SERVICII PREMIUM

SERVICII PREMIUM

SERVICII PREMIUM

Servicii Premium Servicii Premium

Aceste servicii se adreseaza exclusiv celor ce isi doresc servicii personalizate, care sa raspunda exact si direct necesitatilor fiecarui individ in parte. Atentia, volumul de munca si energia exclusiva de care beneficiaza acest tip de client este anticipata si evaluata dpdv financiar de la caz la caz, in functie de serviciile de care efectiv clientul beneficiaza si de ritmicitatea acestora.

 

 


 

.

SERVICIILE PREMIUM PE CARE LE OFERIM SUNT URMATOARELE:

Protectie Energetica (Shadowing & Occasionally)

Sustinere Energetica 

Optimizari / Curatari Energetice

Terapie Karanna© & Alte Sisteme Energetice

Stiinte Hermetice Aplicate

Stagii de Consiliere Personalizata

 

Toate serviciile se pot executa in persoana sau la distanta.

 

 

Avatar Of Academia Karanna

Academia Karanna (53)

CURSURI – CONSILIERE – TERAPII COMPLEMENTARE – HIPNOZA TERAPEUTICA & REGRESIE
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Academia Karanna© include Scoala de Dezvoltare Personala, Spirituala & Terapii Complementare / Alternative Karanna – Acreditata International de Institutul IPHM & IAOTH si care isi desfasoara activitatea prin cursuri, initieri, meditatii, conferinte si seminarii / workshop-uri.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Academia Karanna dispune de o platforma de E-Learning prin intermediul careia puteti participa la cursuri si conferinte video online-live si cursuri video inregistrate. Cursurile se pot accesa in linistea si confortul casei dvs, fara deplasari, fara alte impedimente de ordin practic. De asemeni, periodic sustinem workshopuri, seminarii si cursuri la sediul nostru din Craiova.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Scoala, Cursurile si Trainerii Karanna, sunt inregistrati / acreditati de Institutele Internationale IPHM, IAOTH, NSA, CoE, CIT, Reiki Rays Institute, ZUR Institute si ANC / CNFPA (Romania).

  All rights reserved 2011 - 2023 ©