Program de Hipnoză – “Fără țigări – DEFINITIV!” – Online. Durata 8 zile. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Program de Hipnoză

“Fără țigări – DEFINITIV!”

ACCES INTEGRAL INSTANT

TIP PROGRAM – MEDIU

Tip Curs Mediu

PROGRAM ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

Logos Iphm Iaoth

Programul de Hipnoză – “Fără țigări – DEFINITIV!” se desfășoară online și vă puteți înscrie oricând

 

DURATĂ PROGRAM : 8 ZILE

DURATA DE ACCES LA PROGRAM: 1 AN

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

PRIMA LECȚIE ESTE GRATUITĂ PENTRU UTILIZATORII LOGATI ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ! :) :) :)

 

  CE PRIMEȘTI ?

 

  15 Materiale Video 

 

  7 Script-uri de Hipnoză pentru a putea renunța la fumat – DOWNLOADABILE

 

  2 Înregistrări Video Informative

 

  Un Script General pe care îl poți repeta ori de câte ori consideri că mai ai nevoie de un impuls :) – DOWNLOADABIL

 

  7 Videoclipuri cu explicatii zilnice pentru a înțelege cum funcționează sistemul

 

 

2 BONUSURI!

 

  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteți adresa întrebări în scris, prin mesaje, în cadrul platformei de curs, Instructorului)

.

.

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

 

Programul de Hipnoză – “Fără țigări – DEFINITIV!” poate fi urmat atât de către oricine dorește să renunțe la fumat, de către începători cât și de persoane cu experiența în domeniul terapiilor holistice, de ex. practicanți de yoga, meditație, mindfulness, terapeuți, etc. Programul este structurat astfel încât să fie accesibil și util indiferent de nivelul actual al participanților.

 

CE ESTE HIPNOZA?

 

Cuvântul hipnotism vine de la grecescul „hypnos” care înseamnă somn. Cercetările moderne de psihifiziologie (electrofiziologie) şi psihologie atesta ideea ca hipnoza se aseamănă mai mult cu starea de veghe decât cu cea de somn.

Tehnica hipnozei se bazează, în toate cazurile, pe diferite procedee sugestive. Într-un fel sau altul, majoritatea oamenilor sunt sugestibili. Dar sugestibilitatea diferă de la un individ la altul în funcţie de: particularităţile psihice ale persoanei, vârstă, sex, experienta de viaţă, grad de cultura, putere de discernere, etc.

Desi ştiinţa nu poate explica în întregime mecanismele hipnozei, efectul hipnotic se atribuie funcţiei reglatoare a limbajului, capacităţii de sugestibilitate a subiectului şi chiar particularităţilor deosebite pe care le poseda hipnotizorul.

Una dintre cele mai populare pareri gresite despre hipnoza este ca subiectul este adormit si este inconstient. Aceasta deriva in special datorita utilizarii termenilor de minte inconstienta sau cuvantului “adormit” cand se pune in transa subiectul. La aceasta au contribuit in foarte mare masura hipnotistii de scena, care prezinta ca in transa poti sa faci orice cu subiectii, dar ceea ce practică acesti hipnotisti de scena nu este hionoza, ci mesmerism, ceea ce este cu totul altceva (cititi explicatiile de mai jos).

.

HIPNOZĂ SAU MESMERISM?

 

Trebuie să facem o diferenţă didactică între hipnotism şi mesmerism.

Cuvântul mesmerism provine de la Franz Mesmer, medic vienez, care folosea “magnetismul animal” în vindecările sale. În principiu, vindecătorul mesmerian scoate din corp sau respinge fluidul vital al pacientului şi îl înlocuieşte cu al său propriu.

Putem folosi, prin extensie, cuvântul mesmerism pentru efectele spectaculoase realizate de “hipnotizatorii de scenă”. În cazul mesmerismului, subiectul are un rol secundar, efortul principal realizându-l operatorul.

În schimb, hipnotizatorul (de la grecesul hipno – somn) induce subiectului un fel de somn special (prin metode clasice de tipul focalizării pe un stimul până la inducerea relaxării mentale şi corporale) şi anumite sugestii. În hipnoză, în cadrul interacţiunii inductor-indus, cel din urmă, subiectul, este cel mai important factor.

Hipnoza are asemănări atât cu somnul, fără a fi somn, cât şi cu starea de veghe, fără a fi veghe, dar cele mai multe asemănări le are cu starea hipnagogică (dintre veghe şi somn), când în mod natural apar imagerii şi halucinaţii.

La ora actuală nu se foloseşte aproape deloc cuvântul mesmerism şi, de exemplu, în limba engleză, deşi există verbul to mesmerize, veţi găsi doar sintagma “stage hypnosis”.

Conform DEX, substantivul mesmerian provine din francezul mesmerien. Mesmerianul este un “adept al mesmerismului”. Mesmeristul a mai primit denumirea modernă de mentalist.

NOTA: Nu suntem de acord cu aceasta tehnica, deoarece agreseaza campul etheric si astral al subiectului asupra caruia actioneaza prin smulgerea efectiva a acestuia. Dupa parerea noastra, aceasta tehnica incalca liberul arbitru, chiar daca, formal, acesta isi da acordul sa fie “mesmerizat”, dar oamenii nu cunosc faptul ca le vor fi inlocuite doua corpuri energetice VITALE, o perioada de timp, cu ale altui spirit, asta fiind, in esenta, definitia posesiei. NU PRACTICAM ACEST TIP DE “HIPNOZA”.

.

CE ESTE HIPNOLOGIA?

 

Hipnoza este puternic susținută de dovezi experimentale. În linii mari, studiile au demonstrat că există zone neuro-cerebrale unde sunt proiectate și memorate experiențele noastre perceptive, emoționale, experiențele problematice și cele neobișnuite.

Aceste zone cerebrale depozitare sunt accesate prin intermediul imaginilor naturale și a sensurilor metaforice transmise prin intermediul sugestiilor și poveștilor terapeutice, permițându-se în acest fel, producerea schimbării inconștiente.

În acest sens, Milton H. Erickson menționa că „schimbarea terapeutică nu e doar posibilă, ci și inevitabilă”. Inconștientul este cel mai puternic sistem de învățare și organizare, iar Erickson a găsit o cale de a stabili legătura cu acest sistem prin intermediul metaforelor și poveștilor din timpul transei.

Apreciind utilitatea practica a hipnozei, o serie de specialişti o aplica cu succes în medicina, stomatologie, psihiatrie, chirurgie, logopedie. Astfel, hipnoza este folosita ca adjuvant în tratamentul nevrozei astenice, a obsesiilor, a ticurilor, a insomniei, a bâlbâielii, a alcoolismului, etc. S-a creat o disciplina aplicativa numita hipnologie.

.

CE ÎNVEȚI? – Scopul acestui program

 

Scopul acestui Program de Hipnoză – “Fără țigări – DEFINITIV!” este de a ajuta persoanele dependente de nicotină și care doresc sa renunțe la fumat, să o poată face mai ușor, prin metoda hipnotica, cu efort mental si deranj fiziologic minim.

 

CUM MĂ AJUTĂ ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIAȚA MEA DACĂ URMEZ ACEST CURS?

 

Îți vei schimba viața în cel mai profund mod. Te vei revendica din ghearele dependenței. Merită? :)

 

.

KARANNA ACADEMY© A PRIMIT PREMIUL CORPORATE VISION PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

Karanna Academy© - Premiul Pentru Cel Mai Bun Furnizor De Cursuri De Terapie Și Consiliere Din România

Pentru mai multe detalii despre Certificarile si Acreditarile Karanna Academy© si a Instructorilor Karanna©, ACCESAȚI ACEST LINK.

 

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

 

 

 

Programa Curs

ZIUA 1
Conferinta de Lansare & Material Informativ – Ziua 1 GRATUIT 01:00:00
ZIUA 2
Introducere & Script Hipnoza – Ziua 2 01:12:00
ZIUA 3
Introducere & Script Hipnoza – Ziua 3 01:08:00
ZIUA 4
Introducere & Script Hipnoza – Ziua 4 01:08:00
ZIUA 5
Introducere & Script Hipnoza – Ziua 5 01:08:00
ZIUA 6
Introducere & Script Hipnoza – Ziua 6 01:05:00
ZIUA 7
Introducere & Script Hipnoza – Ziua 7 01:07:00
ZIUA 8
Script General – Ziua 8 01:01:00

Info

Lecțiile de curs sunt în format electronic și le veți putea accesa pe Platforma de Elearning Karanna. 

Veți avea acces permanent la lecțiile de curs anterioare, pe toata durata de desfășurare a cursului și atât timp cât abonamentul dvs la curs este activ, astfel încât veți putea accesa în ritmul dvs conținutul cursului.

Veți putea accesa urmatoarea lecție de curs de pe Platforma Online după fiecare zi, iar în ziua respectivă trebuie să parcurgeți materialele lecției.

Cursul se achita integral.

APASĂ AICI PENTRU A AFLA CUM GĂSEȘTI ȘI ACCESEZI CURSUL / PROGRAMUL LA CARE TE-AI ÎNSCRIS

 

GARANȚIE 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT!

Garantie 30 De Zile Transparent Program De Hipnoză - &Quot;Fără Țigări - Definitiv!&Quot;

 

Ce înseamnă garanție 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT? 

După achizitionarea accesului la cursurile / programele Karanna, veți avea GARANȚIE 100% pentru 30 de zile. În maxim 30 de zile calendaristice puteți cere returnarea plății, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro. Nu se poate cere returnarea plăților pentru servicii deja prestate (Exemple: consiliere, hipnoză, meditații ghidate, citiri aură, inițieri, terapii, ritualuri, măsurători radiestezice, lecții accesate, etc). Menționăm că Platforma de E-Learning monitorizează accesul la module, în acest scop.

 

Certificari

PROGRAM ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

Logos Iphm Iaoth

 

Cursurile noastre sunt acreditate internațional de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

 

 

Inscriere

Pentru a vă înscrie la curs vă rugăm să apăsați butonul “ÎNCEPE ACEST CURS”. Veți fi redirectionat în magazinul nostru online.
PENTRU A VĂ ÎNSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SĂ FACEȚI COMANDĂ PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACĂ ACHITAȚI CU CARDUL ONLINE SAU DACĂ EFECTUAȚI O COMANDĂ FĂRĂ PLATĂ IMEDIATĂ (ALEGÂND OPȚIUNEA DE PLATĂ PRIN TRANSFER BANCAR).
Veți primi datele noastre de plată (contul bancar și denumirea firmei) dupa ce finalizați comanda, dacă nu efectuați plata online. Plățile online sunt securizate și se efectuează printr-un provider de plăti autorizat.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

RUGĂM SĂ CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE ȘI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Instructor

 

Cata Final Site Program De Hipnoză - &Quot;Fără Țigări - Definitiv!&Quot;

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Catalin Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Consilier de Dezvoltare Personală Acreditat CNFPA

۞ Advanced Certified Hypnotist AAH (The American Alliance of Hypnotists)

۞ Hipno-Terapeut Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Terapeut Regresie în Vieți Anterioare Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA

۞ Fondator Tehnica Regresie în Vieți Anterioare – Metoda Looping Regression©

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Masters Diploma

۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Past Life Regression Diploma

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Tehnologia Construcțiilor – UTCB

۞ Facultatea de Construcții – UTCB

 

Mai multe detalii despre noi gasiti AICI.

FAQ

Întrebări Frecvente

 

De ce cursuri online și nu în sală?

Avantajul principal al cursurilor video online il constituie usurinta de a participa la un astfel de curs. Cursantii nostri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltarii personale si spirituale, persoane care sunt foarte ocupate si nu au timpul fizic necesar sa participe la cursuri sau alte activitati ce presupun deplasarea in diverse locatii, sau in alte orase decat acelea de domiciliu, nemailuand in calcul deplasari in afara tarii. Noi avem multi cursanti din afara tarii, care sunt foarte incantati ca pot participa la astfel de cursuri acreditate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania pentru aceasta.

De ce cursuri de dezvoltare spirituală?

Dacă și dumneavoastră considerați că si noi, că a trăi înseamnă mai mult decât a te duce la serviciu pentru a putea plăti facturile, atunci devine clar faptul că unul dintre scopurile întrupării noastre acum și aici, este acela de a ne dezvolta, de a evolua spiritual.

Accesibilitate

O alta categorie de cursanti sunt cei care locuiesc in zone urbane mai mici sau chiar zone rurale si care nu isi permit dpdv financiar sau din considerente de timp, sa participe la cursuri desfasurate in diverse locatii, aceste deplasari presupunand desigur si costuri de transport, cazare, masa, plata cursului propriu-zis, care de multe ori reprezinta o suma prohibitiva.

Volum mai mare de informație

Spre deosebire de cursurile si evenimentele desfasurate in locatie fizica, cursurile pe care noi le desfasuram sunt foarte usor de accesat, printr-o simpla completare a unui formular de inscriere, aflat pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro , iar costurile sunt mai reduse fata de cele ale unui curs in locatie, in acelasi timp volumul de informatie predat fiind mult mai mare, deoarece un curs in locatie fixa dureaza o zi – adica aproximativ 4-6 ore (cu pauzele de cafea si masa), pana la 3 zile maxim, deci o durata totala maxima de 18 de ore, cu pauzele aferente, pe cand cursurile noastre online se desfasoara saptamanal pe o perioada diferita de la curs la curs, dar nu mai putin de 3 luni, asta insemnand un minim de 24 de ore de comunicare – predare non-stop, pauzele nemaifiind necesare deoarece cursul este fragmentat in unitati de cate aprox 2 ore de curs per saptamana.

Platforme software dedicate

De asemeni, pentru desfasurarea cursurilor se utilizeaza 2 platforme software performante, o platforma de E-Learning si una de Live-Streaming, pentru cursurile online si pentru cele cu transmisie live.

Cum mă înscriu la un curs online?

Fiecare curs online are in partea de sus a ecranului un buton INCEPE ACEST CURS. Apasand pe acesta, sunteti directionati in cadrul magazinului online si vi se cere sa faceti comanda. Comanda reprezinta inscrierea la curs propriu-zisa. Puteti face comanda cu plata prin transfer bancar sau sa achitati online cu cardul, contravaloarea cursului sau a primei luni din curs (dupa caz). Dupa ce faceti comanda / achitati contravaloarea cursului, vi se va aloca cursul respectiv in cont si din acel moment puteti incepe vizionarea materialelor de curs. In cazul platii online, accesul la curs este instantaneu. Daca achitati prin transfer bancar vi se va aloca in cont cursul dupa ce avem confirmarea platii.

Pentru plati prin transfer bancar va rugam sa utilizati numarul comenzii ca referință de plată sau factura proforma.

Cum găsesc și accesez cursul la care m-am înscris?

Gasiti raspunsul la aceasta intrebare accesând pagina cu explicațiile necesare, AICI.

Orarul și modalitatea de desfășurare al cursurilor

Pentru cursurile LIVE un alt avantaj este orarul de desfasurare a cursurilor, care se desfasoara o data pe saptamana, seara, dupa ora 20:00, atunci cand cursantii in principiu au terminat activitatile zilnice legate de locul de munca, activitati casnice, etc si isi pot face timp sa participe la seminariile live.

Cursurile video inregistrate si materialele scrise pot fi accesate atunci cand studentii doresc si au timp, in orice moment al zilei, in ritmul dvs.

Primesc diplomă la finalizarea cursurilor?

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

Cum obțin Certificarea?

Obtinerea Certificatelor Acreditate International IPHM si IAOTH are loc la finalizarea cursurilor si depinde de evaluarea generala a trainerilor si de punctajul obtinut la evaluarile finale anuale. Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la probele practice si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenele scrise. Numai unele cursuri live au parte practica la examen.

Proba practica este eliminatorie (la cursurile live), astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat IPHM & IAOTH. Aceste conditii se aplica in mod identic cursurilor desfasurate Online-LIVE si In Locatie, de catre Karanna.

Cursantii nu sunt obligati sa participe la Examenele Finale ale Cursurilor daca nu doresc obtinerea Certificatelor de Absolvire.
De ce infrastructură tehnică am nevoie pentru a urma un curs online?

Pentru a urma un curs video online inregistrat aveti nevoie doar de un calculator si o conexiune internet decenta. In cazul cursurilor online LIVE, suplimentar fata de acestea veti avea nevoie de casti, microfon, camera web. De asemeni, este necesar sa aveti cunostinte minime de lucru cu computerul (telefon, tableta, laptop).

Cursurile pot fi accesate de pe desktop, laptop, telefon sau tableta.
Câte persoane pot accesa cursul pe care l-am achiziționat?

Pentru o singura achizitie poate accesa cursul o singura persoana, in baza unui user si a unei parole.

Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală si se pedepseste conform legii.

Monitorizam activ accesul studentilor nostri la cursuri, din acest punct de vedere.

Cum funcționează un curs online?

Procedura este simpla: dupa ce va alegeti cursul care va intereseaza si achitati contravaloarea acestuia, vi se aloca accesul la materialele de curs. Din acel moment puteti accesa platforma de E-learning pentru a vizualiza materialele video inregistrate si/sau descarca materialele scrise aferente primei unitati de curs.

Dupa vizualizare/descarcarea materialelor, cursantul va marca unitatea de curs ca fiind finalizata si solicita trecerea la urmatoarea unitate de curs apasand butonul “UNITATEA URMATOARE”. Trecerea la urmatoarea unitate de curs se face automat dupa 7 zile de la data primei accesari a cursului (sau dupa intervalul prestabilit de Instructorul cursului). Acest timp este necesar indeplinirii sarcinilor aferente unitatii de curs accesate si este fix pe toata durata parcurgerii cursului. Materialele sunt disponibile cursantilor pe toata durata cursului, astfel incat pot fi revizionate oricand si de cate ori un cursant doreste, pana la finalizarea cursului.

NOTA: cursurile video nu se pot descarca si orice tentantiva de piratare se va solda cu blocarea contului dvs in mod automat si sancționarea conform legislației în vigoare.
Cum funcționează Platforma de E-Learning?

Autentifică-te pe site și accesează pagina “CURSURI”. Intră pe pagina unuia dintre cursurile pe care le urmezi și apasă butonul “START CURS” sau “CONTINUA CURS”, din dreapta.

După accesarea opțiunii “START CURS” se deschide o pagină nouă, unde se află un scurt instructaj referitor la parcurgerea cursului. Click butonul “UNITATEA URMATOARE” și ești redirecționat spre prima Unitate de curs. Apasă butonul “MARCHEAZA ACEASTĂ UNITATE CA FIIND FINALIZATA”, apoi click “UNITATEA URMĂTOARE”. Repetă acești pași până la sfârșitul cursului.

Cum sunt corectate temele?

Temele sunt corectate manual de catre Instructorii Karanna. Pentru a trece la urmatoarea unitate de curs trebuie sa asteptati corectarea temei de catre Instructor. Veti primi o instiintare pe site si prin email, atunci cand tema dvs a fost corectata. Nu toate cursurile contin teme.

Supervizare si task-uri săptămânale

In fiecare saptamana cursantii au de indeplinit anumite task-uri legate de ceea ce s-a predat in saptamana anterioara de curs (daca este cazul), iar progresul fiecarui cursant este urmarit indeaproape de trainer, in felul acesta evolutia fiecarui individ, in cadrul unui astfel de curs online este mult mai mare si mai personalizata decat ar putea fi in cadrul unul curs de 4-6 ore, timp in care individul sta intr-o sala, pe un scaun si asculta trainerul fara a putea interveni si a cere mai multe detalii sau a explica o situatie personala pentru a cere o indrumare sau poate face acest lucru intr-o forma foarte limitata.

Comunicarea cu instructorii de curs

Legat de comunicarea personala cu trainerul si supravegherea dezvoltarii cursantului pe toata perioada de curs, cursantii Karanna© au acces la un sistem intern de mesagerie interna pentru a lua legatura cu trainerul oricand considera necesar.

Cum finalizez cursul?

După ce ai citit, ai memorat și ți-ai făcut temele, apasă butonul “FINALIZEAZĂ CURS”.

NOTĂ: după ce apăsați butonul FINALIZARE nu veți mai avea acces la curs, indiferent dacă sunteți sau nu în intervalul de 30 de zile de acces lunar (aceasta este setarea implicită și automată a platformei de E-Learning).

Confidențialitate

Confidentialitatea este foarte importanta pentru noi. Deoarece intelegem ca anumite subiecte pot fi delicate pentru dumneavoastra, precum si faptul ca anumite persoane nu doresc sa faca public interesul lor pentru aceste subiecte, va asiguram confidentialitatea deplina pe tot timpul desfasurarii cursurilor/sedintelor de consiliere, cat si dupa terminarea acestora.

Utilizatorul poate decide care informatii sunt publice (numele userului cu care se inregistreaza pe site) si de asemenea poate participa la toate cursurile (chiar si cele LIVE) fara a face uz de intrumentele de comunicare video sau audio din partea sa. Astfel, in cazul cursurilor LIVE, poate participa la seminariile LIVE si daca doreste sa comunice cu ceilalti o poate face in scris pe chat, fara a folosi camera web si microfonul.

Care sunt modalitățile de plată? Primesc factură fiscală?

Euplatesc Gpay Program De Hipnoză - &Amp;Quot;Fără Țigări - Definitiv!&Amp;Quot;

Plata se poate face atât electronic, cu cardul prin magazinul online, cât și prin GPay sau transfer bancar.
Există posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă. Vezi detalii pe site, AICI.
Pentru fiecare plată efectuată, se emite factură fiscală.

Avertisment Copyright
Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

Testimoniale

 by Andreea on Karanna Academy©
Sedinta Hipnoza
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Sedinta de hipnoza m-a surprins placut.

Nu ma asteptam deloc sa incep sa lucrez pe rana de abandon intr-un mod atat de delicat si simplu dar nu usor( aici ma refer la senzatia de disconfort).

 by Anelia on Karanna Academy©
Reiki
Produs / Serviciu achizitionat: Reiki Usui Ryoho

Aveti cursuri minunate! Foarte diferite de ce am intalnit inainte si foarte bine explicate! Sunteti foarte bine informati ! Va felicit pentru cursurile voastre! Abia astept sa mai fac cursuri cu voi!Sunteti minunati!

 by Mihaela on Karanna Academy©
CURS EXCEPTIONAL
Produs / Serviciu achizitionat: curs protectie psi

Cursul de Protectie Psi la care am participat este unul absolut necesar pentru fiecare dintre noi. Este un curs exceptional, bine fundamentat. In aceasta societate unde gandurile de invidie, rautate si dusmanie sunt tot mai frecvente, acest curs, asa cum am mai spus, vine sa ne ajute, sa puna bazele unei aparari legitime, vine sa ajute acolo unde societatea si biserca nu au facut-o secole intregi. Acest curs plin de informatii mai mult decat utile ne ajuta sa ne formam o imagine asupra vietii si asupra spiritualitatii, sa intelegem unde am facut gresit si ce nu. Recomand cu cea mai mare insistenta acest curs de protectie PSI. Consider ca este un curs de baza, ca fiecare dintre noi este dator in primul rand sa se apere de toate energiile nedorite. De fapt, este singurul curs de acest fel din tara, este unic si util. EXEPTIONAL!

 by Minerva on Karanna Academy©
Curatenia de primavara
Produs / Serviciu achizitionat: Program Combinat de Hipnoza, Regresie & Consiliere - CURATENIA DE PRIMAVARA

Am apelat la acest program pt a rezolva anumite probleme de neincredere in sine,traumele etc. Curiozitatea de a descoperii si a avea acces la informati care mar fi putut ajutat in aceasta viata la evolutie spirituala . RECOMAND CU MARE DRAG PE DL.CATALIN BOGDAN UN EXCELENT INDRUMATOR IN A VA REZOLVA PROBLEMELE

.

 by PELIN Irina on Karanna Academy©
STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATA

Am efectuat trei stagii de consiliere personalizata. In urma primul stagiu de consiliere personalizata m-am vindecat de o boala autoimuna (artrita reumatoida) considerata incurabila. Aceasta boala agresiva imi deforma articulatiile si pe termen lung riscam sa ajung in scaun cu rotile . Tratamentul prescris de medici era bazat pe citostatice si alte substante imunosupresoare cu efecte secundare serioase.
Al doilea stagiu personalizat m-a ajutat sa ma protejez si sa ma vindec in urma unui atac energetic foarte serios care imi slabise campurile (devenisem foarte vulnerabila).
Al treilea stagiu personalizat m-a ajutat in vindecarea uterului afectat de fibroame uterine, care imi provocau dureri si discomfort general la nivelul abdomenului. Riscul de a fi nevoita sa apelez la o interventie chirurgicala ma ingrijora foarte tare.
Recomand cu mare incredere stagiul de consiliere personalizat deoarece am primit un ajutor inestimabil in rezolvarea unor probleme grave, cu atat mai mult cu cat in paralel cu terapia, am fost invatata sa ma ajut singura si sa particip la procesul de vindecare printr-un program zilnic usor de urmat.
Alegerea acestui stagiu de consiliere personalizata poate parea o varianta costisitoare, dar este un pret mic comparativ cu rezultatele obtinute. Sunt extrem de recunoscatoare si a fost de fiecare data un ajutor de nepretuit!!!
MULTUMESC!!!

Page 1 of 32:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
INCEPE ACEST CURS
 • 1,540.00 lei taxe incluse
 • Numar de Lectii 8
 • Durata Totală Lecții:
 • 8 ore , 49 minute
 • Durata Cursului:
 • 1 săptămâna , 1 zi
 • Durata de Acces: 1 An / Durata Cursului
 • , ,
 • Tutoring : posibilitate de comunicare cu Instructorul
 • ACCES PE PE DESKTOP / LAPTOP / TABLETĂ / TELEFON
 • PLATA SECURIZATA CU CARDUL SAU TRANSFER BANCAR
 • PLATA ÎN RATE LUNARE FĂRĂ DOBÂNDĂ
 • GARANTIE 100 %
 • Curs Online cu Acces Instant
 • Curs / Program cu Tripla Certificare / Acreditare Internationala: IPHM & IAOTH & Karanna Academy©*
2670 STUDENTI INSCRISI

  Număr Cursanți

  37225

  CURSURI ACREDITATE INTERNAȚIONAL – KARANNA ACADEMY©

  logo acreditari Karanna

  KARANNA ACADEMY© – PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

  PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

  PLĂȚI SECURIZATE ONLINE CU CARDUL

  LECȚII GRATUITE

  prima lectie de curs este gratuita

  Categorii Cursuri

  CERTIFICATE & ACREDITARI

  CERTIFICATE & ACREDITARI

  ACREDITARI KARANNA ACADEMY©

  logo acreditari IPHM IAOTH KARANNA

  KARANNA ACADEMY© – PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

  Education-and-Training-Awards-2020-Logo-no-date-01
  top

    All rights reserved 2011 - 2023 ©