Simptomele Ascensiunii

Simptomele Ascensiunii

 

Este deja destul timp de cand mai multe schimbari energetice au avut loc pe planeta. Unii oameni s-au plans de oboseala, somn slab sau depresie ușoara chiar inainte de evenimentele din 2020, pentru a numi doar cateva simptome ale modului in care Sufletul incearca sa strapunga intunericul pentru a se trezi.

Traim multe situatii care sa ne ajute sa creștem la viteze și frecvente diferite, iar imaginea de ansamblu este aceea ca deși societatea pare a fi scindata la diferite niveluri, aceasta scindare se face si la nivel energetic din ce in ce mai vizibila.

Pe masura ce unii urca accelerat, altii coboara accelerat, exact ca doua persoane din lifturi alaturate una care urca si alta care coboara. Diferentele sunt acum din ce in ce mai mari si mai rapid vizibile pentru ca ambele se indeparteaza  de punctul comun din mijloc in viteza.

 

Cand Sufletul incepe sa se trezeasca, experimentam o revolta care apare in moduri diferite pentru fiecare dintre noi. Ai incredere ca orice se intampla in lumea ta personala in acest moment este exact așa cum ar trebui sa fie.

 

Simptomele Ascensiunii

 

Oboseala indica faptul ca ceva mai adanc se indreapta spre suprafata. Este un semn ca sufletul tau impinge energia inferioara sub forma de emotii, ganduri sau credinte, iar tu trebuie sa te eliberezi pentru a urca la pasul urmator. Oboseala aceasta trebuie sa fie respectata asa ca urmarește nevoile corpului tau. Odihnește-te mai mult sau culca-te mai devreme. Reduceti alcoolul sau alimentele cu zahar, deoarece acestea contribuie adesea la creșterea simptomului.

Puteti folosi un supliment natural pentru a sprijini functia suprarenala, deoarece aceasta glanda este suprasolicitata și este recunoscut rolul ei pentru contributia sa la mentinerea nivelului nostru de energie. Folositi cristale, iar dintre acestea, cele care folosesc la energizare sunt Jaspul roșu, hematit și ochiul de tigru.

 

Simptomele Ascensiunii

 

Somnul de slaba calitate este modul de procesare al Sufletului la un nivel mai profund. Este posibil sa procesati o situatie dureroasa de acum o saptamana sau chiar dintr-o viata anterioara. S-ar putea sa procesati o mare bucurie dintr-o experienta actuala sau o știinta superioara ca sunteti IUBIRE. Oricum ar fi, Sufletul nu poate procesa profund in timp ce sunteti treaz, ocupat cu munca, ingrijirea copiilor sau orice faceti zilnic.

Odata ce ati incetat activitatile zilei, Sufletul are in sfarșit timp sa lucreze in timp ce dormiti. Acest lucru poate crea modele de somn neregulate și visuri lucide. Aveti incredere ca așa eliberati ceea ce nu va mai servește la un nivel mai profund. Incercati sa meditati inainte de culcare pentru a calma o minte și un sistem nervos hiperactive. Cristalele pentru calmare sunt Ametistul, Opalul și Howlitul Alb.

 

Simptomele Ascensiunii
Simptomele Ascensiunii

 

Depresia ușoara este de asemenea destul de frecventa. Daca nu aveti motive intemeiate de depresie, probabil ca experimentati o purjare a energiilor inferioare in care creierul este reconectat la o frecventa mai mare. Lucrul cu energiile, meditatia și rugaciunea ridica vibratia care ajuta campul energetic uman sa clarifice ceea ce este purificat. Energia se poate bloca in zone din corp, cum ar fi articulatiile, gatul, umerii, șoldurile și partea inferioara a spatelui.

Chakrele isi pot incetini miscarea, provocand astfel o incetinire a fluxului de energie. Ridicati vibratia in inima. Concentrati-va asupra inimii și canalizati energia in ea. Meditati și utilizati vizualizarea imaginandu-va o lumina verde, roz sau alba care se invarte in jurul inimii. Relaxati-va si ramaneti acolo pana cand simtiti o schimbare pozitiva in interiorul vostru. Cristalele pentru a deschide inima sunt cuartul si ametistul.

 

Simptomele Ascensiunii
Simptomele Ascensiunii

 

Pastrati cristalele langa pat pentru a va ușura simptomele in timp ce dormiti daca aveti un somn agitat. Credinta și increderea in Divinitate sunt cei mai mari aliati ai tai. Ramai pe carare, și totul va trece! Și atunci cand se va intampla, schimbarea interioara va fi un sentiment extins, inaltat al Sinelui.

Amintiti-va intotdeauna sa va iubiti pe voi inșiva, sa va onorati viata și calatoria pe care numai dvs. ati fi putut-o alege pentru voi inșiva.

Simptomele Ascensiunii

 

Karanna Academy©

 

Alte articole din categoria Spiritualitate

 

Vizitati-ne Pagina de Facebook 

0 0 voturi
Total Stele
1 Comentariu
Cel mai nou
Cel mai vechi Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
  • No products in the cart.
1
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări