Abonament Acces Lunar. Program de meditatii ghidate online. Programele Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC.

Program 100 de Meditații Ghidate Online și Script-uri de Hipnoză – Abonament cu Recurență Lunară

TIP PROGRAM – NIVEL MEDIU

tip curs MEDIU

– Karanna Academy© –

– Membership cu Recurență Lunară –

hipnoza,Program de Meditații,meditatii,Program 100 de Meditații Ghidate Online și Script-uri de Hipnoză - Abonament cu Recurență Lunară,Meditatii ghidate online

 In fiecare lună se adaugă o noua meditație / script hipnoză 

Meditatiile / Script-urile sunt inregistrate si sunt incarcate pe o platforma software online. Meditatiile se pot downloada si le puteti repeta de câte ori doriți. Este necesar sa aveti conexiune internet, desktop, laptop, tableta sau telefon.
PRIMA MEDITAȚIE ESTE GRATUITĂ ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ! 🙂 🙂 🙂

 

Ce va ofera acest Program de Meditatii Ghidate / Script-uri Hipnoza:

 

  O meditatie / script ghidat(a) downloadabil(a) in fiecare luna

  Posibilitatea de a repeta o meditatie / script de hipnoza cate ori doriti, acestea fiind inregistrate si fiind create in setari astrale tip “No-Time-No-Space”.

  Acces NELIMITAT la meditatiile / script-urile de hipnoza anterior accesate din Biblioteca Programului

  REDUCERE intre 35 – 50% fata de costul meditatiilor ghidate / script-urilor de hipnoza din Magazinul Online

 

Experimentați puterea meditației și a hipnozei cu programul nostru inovator cu abonament lunar!

Abonamentul nostru vă oferă acces nelimitat la meditații ghidate și scripturi de hipnoză din confortul propriei case. Primiți lunar meditații și scripturi uimitoare, de care vă puteți bucura în orice moment, fără a vă epuiza vreodată rezerva. Toate acestea cu o REDUCERE incredibilă între 35-50% față de costul meditațiilor si script-urilor ghidate din magazinul nostru online!

Cu capacitatea de a descărca și de a folosi meditațiile pe orice dispozitiv, aveți întotdeauna acces la meditații și script-uri de hipnoză care vă vor schimba viața. Descoperiți perspective profunde și obțineți instrumentele pentru a vă atinge ambițiile de viață.

Cu meditațiile și script-urile noastre de hipnoză, acum poți prelua controlul asupra vieții tale și poți crea cele mai profunde transformări!

Îmbunătățește-ți jocul spiritual cu programul nostru de meditații și scripturi de hipnoză! Obține acces nelimitat la meditații ghidate și scripturi de hipnoză care te cufundă în profunzimile minții tale subconștiente pentru a descoperi un nivel puternic, neexplorat de pace interioară.

Având o recurență lunară și o REDUCERE între 35-50%, abonamentul nostru nu a fost niciodată atât de accesibil. Descărcați și bucurați-vă de aceste meditații și scripturi pe orice dispozitiv – oricând, tot timpul!

meditatii ghidate

Definitie Meditatii Ghidate

Meditatiile ghidate sunt metode de meditație prin care un individ este ghidat verbal pentru a accesa o stare de conștiință superioara, fie direct prin vocea unei persoane prezenta in proximitatea sa, prin intermediul unei inregistrari audio.

Acest proces și practica de meditație necesită ca un individ să urmeze instrucțiunile verbale care ghideaza individul cum sa isi relaxeze intregul corp, mintea, sa se concentreze pe respirație și să se concentreze pe conștientizare interioara. Ceea ce alegem ca subiect pentru a explora in meditatie, depinde in totalitate de intențiile individuale, nevoile, si nivelul de interes și pasiune al fiecaruia.

Script-urile de hipnoza ghidata functioneaza pe aceleasi principii, astfel incat toate informatiile de mai jos se aplica si pentru acestea:

 

meditatii ghidate

 

Meditatia este una din modalitatile de a atinge starea alfa sau teta. Creierul uman lucreaza pe diferite frecvente, in functie de activitatea pe care o desfasoara. Astfel, exista 5 tipuri de unde cerebrale:

Undele beta. Când suntem treji şi ne desfăşurăm obişnuitele noastre activităţi, creierul funcţionează mai ales între limitele de frecvenţă a undelor beta, adică de la aproximativ 12-15 Hz în sus, majoritatea activităţilor desfăşurându-se la o frecvenţă a undelor de aproximativ 20-25 Hz. Este acel nivel al minţii noastre pe care îl numim conştient. La acest nivel gândim, raţionăm şi ne vedem de treburile noastre cotidiene.

Undele alfa. Activitatea cerebrală caracterizată de apariţia undelor alfa se desfăşoară la o frecvenţă de 6 până la 14 Hz. La acest nivel apar visurile cu ochii deschişi şi cele nocturne. Majoritatea experienţelor hipnotice, precum şi unele experienţe paranormale au loc la acelaşi nivel, adică la nivelul undelor alfa.

Undele teta. între aproximativ 4 şi 8 Hz ne aflăm la nivelul undelor teta. Se pare că experienţele noastre emoţionale se înregistrează la acest nivel, în plus, acesta este un interval începând de la care vă puteţi angaja în experienţe paranormale.

Undele delta. Frecvenţe situate sub 4 sau 5 Hz se întâlnesc în starea de inconştienţă completă, starea undelor delta.

Undele Gamma – 25 până la 100 Hz

Undele cerebrale Gamma sunt cea mai rapida frecvența la care pot functiona funcțiile creierului, caz în care o persoană poate experienta boost-uri de cunoastere sau de prelucrare a informațiilor la nivel înalt. Experimentele pe călugării budiști tibetani au demonstrat o corelație între stările mentale transcendentale și undele gamma.

Atunci când călugării au fost rugati sa genereze sentimente de compasiune, creierul lor a intrat în frecvența gamma într-un mod ritmic, coerent. Este starea de a fi conectat cu TOT, sentimentul pe ca puteti face orice, intr-o maniera nelimitata.

Meditatia determina creierul sa intre in stare alfa, careia i se mai spune si “starea ready”. In aceasta stare creierul poate primi sugestii si de asemenea, este stadiul starii primare de transa hipnotica.

In acest sens si din aceste motive, recomandam ca meditatia pentru Evolutie Spirituala sa se efectueze individual si nu in grup, ghidat verbal, decat pana ce persoana a invatat meditatia ca si mecanism si va sfatuim sa fiti siguri ca puteti avea deplina incredere in cel / cea care conduce meditatia, deoarece exista posibilitatea sa fiti agresati / manipulati sau “parazitati” energetic, cu intetie sau fara, in timpul si ulterior incheierii meditatiei, de catre persoana care a condus meditatia.

Undele alfa sunt considerate cele mai sanatoase unde cerebrale și 10 Hz a fost larg acceptat ca fiind “cea mai sigurA”, frecvența a undelor cerebrale, pentru meditatie si pentru procesul de invatare / training.

Dupa cum distinge Alice Bailey, procesul  meditatiei  se  divide in cinci parti, fiecare conducand succesiv la cea urmatoare. Vom studia pe rand aceste stadii  caci stapanirea  lor nc va permite sa urmam  omul spiritual si constient, in cresterea sa ordonata, din domeniul sentimentului in acela al cunostintei si apoi  al  iluminarii intuitive. Aceste  stadii sunt urmatoarele:
 .
 1. ConcentrareaIncordarea mintii, invatand a o fixa intr-o anumita directie si astfel a o folosi.
 2. Meditatia Concentrarea prelungita a atentiei in directia data si fixarea persistenta a mintii asupra unei idei dorite.
 3. ContemplareaActivitatea sufletului, detasat de minte; in aceasta faza mintea este mentinuta intr-o stare de repaos.
 4. Iluminarea Rezultatul celor trei procese precedente; aceasta implica aducerea in constiinta creierului a cunostintei dobandite.
 5. lnspiratia Rezultatul Iluminarii, asa cum se manifesta in viata pusa in serviciul altora

 

Aceste cinci stadii, daca sunt urmate, conduc la unirea cu sufletul  si la cunoasterea directa a divinitatii. Pentru cei care se dedica meditatiei, stadiul care  ar trebui sa le atraga atentia pentru  un  timp  mai indelungat – practic  cu  excluderea celorlalte – este acela al concentrarii, al castigarii controlului proceselor mentale.

Aspiratia este probabil prezenta intr-un grad oarecare, altfel ei nu ar dori sa mediteze. Sa notam, totusi, ca aspiratia nu este de nici un  folos daca nu  este insotita de o vointa puternica, de o capacitate de a indura si de o perseverenta rabdatoare.

 

Accepțiunea orientală

Meditația este adesea formal considerată ca fiind o componentă a religiilor estice, despre care există dovezi că ar fi fost practicată timp de peste 5.000 de ani. În accepțiunea orientală a termenului, în special în filosofia Zen, ca ramură a Taoismului, termenul de meditație desemnează o stare a mentalului în care acesta este golit de absolut orice conținut, așa numita minte liniștită sau tăcută.

Această stare a minții presupune echilibrarea conștientă a planului conștient al minții, creând, astfel condiția necesară accesării subconștientului și înțelegerii adânci, profunde a rădăcinilor gândurilor cu care operează mintea conștientă. Acest demers este fundamental atunci câd cineva își pune problema cunoașterii de sine.

 

Accepțiunea occidentală

Meditația a devenit, de asemenea, un simbol principal în cultura Occidentului. Ea cuprinde oricare din marea varietate a practicilor spirituale care subliniază activitatea mentală. Meditația poate fi folosită doar pentru cunoașterea sinelui sau pentru echilibrarea minții asupra oricărui subiect, dar este adesea folosită pentru cunoașterea divinității (sau a unui aspect privitor la divinitate).

Multe persoane practică meditația în scopul găsirii liniștei sufletești, pe când alții practică anumite exerciții yoga (asane, Hatha-yoga (Ha – forță pozitivă, tha – forță negativă) care au în comun exercițiile de sport pentru încheieturi, mușchi-tendoane și astfel toate ajută la sporirea și menținerea sănătații fizice și mentale.

Legătura dintre minte și corp, corp și minte este evidentă. Mintea sprijină corpul și corpul ajută mintea astfel ajungându-se la “O minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

Cum ma pregatesc pentru Meditatie / Hipnoza?

Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.

Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki si nu numai, daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta.

Înainte de orice meditaţie activaţi această protecţie energetică, spunând mantra următoare de 7 ori: „Invoc Lumina lui D-zeu Atotputernicul, Sunt un canal curat şi perfect, Lumina îmi este călăuză!”. Chemati Ingerii Luminii, Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestrii Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu.
.
Pozitia Corpului Picioarele puţin depărtate (la aprox. 20-30 cm distanţă unul de altul), mâinile puţin depărtate de corp, cu palmele în sus, pe lângă corp. Degetul mijlociu trebuie să fie unit cu degetul mare, la ambele mâini. Puteti tine in maini cristale, in timpul meditatiei (ex: herkimer, citrin, ametist, ametrin). Acum puteţi începe meditaţia.
meditatii ghidate postura meditatie

Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata, picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele in sus.

meditatii ghidate postura meditatie

Karanna Academy©

 

Programa Curs

MEDITATII GHIDATE
1. Meditație de Reconectare cu Familia de Suflete GRATUIT 00:30:00
2. Meditație Casa Sufletului 00:30:00
3. Meditație de Calmare si Liniștire a Minții 00:30:00
4. Meditație Anti-Stress 00:32:00
5. Meditație pentru Concentrare Optimă 00:42:00
6. Script Hipnoză pentru Reconectarea cu Sinele Superior 00:32:00
7. Meditație de Vindecare 00:30:00
8. Meditație de Optimizare și Energizare 00:30:00
9. Meditație pentru Echilibrul Chakrelor 00:30:00
10. Meditație Împotriva Fricii 00:22:00
11. Meditație Împotriva Manipulării și a Paraziților Mentali 00:30:00
12. Meditație – Conexiunea cu Dumnezeul acestui Univers 00:34:00
13. Meditație Împotriva Depresiei 00:27:00
14. Meditație pentru Iertare 00:30:00
15. Scapă de Bagajul Emoțional 00:19:00
16. Meditație pentru Ștergerea Programelor din Subconstient 00:32:00
17. Meditație pentru Pace Interioară 00:25:00
18. Script de Hipnoză pentru Realinierea Liniei Destinului 00:31:00
19. Script Hipnoză – Conectarea cu Copacul Cunoașterii 00:30:00
20. Meditație – Găsește-ți Animalul Spiritual 00:30:00
21. Script Hipnoză – Vizualizează “Fericirea” 00:30:00
22. Script Hipnoză – Conștiința de Sine 00:18:00
23. Script de relaxare împotriva amintirilor neplăcute 00:25:00
24. Script Hipnoză pentru Eliberarea de Frustrare 00:30:00
25. Meditație pentru Îmbunătățirea Forței de Manifestare 00:20:00
26. Script Hipnoză pentru Vindecarea Rănii de ABANDON 00:30:00
27. Script Hipnoză pentru Sporirea Încrederii în Sine 00:30:00
28. Meditație – Discuție cu Îngerul tău Păzitor 00:20:00
29. Script Hipnoză – Script pentru Accesarea Puterii Interioare 00:30:00
30. Meditație – Calatorie Spirituală la Marea Piramida din Egipt 00:35:00
31. Meditație Ghidata – Scapă de griji și de îngrijorare 00:25:00
32. MUZICĂ PENTRU MEDITAȚIE – CELE 7 CHAKRE 01:12:00
33. Script Hipnoză – Deblochează-ți abilitățile creative 00:30:00
34. Script Hipnoză pentru VINDECAREA RANII DE RESPINGERE 00:37:00
35. Script Hipnoză pentru VINDECAREA RANII DE UMILIRE 00:30:00
36. Script Hipnoză pentru VINDECAREA RANII DE TRADARE 00:26:00
37. Script Hipnoză pentru VINDECAREA RANII DE NEDREPTATE 00:30:00
38. Meditație Ghidata de Reîncărcare Spirituală – Călătorind în adâncurile ființei 00:30:00
39. Meditație Ghidata de conectare cu Elementele Naturii 00:24:00
40. Meditație Ghidata pentru Manifestarea Obiectivelor 00:20:00
41. Meditație Ghidata pentru Iluminare 00:27:00
42. Meditație Ghidata – Cercul Timpului 00:25:00
43. Meditație Ghidata – Armonizarea celor 12 corpuri energetice cu Maestrul Ascensionat Quan Yin 00:35:00
44. Meditație Ghidata – Schimbarea perspectivei și cultivarea unei atitudini pozitive 00:35:00
45. Meditație Ghidata de curățare profundă cu Flacăra Violet 00:25:00
46. Meditație cu Arhanghelul Gabriel pentru a vă spori Intuiția 00:38:00
47. Meditație Ghidata / Script Hipnoză 00:30:00
48. Meditație Ghidata / Script Hipnoză 00:30:00
49. Meditație Ghidata / Script Hipnoză 00:30:00
50. Meditație Ghidata / Script Hipnoză 00:30:00

Info

In fiecare luna, pe platforma Programului veti putea accesa o noua meditatie / script de hipnoza. Prin achizitionarea Membership-ului in fiecare luna, primiti acces la meditatiile /script-urile pe care le-ati accesat in lunile anterioare, NELIMITAT si la o noua meditatie, pentru luna in curs.

Meditatiile / Script-urile sunt downloadabile si le puteti asculta de pe orice dispozitiv.

Membership-ul se achita cu o frecventa lunara.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL / PROGRAMUL LA CARE TE-AI INSCRIS

 

GARANȚIE 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT!

hipnoza,Program de Meditații,meditatii,Program 100 de Meditații Ghidate Online și Script-uri de Hipnoză - Abonament cu Recurență Lunară,Meditatii ghidate online

 

Ce înseamnă garanție 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT? 

După achizitionarea accesului la cursurile / programele Karanna, veți avea GARANȚIE 100% pentru 30 de zile. În maxim 30 de zile calendaristice puteți cere returnarea plății, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro. Nu se poate cere returnarea plăților pentru servicii deja prestate (Exemple: consiliere, hipnoză, meditații ghidate, citiri aură, inițieri, terapii, ritualuri, măsurători radiestezice, lecții accesate, etc). Menționăm că Platforma de E-Learning monitorizează accesul la module, în acest scop.

 

Certificari

LOGOS IPHM IAOTH

Pentru acest program nu se ofera certificat.

Inscriere

Pentru a va inscrie la Programul de Meditatii va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA PROGRAM ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.
VREAU SA MA INSCRIU

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR / PROGRAMELOR KARANNA©

Instructor

hipnoza,Program de Meditații,meditatii,Program 100 de Meditații Ghidate Online și Script-uri de Hipnoză - Abonament cu Recurență Lunară,Meditatii ghidate online

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas©

۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protecție Psiho-Energetica (PSY DEFENCE)

۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute

۞ Medium & Psychic

۞ Life Coaching – NS Academy

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB
۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan
۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV

 

hipnoza,Program de Meditații,meditatii,Program 100 de Meditații Ghidate Online și Script-uri de Hipnoză - Abonament cu Recurență Lunară,Meditatii ghidate online

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Catalin Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Consilier de Dezvoltare Personală Acreditat CNFPA

۞ Advanced Certified Hypnotist AAH (The American Alliance of Hypnotists)

۞ Hipno-Terapeut Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Terapeut Regresie în Vieți Anterioare Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA

۞ Fondator Tehnica Regresie în Vieți Anterioare – Metoda Looping Regression©

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Masters Diploma

۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Past Life Regression Diploma

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Tehnologia Construcțiilor – UTCB

۞ Facultatea de Construcții – UTCB

 

Mai multe detalii despre noi gasiti AICI.

FAQ

Întrebări Frecvente

 

De ce cursuri online și nu în sală?

Avantajul principal al cursurilor video online il constituie usurinta de a participa la un astfel de curs. Cursantii nostri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltarii personale si spirituale, persoane care sunt foarte ocupate si nu au timpul fizic necesar sa participe la cursuri sau alte activitati ce presupun deplasarea in diverse locatii, sau in alte orase decat acelea de domiciliu, nemailuand in calcul deplasari in afara tarii. Noi avem multi cursanti din afara tarii, care sunt foarte incantati ca pot participa la astfel de cursuri acreditate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania pentru aceasta.

De ce cursuri de dezvoltare spirituală?

Dacă și dumneavoastră considerați că si noi, că a trăi înseamnă mai mult decât a te duce la serviciu pentru a putea plăti facturile, atunci devine clar faptul că unul dintre scopurile întrupării noastre acum și aici, este acela de a ne dezvolta, de a evolua spiritual.

Accesibilitate

O alta categorie de cursanti sunt cei care locuiesc in zone urbane mai mici sau chiar zone rurale si care nu isi permit dpdv financiar sau din considerente de timp, sa participe la cursuri desfasurate in diverse locatii, aceste deplasari presupunand desigur si costuri de transport, cazare, masa, plata cursului propriu-zis, care de multe ori reprezinta o suma prohibitiva.

Volum mai mare de informație

Spre deosebire de cursurile si evenimentele desfasurate in locatie fizica, cursurile pe care noi le desfasuram sunt foarte usor de accesat, printr-o simpla completare a unui formular de inscriere, aflat pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro , iar costurile sunt mai reduse fata de cele ale unui curs in locatie, in acelasi timp volumul de informatie predat fiind mult mai mare, deoarece un curs in locatie fixa dureaza o zi – adica aproximativ 4-6 ore (cu pauzele de cafea si masa), pana la 3 zile maxim, deci o durata totala maxima de 18 de ore, cu pauzele aferente, pe cand cursurile noastre online se desfasoara saptamanal pe o perioada diferita de la curs la curs, dar nu mai putin de 3 luni, asta insemnand un minim de 24 de ore de comunicare – predare non-stop, pauzele nemaifiind necesare deoarece cursul este fragmentat in unitati de cate aprox 2 ore de curs per saptamana.

Platforme software dedicate

De asemeni, pentru desfasurarea cursurilor se utilizeaza 2 platforme software performante, o platforma de E-Learning si una de Live-Streaming, pentru cursurile online si pentru cele cu transmisie live.

Cum mă înscriu la un curs online?

Fiecare curs online are in partea de sus a ecranului un buton INCEPE ACEST CURS. Apasand pe acesta, sunteti directionati in cadrul magazinului online si vi se cere sa faceti comanda. Comanda reprezinta inscrierea la curs propriu-zisa. Puteti face comanda cu plata prin transfer bancar sau sa achitati online cu cardul, contravaloarea cursului sau a primei luni din curs (dupa caz). Dupa ce faceti comanda / achitati contravaloarea cursului, vi se va aloca cursul respectiv in cont si din acel moment puteti incepe vizionarea materialelor de curs. In cazul platii online, accesul la curs este instantaneu. Daca achitati prin transfer bancar vi se va aloca in cont cursul dupa ce avem confirmarea platii.

Pentru plati prin transfer bancar va rugam sa utilizati numarul comenzii ca referință de plată sau factura proforma.

Cum găsesc și accesez cursul la care m-am înscris?

Gasiti raspunsul la aceasta intrebare accesând pagina cu explicațiile necesare, AICI.

Orarul și modalitatea de desfășurare al cursurilor

Pentru cursurile LIVE un alt avantaj este orarul de desfasurare a cursurilor, care se desfasoara o data pe saptamana, seara, dupa ora 20:00, atunci cand cursantii in principiu au terminat activitatile zilnice legate de locul de munca, activitati casnice, etc si isi pot face timp sa participe la seminariile live.

Cursurile video inregistrate si materialele scrise pot fi accesate atunci cand studentii doresc si au timp, in orice moment al zilei, in ritmul dvs.

Primesc diplomă la finalizarea cursurilor?

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

Cum obțin Certificarea?

Obtinerea Certificatelor Acreditate International IPHM si IAOTH are loc la finalizarea cursurilor si depinde de evaluarea generala a trainerilor si de punctajul obtinut la evaluarile finale anuale. Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la probele practice si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenele scrise. Numai unele cursuri live au parte practica la examen.

Proba practica este eliminatorie (la cursurile live), astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat IPHM & IAOTH. Aceste conditii se aplica in mod identic cursurilor desfasurate Online-LIVE si In Locatie, de catre Karanna.

Cursantii nu sunt obligati sa participe la Examenele Finale ale Cursurilor daca nu doresc obtinerea Certificatelor de Absolvire.
De ce infrastructură tehnică am nevoie pentru a urma un curs online?

Pentru a urma un curs video online inregistrat aveti nevoie doar de un calculator si o conexiune internet decenta. In cazul cursurilor online LIVE, suplimentar fata de acestea veti avea nevoie de casti, microfon, camera web. De asemeni, este necesar sa aveti cunostinte minime de lucru cu computerul (telefon, tableta, laptop).

Cursurile pot fi accesate de pe desktop, laptop, telefon sau tableta.
Câte persoane pot accesa cursul pe care l-am achiziționat?

Pentru o singura achizitie poate accesa cursul o singura persoana, in baza unui user si a unei parole.

Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală si se pedepseste conform legii.

Monitorizam activ accesul studentilor nostri la cursuri, din acest punct de vedere.

Cum funcționează un curs online?

Procedura este simpla: dupa ce va alegeti cursul care va intereseaza si achitati contravaloarea acestuia, vi se aloca accesul la materialele de curs. Din acel moment puteti accesa platforma de E-learning pentru a vizualiza materialele video inregistrate si/sau descarca materialele scrise aferente primei unitati de curs.

Dupa vizualizare/descarcarea materialelor, cursantul va marca unitatea de curs ca fiind finalizata si solicita trecerea la urmatoarea unitate de curs apasand butonul “UNITATEA URMATOARE”. Trecerea la urmatoarea unitate de curs se face automat dupa 7 zile de la data primei accesari a cursului (sau dupa intervalul prestabilit de Instructorul cursului). Acest timp este necesar indeplinirii sarcinilor aferente unitatii de curs accesate si este fix pe toata durata parcurgerii cursului. Materialele sunt disponibile cursantilor pe toata durata cursului, astfel incat pot fi revizionate oricand si de cate ori un cursant doreste, pana la finalizarea cursului.

NOTA: cursurile video nu se pot descarca si orice tentantiva de piratare se va solda cu blocarea contului dvs in mod automat si sancționarea conform legislației în vigoare.
Cum funcționează Platforma de E-Learning?

Autentifică-te pe site și accesează pagina “CURSURI”. Intră pe pagina unuia dintre cursurile pe care le urmezi și apasă butonul “START CURS” sau “CONTINUA CURS”, din dreapta.

După accesarea opțiunii “START CURS” se deschide o pagină nouă, unde se află un scurt instructaj referitor la parcurgerea cursului. Click butonul “UNITATEA URMATOARE” și ești redirecționat spre prima Unitate de curs. Apasă butonul “MARCHEAZA ACEASTĂ UNITATE CA FIIND FINALIZATA”, apoi click “UNITATEA URMĂTOARE”. Repetă acești pași până la sfârșitul cursului.

Cum sunt corectate temele?

Temele sunt corectate manual de catre Instructorii Karanna. Pentru a trece la urmatoarea unitate de curs trebuie sa asteptati corectarea temei de catre Instructor. Veti primi o instiintare pe site si prin email, atunci cand tema dvs a fost corectata. Nu toate cursurile contin teme.

Supervizare si task-uri săptămânale

In fiecare saptamana cursantii au de indeplinit anumite task-uri legate de ceea ce s-a predat in saptamana anterioara de curs (daca este cazul), iar progresul fiecarui cursant este urmarit indeaproape de trainer, in felul acesta evolutia fiecarui individ, in cadrul unui astfel de curs online este mult mai mare si mai personalizata decat ar putea fi in cadrul unul curs de 4-6 ore, timp in care individul sta intr-o sala, pe un scaun si asculta trainerul fara a putea interveni si a cere mai multe detalii sau a explica o situatie personala pentru a cere o indrumare sau poate face acest lucru intr-o forma foarte limitata.

Comunicarea cu instructorii de curs

Legat de comunicarea personala cu trainerul si supravegherea dezvoltarii cursantului pe toata perioada de curs, cursantii Karanna© au acces la un sistem intern de mesagerie interna pentru a lua legatura cu trainerul oricand considera necesar.

Cum finalizez cursul?

După ce ai citit, ai memorat și ți-ai făcut temele, apasă butonul “FINALIZEAZĂ CURS”.

NOTĂ: după ce apăsați butonul FINALIZARE nu veți mai avea acces la curs, indiferent dacă sunteți sau nu în intervalul de 30 de zile de acces lunar (aceasta este setarea implicită și automată a platformei de E-Learning).

Confidențialitate

Confidentialitatea este foarte importanta pentru noi. Deoarece intelegem ca anumite subiecte pot fi delicate pentru dumneavoastra, precum si faptul ca anumite persoane nu doresc sa faca public interesul lor pentru aceste subiecte, va asiguram confidentialitatea deplina pe tot timpul desfasurarii cursurilor/sedintelor de consiliere, cat si dupa terminarea acestora.

Utilizatorul poate decide care informatii sunt publice (numele userului cu care se inregistreaza pe site) si de asemenea poate participa la toate cursurile (chiar si cele LIVE) fara a face uz de intrumentele de comunicare video sau audio din partea sa. Astfel, in cazul cursurilor LIVE, poate participa la seminariile LIVE si daca doreste sa comunice cu ceilalti o poate face in scris pe chat, fara a folosi camera web si microfonul.

Care sunt modalitățile de plată? Primesc factură fiscală?

hipnoza,Program de Meditații,meditatii,Program 100 de Meditații Ghidate Online și Script-uri de Hipnoză - Abonament cu Recurență Lunară,Meditatii ghidate online

Plata se poate face atât electronic, cu cardul prin magazinul online, cât și prin GPay sau transfer bancar.
Există posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă. Vezi detalii pe site, AICI.
Pentru fiecare plată efectuată, se emite factură fiscală.

Avertisment Copyright
Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

Testimoniale

 by Oanta Robert on Karanna Academy©
Mi-au reparat casatoria cu sotia mea!
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Multumesc ca m-ati ajutat sa imi repar casnicia. ♥


 by Andreea on Karanna Academy©
Sedinta Hipnoza
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Sedinta de hipnoza m-a surprins placut.

Nu ma asteptam deloc sa incep sa lucrez pe rana de abandon intr-un mod atat de delicat si simplu dar nu usor( aici ma refer la senzatia de disconfort).

 by Anelia on Karanna Academy©
Reiki
Produs / Serviciu achizitionat: Reiki Usui Ryoho

Aveti cursuri minunate! Foarte diferite de ce am intalnit inainte si foarte bine explicate! Sunteti foarte bine informati ! Va felicit pentru cursurile voastre! Abia astept sa mai fac cursuri cu voi!Sunteti minunati!

 by Mihaela on Karanna Academy©
CURS EXCEPTIONAL
Produs / Serviciu achizitionat: curs protectie psi

Cursul de Protectie Psi la care am participat este unul absolut necesar pentru fiecare dintre noi. Este un curs exceptional, bine fundamentat. In aceasta societate unde gandurile de invidie, rautate si dusmanie sunt tot mai frecvente, acest curs, asa cum am mai spus, vine sa ne ajute, sa puna bazele unei aparari legitime, vine sa ajute acolo unde societatea si biserca nu au facut-o secole intregi. Acest curs plin de informatii mai mult decat utile ne ajuta sa ne formam o imagine asupra vietii si asupra spiritualitatii, sa intelegem unde am facut gresit si ce nu. Recomand cu cea mai mare insistenta acest curs de protectie PSI. Consider ca este un curs de baza, ca fiecare dintre noi este dator in primul rand sa se apere de toate energiile nedorite. De fapt, este singurul curs de acest fel din tara, este unic si util. EXEPTIONAL!

 by Minerva on Karanna Academy©
Curatenia de primavara
Produs / Serviciu achizitionat: Program Combinat de Hipnoza, Regresie & Consiliere - CURATENIA DE PRIMAVARA

Am apelat la acest program pt a rezolva anumite probleme de neincredere in sine,traumele etc. Curiozitatea de a descoperii si a avea acces la informati care mar fi putut ajutat in aceasta viata la evolutie spirituala . RECOMAND CU MARE DRAG PE DL.CATALIN BOGDAN UN EXCELENT INDRUMATOR IN A VA REZOLVA PROBLEMELE

.

Page 1 of 32:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
0 0 voturi
Total Stele
0 Comentarii
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
ÎNSCRIE-TE ACUM
 • Prețul inițial a fost: 230.00 lei.Prețul curent este: 172.50 lei. taxe incluse / luna
 • Numar de Lectii 50
 • Durata Totală Lecții:
 • 1 zi
 • Durata Cursului:
 • 4 săptămâni , 2 zile
 • Durata de Acces: 1 An / Durata Cursului
 • Tutoring : posibilitate de comunicare cu Instructorul
 • ACCES PE PE DESKTOP / LAPTOP / TABLETĂ / TELEFON
 • PLATA SECURIZATA CU CARDUL SAU TRANSFER BANCAR
 • PLATA ÎN RATE LUNARE FĂRĂ DOBÂNDĂ
 • PLATA PRIN TBI CREDIT ONLINE
 • GARANTIE 100 %
 • Curs Online cu Acces Instant
 • Curs / Program cu Tripla Certificare / Acreditare Internationala: IPHM & IAOTH & Karanna Academy©*
160 STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Număr Cursanți

37418
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
 • No products in the cart.
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări