Abonament Lunar 4 lectii / luna. PROGRAM ACREDITAT INTERNATIONAL DE INSTITUTUL IPHM.

Curs Karma si Reincarnarea

– Terapia & Vindecarea Karmei – 

– Metode si exercitii practice –

ANUL I

Cursul se desfasoara online si va puteti inscrie oricand.

Abonament Lunar 4 Lectii / luna

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

Logo Institute Acreditari Karanna Curs Karma Si Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul I

UNDE? ONLINE – CURSURI VIDEO INREGISTRATE

CAND? IN FIECARE SAPTAMANA VETI AVEA ACCES LA O NOUA LECTIE DE CURS

Sigla Curs Karma Si Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul ICE ESTE KARMA?

Karma este un rezultat sau un efect cumulativ care este creat prin voința, gandurile și acțiunile individuale ale oamenilor de-a lungul multor vieți de pe Pământ. Cu alte cuvinte, karma este tendința Spiritului formată în timp si rezultata in procesul de reîncarnare. Se vorbeste despre „karma negativă”, dar noi suntem cei care ne creăm propria noastră karma prin alegerile și acțiunile pe care le întreprindem. Fiind conștienți de tendințele noastre și depunând eforturi deliberate pentru a lua decizii mai bune, ne putem schimba karma și ne putem schimba soarta.

„Pentru a o spune într-un mod modern, karma poate fi explicată ca tendințe ale sufletului, deoarece karma este amprenta amintirilor din viețile trecute care rămân în fiecare suflet.”

The Essence of Buddha

În majoritatea cazurilor, cuvântul „Karma” are o conotație negativă, deoarece karma este conceptul care a fost folosit pentru a explica motivul nenorocirilor cu care se confruntă oamenii în viață. Cu toate acestea, cuvântul „karma” înseamnă „acțiune” și în conformitate cu „Legea cauzei și efectului” acțiunile pot duce la rezultate bune, precum și la rezultate negative. Karma este formată din alegerile pe care le facem în funcție de tendințele sufletului nostru și de acțiunile pe care le facem ca urmare a propriei noastre judecăți. Tendințele sufletului sunt ca obiceiurile și tiparele de gândire pe care le-au urmat oamenii pe parcursul vieților lor anterioare. Când situațiile similare cu cele cu care s-au confruntat în viețile anterioare reapar, oamenii pot repeta aceleași tipare de acțiune și pot fi prinși în aceleași capcane mereu.

 

Cum este creată karma negativă

Trăirea vieții pe pământ cu un corp fizic ne orbeste de ceea ce este bine sau rău pentru sufletul nostru, făcându-ne susceptibili la greșeli. Durerea și suferința pe care o trăim sunt efectele naturale ale „Legilor cauzei și efectului” – trebuie să culegem ceea ce semănăm. Termenul general pentru amăgirile minții care provin din sufletul care locuiește într-un corp fizic este de „dorințe lumești”. Dorințele lumești tipice includ lăcomia (dorința excesivă), furia, nebunia (ignoranța), mândria (îngâmfare), îndoiala (mintea suspicioasă) și viziunea falsă (părerile greșite). Acestea sunt cunoscute sub numele de „Cele șase iluzii lumești”. Conduși de iluzii lumești și neștiind nimic mai bun, adesea comitem greșeli, nu o dată, ci în mod repetat, creând tendințe negative cunoscute sub numele de karma negativă.

 

Cum dizolvăm  karma

Ceea ce este cunoscut în mod obișnuit ca „dizolvarea karmei” înseamnă a ispăși în această viață pentru greșelile pe care le-am făcut în viețile anterioare. De exemplu, dacă o persoană a ucis pe cineva într-o viață anterioară, cel mai probabil este că va experimenta cum este să fii ucis în următoarea sa reîncarnare. El va gusta angoasa de a-și întrerupe viața, devenind victima unei crime, a unui accident de trafic sau a unei calamități provocate de om. Culegând karma în acest fel, el învață cât de prețioasă este viața. În schimb, cineva care a fost ucis de o altă persoană în viața sa anterioară va avea șansa de a riposta în următoarea sa viață. Dacă ar riposta cu același lucru, el și-ar crea karma negativă. Dar dacă se oprește din a-și ucide făptașul, atunci el va dizolva acea karma si va evolua spiritual.

De obicei, în fundalul încercării de a ucide pe cineva stă pofta de putere (lăcomie) – dorința de a face cealaltă persoană să facă exact așa cum vrem noi, mânia față de el pentru că nu a făcut acest lucru și ignoranța (prostia) care nu poate prevedea repercusiunea acelei fapte. Anume, mintea individului influențată de dorințele lumești este responsabilă de producerea acțiunilor greșite. Chiar dacă situațiile nu pot fi toate la fel de extreme ca un caz de crimă, conflictele care apar în această viață în relațiile noastre cu alte persoane se datorează adesea unui fel de karma. În unele cazuri, putem fi plasați în poziția opusă vieții noastre anterioare, astfel încât să putem înțelege angoasa sau suferința celeilalte părți, în timp ce în alte cazuri suntem puși într-o situație similară cu cea din viața anterioară, pentru a testa dacă sau nu, vom comite aceeași greșeală. În ambele cazuri, karma ne oferă șansa de a contesta încă o dată sarcinile de antrenament spiritual pe care nu le-am putut îndeplini cu succes în viețile noastre anterioare. Se așteaptă să ne confruntăm cu problemele noastre și să ne străduim să le depășim. În acest fel, nu numai că putem face lucrurile mai bune pentru oamenii din jurul nostru, ci putem crește și evolua.

 

Scopul acestui curs – CE INVETI? – Cum depășim karma negativă

Karma negativă se naște din dorințele lumii. Modalitatea de a o depăși este de a înțelege tiparul greșelilor pe care le repetăm ​​și de a deveni conștienți de tendințele greșite ale sufletului care sunt sursa suferinței noastre. Nu ne putem schimba karma decât dacă facem eforturi continue pentru a ne confrunta cu propriile dorințe lumești negative. Multe religii explică greșit karma negativă și recomandă austerități fizice, cumpărarea de icoane sau statuete; cu toate acestea, nu putem depăși karma decât dacă reflectăm asupra noastră, aflăm de ce continuăm să luăm decizii greșite, dobândim înțelepciunea de a cunoaște mai bine și facem efortul de a ne împiedica să cădem în vechile obiceiuri. Aceasta este disciplina spirituală și este o disciplină menita a ne transforma în cineva care nu este influențat de dorințele lumești brute. Aceasta nu inseamnă că trebuie să renunțăm să ne mai dorim orice, nici că trebuie să trăim in afara societatii, ca niste pustnici. Nu aceasta este calea. Am fost născuți in lume pentru a trăi in lume. In fapt, este cel mai usor să te retragi in pustiu si să lucrezi in liniste la propria evolutie spirituală. Maestru este cel care iși stăpaneste pornirile trăind in lume, unde sunt toate tentațiile si provocările, nu in varful unui munte. Principiul autoreflexiei ne ajută să descoperim dorințele noastre lumești ce creeaza karma și să le contracarăm. Prin punerea continuă în practică a metodelor din acest curs, putem deveni conștienți de partea din noi care este ușor controlată de dorințele lumești ce creeaza karma (lăcomie, furie și prostie, etc) și putem arde karma prin eforturi repetate. Karma negativă este o parte a cărții vieții noastre – ne reîncarnăm în această lume pentru a ne îmbunătăți karma si astfel pentru a evolua spiritual.

Nu putem discuta despre evolutie spirituală fără sa discutăm despre Karma.

Karanna Academy© este un Centru de Studii dedicat evoluției spirituale si acest curs abordează problema karmei si dă toate soluțiile necesare dizolvării acesteia intr-o singură viața, cu Acord Divin.

 

IMPORTANT! Costul lunar REAL al cursului relativ la informatiile si meditatiile / script-urile primite, este de 800 lei / luna (6400 lei total per an de curs). Noi va oferim o reducere de 200 de lei pe luna, astfel cursul ar ajunge la suma de 600 lei / luna (4800 lei) timp de 8 luni, atat cat dureaza un nivel din program (un an). Pentru ca ne dorim sa poata accesa cat mai multe persoane interesate, acest curs, am decis ca suma de 600 lei / luna sa fie divizata in 13 luni in loc de 8 luni si astfel, achitati o rata lunara de 370lei / luna timp de 13 luni, in loc de 600 lei pe luna timp de 8 luni si in acest fel veti avea posibilitatea sa accesati si in timpul vacantelor, materialele de curs. Anul de curs variaza de la an la an, de la 12 la 13 luni, in functie de perioada vacantelor, pentru a evita decalarea acestora. Primul an de curs are 13 luni.

NOTA: Aceasta reducere opereaza numai pentru prima grupa si, daca este cazul, pentru alti cursanti inscrisi in perioade de promotie a cursului, in masura in care promotia de care au beneficiat respecta conditiile de cost enuntate de mai sus.

Oie Rgkbcmktwowc Curs Karma Si Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul I

Parerile studentilor nostri conteaza. Puteti citi opiniile acestora despre activitatea si cursurile noastre, accesand sectiunea TESTIMONIALE.

DURATA CURS: 4 ANI

DURATA 1 AN DE CURS: 8 LUNI DE CURS

Cursul este structurat astfel: 8 luni de curs si 5 luni de vacanta. In total 13 luni, dintre care 8 luni de curs si 5 luni in care este vacanta de iarna, de Pasti si de vara.

Sigla
CE PRIMESTI ?
 • Cursuri Video inregistrate, cu o durata de aprox 7.000 de MINUTE (116 de ORE) de inregistrari
 • Aproximativ 100 de materiale de curs in format electronic (PDF) downloadabile
 • 30 de Meditatii Ghidate si Script-uri de Hipnoza Inregistrate (Audio)
 • 27 de exercitii pentru Terapia si Vindecarea Karmei
 • 12 afirmatii / mantre  pentru Terapia si Vindecarea Karmei
 • 11 exercitii de dizolvare a karmei
 • 4 initieri – rituri karmice pentru dizolvarea karmei
 • Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© inclusiv in timpul vacantelor (5 luni)
 • Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)
 • Reducere 30% la sedintele de Consiliere privata cu Instructorul cursului, Anca Bogdan, pe toata perioada de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ. 

 

VREAU SA MA INSCRIU

 

Materialele de curs sunt in format electronic (PDF) iar cursurile sunt inregistrate video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana (7 zile), iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si daca este cazul si cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana.

La finalul programului (4 ani) va avea loc un Examen scris (optional), alcatuit din 20 de intrebari, pentru obtinerea Certificatului Acreditat IPHM & Karanna Academy©. Pentru obtinerea Certificatului trebuie sa obtineti minim 85 de puncte din 100 la examen. Fiecare intrebare inseamna 5 puncte.

Cursul se achita lunar.

Daca doriti sa vedeti cum functioneaza platforma de E-Learning pe care se va desfasura cursul, puteti accesa GRATUIT Cursul de Proiectie Astrala de mai jos:

 

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

Sigla

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU

 

PROGRAMA COMPLETA A CELOR 4 ANI DE CURS AI PROGRAMULUI DE TERAPIE & VINDECARE KARMICA:

 

ANUL 1

 1. Karma – considerente generale
 2. Karma Yoga – principii fundamentale
 3. Legile Universale – Legea Karmei, Legea Cauzalitatii si Legea Actiunii si Reactiunii
 4. Legile Universale – Legea Compensatiei, Legea Retribuirii si Legea Rezistentei
 5. Dharma si Svadharma
 6. Cele 3 Guna si Karma Indryia
 7. Karma si Liberul Arbitru
 8. Karma si Reincarnarea – principii generale
 9. Cele 3 tipuri generale de Karma
 10. Mecanismele memoriei
 11. Fobiile
 12. Blocaje, Neiertari, Contracte, Karma, Legaturi si Niveluri de Constiinta
 13. Derapaje
 14. Atasamentele Eului si natura sa dependenta
 15. Karma individuala – viata si moartea
 16. Karma si mecanismul mortii
 17. Karma si Chakrele – mecanismul reintruparii
 18. Transcenderea Karmei – Chosaku – Metode Yoga
 19. Chakre, Meridiane, Personalitate, Organe interne si corelatia karmica
 20. Terapia Karmica – principii, metode
 21. Meditatie ghidata de Relaxare
 22. Script hipnoza – regresie intr-o viata anterioara
 23. Meditatie ghidata de integrare si continuitate a Eului
 24. Descoperirea adevaratului Sine
 25. Meditatie de Reconectare
 26. Singuratatea, Karma si visele
 27. Meditatie de conectare cu Sinele Superior
 28. Simboluri si arhetipuri in procesul vindecarii karmei
 29. Meditatie – Simboluri pentru deblocarea obstacolelor karmice
 30. Vointa, karma, principiul reincarnarii si vietile trecute
 31. Procesul efectiv al reintruparii detaliat – lumea de dincolo si reintoarcerea in trup
 32. Curatarea Karmei – INITIERE – RIT 1

 

ANUL 2

 1. Etapele evolutiei spirituale catre intreruperea ciclului intruparii
 2. Karma banilor – Karma bogatiei, Karma saraciei – rugaciune si analiza
 3. Karma relatiilor si Karma familiei , Karma relatiei parinte – copil si Karma relatiei dintre frati
 4. Karma relatiei sot-sotie, Karma vietii sentimentale – analiza Karma relatiilor
 5. Karma prieteniei si Karma dusmaniei, Karma crimei, Karma sexului
 6. Karma profesionala si Karma carierei – analiza
 7. Karma sufletului – analiza
 8. Karma corpului fizic, Karma bolii si a mortii
 9. Karma naturii, Karma spirituala
 10. Karma colectiva – Karma natiunilor, Karma conducatorilor, Karma nationala, Karma razboiului
 11. Karma raselor, Karma religiei
 12. Karma colectiva a lumii – prezentare generala, Karma lumii in legatura cu al doilea Razboi Mondial, Karma lumii in legatura cu Africa, Karma lumii in legatura cu Orientul Mijlociu
 13. Infruntarea karmei – identificarea liberului arbitru si al          scopului, Instructiuni karmice
 14. 4 solutii pentru rezolvarea karmei
 15. Aura si karma, Energia karmica a sufletului
 16. Meditatie ghidata de terapie a karmei prin purificare karmica
 17. Meditatie ghidata de terapie a karmei prin reincarcarea aurei
 18. Meditatie ghidata de terapie a karmei prin rascumparare
 19. Meditatie ghidata de terapie a karmei pentru vindecarea relatiilor karmice
 20. Meditatie ghidata de terapie a karmei banilor
 21. Meditatie ghidata de terapie a karmei fizice
 22. Meditatie ghidata de terapie a karmei naturii
 23. Meditatie ghidata de terapie a karmei carierei profesionale
 24. Meditatie ghidata de terapie a constiintei karmice
 25. Meditatie ghidata de terapie a karmei prin inspiratie divina
 26. Meditatie ghidata de terapie a karmei relatiilor
 27. Meditatie ghidata de terapie a karmei – Panza Creatiei
 28. Karma si iertarea – rugaciune pentru iertare
 29. 4 principii si 4 etape pentru vindecarea karmei
 30. Obstacole karmice – 5 tehnici de vindecare karmica
 31. Dezvoltarea capacitatilor PSI pentru terapia karmei – exercitii practice
 32. Curatarea Karmei – INITIERE – RIT 2

 

ANUL 3

 1. Senzatia de Deja-vu si declansatorii karmici emotionali – metode de activare
 2. Declansatorii fizici – metode de activare
 3. Declansatorii mentali – metode de activare
 4. Meditatie ghidata – Meditatia oglinzii magice
 5. Uleiuri esentiale si afirmatii ca metode de terapie a karmei
 6. Esenta problemei – cauza tuturor relelor din viata curenta – exercitiu practic si mantre
 7. Meditatie ghidata – Ceasul Karmic
 8. Dezordinea din mintea ta si dezordinea karmica – exercitiu practic si ritual de purificare
 9. Tipare Karmice – simptome fizice – meditatie si exercitiu practic
 10. Meditatie ghidata de reprogramare – afirmatii si uleiuri esentiale
 11. Eliberarea de vinovatie – afirmatii si uleiuri esentiale
 12. Convingerile din subconstient si karma – descopera-ti convingerile care nu folosesc Binelui tau Superior – exercitiu practice, afirmatii si uleiuri esentiale
 13. Meditatie ghidata – Convingerile din subconstient
 1. Justitia Divina si Karma – exercitiu , afirmatii si uleiuri esentiale
 2. Meditatie ghidata – Justitia Divina
 3. Cine sunt eu, de ce acum si aici? Exercitiu practic, afirmatii si uleiuri esentiale
 4. Meditatie ghidata – Stramosii karmici
 5. Meditatie ghidata – Motivatia intruparii curente
 6. Traume karmice – exercitiu practic, afirmatii si uleiuri esentiale
 7. Meditatie ghidata de vindecare a traumelor karmice
 8. Relatii karmice in cadrul familiei – catalizatori karmici – exercitii, ritual, posture yoga, uleiuri esentiale
 9. Relatii karmice in cadrul familiei – instructorii karmici – exercitii, uleiuri esentiale
 10. Relatii karmice in cadrul familiei – exemplul karmic ASA NU – exercitii, uleiuri esentiale
 11. Relatii karmice in cadrul familiei – karma schimbarii, acceptarii si a revelatiei – exercitii, vizualizari, uleiuri esentiale
 12. Reziduuri karmice – exercitiu, uleiuri esentiale, terapia iertarii (introducere)
 13. Razbunarea karmica – exercitii, ritual, uleiuri esentiale
 14. Valori karmice – exercitii, vizualizare, afirmatii, uleiuri esentiale
 15. Relatii karmice – relatii Red Flag – imprevizibile si periculoase – exercitiu, afirmatii, uleiuri esentiale
 16. Meditatie ghidata asupra unei relatii de tip Red Flag
 17. Relatii karmice – relatii Copy Paste – exercitii, vizualizare, afirmatii, uleiuri esentiale
 18. Relatii karmice – relatii Show me the Mirror (Arata-mi Oglinda) – exercitiu practic , afirmatii, uleiuri
 19. Curatarea Karmei – INITIERE – RIT 3

 

ANUL 4

 1. Meditatie ghidata pentru accesarea unor amintiri dintr-o viata anterioara
 2. Relatii karmice – relatii Viceversa – exercitiu practic, vizualizare, afirmatii, uleiuri esentiale
 3. Cum functioneaza iertarea – tipurile de iertare
 4. Ce este iertarea – principalul obstacol
 5. Blocajele – cauzele neiertarii – Mituri urbane
 6. Iertarea de sine
 7. De ce sa iertam? Beneficiile iertarii
 8. Cum functioneaza creierul nostru si de ce este atat de greu sa iertam cateodata?
 9. Durerea emotionala, standardele si asteptarile noastre
 10. Tehnici de facilitare a iertarii – vizualizari, afirmatii, exercitii
 11. Cum sa ne mentinem in echilibru emotional
 12. Cum sa reactionezi la suparare
 13. Iertarea permanenta – mecanisme de aparare ale mintii – exercitii practice
 14. Iertarea de sine – abordarea conflictului interior
 15. Stress-ul si trauma
 16. Iertarea – recapitulare secrete si principii fundamentale
 17. Procesul efectiv al iertarii – Etapa 1 – motivele tale
 18. Procesul efectiv al iertarii – Etapa 2 – Lucrul asupra neiertarii
 19. Constientizarea – iertarea de sine, vindecarea, transformarea, schimbarea perspectivei
 20. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei sufletului
 21. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei corpului fizic
 22. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei
 23. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei acumulate intr-o anumita viata
 24. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei chakrei 1
 25. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei chakrei 2
 26. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei chakrei 3
 27. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei chakrei 4
 28. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei chakrei 5
 29. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei chakrei 6
 30. Exercitiu de vizualizare pentru dizolvarea karmei chakrei 7
 31. Curatarea Karmei – INITIERE – RIT 4
 32. Examen

 

Grupele de Curs Programate

Programa Curs

LUNA 1
1. Karma – considerente generale 01:55:00
2. Karma Yoga – principii fundamentale 02:12:00
3. Legile Universale – Legea Karmei, Legea Cauzalitatii si Legea Actiunii si Reactiunii 01:54:00
4. Legile Universale – Legea Compensatiei, Legea Retribuirii si Legea Rezistentei 01:05:00
LUNA 2
5. Dharma si Svadharma 01:00:00
6. Cele 3 Guna si Karma Indryia 00:55:00
7. Karma si Liberul Arbitru 01:00:00
8. Karma si Reincarnarea – principii generale 00:45:00
VACANTA DE IARNA
Vacanta Iarna 1 01:00:00
Vacanta Iarna 2 01:00:00
Vacanta Iarna 3 01:00:00
Vacanta Iarna 4 01:00:00
LUNA 3
9. Cele 3 tipuri generale de Karma 00:45:00
10. Mecanismele memoriei 01:11:00
11. Fobiile 01:00:00
12. Blocaje, Neiertari, Contracte, Karma, Legaturi si Niveluri de Constiinta 00:56:00
LUNA 4
13. Derapaje 00:51:00
14. Atasamentele Eului si natura sa dependenta 01:51:00
15. Karma individuala – Viata si moartea 01:00:00
16. Karma si mecanismul mortii 01:23:00
LUNA 5
17. Karma si Chakrele – mecanismul reintruparii 01:00:00
18. Transcenderea Karmei – Chosaku – Metode Yoga 01:00:00
19. Chakre, Meridiane, Personalitate, Organe interne si corelatia karmica 01:00:00
20. Terapia Karmica – principii, metode 01:00:00
VACANTA DE PASTI
Vacanta Pasti 1 01:00:00
Vacanta Pasti 2 01:00:00
Vacanta Pasti 3 01:00:00
Vacanta Pasti 4 01:00:00
LUNA 6
21. Meditatie ghidata de Relaxare 01:00:00
22. Script hipnoza – regresie intr-o viata anterioara 01:00:00
23. Meditatie ghidata de integrare si continuitate a Eului 01:00:00
24. Descoperirea adevaratului Sine 01:00:00
VACANTA DE VARA
Vacanta de Vara 1 01:00:00
Vacanta de Vara 2 01:00:00
Vacanta de Vara 3 01:00:00
Vacanta de Vara 4 01:00:00
VACANTA DE VARA
Vacanta de Vara 5 01:00:00
Vacanta de Vara 6 01:00:00
Vacanta de Vara 7 01:00:00
Vacanta de Vara 8 01:00:00
VACANTA DE VARA
Vacanta de Vara 9 01:00:00
Vacanta de Vara 10 01:00:00
Vacanta de Vara 11 01:00:00
Vacanta de Vara 12 01:00:00
LUNA 7
25. Meditatie de Reconectare 01:00:00
26. Singuratatea, Karma si visele 01:00:00
27. Meditatie de conectare cu Sinele Superior 01:00:00
28. Simboluri si arhetipuri in procesul vindecarii karmei 01:00:00
LUNA 8
29. Meditatie – Simboluri pentru deblocarea obstacolelor karmice 01:00:00
30. Vointa, karma, principiul reincarnarii si vietile trecute 01:00:00
31. Procesul efectiv al reintruparii detaliat – lumea de dincolo si reintoarcerea in trup 01:00:00
32. Curatarea Karmei – INITIERE – RIT 1 01:00:00

Recenzii Curs

5

5
7 recenzii
 • 5 stele0
 • 4 stele0
 • 3 stele0
 • 2 stele0
 • 1 stele0

Nicio Recenzie gasita pentru acest curs.

INCEPE ACEST CURS
24 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

7955

Detalii Instructor

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Catalin Bogdan ۞ Autor ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Consilier de Dezvoltare Personala Acreditat CNFPA ۞Advanced Certified Hypnotist AAH (The American Alliance of Hypnotists) ۞ Hipno-Terapeut Acreditat PHPA (Hypnotherapy Practitioners Association) ۞ Hipno-Terapeut Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Terapeut Regresie in Vieti Anterioare Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA ۞ Fondator Tehnica Regresie in Vieti Anterioare – Metoda Looping Regression© ۞Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Masters Diploma ۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Past Life Regression Diploma Studii: ۞ Tehnologia Constructiilor – UTCB ۞ Facultatea de Constructii – UTCB
Mai multe Cursuri de Catalin Bogdan
2011-2020 Copyright by Karanna ©