Comenzile Mele

Plati Automate

Pentru a beneficia de serviciul de plăți automate sau pentru a îl dezactiva, trebuie sa accesați secțiunea COMENZILE MELE – SUBSCRIPȚII – VEZI SUBSCRIPȚIE din contul dvs.

Daca nu doriți sa fie retrase automat sumele recurente de pe cardul cu care ați achitat prima lună de Curs / Program / Abonament, vă rugam ca, după ce efectuați prima plată, să intrați în meniul COMENZILE MELE – SUBSCRIPȚII și să dezactivați plata automată.

Daca nu vă descurcați cu setarea plății automate, vă rugăm să ne contactați la email office@evolutiespirituala.ro și o vom seta noi pentru dvs.

MAI MULTE DETALII

Autentificare

Înregistrare

Datele d-voastra personale vor fi utilizate pentru a procesa comanda, pentru a imbunatati experienta dvs pe site si pentru alte scopuri prezentate in politică de confidențialitate.

Avatar Of Academia Karanna

Academia Karanna (53)

CURSURI – CONSILIERE – TERAPII COMPLEMENTARE – HIPNOZA TERAPEUTICA & REGRESIE
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Academia Karanna© include Scoala de Dezvoltare Personala, Spirituala & Terapii Complementare / Alternative Karanna – Acreditata International de Institutul IPHM & IAOTH si care isi desfasoara activitatea prin cursuri, initieri, meditatii, conferinte si seminarii / workshop-uri.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Academia Karanna dispune de o platforma de E-Learning prin intermediul careia puteti participa la cursuri si conferinte video online-live si cursuri video inregistrate. Cursurile se pot accesa in linistea si confortul casei dvs, fara deplasari, fara alte impedimente de ordin practic. De asemeni, periodic sustinem workshopuri, seminarii si cursuri la sediul nostru din Craiova.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Scoala, Cursurile si Trainerii Karanna, sunt inregistrati / acreditati de Institutele Internationale IPHM, IAOTH, NSA, CoE, CIT, Reiki Rays Institute, ZUR Institute si ANC / CNFPA (Romania).

  All rights reserved 2011 - 2023 ©