Abonament cu Acces Integral. PROGRAM ACREDITAT INTERNATIONAL DE INSTITUTUL IPHM.

Program de Terapie – Curatare si Eliberare de Energii si Entitati Malefice / Spirite / Implanturi / Aparate Psihotronice

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL DE INSTITUTELE IPHM &  KARANNA ACADEMY©

Iphm Logo Approved Trainingprovider Horiz Acces Instant Integral - Program De Terapie - Curatare Si Eliberare De Energii Si Entitati Malefice / Spirite / Implanturi / Aparate Psihotronice

 

UNDE? ONLINE – CURSURI VIDEO INREGISTRATE
CAND? VETI AVEA ACCES INSTANT LA LECTIILE DIN PROGRAM
PENTRU A VA INSCRIE TREBUIE SA ACHITATI PROGRAMUL. PUTETI ACHITA CU CARDUL ONLINE, PRIN MAGAZINUL DE PE SITE, ACCESAND BUTONUL “INCEPE ACEST CURS” SAU PRIN TRANSFER BANCAR. DETALII MAI JOS IN PAGINA.
PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

Testimoniale

DURATA ACCES PROGRAM: 4 LUNI

Sigla
CE PRIMESTI?
 • 11 Script-uri de Hipnoza – Audio-Video inregistrate
 • 3 materiale in format electronic (PDF) downloadabile
 • Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna©
 • Tutoring pe toata durata de desfasurare a Programului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei, Instructorului)
 • Reducere 30% la sedintele de Consiliere privata cu Instructorul cursului, Catalin Bogdan, pe toata perioada de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ. 

VREAU SA MA INSCRIU

Sigla

Materialele  sunt in format electronic (PDF) iar materialele media sunt inregistrate audio-video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea Programului, materialele video nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Pentru acest Program nu se emite Certificat, deoarece este un Program de Terapie si nu un Curs.

 

Pe durata cursurilor exista un Program Zilnic alcatuit din mantre, meditatii zilnice si script-urile din cadrul Programului. Durata totala a programului zilnic este de aproximativ 30 minute. Programul se poate executa aproape in orice moment al zilei, fara a va intrerupe programul dvs de zi cu zi.

 

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI PROGRAMUL LA CARE TE-AI INSCRIS

Exista oameni care isi doresc sa li se intample ceva spectaculos in viata, mai ales ca majoritatea oamenilor isi doresc o pata de culoare in vietile lor. Dar pe langa acestia, exista si (alti) oameni care ar da orice pentru un pic de liniste si o viata banala, monotona, plina de normalitate. Exista oameni a caror cea mai mare dorinta este sa aiba o viata normala, sa se piarda printre trecatori pe strada, sa adoarma seara franti de oboseala de peste zi iar singurele lor griji sa fie cele normale, banale, legate de viata cotidiana.

Am intalnit aceste persoane si desi la exterior arata si se poarta ca oricare dintre noi, in ascuns sunt mistuiti de o taina si o suferinta: in corpul lor nu exista o singura entitate, ci doua sau chiar mai multe uneori. In indiferenta lor fata de suferintele reale ale acestor oameni, medicina s-a grabit sa-i catalogheze si sa-i inghesuiasca intr-o cutie etichetata larg, biserica s-a grabit sa-i renege si uneori chiar sa-i numeasca posedati, societatea in ansamblu preferand mai degraba sa se fereasca de ceea ce nu intelege decat sa incerce cu adevarat sa ajute un semen. Pentru ca realitatea este asta: nici unul dintre acestia nu si-au dorit sa fie in acea situatie. Ei sunt doar victimele colaterale ale unui razboi vechi de cand lumea – Binele si Raul, Lumina si Intunericul.

Fie ca se refera la acel element extern disturbator numindu-l extraterestru, posesie sau walk-in, elementul comun este acelasi: doua entitati sau doua energii se lupta sa ocupe acelasi spatiu in acelasi timp.

Problemele cauzate de emisii concentrate, de natura mentala sau articifiala (aparatura psihotronica) constituie alta cauza de suferinta au unor persoane. Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. Aceste aparate pot fi calibrate sa emita catre un grup de persoane sau catre o singura familie sau individ.

Armele psihotronice actioneaza asupra psihicului uman alterandu-i starea sa de normalitate.

Armele psihotronice reprezinta un complex de influente prin intremediul carora se distruge sistemul nervos, inima, vezica biliara, pancreasul, ficatul, genereaza o dischinezie artificiala a cailor biliare, a organelor sexuale si urinare, a tractului intestinal, desincronizeaza si franeza activitatea cerebrala, picioare permanent incordate, a spatelui, rinichilor, gat, incheieturi, distruge dantura, infecteaza organismul cu microbi, virusi, stafilococi, streptococi, asfel, scopul final al armei este de a distruge omul sau de a-l schilodi sau ucide.

 

CE FACEM? CUM FACEM?

Facem la inceput o regresie in viata curenta pentru a vedea care este momentul declansator, care este exact momentul din viata cand acea entitate s-a lipit de tine. Apoi, dupa ce am identificat cu ce avem de-a face, incepe operatiunea de curatare propriu-zisa. Sesiunile se vor desfasura lunar, in fiecare luna primind alte obiective si alte unelte de lucru impotriva entitatilor, spirite, etc. Pentru varianta de plata cu acces integral, avem rugamintea sa accesati in ordinea prestabilita etapele programului.

La sfarsitul acestui program vei putea sa-ti refaci viata fara influente nefaste in viata ta. Vei fi scapat de entitati, spirite, de cipuri sau de alti factori disturbatori de natura energetica din aura ta.

 

CINE POATE PARTICIPA?

In cadrul acestui program poate participa orice persoana majora care considera ca parcursul sau a fost deturnat de aparitia la un moment dat a unei entitati exterioare propriei persoane sau de o energie care i-a afectat parcursul vietii. Poate participa oricine doreste sa-si schimbe viata si sa urmeze calea care i-a  fost harazita de Dumnezeu fara influente externe.

 

Sigla

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR SI PROGRAMELOR KARANNA©

Pentru a va inscrie va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU

Programa Curs

LUNA 1
Prezentarea Programului si a pasilor care vor urma 00:30:00
Colectie de Mantre si Programul Zilnic de urmat pe toata durata cursului 00:45:00
Script de hipnoza pentru scanarea intregului corp 00:30:00
Script Regresie in Viata Actuala 00:33:00
LUNA 2
Amprentele Energetice – ce sunt, cum se identifica 00:45:00
Regresie in vietile anterioare pentru a identifica legaturi karmice 00:35:00
Script de Hipnoza pentru extragerea Implanturilor “Extraterestre” 00:30:00
Regresie in viata actuala la momentul initial pt schimbarea perceptiei 00:40:00
LUNA 3
Vizualizarea aparatului si a agresorului din spatele aparatului 00:45:00
Metode de protectie psihoenergetica impotriva aparatelor psihotronice 01:29:00
Script de hipnoza de protectie impotriva agresiunilor psihotronice – metoda 1 00:20:00
Script de hipnoza de protectie impotriva agresiunilor psihotronice – metoda 2 00:27:00
LUNA 4
Script de Hipnoza pentru Curatare si Vindecare a corpului fizic 00:30:00
Script de Hipnoza pentru Realinierea Liniei Destinului 00:30:00
Script pentru Sporirea Increderii in Sine 00:38:00
Script Auto-Hipnoza pentru Relaxare 00:23:00

Recenzii Curs

5

5
recenzii
 • 5 stele0
 • 4 stele0
 • 3 stele0
 • 2 stele0
 • 1 stele0

Nicio Recenzie gasita pentru acest curs.

INCEPE ACEST CURS
12 STUDENTI INSCRISI

  Statistici Cursanti

  7989
  LOGOS IPHM IAOTH

  VALIDATOR COD CERTIFICATE CURSURI

  Detalii Instructor

  Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Catalin Bogdan ۞ Autor ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Consilier de Dezvoltare Personala Acreditat CNFPA ۞Advanced Certified Hypnotist AAH (The American Alliance of Hypnotists) ۞ Hipno-Terapeut Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Terapeut Regresie in Vieti Anterioare Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA ۞ Fondator Tehnica Regresie in Vieti Anterioare – Metoda Looping Regression© ۞Trainer Acreditat International - IPHM ۞ Trainer Acreditat International – IAOTH ۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Masters Diploma ۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Past Life Regression Diploma Studii: ۞ Tehnologia Constructiilor – UTCB ۞ Facultatea de Constructii – UTCB
  Mai multe Cursuri de Catalin Bogdan
  top
  2011-2021 Copyright by Karanna ©