Testimoniale Karanna Academy©

Testimoniale Karanna Academy©

DIRECTOR CURSURI – VEZI TOATE CURSURILE KARANNA

CITITI MAI MULTE DESPRE NOI AICI

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Karanna Academy
Average rating:  
 151 reviews
byMirabela Szekely onKaranna Academy
Programul SKIP – Script de hipnoza pentru renuntarea la gustarile dintre mese

Am luat aceasta hipnoza că să slăbesc ,știu sună ciudat dar e adevărat și funcționeaza perfect .Ajunsesem din "greșeală " la 70 kg pentru că efectiv mâncăm nonstop ,cel puțin după ce luam masa mai o floricica ,mai un corn ,multeeee dulciuri și am zis gata e timpul sa fac ceva . Căutând soluții mi-am amintit că Domnului Cătălin Bogdan avea acest scrip.De 3 ori l-am făcut în câteva săptămânii ,și efectiv de la tot ce mâncăm până și la bautul de apa s-au schimbat .Am reușit fara efort fizic (alegat sala etc) să slăbesc 5 kg in câteva săptămâni(actual am 57kg cred :))) ) prin simplul fapt că acest script îți schimba ideile în cap care devin normale și în modul de a manca .Când faci hipnoza e foarte important sa găsești pe cineva care cunoaște domeniul și se pricepe iar Domnul Cătălin Bogdan cu care eu am mai lucrat și în alte cazuri este un expert în domeniul acesta ,chiar și în lupta cu kilogramele .Recomand acest script pentru că merge ceas . Mulțumesc

byMaria onKaranna Academy
Hipnoza

Am realizat o sedinta de hipnoza cu tema „Regasirii Sinelui Divin„.A fost o experienta destul de interesanta si emotionanta. Recomand cu drag. Multumesc.

byDoina onKaranna Academy
Curs profesional de hipnoza

Cursul este extrem de explicit si de captivant. Consider ca Dl. Catalin Bagdan este un profesor excelent si cursul acesta este cea mai buna dovada. Recomand cu cea mai mare sinceritate cursul. Chiar merita!

byStefania Grigoras onKaranna Academy
Cursul de Magie

De multi ani citesc literatura hermetica si esoterica, pentru ca misterele m-au pasionat dintotdeauna. Cand am citit programa cursului de Magie, am realizat ca lecturile mele luate de ici de colo aveau sansa sa capete un fil conductor si o finalitate. Pentru ca acest curs nu este doar o bogatie de cunoastere a tainelor vietii, ci si o aplicare practica a infomatiilor dobandite. In afara de cursurile teoretice, informative, Anca ne da sfaturi, recomandari, « secrete » despre cum sa aplicam in viata noastra cunoasterea pe care o primim. Pe langa toate acestea, Anca ne sustine in permanenta, ne motiveaza, ne ajuta sa intelegem si ne incurajeaza sa continuam.
Ca un ultim argument, as spune ca in aceasta lume intoarsa pe dos, cu toate valorile rasturnate, cu pericole si tentatii nebanuite, cursul de Magie este calea ingusta care iti permite sa-ti pastrezi echilibrul si sa avansezi. Multumesc din suflet, Anca si Catalin!

byDoriana onKaranna Academy
Curs Magie Ezoteica

Urmez cursurile Ancai de aproximativ 4 ani. Cu fiecare an dvine din ce in ce mai interesant. Acum sunt inscrisa la cursul de Magie, care contine informatii neabordate de aprope nimeni la ora actuala (ori sunt discuate de cate amatori neavand raspunsul corect, logic, precis). Va recomand cu incredere sa incercati , iar daca aveti intrebari suplimentare, Anca va raspunde tot timpul (online sau privat). De fiecare data cand avem un curs nou ma intreb ''oare cate mai stie si nu vrea sa ne spuna?'' Multumesc mult pentru TOT. Multumesc ca te-am intalnit.E foarte important sa ai ghidul potrivit , pentru ca sunt multi care se dau ''maesti'' pe piata . Namaste!

Page 1 of 31:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
2011-2020 Copyright by Karanna ©