  / auziti si sa ii intrebati, in timpul initierilor.

Veti constata mai mult decat la oricare alt sistem pe care l-ati mai intalnit, ca acesta este efectiv o cheie de acces si un instrument de realiniere energetica, mentala, fizica si spirituala iar aceasta caracteristica o au toate simbolurile – matricele sistemului Atman Spiritual Connection©.

 

CUM MA AJUTA ACEST PROGRAM? CUM SE VA SCHIMBA VIATA MEA DACA PRIMESC ACESTE INIȚIERI?

 

  Vei avea acces si deschidere catre energii noi si paliere de vibratie superioare.

 

  Vei evolua dpdv personal si spiritual mai rapid, avand simbolurile sistemului ca si chei de acces.

 

  Vei putea sa te vindeci, atât dpdv spiritual cât si energetic, cu simbolurile primite.

 

  Vei putea sa te echilibrezi emotional si psihic, atunci cand ai nevoie.

 

  Iti vei activa 100% primele 7 chakre.

 

  Iti vei reasambla / reseta matricea energetică la cel mai inalt potential al tau pentru aceasta intrupare.

 

  Vei avea mai multa putere de emisie si manifestare a ceea ce ai nevoie, indiferent de natura necesitatii.

 

  Vei putea sa ii ajuti si pe altii cu simbolurile primite.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni energetice, spirituale si psi.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni radiestezice.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni radionice (aparate psihotronice).

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni emise prin procedee ezoterice (magice).

 

 

CE PIERZI DACA NU TE INSCRII LA CURS

 

  Nu vei avea acces la cele 16 simboluri secrete pentru evolutie spirituala.

 

  In functie de ceea ce faci in aceasta intrupare, vei evolua mai lent decat daca ai fi avut initierile ATMAN.

 

  Nu vei sti sa te protejezi de agresiuni energetice, spirituale, ezoterice, radionice, radiestezice, cu simboluri eficiente.

 

  Practic poti citi lista de beneficii cu NU in fata si descrierea programului si vei sti exact ce pierzi, fara sa mai fie nevoie sa iti amintesc aici. 🙂

 

VREAU SA MA ÎNSCRIU

 

Programa Curs

LUNA 1
CURS & INITIERE GR I : ATMAN SPIRITUAL CONNECTION GRATUIT 02:00:00
CURS & INITIERE GR I : ATMAN SPIRITUAL CONNECTION TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL DOORS – PORTALURI ENERGETICE
INITIERE GR II : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL POWERS 01:20:00
INITIERE GR II : ATMAN
INITIERE GR III : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ROOTS 01:20:00
INITIERE GR III : ATMAN
INITIERE GR IV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL LIFE FORCE 05:00:00
INITIERE GR IV : ATMAN si BONUS 2 SEMINARII LIVE INREGISTRATE!
LUNA 2
INITIERE GR V : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ANDURAMMA 01:00:00
INITIERE GR VI : ATMAN – COSMIC BLUEPRINT 01:00:00
INITIERE GR VI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL COSMIC BLUEPRINT
INITIERE GR VII : HIGHER SELF CONNECTION 01:00:00
INITIERE GR VII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL HIGHER SELF CONNECTION
INITIERE GR VIII : CLEARING VISIONS 01:00:00
INITIERE GR VIII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL CLEARING VISIONS
LUNA 3
INITIERE GR IX : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL AHAM – I AM 01:00:00
INITIERE GR IX : ATMAN
INITIERE GR X : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL SELF AWARENESS 01:00:00
INITIERE GR X : ATMAN
INITIERE GR XI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ATMAN – POWER SYMBOL 01:00:00
INITIERE GR XI : ATMAN
INITIERE GR XII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ARMINA – APARATE RADIONICE 01:00:00
INITIERE GR XII : ATMAN
LUNA 4
INITIERE GR XIII : ATMAN NULLA – RADIESTEZIE 01:00:00
INITIERE GR XIII : ATMAN NULLA
INITIERE GR XIV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL PISHTA AZUR – MAGIE 02:33:00
INITIERE GR XIV : ATMAN si BONUS! - SEMINAR LIVE INREGISTRAT -
INITIERE GR XV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ANU – GREAT SPIRIT – SURSA 01:00:00
INITIERE GR XV : ATMAN
INITIERE GR XVI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL KARANA VEIL – PROTECTIE PSI 02:15:00
INITIERE GR XVI : ATMAN & BONUS! SEMINAR LIVE INREGISTRAT!

Info

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare luna, iar in luna respectiva trebuie sa parcurgeti materialele video si/sau cele electronice (Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare luna si temele, acolo unde este cazul. Veti avea acces la 4 lectii lunar.

Data si ora initierii este in fiecare saptamana aceeasi, respectiv ziua din saptamana in care ati inceput cursul sau in care ati prelungit accesul la curs prin achizitia lunii urmatoare de curs), la ora 20:00 ora Romaniei.

IMPORTANT! Initierile la distanta sunt transmise in modalitate „no time no space”, asadar le puteti repeta de cate ori doriti si de asemeni, le puteti accesa atunci cand sunteti disponibili, in ritmul dvs. Cu alte cuvinte, daca nu puteti face initierea atunci cand este transmisa „live”, nu este nicio problema, pentru ca o puteti face oricand dupa aceea. Tot ce trebuie sa faceti este ca, inainte de a primi initierea, sa afirmati in gand sau cu voce tare ca doriti sa primiti initierea […] transmisa dvs de Anca Bogdan.
.
Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL / PROGRAMUL LA CARE TE-AI INSCRIS

 

GARANTIE 100% – BANII INAPOI GARANTAT!

Logo Garantie Karanna

 

Ce inseamna garantie 100% – BANII INAPOI GARANTAT? 

Dupa achizitionarea accesului la curs, veti avea GARANTIE 100% pentru 10 zile si maxim 2 lectii de curs. Dupa maxim 10 zile calendaristice puteti cere returnarea platii, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro, daca nu ati accesat mai mult de 2 unitati de curs din cursul / programul achizitionat. Mentionam ca Platforma de E-Learning monitorizeaza accesul studentilor la lectii, in acest scop. Nu se poate cere returnarea platilor pentru servicii deja prestate (Ex: consiliere, hipnoza, initieri, etc).

Certificari

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

Logos Iphm Iaoth

 

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Model Certificat

Example Certificate Program De Inițieri La Distanță - Atman Spiritual Connection©

Inscriere

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

VREAU SA MA ÎNSCRIU

 

Instructor

Anca Bogdan

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Trainer Acreditat International – IPHM

۞ Trainer Acreditat International – IAOTH

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas©

۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE)

۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute

۞ Medium & Psychic

۞  Life Coaching – NS Academy

Studii:

۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB
۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan
۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV

Mai multe detalii despre noi gasiti AICI.

FAQ

Intrebari Frecvente

De ce cursuri de dezvoltare spirituala?

Daca si dumneavoastra considerati ca si noi, ca a trai inseamna mai mult decat a te duce la serviciu pentru a putea plati facturile, atunci devine logic faptul ca unul dintre scopurile intruparii noastre acum si aici, este acela de a ne dezvolta, de a evolua spiritual.

 

De ce cursuri online si nu in sala?

Avantajul principal al cursurilor video online il constituie usurinta de a participa la un astfel de curs. Cursantii nostri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltarii personale si spirituale, persoane care sunt foarte ocupate si nu au timpul  fizic necesar sa participe la cursuri sau alte activitati ce presupun  deplasarea in diverse locatii, sau in alte orase decat acelea de domiciliu, nemailuand in calcul deplasari in afara tarii. Noi avem multi cursanti din afara tarii, care sunt foarte incantati ca pot participa la astfel de cursuri acreditate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania pentru aceasta.

 

Costuri reduse

O alta categorie de cursanti sunt cei care locuiesc in zone urbane mai mici sau chiar zone rurale si care nu isi permit dpdv financiar sau din considerente de timp, sa participe la cursuri desfasurate in diverse locatii, aceste deplasari presupunand desigur si costuri de transport, cazare, masa, plata cursului propriu-zis, care de multe ori reprezinta o suma prohibitiva.

 

Fezabilitate si Accesibilitate Financiara

Spre deosebire de cursurile si evenimentele desfasurate in locatie fizica, cursurile pe care noi le desfasuram sunt foarte usor de accesat, printr-o simpla completare a unui formular de inscriere, aflat pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro , iar costurile sunt mult reduse fata de cele ale unui curs in locatie, volumul de informatie predat fiind mult mai mare, deoarece un curs in locatie fixa dureaza o zi – adica aproximativ 4-6 ore (cu pauzele de cafea si masa), pana la 3 zile maxim, deci o durata totala maxima de 18 de ore, cu pauzele aferente, pe cand cursurile noastre online se desfasoara saptamanal pe o perioada diferita de la curs la curs, dar nu mai putin de 3 luni, asta insemnand un minim de 24 de ore de comunicare – predare non-stop, pauzele nemaifiind necesare deoarece cursul este fragmentat in unitati de cate aprox 2 ore de curs per saptamana.

 

Platforme software performante

De asemeni, pentru desfasurarea cursurilor se utilizeaza 2 platforme software dedicate, o platforma de E-Learning si una de Live-Streaming, pentru cursurile online cu transmisie video-live.

 

Cum gasesc si accesez cursul la care m-am inscris?

Gasiti raspunsul la aceasta intrebare accesand pagina cu explicatiile necesare, AICI.

 

Orarul si modalitatea de desfasurare al cursurilor

Pentru cursurile LIVE un alt avantaj este orarul de desfasurare a cursurilor, care se desfasoara o data pe saptamana, seara, dupa ora 20:00, atunci cand cursantii in principiu au terminat activitatile zilnice legate de locul de munca, activitati casnice, etc si isi pot face timp sa participe la seminariile live.

Cursurile video inregistrate si materialele scrise pot fi accesate atunci cand studentii doresc si au timp, in orice moment al zilei, in ritmul dvs.

 

Primesc diploma la finalizarea cursurilor?

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

 

De ce infrastructura am nevoie din punct de vedere tehnic pentru a urma un curs online?

Pentru a urma un curs video online inregistrat aveti nevoie doar de un calculator si o conexiune internet decenta. In cazul cursurilor online LIVE, suplimentar fata de acestea veti avea nevoie de casti, microfon, camera web. De asemeni, este necesar sa aveti cunostinte minime de lucru cu computerul (telefon, tableta, laptop). Cursurile pot fi accesate de pe desktop, laptop, telefon sau tableta.

 

Ce-mi puteti spune despre confidentialitate?

Confidentialitatea este foarte importanta pentru noi. Deoarece intelegem ca anumite subiecte pot fi delicate pentru dumneavoastra, precum si faptul ca anumite persoane nu doresc sa faca public interesul lor pentru aceste subiecte, va asiguram confidentialitatea deplina pe tot timpul desfasurarii cursurilor/sedintelor de consiliere, cat si dupa terminarea acestora. Utilizatorul poate decide care informatii sunt publice (numele userului cu care se inregistreaza pe site) si de asemenea poate participa la toate cursurile (chiar si cele LIVE) fara a face uz de intrumentele de comunicare video sau audio din partea sa. Astfel, in cazul cursurilor LIVE, poate participa la seminariile LIVE si daca doreste sa comunice cu ceilalti o poate face in scris pe chat, fara a folosi camera web si microfonul.

 

Cate persoane pot accesa cursul?

Pentru o singura achizitie poate accesa cursul o singura persoana, in baza unui user si a unei parole. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală si se pedepseste conform legii.

 

Cum ma inscriu la un curs online? Ce modalitati de plata sunt acceptate?

Fiecare curs online are in partea de sus a ecranului un buton INCEPE ACEST CURS. Apasand pe acesta, sunteti directionati in cadrul magazinului online si vi se cere sa faceti comanda. Comanda reprezinta inscrierea la curs propriu-zisa. Puteti face comanda cu plata prin transfer bancar sau sa achitati online cu cardul, contravaloarea cursului sau a primei luni din curs (dupa caz). Dupa ce faceti comanda / achitati contravaloarea cursului, vi se va aloca cursul respectiv in cont si din acel moment puteti incepe vizionarea materialelor de curs. In cazul platii online, accesul la curs este instantaneu. Daca achitati prin transfer bancar vi se va aloca in cont cursul dupa ce avem confirmarea platii.

Pentru plati prin transfer bancar va rugam sa utilizati numarul comenzii ca referință de plată.

 

Care sunt modalitatile de plata? Primesc factura fiscala?

Plata se poate face atat electronic direct din magazinul online, cat si prin transfer bancar in contul firmei noastre. Pentru fiecare plata efectuata, primiti factura fiscala.

 

Cum functioneaza un curs online?

Procedura este simpla: dupa ce va alegeti cursul care va intereseaza si achitati contravaloarea acestuia, vi se aloca accesul la materialele de curs. Din acel moment puteti accesa platforma de E-learning pentru a vizualiza materialele video inregistrate si/sau descarca materialele scrise aferente primei unitati de curs. Dupa vizualizare/descarcarea materialelor, cursantul va marca unitatea de curs ca fiind finalizata si solicita trecerea la urmatoarea unitate de curs apasand butonul „UNITATEA URMATOARE”. Trecerea la urmatoarea unitate de curs se face automat dupa 7 zile de la data primei accesari a cursului (sau dupa intervalul prestabilit de Instructorul cursului). Acest timp este necesar indeplinirii sarcinilor aferente unitatii de curs accesate si este fix pe toata durata parcurgerii cursului. Materialele sunt disponibile cursantilor pe toata durata cursului, astfel incat pot fi revizionate oricand si de cate ori un cursant doreste, pana la finalizarea cursului.

NOTA: cursurile video nu se pot descarca si orice tentantiva de piratare se va solda cu blocarea contului dvs in mod automat si sancționarea conform legislației în vigoare.

 

Cum functioneaza Platforma de E-Learning?

Autentifică-te pe site și accesează pagina “CURSURI”. Intră pe pagina unuia dintre cursurile pe care le urmezi și apasă butonul “START CURS” sau “CONTINUA CURS”, din dreapta.

După accesarea opțiunii “START CURS” se deschide o pagină nouă, unde se află un scurt instructaj referitor la parcurgerea cursului. Click butonul “UNITATEA URMATOARE” și ești redirecționat spre prima Unitate de curs. Apasă butonul “MARCHEAZA ACEASTĂ UNITATE CA FIIND FINALIZATA”, apoi click “UNITATEA URMĂTOARE”. Repetă acești pași până la sfârșitul cursului.

 

Cum sunt corectate temele?

Temele sunt corectate manual de catre Instructorii Karanna. Pentru a trece la urmatoarea unitate de curs trebuie sa asteptati corectarea temei de catre Instructor. Veti primi o instiintare pe site si prin email, atunci cand tema dvs a fost corectata. Nu toate cursurile contin teme.

 

Supervizare si Task-uri saptamanale

In fiecare saptamana cursantii au de indeplinit anumite task-uri legate de ceea ce s-a predat in saptamana anterioara de curs (daca este cazul), iar progresul fiecarui cursant este urmarit indeaproape de trainer, in felul acesta evolutia fiecarui individ, in cadrul unui astfel de curs online este mult mai mare si mai personalizata decat ar putea fi in cadrul unul curs de 4-6 ore, timp in care individul sta intr-o sala, pe un scaun si asculta trainerul fara a putea interveni si a cere mai multe detalii sau a explica o situatie personala pentru a cere o indrumare sau poate face acest lucru intr-o forma foarte limitata.

 

Sistem intern de comunicare cu cursantii

Legat de comunicarea personala cu trainerul si supravegherea dezvoltarii cursantului pe toata perioada de curs, cursantii Karanna© au acces la un sistem intern de mesagerie interna pentru a lua legatura cu trainerul oricand considera necesar.

 

Cum finalizez cursul?

După ce ai citit, ai memorat și ți-ai făcut temele, apasă butonul “FINALIZEAZA CURS”.

 

Cum obtin Certificare?

Obtinerea Certificatelor Acreditate International IPHM si IAOTH are loc la finalizarea cursurilor si depinde de evaluarea generala a trainerilor si de punctajul obtinut la evaluarile finale anuale. Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la probele practice si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenele scrise. Numai unele cursuri live au parte practica la examen.

Proba practica este eliminatorie (la cursurile live), astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat IPHM & IAOTH. Aceste conditii se aplica in mod identic cursurilor desfasurate Online-LIVE si In Locatie, de catre Karanna.

Cursantii nu sunt obligati sa participe la Examenele Finale ale Cursurilor daca nu doresc obtinerea Certificatelor de Absolvire.

 

Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

Testimoniale

 by Minerva on Karanna Academy©
Curatenia de primavara
Produs / Serviciu achizitionat: Program Combinat de Hipnoza, Regresie & Consiliere - CURATENIA DE PRIMAVARA

Am apelat la acest program pt a rezolva anumite probleme de neincredere in sine,traumele etc. Curiozitatea de a descoperii si a avea acces la informati care mar fi putut ajutat in aceasta viata la evolutie spirituala . RECOMAND CU MARE DRAG PE DL.CATALIN BOGDAN UN EXCELENT INDRUMATOR IN A VA REZOLVA PROBLEMELE

.

 by PELIN Irina on Karanna Academy©
STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATA

Am efectuat trei stagii de consiliere personalizata. In urma primul stagiu de consiliere personalizata m-am vindecat de o boala autoimuna (artrita reumatoida) considerata incurabila. Aceasta boala agresiva imi deforma articulatiile si pe termen lung riscam sa ajung in scaun cu rotile . Tratamentul prescris de medici era bazat pe citostatice si alte substante imunosupresoare cu efecte secundare serioase.
Al doilea stagiu personalizat m-a ajutat sa ma protejez si sa ma vindec in urma unui atac energetic foarte serios care imi slabise campurile (devenisem foarte vulnerabila).
Al treilea stagiu personalizat m-a ajutat in vindecarea uterului afectat de fibroame uterine, care imi provocau dureri si discomfort general la nivelul abdomenului. Riscul de a fi nevoita sa apelez la o interventie chirurgicala ma ingrijora foarte tare.
Recomand cu mare incredere stagiul de consiliere personalizat deoarece am primit un ajutor inestimabil in rezolvarea unor probleme grave, cu atat mai mult cu cat in paralel cu terapia, am fost invatata sa ma ajut singura si sa particip la procesul de vindecare printr-un program zilnic usor de urmat.
Alegerea acestui stagiu de consiliere personalizata poate parea o varianta costisitoare, dar este un pret mic comparativ cu rezultatele obtinute. Sunt extrem de recunoscatoare si a fost de fiecare data un ajutor de nepretuit!!!
MULTUMESC!!!

 by Mirabela Szekely on Karanna Academy©
Programul SKIP – Script de hipnoza pentru renuntarea la gustarile dintre mese

Am luat aceasta hipnoza că să slăbesc ,știu sună ciudat dar e adevărat și funcționeaza perfect .Ajunsesem din "greșeală " la 70 kg pentru că efectiv mâncăm nonstop ,cel puțin după ce luam masa mai o floricica ,mai un corn ,multeeee dulciuri și am zis gata e timpul sa fac ceva . Căutând soluții mi-am amintit că Domnului Cătălin Bogdan avea acest scrip.De 3 ori l-am făcut în câteva săptămânii ,și efectiv de la tot ce mâncăm până și la bautul de apa s-au schimbat .Am reușit fara efort fizic (alegat sala etc) să slăbesc 5 kg in câteva săptămâni(actual am 57kg cred :))) ) prin simplul fapt că acest script îți schimba ideile în cap care devin normale și în modul de a manca .Când faci hipnoza e foarte important sa găsești pe cineva care cunoaște domeniul și se pricepe iar Domnul Cătălin Bogdan cu care eu am mai lucrat și în alte cazuri este un expert în domeniul acesta ,chiar și în lupta cu kilogramele .Recomand acest script pentru că merge ceas . Mulțumesc

 by Maria on Karanna Academy©
Hipnoza

Am realizat o sedinta de hipnoza cu tema „Regasirii Sinelui Divin„.A fost o experienta destul de interesanta si emotionanta. Recomand cu drag. Multumesc.

 by Doina on Karanna Academy©
Curs profesional de hipnoza

Cursul este extrem de explicit si de captivant. Consider ca Dl. Catalin Bagdan este un profesor excelent si cursul acesta este cea mai buna dovada. Recomand cu cea mai mare sinceritate cursul. Chiar merita!

Page 1 of 31:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
ÎNSCRIE-TE ACUM
28 STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Număr Cursanți

10982

URMARITI-NE PE FACEBOOK! :)

ACREDITARI KARANNA ACADEMY©

acreditari karanna
top
2021 Copyright by Karanna©