Ritualuri Antice de Templu

Ritualuri de Templu

 

Initiere Karanna © - Atman Spiritual Connection Attunement

 

VEZI TIPURI DE RITUALURI KARANNA

 

Ritualuri de Templu – Despre Ritualurile de Templu pe care noi le practicam, ar fi multe de spus si totodata prea putine informatii este permis a se impartasi, din motive lesne de inteles, asadar, asa cum Scolile de Mistere din vechime nu isi dezvaluiau secretele tuturor, ne vom mentine si noi in linia trasata de acestea cu mii de ani in urma, nu in incercarea de a copia un fapt istoric, ci pentru ca, pur si simplu, nu este posibil a se prezenta publicului larg tehnici menite sa fie practicate de catre putini cei care au mai ramas fideli ideii de Sursa – D-zeu UNUL, Fiii Luminii, initiati in Trup si Spirit.

Mentionam totusi faptul ca aceste ritualuri presupun un anume mod de organizare, anumiti timpi de realizare, initiere in Trup si Spirit pentru Magie, putere de a trece peste Intuneric pana la ultimul nivel de prezenta al acestuia, pregatirea instrumentelor de lucru (si aici nu ne referim la baghete magice, robe si alte obiecte de spectacol), pregatirea fizica, energetica si spirituala a celui ce executa ritualul, pregatirea celui caruia i se adreseaza ritualul si nu in ultimul rand, conectarea la Sursa, la Ierarhiile Spirituale si la Constiinta Divina. Dintr-un anumit punct de vedere ritualurile seamana cu slujbele religioase, indiferent despre ce religie vorbim iar acest fapt se datoreaza adevarului despre punctul de plecare al tuturor religiilor lumii: MAGIA SI RITUALURILE MAGICE.

Unele religii s-au indepartat mai mult sau mai putin de ritualurile antice, dar indiferent cat de mult au incercat sa isi nege radacinile, prin ritualurile care efectiv se practica pana in prezent, este evidenta radacina comuna a acestor religii, pentru o persoana care studiaza cat de cat subiectul magiei si istoria religiilor. Asadar, RITUALURILE DE TEMPLU pe care noi le practicam sunt forma initiala a ritualurilor practicate de civilizatiile vechi ale globului, ca de exemplu celtii, egiptenii, essenienii, tibetanii, chinezii, atlanteeni si lemurienii (2 civilizatii din rasa anterioara humanoida ce a existat pe Terra).

De unde cunoastem noi aceste ritualuri? Destul de simplu….ni le-am amintit in aceasta viata, ne-au fost transmise, am fost si suntem ajutati de Ierarhiile Spirituale ale acestei Creatii si nu numai. Aceste ritualuri nu exista in carti, poate numai in cele ascunse de ochii publicului, prin cine stie ce biblioteci si colectii….Noi PUR SI SIMPLU NI LE-AM AMINTIT si/sau NE-AU FOST TRANSMISE. Pentru ca, indiferent cat de ascunsa este cunoasterea, ea este accesibila Spiritelor ce au acces si celor ce deja au mai accesat anterior anumite informatii.

Nu dorim sa ne arogam nicio aura de mister, nicio stea in frunte, niciun pedigree special in ochii dvs, dar aceste lucruri sunt in general bagatelizate sau ignorate, batjocorite de neaveniti sau mistificate pana la ridicol, ceea ce noi incercam sa evitam, desigur. Cu toate acestea, este decizia fiecarui om in parte, daca crede sau nu ca MAGIA exista.

Nu putem si nici nu dorim sa impunem credintele noastre spirituale niciunei alte persoane. Nu afirmam ca suntem facatori de minuni la minut, nu suntem sarlatani, nu suntem magicieni de scena, suntem Initiati in Stiintele Magiei Inalte si a Ordinelor Spirituale din care facem parte si va putem ajuta in masura in care ne lasati sa o facem si in limitele Vointei Divine. Daca veti decide ca aveti incredere in noi si ca doriti sa va ajutam, ne puteti contacta inscriindu-va, printr-o comanda pe site (puteti sa ne explicati natura problemei dvs in cadrul rubricii “Mentiuni” din cadrul comenzii).

Magia este o stiinta inca nedescoperita…asta este clar. Cine stie sa o practice, de regula nu este om de stiinta, iar oamenii de stiinta nu cred ca magia exista asadar negandu-i existenta, nici nu o studiaza, desigur. In consecinta magia a ramas un mister pana in zilele noastre, cel putin oficial. Neoficial, am observat destul de multe tehnologii si metode ce utilizeaza magia joasa (de mana stanga) si care circula relativ liber, fiind denumite “stiintific” radionica, psihotronica, radiestezie, NLP, etc…Si totusi, acestea aproape ca nici nu zgarie carcasa MAGIEI, in amploarea materializarilor de care este capabila. Ceea ce este foarte bine, pentru ca, ce fel de lume ar fi aceea in care spirite tinere si fara experienta, sau spirite intrupate din Intuneric, ar putea utiliza magia la intreaga ei capacitate, materializand orice pofta le-ar pofti….

Cu ce va putem ajuta noi? Magia se manifesta in viata oamenilor in variate fatete si modalitati (ne referim la magia neagra, aceea de legare si agresare) si astfel, multe din aspectele mai putin fericite ale vietii de zi cu zi pot fi influentate prin procedee ritualice, adica prin MAGIE. Efectele sunt diverse, in functie de tipul de agresiune, modalitatea de agresare si de efectul care s-a dorit a avea loc. Astfel, ca efect al trimiterilor prin magie puteti experimenta dureri cronice sau simptome de boala pe anumite zone (organe) ale corpului, desi nu sunteti bolnav, puteti sa fiti controlat mental in tot sau in parte (adica numai pe un anumit subiect de interes pentru agresor) si astfel puteti lua decizii de viata care va vor afecta negativ, cum ar fi un divort, o casatorie, o demisie, o cearta, etc…Un alt tip de efect poate aparea in domeniul financiar si intr-o astfel de situatie va puteti trezi fara venituri sau chiar sarac lipit. Se mai pot agresa copiii, inca din uter chiar…Se pot trimite spirite sau entitati malefice (draci sau demoni) pentru ca un individ sa prezinte simptome similare cu nebunia sau pentru boala sau chiar mai rau….se poate induce posesia demonica totala sau partiala (astrala)………etc….etc….

Este adevarat ca toate aceste simptome, poate mai putin cea de posesie demonica, pot fi confundate cu simple “ghinioane” repetate sau cu coincidente, sau persoana agresata poate de multe ori chiar sa nu realizeze ca este victima unui astfel de atac, mai ales daca nu crede ca MAGIA exista…de aceea trebuie analizat cu grija si in functie de constiinta si capacitatea dvs de observare obiectiva a problemei, sa decideti, dupa o perioada, daca ceea ce vi se intampla este de natura ritualica sau nu.

Retineti urmatorul aspect: exista foarte multe persoane, mai ales la tara, care se pricep sa faca astfel de ritualuri si mai sunt publicate si foarte multe carti cu vraji si blesteme….si chiar daca cineva nu este Mag, poate, intr-un moment de maxima suparare sau agitatie, frustrare, sa citeasca un astfel de ritual si sa reuseasca cat de cat sa va agreseze. Cat de cat este suficient cateodata. :)

 

Mai jos am adaugat cateva citate care, credem noi, sunt potrivite in context:

 

“Marturiile unanime ale antichitatii grecesti si latine, cat si traditiile evreiesti si arabe desemneaza Chaldeea si Egiptul ca fiind cele doua leagane ale magiei si astrologiei constituite ca stiinte, cu reguli fixe, rationale si formulate sistematic, asa cum s-au substituit acestea, incepand dintr-o anumita epoca, practicilor mai putin rafinate si poate mai putin savante ale goetiei si divinatiei primitive.
Istoria anumitor credinte si superstitii constituie unul din capitolele cele mai stranii, dar nu mai putin importante, ale istoriei spiritului uman si al evolutiei acestuia. Oricat de ciudate ar fi fost reveriile magiei si ale astrologiei, oricat de departe suntem noi acum, datorita progresului stiintelor, de ideile pe care le-au inspirat, aceste conceptii au exercitat asupra oamenilor, vreme de multe secole, si pana intr-o epoca destul de apropiata de a noastra, o influenta prea adanca si decisiva pentru a fi neglijate de cel care incearca sa delimiteze etapele intelectuale de evolutie a umanitatii.”

Francois Lenormant

 

“Hristos nu a practicat niciodată iertarea în masă, căci legea efortului ar fi fost contrazisă, iar Hristos prin esenţă respectă legea potrivit căreia fiecare om răspunde de propriile sale acţiuni. Ţinând seama de acestea şi revenind la textul nostru citat mai sus, cel ce a tradus acel cuvânt vechi prin “iertare” a comis o gravă eroare de fond, o adevărată rătăcire. Putem afirma că: A CREDE ÎN IERTARE ESTE CEA MAI CRUNTĂ EREZIE, care ar fi trebuit dintr-un început scoasă în relief. A crede în iertare este expresia unei concepţii greşite despre ceea ce este esenţial în existenţa noastră: EFORTUL.

Credinţa în iertare este opiriul leneşilor spirituali, a celor care speră să se mântuiască, să fie primiţi în rai din milă, din marea milostivire a lui Dumnezeu, care se îndură, îi iartă de potlogării şi-i primeşte în împărăţia Cerurilor pe cei ce fac cruci şi aprind lumânări în biserici.

A crede în iertare este expresia celei mai grave stări spirituale: LENEA MINŢII lipsa MEDITAŢIEI, lipsa untului-de-lemn a CANDELEI DUHULUI.
Revenind la textul nostru citat mai sus, expresia de a “dezlega” poate fi expresia unui fenomen care s-ar putea produce în anumite condiţiuni. Aceste condiţiuni implică existenţa unui preot puternic în radiaţii luminice şi mensonice, precum şi a unui credincios plin de râvnă, dornic realmente de a pune stavilă păcatului. în cazul în care un astfel de preot realizează o apropiere de cel dornic de curăţire, preotul, prin puterea câmpului său magnetic şi luminic, poate produce un câmp inductor, care să genereze un fior sacru in cel dornic de curăţire, fior, care să-1 determine să se “dezlege” starea de păcat, să pună stavilă păcatului, să iasă din cercul vicios al abaterii. într-adevăr, un astfel de preot poate “să dezlege”. în acest sens există DEZLEGARE.

Intră astfel în discuţie pe de o parte puterea câmpului luminic şi moensonic al preotului, care reprezintă câmpul inductor, pe de altă parte roba în discuţie capacitatea celui în stare de păcat de a recepţiona de a fi sensibil la câmpul inductor al preotului. Zadarnic există un preot plin de Putere magnetică inductoare, dacă omul este leneş şi insensibil la Pierea preotului. El nu se va putea ridica, nu se va putea curaţi. Dar daca culoarea păcatului său nu este gravă, atunci el este sensibil la puterea mensonico-luminică a preotului se naşte în el un curent indus şi în felul acesta dezlegarea primita poate constitui o primă treaptă în dificilul urcuş care implicit urmează dezlegării.

Cel mai eficace mod de curăţire este schimbarea opticii. Modificarea concepţiei omului asupra vieţii şi a faptelor, a distinctiei dintre ceea ce este bine şi ceea ce este rău în acţiuni. Dezlegarea împlica, cere, necesită schimbarea opticii. Schimbarea opticii necesită reculegerea, introspecţia, întoarcerea omului către sine. Acesta însă este un fenomen, este un proces care acţionează acţiunea urcuşului pentru că: a te curaţi înseamnă A ÎNCEPE URCUŞUL, iar urcuşul atrage noţiunea de timp.
Curăţire’.’ Da! Dar în timp şi nu în timp gol, ci plin de râvnă, strădanii şi eforturi. Curăţire? Da! Dar prin lupta cu sine, cu pornirile, cu intenţiile, cu gândurile…”

DIN TAINELE UNIVERSULUI SPIRITUAL – George Vasai

 

 

“Ceea ce nu poseda un nume, un simbol propriu, sau un semn exterior este lipsit de importanta. Pe aceasta straveche teza se bazeaza toate procedeele magice si ritualurile si fiecare sistem religios are din timpuri stravechi propriile procedee de cult. Diferenta consta in faptul ca marea masa a avut foarte putin acces la mistere si doar la mici fragmente, iar cea mai mare parte a fost pazita cu strictete de catre marii preoti sau initiati. Fiecare ritual isi are scopul sau precis, indiferent daca e vorba de vrajitorii din Tibet, gesturile mainilor facute de preotii Bali orientali sau de ritualuri magice de exorcizare. Sinteza ramane mereu una si aceeasi. In procesele din justitie se foloseste pentru confirmarea depozitiei mana ridicata in chip de juramant, ceea poate fi privit ca un gest magic. Din punct de vedere crestin cele 3 degete ridicate simbolizeaza Treimea Divina. Orice secta sau loja din cele multe care exista au riturile lor.”

FRANTZ BARDON

 

VEZI TIPURI DE RITUALURI KARANNA

 

 

gpay apple pay plata cu card euplatesc All rights reserved 2011 - 2024 ©