Initieri Sisteme Energetice si Ezoterice

Sisteme de Evolutie Spirituala & Sisteme Energetice

Sumar

Initieri Sisteme Energetice si Ezoterice

Initieri Ezoterice

Aveti mai jos o lista cu initieri disponibile pe site, mai putin Initierile Karanna pe care le veti gasi intr-o categorie separata in Magazin.

Lista de mai jos cuprinde atat initieri energetice cat si initieri ezoterice. Recomandam sa aveti mai intai cel putin 3 initieri energetice la nivel de Maestru, inainte de a accesa initierile ezoterice.

Exista mai multe tipuri de initieri. Aveti detalii mai jos:

DESPRE INITIERI

TIPURI DE INITIERI

 

INITIERI DISPONIBILE – Sisteme Energetice & Ezoterice

 

Avatar Of Academia Karanna

Academia Karanna (53)

CURSURI – CONSILIERE – TERAPII COMPLEMENTARE – HIPNOZA TERAPEUTICA & REGRESIE
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Academia Karanna© include Scoala de Dezvoltare Personala, Spirituala & Terapii Complementare / Alternative Karanna – Acreditata International de Institutul IPHM & IAOTH si care isi desfasoara activitatea prin cursuri, initieri, meditatii, conferinte si seminarii / workshop-uri.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Academia Karanna dispune de o platforma de E-Learning prin intermediul careia puteti participa la cursuri si conferinte video online-live si cursuri video inregistrate. Cursurile se pot accesa in linistea si confortul casei dvs, fara deplasari, fara alte impedimente de ordin practic. De asemeni, periodic sustinem workshopuri, seminarii si cursuri la sediul nostru din Craiova.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Scoala, Cursurile si Trainerii Karanna, sunt inregistrati / acreditati de Institutele Internationale IPHM, IAOTH, NSA, CoE, CIT, Reiki Rays Institute, ZUR Institute si ANC / CNFPA (Romania).

  All rights reserved 2011 - 2023 ©