Serviciul de Plăți Automate – Recurente

Serviciul de Plăți Automate – Recurente

Plati Automate

 

Începând din octombrie 2022 am adăugat pe site posibilitatea de a plăti AUTOMAT ratele lunare ( trimestriale / semestriale / anuale) ale Cursurilor / Programelor Karanna Academy©!

 

ACEST SERVICIU NU ESTE OBLIGATORIU!!!

 

Ce înseamnă acest lucru? Începând de acum, când faceti plăți cu cardul pe site se va activa plata recurentă automată (plată repetitivă), dacă plătiți pentru un serviciu recurent, cum ar fi cursurile și programele noastre.

Dacă achitați un serviciu unic, cum ar fi o meditație, un script înregistrat de hipnoză sau un produs doTERRA, plata recurentă NU se va activa, neexistând o plata repetitivă la care să fie aplicat serviciul automat.

IMPORTANT!

Cursurile / Programele la care v-ați înscris anterior lunii octombrie 2022 NU SUNT INCLUSE AUTOMAT ÎN SISTEMUL DE PLĂȚI RECURENTE!!

Pentru a beneficia de serviciul de plăți automate sau pentru a îl dezactiva, trebuie sa accesați secțiunea COMENZILE MELE – SUBSCRIPȚII din contul dvs pe site.

Dacă nu doriți să fie retrase automat sumele recurente de pe cardul cu care ați achitat prima lună de Curs / Program / Abonament, vă rugam ca, după ce efectuați prima plată, să intrați în meniul COMENZILE MELE – SUBSCRIPȚII și să dezactivați plata automată.

 

APASĂ AICI PENTRU A INTRA ÎN MENIUL DE SUBSCRIPȚII

 

AVEȚI MAI JOS UN PRINSCREEN AL SETĂRII PLĂȚILOR AUTOMATE ÎN CONT:

 

Prinscreen Plati Automate Serviciul De Plăți Automate - Recurente

 

APASĂ AICI PENTRU A INTRA ÎN MENIUL DE SUBSCRIPȚII

 

Daca nu vă descurcați cu setarea plății automate, vă rugăm să ne contactați la email office@evolutiespirituala.ro și o vom seta noi pentru dvs.

CERTIFICATE & ACREDITARI

CERTIFICATE & ACREDITARI

ACREDITARI KARANNA ACADEMY©

logo acreditari IPHM IAOTH KARANNA

KARANNA ACADEMY© – PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

Education-and-Training-Awards-2020-Logo-no-date-01
top

  All rights reserved 2011 - 2023 ©