Tipuri de Inițieri

Modalități & Tipuri de Inițieri la Distanță și În Persoană 

Karanna Initieri La Distanta Transparent

 

DESPRE INITIERI LA DISTANTA SI CRIZA DE VINDECARE

Initierile / acordajele se pot transmite prin 2 modalitati:

 

1.      Initieri / acordaje in persoana
–         Efectuat de Maestru individual (pentru o singura persoana)
–         Efectuat de Maestru in cadrul unui grup organizat
2.     Initieri la distanta / acordaje la distanta
–         Efectuat de Maestru individual (pentru o singura persoana)
–         Efectuat de Maestru in cadrul unui grup organizat
Sigla Tipuri De Inițieri
.

Ca modalitati de initiere la distanta, distingem intre doua tipuri diferite de initieri:

 

I.                   Initieri la distanta prin metoda emisiei programate  (la o data si ora convenite de comun acord de Maestru si viitorul initiat)
.
II.                Initieri la distanta prin metoda Chi-Balls (bile energetice de initiere, emise in planul Etheric si programate de Maestru sa fie accesate de viitorul initiat ulterior, la o data si ora convenabile pentru acesta sau prin metoda NO TIME NO SPACE, pentru a putea fi accesate oricând de către cel inițiat)
.
 In ceea ce ne priveste, parerea noastra din practica persoanala este ca, initierile la distanta si terapia la distanta sunt mai eficiente decat cele efectuate in persoana sau cel putin la fel de eficiente ca si initierile / acordajele si terapiile efectuate in persoana.
.
Calitatea unei initieri la distanta nu depinde deloc de modalitatea de initiere: in persoana sau la distanta. Singurele aspecte care conteaza sunt capacitatea de emisie a Maestrului, accesul sau in Spirit (nimeni nu poate initia o persoana cu un Spirit intrupat de Cer superior Siesi) si dorinta sincera si deschiderea viitorului initiat, de a primi respectiva initiere.
.
Initierea in persoana este cea mai simpla, cunoscuta si practicata metoda de initiere in Romania. La nivel mondial este relativ depasita si nu se mai pune accentul pe aceasta modalitate de initiere, intrucat timpul disponibil si ambientul initierii sunt motive cheie care dezavantajeaza acest tip de initiere. Daca totusi, sunteti adeptul formulei clasice de initiere, va invitam sa faceti o programare la cabinetul nostru din Craiova sau sa participati la cursurile organizate Live si in tara.
.

Pentru initierile la distanta, indiferent daca acestea se efectueaza prin metoda emisiei programate sau prin Chi-Balls, este necesar in prealabil sa se cunoasca prenumele, data si locul nasterii viitorului initiat, este necesar sa se trimita o poza a initiatului si eventual localitatea in care acesta se afla in momentul initierii. Aceste detalii sunt necesare Maestrului pentru initiere la distanta si pentru a analiza inainte de initiere, oportunitatea realizarii acesteia, pentru persoana in cauza.

 Sunt multe pareri pro si contra fiecareia dintre cele 2 modalitati de initiere / acordaj. Personal cosideram initierile, acordajele si terapia la distanta cel putin la fel de eficiente ca si cele efectuate in persoana, dar cu conditia ca Mestrul care face initierile / acordajele / terapia sa aiba capacitate de emisie pentru a implementa simboluri la distanta si pentru a „acorda” viitorul initiat la diferite benzi energetice. Aici este un mare DAR si la propriu si la figurat. Initierile „Hands On” sunt, consideram noi, facile, dat fiind ca Maestrul atinge efectiv corpul initiatului in anumite puncte (centri) energetici. Astfel, emisia Maestrului nu mai conteaza, deoarece campurile celor doi se unesc la nivel fizic in timpul initierii, producand efectiv initierea. Cu toate acestea, exista situatia in care initierea nu se produce nici in aceste cazuri. Nu intram acum in detalii legate de acest aspect.
.
Pentru a lamuri DE CE orice initiere la distanta este eficienta, va rugam sa va intrebati urmatoarele:
„Energia Reiki sau orice alt tip / banda energetica disponibila pe Pamant, este limitata de Spatiu si Timp? Daca da, atunci de ce se preda la cursuile Reiki, faptul ca energia Reiki curge liber prin practicant, de la Sursa si se duce unde este necesar pacientului sau practicantului? De ce exista in Reiki Usui simbolul de distanta, Hen-Sha-Ze-Sho-Nen, pentru transmisia energiei la distanta, in timp si spatiu?”Precizare: simbolul Hen-Sha-Ze-Sho-Nen se foloseste pentru terapie la distanta cat si pentru initieri la distanta.Mai mult decat atat, daca aveti suficienta forta de emisie nu va trebuie niciun simbol de transmitere la distanta a energiilor si simbolurilor. Aveti nevoie doar de intentia canalizata coerent, vizualizare totala si vedere in planul etheric si astral.
.
 In concluzie, in ceea ce ne priveste, parerea noastra, din practica personala este ca, initierile la distanta si terapia la distanta sunt mai eficiente decat cele efectuate in persoana sau cel putin la fel de eficiente ca si initierile / acordajele si terapiile efectuate in persoana.
.

Initieri Karanna

.

Argumente pro si contra initieri in persoana vs initieri la distanta:

.
 Initierea in persoana este cea mai simpla, cunoscuta si practicata metoda de initiere in Romania. La nivel mondial este relativ depasita si nu se mai pune accentul pe aceasta modalitate de initiere, intrucat timpul disponibil si ambientul initierii sunt motive cheie care dezavantajeaza acest tip de initiere. O sa detaliem putin aici si de ce se considera depasit acest tip de acordaj / initiere:
.
       – in primul rand acest tip de initiere, in persoana, in grupuri de persoane cel mai adesea, sunt mai costisitoare dpdv financiar decat o initiere la distanta / acordaj la distanta, fie ele individuale sau de grup, pentru ca intervin costurile Maestrului si ale staff-ului sau, respectiv comisioane pentru organizatori, transport, cazare, inchiriere sala, bufetul din pauze, etc…costuri inutile si care se adauga costurilor reale ale initierilor / acordajelor realizate efectiv. Astfel, foarte multe persoane care si-ar dori o initiere / acordaj, renunta, din motive financiare.
.
    – in al doilea rand, sunt foarte multe persoane care, desi si-ar dori foarte mult sa asiste la cursuri, initieri, seminarii saptamanale, workshopuri, etc, nu au timpul necesar sau posibilitatea fizica sa o faca. Aici cineva ar putea da o replica stas, de genul : „daca vrea cu adevarat, poate!”. Nu suntem de acord, sunt situatii de viata in care nu se poate, oricat de mult se vrea. De exemplu, o invaliditate fizica, sau o boala incurabila, sau un bebelus care trebuie ingrijit si nu poate fi lasat singur ore in sir, etc.
.
     – in al treilea rand sunt persoane care locuiesc in zone rurale sau in orase mici, unde nu au norocul sa aiba domiciliul niciun Maestru renumit sau niciun Maestru in sistemul pe care doreste sa se initieze viitorul initiat. Chiar si asa, costurile deplasarii si a cazarii peste noapte in alt oras sau chiar tara, sunt in majoritatea cazurilor motivul pentru care multi renunta sa mai acceseze aceste initieri / acordaje.
.
    – in al patrulea rand, in timpul initierilor / acordajelor de grup, in persoana, exista un pericol real de a capata pe langa initiere si “niscaiva” entitati malefice sau elementali polarizati negativ, care „fug” de pe celelalte persoane initiate, din sala de curs. In mod normal, inainte de initiere Maestrul trebuie sa faca o curatare energetica a spatiului in care se va efectua initierea si a persoanelor initiate, ceea ce, din experienta am observat ca este un lucru total sau partial absent in majoritatea cazurilor, inclusiv in cazul „numelor celebre”. De ce? Din nestiinta, din lipsa capacitatii de a face curatari eficiente sau din nepasare. Nu odata au ajuns la noi persoane in posesie astrala sau chiar fizica, care auzeau voci, vedeau demoni, carora le zburau lucrurile prin casa violent, pentru ca au fost initiati in conditii nesigilate, chiar pe sisteme elemetare, cum ar fi de exemplu Reiki Usui gradul I –II Practicant. Sunt chiar si aici anumite persoane care ar fi in stare sa replice: „daca au venit acele entitati si s-au lipit de ei, atunci inseamna ca s-a permis si ca e karma”…sau ceva similar. Nu suntem de acord, acestea sunt doar manipulari mentale.
.
 Explicatie: Daca ati fi D-zeu si un Spirit s-a intrupat ca sa experimenteze in linii mari ceva si are liber arbitru pentru 99% dn ce face acolo jos, in intrupare, deci, daca ati fi D-zeu si ati vedea ca acel Spirit „pateste” acest eveniment, ce ati face? L-ati priva de experienta? De ce nu? Totul este o experienta in fond si la urma urmei. Cat timp Spiritul isi doreste si isi pastreaza Sufletul in Lumina, va fi ajutat de Sincronicitate (aka manifestarea lui D-zeu UNUL in realitatea imediata) ca sa scape de respectiva problema, dupa ce experienta a fost experimentata suficient. Desigur, D-zeu, Creatorul Divin, sau Sursa, cum doriti sa il numiti, ii va scoate in cale modalitati / oameni / situatii / cai de a pune capat experientei. Mai ramane ca Spiritul respectiv sa aiba un procent de Lumina suficient de mare incat sa poata recunoaste o oportunitate si sa actioneze ca atare. Si, cel mai important, SA VREA.
.
      –  in al 5-lea rand exista foarte multi Maestri din Intuneric sau din zona gri ca si vibratie, fapte, acte si care obisnuiesc sa traga – sa fure Lumina si acces in Spirit de la cei initiati, prin diverse metode. Acest lucru este teoretic valabil si in cazul unei initieri la distanta, de aceea este foarte important sa va alegeti cu grija Maestrii si sa va urmati instinctul vis-a-vis de acest subiect. Daca nu va place un Maestru, nu ii cereti o initiere, pentru ca Sinele Vostru  Superior v-a transmis deja sa nu faceti asta.
.
 Argument „PRO” pentru initierile in persoana : este valabil in general pentru cei suspiciosi, cat si pentru cei care doresc cu orice pret sa fie „la moda”, pentru ca se pare ca s-a creeat o moda in Romania in acest sens…
Sigla Tipuri De Inițieri
.

IN CONCLUZIE:

Calitatea initierii nu depinde deloc de modalitatea de initiere: initiere in persoana sau initiere la distanta. Singurele aspecte care conteaza sunt capacitatea de emisie a Maestrului, accesul sau in Spirit (nimeni nu poate initia o persoana cu un Spirit intrupat de Cer superior Siesi) si dorinta sincera si deschiderea viitorului initiat, de a primi respectiva initiere.

.

Initierea la distanta se poate realiza prin doua tipuri de emisie: Initierea prin metoda emisiei programate  si Initierea prin metoda Chi-Balls.

 Initierea prin metoda emisiei programate  presupune programarea initierii la o data si ora convenite de comun acord intre Maestru si viitorul initiat. La data si ora programata, Maestrul conexeaza cu Sinele Superior al initiatului si face initierea direct, prin emisie la distanta tintit, introducand simbolurile sistemului (daca este cazul) in structurile energetice ale initiatului si conectandu-l pe acesta la energia / banda energetica a sistemului respectiv. IMPORTANT: pentru evitarea interferentelor, inainte de initiere se efectueaza energetic curatarea personala a Maestrului, curatarea spatiului in care acesta se afla la acel moment, curatarea initiatului si a spatiului in care acesta se afla la momentul initierii.
 Initierea prin metoda Chi-Balls presupune creearea de catre Maestru, a unei bile energetice de initiere, emise de acesta in planul Etheric si programate sa fie accesate de viitorul initiat ulterior, la o data si ora convenabile pentru acesta sau prin metoda NO TIME NO SPACE, pentru a putea fi accesate oricând de către cel inițiat.
Bilele de initiere, Chi-Balls in engleza, pot fi programate sa fie valabile o perioada anume (ore,zile) sau pe termen nedefinit, caz in care initiatul isi poate reface initierea de cate ori considera necesar.
.
 Pentru initierea prin Chi-Balls, cat si pentru metoda emisiei programate, dupa cum am mai amintit, viitorul initiat trebuie sa cheme bila de initiere / initierea, printr-un algoritm de accept, de forma:
.
„Eu ___numele vostru________sunt acum pregatit sa primesc initierea __________ transmisa pentru mine de ____numele Maestrului______ in acord cu Legile Universale ale Creatiei, pentru Binele meu Suprem.
.
 Pentru initierile la distanta, indiferent daca acestea se efectueaza prin metoda emisiei programate sau prin Chi-Balls, este necesar in prealabil sa se cunoasca prenumele, data si locul nasterii viitorului initiat, este necesar sa se trimita o poza a initiatului si eventual localitatea in care acesta se afla in momentul initierii. Aceste detalii sunt necesare Maestrului pentru a conexa in Spirit cu initiatul in vederea initierii si pentru a analiza inaite de initiere, oportunitatea realizarii initierii pentru persoana in cauza.Sunt Maestri care considera necesar doar Numele si Prenumele viitorului initiat pentru initiere, dar acest lucru poate fi valabil doar in cazul initierilor prin metoda Chi-Balls, pentru ca bila de initiere se trimite in planul Etheric de unde initiatul o cheama singur.
Totusi, nici in acest caz noi nu ne rezumam la a face initieri la distanta „in blind”, deoarece consideram ca initierea presupune o conexiune in Spirit cu initiatul, conexiune ce nu se poate face doar avand la dispozitie un nume. In fond, Popescu Elena pot fii sute, mii de persoane in lume. Este adevarat ca doar una din ele va sti sa cheme bila energetica pentru initiere, dar initierile nu sunt stas, chiar daca poate parea ca asa este. Fiecare om, fiecare Spirit intrupat are particularitatile lui, accesul, istoria sa in Spirit si problemele lui energetice din aceasta viata si din altele si trebuie sa vedem persoana inainte de a ne da acordul pentru initiere. Aceasta este metoda noastra, nu sustinem ca este singura viabila, dar este cea pe care noi o utilizam si pe care o consideram cea mai sigura si eficienta metoda de initiere la distanta.
.

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

Traineri & Terapeuti Acreditati International IPHM

 

CITITI AICI DESPRE INITIERI LA DISTANTA SI CRIZA DE VINDECARE 

 

 

 

euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
  • No products in the cart.
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări