Programe Combinate de Hipnoza, Regresie & Consiliere

PROGRAME COMBINATE DE

HIPNOZA TERAPEUTICA, REGRESIE SI DEZVOLTARE PERSONALA

Youzign Programe Combinate De Hipnoza, Regresie &Amp; Consiliere

 

Iti amintesti de tine cand erai copil? Cele mai vechi amintiri ale tale probabil ca sunt undeva din jurul varstei de 5-6 ani, cand erai un copil inocent si nestiutor care nu avea frica de nimic, iar singura ta grija era sa nu pateasca ceva jucaria preferata.

Daca iti faci putin timp si te gandesti la perioada ta de inceput a vietii, o sa constati ca ATUNCI erai foarte fericit/a, iar daca analizezi mai in amanunt viata ta din acea perioada vei constata ca ATUNCI din viata ta lipseau fricile, grijile, dependentele, obligatiile, regretele, responsabilitatile, si o multime de alte elemente care ACUM sunt atat de numeroase incat aproape ca au ajuns sa compuna in totalitate viata ta, diminuand din fericirea de care te bucurai cu ani in urma.

Daca te plimbi pe firul vietii tale si te apropii de prezent, vei trece prin anii de scoala, anii de liceu, de facultate si vei constata cum de la an la an si de la etapa la etapa, din ce in ce mai multe frici, griji, obligatii si reguli se adaugau treptat in spatele tau, parca luand din locul ocupat doar de inocenta si fericire. Exact ca o camara in care tot inghesui si inghesui pana o umpli pana la refuz, apoi constati ca ai atat de multe lucruri de bagat acolo incat esti nevoit sa scoti ceva pentru a baga altceva. Si ca majoritatea oamenilor, si tu, ai scos ce era mai in spate pentru a inghesui “ultimele noutati” – frici, complexe, griji, responsabilitati.

Bineinteles ca pentru a fi functional in societatea actuala nu poti scapa de toate acestea pentru a te intoarce complet la inocenta copilariei, dar un lucru poti sa faci si mai ales TREBUIE sa faci: sa faci curatenie in debara, sa renunti la ce nu ai nevoie si sa mai decorezi putin pe acolo, pentru ca in cazul celor mai multi dintre voi, in momentul de fata acea camaruta este atat de plina incat nu se mai vede nici fereastra. Prea putina culoare, prea putina fericire, prea putina placere se mai gaseste acolo, si de regula toate acestea sunt acoperite de noile frici, dependente si responsabilitati.

Sa ma intelegi bine: nu spun acum „sa dai in mintea copiilor” si sa renunti total la viata ta, mai ales ca ai un serviciu, poate o familie de intretinut, sau alte obligatii asemanatoare, dar daca iti poti imbunatati viata, daca poti aduce putina culoare si putina placere in ea, ai vrea sa fi mai fericit, nu-i asa?

Ei bine, aceste programe pe care ti l-am pregatit exact asta isi propun: sa te ajute sa pui ordine si sa faci curatenie in debaraua pe care o numesti acum viata ta.

Am vazut cu totii cum arata o camera dezordonata, in care totul este aruncat claie peste gramada, si de asemenea am vazut si camarute cu adevarat mici, dar care aratau pur si simplu P-E-R-F-E-C-T, erau cochete, aranjate, dichisite, aerisite, luminoase – ce sa mai, o placere sa le privesti si sa intri in ele. Stiu ca acum te intrebi oare cum arata camaruta ta, si e bine ca faci asta, pentru ca din pacate nu te-ai gandit prea mult la asta pana acum, iar daca ai indraznit sa deschizi usa la un moment dat, ai aruncat repede inca ceva inauntru si ai inchis-o repede la loc, nu cumva sa-ti cada ceva in cap de pe acolo. E bine asa?

Programele pe care ti l-am pregatit, spuneam ca te ajuta sa faci ordine si disciplina in viata ta: sa scapi de fricile care stau atarnate pe acolo si care nu mai sunt de mult de actualitate, sa-ti prioritizezi responsabilitatile pentru ca iti vine sau nu sa crezi, viata se desfasoara si fara sa controlezi tu toate aspectele vietii tuturor persoanelor pe care le intalnesti, si partea cea mai frumoasa, dupa ce am scapat de toate bagajele inutile, sa cautam acel sclipici care sa-ti decoreze din nou viata si care sa-ti aduca placerea si fericirea inapoi in viata. Pare complicat? Te asigur ca nu este nici macar pe jumatate atat de complicat pe cat crezi acum. Totul este sa stii ce ai de facut, si sa te apuci de treaba, inainte de a mai inghesui acolo alte cutii inutile peste gramada care deja sta sa cada peste tine.

Asa ca te astept sa ma contactezi. Eu sunt gata, am pregatit chiar si pamatuful, dar cheia este la tine! :)

Cat dureaza si cum se desfasoara aceste programe?

PACHETE DE PROGRAME

 

CURATENIA DE PRIMAVARA

4 Programe Combinate De Hipnoza, Regresie &Amp; Consiliere

Image Programe Combinate De Hipnoza, Regresie &Amp; Consiliere

Prima sedinta este de informare in care vom idenfica problemele, unde esti acum si unde vrei sa ajungi. Tot atunci vom face un plan de lucru in etape si vom stabili de comun acord care dintre pachete ti se potriveste.

Pachetul 1 „Curatenia de primavara” contine o serie de 4 sedinte de hipnoza terapeutica. Costul aferent acestui pachet este de 4×250 lei= 1000 lei

Durata unei sedinte este de 90 minute. Durata totala a programului: 450 minute

Sedintele se vor desfasura saptamanal, astfel durata programului se intinde pe o perioada de 5 saptamani.

VREAU SA MA INSCRIU

 

CURATENIE GENERALA

8 Programe Combinate De Hipnoza, Regresie &Amp; Consiliere

 

Prima sedinta este de informare in care vom idenfica problemele, unde esti acum si unde vrei sa ajungi. Tot atunci vom face un plan de lucru in etape si vom stabili de comun acord care dintre pachete ti se potriveste.

Pachetul 2 „Curatenia generala” contine o serie de 8 sedinte de hipnoza impartite astfel: 4 sedinte de regresie in vieti anterioare + 4 sedinte de hipnoza terapeutica. Costul aferent acestui pachet este de 8×230 lei= 1.840 lei

Durata unei sedinte este de 90 minute. Durata totala a programului: 810 minute.

Sedintele se vor desfasura saptamanal, astfel durata programului se intinde pe o perioada de 9 saptamani (2 luni si o saptamana).

VREAU SA MA INSCRIU

 

RENOVARE!

12 Renovare Programe Combinate De Hipnoza, Regresie &Amp; Consiliere

Image Programe Combinate De Hipnoza, Regresie &Amp; Consiliere

Prima sedinta este de informare in care vom idenfica problemele, unde esti acum si unde vrei sa ajungi. Tot atunci vom face un plan de lucru in etape si vom stabili de comun acord care dintre pachete ti se potriveste.

Pachetul 3 „Renovare!” contine o serie de 12 sedinte de hipnoza impartite astfel: 4 sedinte de regresie in vieti anterioare + 4 sedinte de hipnoza terapeutica + 4 sedinte de hipnoza pentru dezvoltare personala. Costul aferent acestui pachet este de 12×210 lei= 2.520 lei

Durata unei sedinte este de 90 minute. Durata totala a programului: 1.170 minute.

Sedintele se vor desfasura saptamanal, astfel durata programului se intinde pe o perioada de 13 saptamani (3 luni si o saptamana).

VREAU SA MA INSCRIU

 

 

gpay apple pay plata cu card euplatesc All rights reserved 2011 - 2024 ©