Caderea Atlantidei

ATLANTIDA

Caderea Atlantidei


caderea atlantideiPunctul de plecare al incursiunii noastre va fi Caderea Atlantidei, un eveniment teribil pentru constiinta colectiva a umanitatii. Efectele se resimt si astazi, chiar daca sunt in curs de vindecare. Acest eveniment a avut loc (cu aproximatia de rigoare) undeva in jurul anului 23.200 BC. De fapt, Atlantida a avut doua perioade importante si ca urmare, doua caderi. Prima a avut loc datorita cataclismelor aferente unui sfarsit de ciclu precesional, undeva in jurul anului 50.000 BC. Civilizatia atlantilor a renascut insa, ducand la o a doua perioada infloritoare. Caderea acesteia a insemnat si sfarsitul definitiv al Atlantidei (in linia temporala dominanta a civilizatiei umane).
Ce s-a intamplat insa ca sa provoace disparitia unui intreg continent ?
Cu aproximativ 2000 de ani inainte de sfarsitul Atlantidei, atlantii au reusit sa creeze dispozitive radionice bazate pe cristale de cuart. Ei reusisera practic sa genereze energia de care aveau nevoie folosind dispozitivele radionice. Energia generata era suficient de puternica pentru a tenta caracterele mai intunecate (bazate pe ego) ale vremii. Cativa oameni de stiinta atlanti au facut un targ cu unele grupuri ET provenind din Orion (care se aflau in navele lor spatiale in apropierea planetei), primind in schimb sisteme de propulsie de la acestia. Grupul atlantilor intunecati (bazati pe ego) a sperat sa creeze superioritate tehnologica fata de ceilalti atlanti, incarcand sa obtina tehnologie militara avansata (ceea ce se intampla si acum pe pamant cu unele guverne). Foarte repede, atlantii intunecati au inceput sa lucreze cu factiunile ET din Orion chiar pe pamant, devenind insurgenti care se opuneau Consiliului Atlantidei.


Insurgentii atlanti cu sprijinul celor din Orion au dorit din ce in ce mai multa putere de la generatoarele radionice cu cristal si au inceput sa le foloseasca in scop de razboi, ca arme (experimentand impotriva unor colonii atlante rebele din zona Marii Mediterane de astazi, Grecia, Turcia). Totusi, atlantii intunecati nu au reusit sa porneasca adevaratul razboi pe care il doreau deoarece, unul dintre generatoarele foarte puternice de cristal (cel cunoscut ca a doua Luna a Atlantidei, deoarece se afla pe o orbita planetara) a explodat, ceea ce a dus la cutremure devastatoare si miscari telurice, rezultand in scufundarea continentului si moartea celei mai mari parti ale populatiei. Foarte putini atlanti au scapat, fie in masini zburatoare, fie in vapoare. Mai mult de 90 % din cei ce au reusit sa scape pe mare au murit la scurt timp datorita unor fenomene tsunami devastatoare. Cei care au fugit pe calea aerului s-au refugiat in ceea ce acum cunoastem sub numele de America Centrala si de Sud, precum si in Egipt. Ca fapt divers, printre cei care au ajuns in Egipt (pentru scurta vreme) am fost si eu.

caderea atlantidei
 

Trebuie spus ca acele cataclisme au fost traumatizate pentru constiinta umanitatii si urmele lor se afla inca sub forma de distorsiuni eterice in campurile noastre energetice. Vestea buna este ca suntem in curs de vindecare (cei care au ales sa se vindece) si este foarte important sa ne iertam atat pe noi pentru everntualul rol pe care l-am jucat in cadere, cat si pe cei ce au provocat-o direct. Trebuie inteles ca scufundarea Atlantidei s-a datorat in esenta unui dezechilibru intre Inima si Minte (in “favoarea” mintii) la nivel colectiv si nu actiunilor specifice ale unui grup, chiar daca asa ar putea parea la prima vedere. Grupul bazat pe Ego nu ar fi reusit sa distruga civilizatia atlanta daca aceasta ar fi fost echilibrata si armonioasa… Asadar, pentru a ne vindeca complet de acea trauma colectiva, este esential sa iertam, atat pe noi, indiferent ce rol am jucat cat si pe cei pe care i-am putea percepe direct responsabili. Eu de exemplu, la nivel de suflet am suferit foarte mult deoarece am inteles ceea ce pregatea grupul de atlanti bazati pe ego, dar nu am reusit sa comunic la timp acest lucru (sau sa ma fac inteles) de Consiliul Atlantidei. ca urmare, in camplul meu eteric am avut un implant (provenit din corpul cauzal, cel care contine totalitatea experientelor noastre din toate vietile) ce se manifesta in subconstient sub forma imperativa: “Nu ai suficient timp sa… (… salvezi Atlantida…)”. In multiple vise recurente, implantul se exprima ca o actiune pentru care nu aveam suficient timp sa ma pregatesc. Din fericire, multe s-au vindecat in aceasta viata… Bun, am facut o mica paranteza pentru a mentiona cazul meu deoarece majoritatea dintre cei care citesc aceste insemnari au avut un rol de jucat atunci si pot avea diverse simptome in aceasta viata. Indiferent de rol, din punct de vedere Divin, fiecare suflet este pururi inocent si iubit de Dumnezeu.


O forma similara de sfarsit al civilizatiei are loc si acum.. Mentalul (sub forma Intelectului) au ascuns Spiritul si Inima in adancul fiintei umane, ceea ce duce la sfarsitul civilizatiei umane asa cum o stim. De ce am subliniat ultimele cuvinte ? Ei bine, deoarece exista doua mari diferente acum. Dispensele Divine si ajutoarele Celeste. Asadar, cei care au evoluat si au inteles cum stau lucrurile, dorind sa treaca la un nivel superior, vor continua civilizatia umana pe Pamant sub o cu totul alta forma. Inima si Mintea vor lucra din nou impreuna !


Perioada Post Atlantida


Dupa caderea Atlantidei, au inforit cateva culturi, incluzand civilizatia egipteana, sumeriana, biblica (civilizatii descrise in Noul si Vechiul Testament din Biblia Crestina) precum si cea greaca. In timpul acestor civilizatii, un nou factor de interferenta s-a manifestat pe Pamant, si anume influenta civilizatiilor din Sirius.


ATLANTIDA – THOTH ATLANTEEANUL


Batalia dintre Lumina si Intuneric (din perspectiva 3D, 4D, deoarece, din perspective mai inalte, o astfel de batalie este o iluzie a sufletelor care au uitat cine sunt cu adevarat) a continuat si dupa distrugerea Atlantidei. Lumea noastra pare predestinata sa treaca prin perioade de scurta iluminare, urmata de vremuri relativ intunecate si corupte. Egiptul este unul din cazurile in speta.


Un grup de Pleiadeeni 7D care a dorit sa restaureze tiparul uman Divin (de natura pleiadeana) distorsionat de cei din Orion, Draco, Sirius, Andromeda si alte grupuri renegate, au profitat de faptul ca cei ce au supravietuit distrugerii Atlantidei (putini la numar) erau relativi puri in inima si minte. Cei care au aterizat de-a lungul Nilului (vezi mesajul precedent) au fost primii vizitati de grupul pleiadean 7D. Conducatorul grupului se numea Thoth, care, contrar unor scrieri stravechi, nu avea cap de pasare sau de reptila (vedeti si unele picturi/inscrisuri egiptene). Umanoidul care avea cap de pasare (pomenit de scrierile/picturile respective) a sosit mult mai tarziu, fiind un hibrid Draco/Pleadean/Andromedan (din punct de vedere al ADN-ului) si a corupt invataturile lui Thoth.


Thoth a avut forma umanoida pura, ca fiinta radianta de Lumina Alb-Albastra. El a fost capabil sa isi reduca vibratia suficient de mult pentru a comunica direct cu supravietuitorii din Atlantida, invatandu-i caile Adevarului, cooperarii, armoniei precum si matematicile inalte. Asa cum multe materiale venite prin channeling confirma, Thoth a fost inginerul Marii Piramide de la Giza. Aceasta piramida a avut cateva scopuri, dar, functiile ei primare au fost dirijarea si controlul matricei energetice pamantesti precum si de Camera a Ascensiunii (vor fi date amanunte mai tehnice despre Camera Ascensiunii in mesajele urmatoare).


Asa cum au evidentiat unii dintre cei ce studiaza istoria Egiptului, Marea Piramida a fost aliniata cu Mintaka, una dintre stelele Constelatiei Orion. Mintaka a devenit Stea Centrala a guvernului iluminat ce a rezultat unui razboi local indelungat intre grupuri din Orion acum aproximativ 100.000 de ani ( grupurile combatante proveneau din Riegel – cel intunecat si Betelguese – cel mai iluminat). Alinierea cu Mintaka a avut o insemnatate geografica, in sensul ca indica un punct central al Precesiei Axelor pamantesti, fenomen ce se petrece la fiecare 25.920 ani.

caderea atlantideiMatricea energetica pamanteasca a fost corelata de catre Pleiadeeni cu Precesia Axelor, Giza fiind Punctul Central de unde izvorau liniile energetice si vortexurile, in unghiuri geometrice sacre. Martienii, in perioada lor de crestere (voi reveni probabil si cu episodul Marte) au avut o matrice energetica sacra similara, cu punct central aflat proportional la aceeasi latitudine si longitudine precum cel pamantesc. Desigur, si matricea energetica martiana a fost proiectata tot de Pleiadeenii 7D. Cu toate acestea, pe Marte nu a fost atins nivelul necesar pentru a putea fi creat un Portal al Ascensiunii, datorita interferentelor din Orion si Draco.


O alta functie strategica a Marii Piramide de la Giza a fost ca Portal de Intrare pentru grupurile 7D din Pleiade, pentru restaurarea tiparului Adamic Pur (de esenta pleiadeana, avand totusi inceputurile in Lyra/Vega).


Thoth si grupul sau au avut un succes semnificativ in lucrul cu atlantii supravietuitori, in Templele Initierii destinate accelerarii evolutiei sufletului. Au fost multe cladiri construite de-a lungul Nilului. Din cele cateva mii de atlanti care s-au stabilit in Egipt, un procent semnificativ a luat parte la activitati dedicate Ascensiunii si initierilor din Marea piramida de la Giza. Pleiadeenii 7D au construit Marea Piramida in cateva zile, folosind levitatia si tehnologia laser. Un numar de pasaje au fost proiectate pentru cei care aveau nevoie de perioade extinse in Marea Piramida pentru a accelera procesul ascensiunii in Corpuri de Lumina 5D.

caderea atlantideiCamerele subterane de sub platoul de la Giza erau deja locuite de catre cei care au scapat anterior din diverse conflagratii planetare. Pleiadeenii 7D in colaborare cu cei din camerele subterane au construit Marea Sala a Inregistrarilor la cativa kilometri sub Marea Piramida. Aceasta exista astazi in taramurile eterice inalte ale Pamantului Interior. Sfinxul a fost construit ulterior de catre un alt grup de egipteni pentru a marca intrarea in Portal. Din punct de vedere al timpului secvential, Marea Piramida a fost construita undeva in jurul anului 10.500 BC. Abia in ultimii 20 de ani au inceput oamenii de stiinta sa aprecieze mai corect vechimea Marii Piramide. Pana recent, s-a crezut ca Marea Piramida era asemanatoare cu alte piramide egiptene construite de muncitori egipteni pentru a servi ca mormant pentru faraoni. In perioadele egiptene ulterioare construirii de catre Pleadeenii 7D a Marii Piramide, dupa ce Egiptul a cazut prada interferentei Siriene, egiptenii au incercat in zadar sa reconstruiasca Camerele Ascensiunii. Nu trebuie confundate aceste incercari cu data si modul in care a fost construita Marea Piramida de la Giza!


Urme ramase de la initiatii Scolilor Misterelor ale lui Thoth pot fi gasite sporadic in diverse artifacte, cum ar fi Tablitele de Smarald, precum si in mesaje venite prin channeling. In esenta, acestea documenteaza initierile date pentru a pregati sufletele 4D pentru Ascensiunea 5D.


Si iata ca am ajuns la ultimul episod al explorarii zonei de istorie ce are ca punct central Marea Piramida de la Giza… Exista diverse curente de spiritualitate ce evita permanent sa aduca in discutie influentele ET in istoria civilizatiilor umane. Crimson Circle, un marterial de succes, pe care eu insumi il apreciez foarte mult, foloseste aceasta strategie de “izolare”… Si asta din motive foarte intemeiate. Tobias, Saint Germain, Kuthumi si alti Maestri Inaltati ce iubesc foarte mult aceasta planeta au incercat permanent sa izoleze evolutia umana de influentele exterioare. Insusi Sferele de Lumina, actori principali in genetica si contextul evolutiei umane au dorit acelasi lucru. Pleiadeenii 7D au realizat chiar si un fel de “scut” de frecvente in jurul Pamantului pentru a preveni ceea ce am putea numi invazii ale altor civilizatii pe Pamant.


In vreme ce Tobias, Saint Germain si Kuthumi imi sunt prieteni foarte buni si dragi, parerea mea este ca, intr-un mod echilibrat si rational, este bine sa cunoastem si aceste subiecte, deoarece avem mult de invatat din ele. De ce insa Crimson Circle si alte sisteme de educatie spirituala se feresc in a detalia influentele ET ? Ei bine, pentru ca istoria a dovedit ca oamenii au tendinta de a privi ET ca pe niste zei superiori carora trebuie sa le acorzi o doza mare de fascinatie, supunere si obedienta. Si de aici urmarile de rigoare.


Inainte de a merge mai departe, pentru a evita aceasta capcana, am sa repet anumite sfaturi pe care le-ati mai intalnit daca ati citit inregistrarile mai vechi de aici.


* un mod echilibrat de studiu al influentelor ET este acel in care cercetatorul invata din evenimente trecute si nu dezvolta fascinatie si obsesie fata de subiectul ET. Conspiratiile exista si au existat mereu, este bine sa le constientizam dar nu sa dormim visand la ele, fascinati de actorii ascunsi in intunericul din spatele cortinelor.


* Civilizatiile ET, ca exploratori ai sufletelor in lumile dense (1-6 D) pot fi subiect de tentatie a EGO-ului, mai ales cand lumea cade fascinata la picioarele lor. Chiar daca sunt iubitori si manifesta compasiune, civilizatii ET 5D, 6D, chiar 7D pot sa cada in capcana si sa scada in vibratie (nu mai vorbim de 4D). De aceea, este esential ca oamenii sa inteleaga ca nu sunt inferiori in fata nimanui in imparatia lui Dumnezeu, chiar daca stadiile de evolutie sunt diferite. De altfel, civilizatiile ET foarte evoluate ne vor trata intotdeauna ca pe niste egali si nu ca pe niste omuleti subdezvoltati ce trebuie salvati de ei insisi.


* Nu trebuie sa cadem in extrema cealalta si sa judecam cu asprime influentele ET. Este foarte posibil ca intr-o viata trecuta sa fi trait si noi o experienta similara in partea cealalta a baricadei. Este foarte posibil ca un alt fragment al sufletului nostru sa fie incarnat intr-un Siriusian, Draconian sau Reptilian..


Acestea fiind zise, cu echilibru, intelegere si iertare sa exploram episodul influentei Siriusiene.


Istorie…


Egiptul stravechi, ca urmare a ajutorului Pleiadean (Thoth, vezi mesajele precedente), s-a dezvoltat armonios pana undeva spre anul 7500 BC, vreme la care un grup de Siriusieni 7D din sistemul stelar Sirius B au aparut si au inceput sa influenteze tot ceea ce a sadit Thoth si grupul sau pleiadean.


Legendele si miturile evreiesti si grecesti sunt despre Siriusieni. Nu vom intra aici in detalii despre ceea ce s-a intamplat in Grecia si Israel (ca zone geografice) dar este suficient sa spunem ca scenariul a fost similar cu ceea ce s-a intamplat in Egipt, cel putin la nivel de lectii evolutive ale sufletului.


Desi Siriusienii 7D aveau o tehnologie ultra avansata si puteri psihice uriase, ei nu si-au rezolvat problemele egoice la un nivel satisfacator si au devenit infatuati in starea de a fi adulati de catre adepti (poate sa para ciudat multora, dar se pare ca ceea ce numim EGO dispare complet abia incepand cu 8D, atunci cand existam ca energii colective. Pana atunci mai putem sa cadem in capcane daca nu suntem atenti). Cu alte cuvinte, Siriusienii aveau ceea ce numim sindromul Guru..


La inceput a fost subtil. Ei au demonstrat puteri miraculoase celor care nu erau suficient de dezvoltati spiritual pentru a vedea dincolo de sarada (atentie, se intampla si in zilele noastre!). Pe masura ce Siriusienii s-au amestecat cu pamantenii, ADN-ul descendentilor a devenit “poluat” cu tendintele egotice mesianice ale Siriusienilor (ne referim la acel grup din Sirius B, deoarece exista multe grupuri de Siriusieni si nu trebuie sa le confundam). Scolile Misterelor dezvoltate in acea perioada au devenit dedicate divinizarii “zeilor” Siriusieni.


Acel dumnezeu al Vechiului Testament, Iehova, a fost un Siriusian 7D. Cei care au studiat invataturile lui Iehova dar sunt sceptici in a accepta ideea identitatii acestuia, ar trebuie sa studieze efectele prezentei lui Iehova pe Pamant. Vechiul Testament este una dintre cele mai sangeroase si violente carti scrise vreodata. Se pune intrebarea: ar trimite vreodata o fiinta foarte evoluata si iluminata o rasa impotriva alteia ? Ar cere obedienta oarba fata de principiile sale ? Ar considera pe unii mai pre-Sus decat pe altii ?


In Universul lui Dumnezeu nu exista elite sau alesi ! Toate sufletele sunt create in Iubire Pura si Inocenta. Toti au valoare Egala in fata lui Dumnezeu iar acea valoare este infinita. Cei ce studiaza Biblia, rabinii evrei si clericii crestini ar trebui sa se intoarca la simplitate si sa studieze Rezultatele invataturilor de atunci. Au promovat ele pacea si evolutia sau diviziunea si conflictul ?


Cam in aceeasi vreme a invaziei Siriusiene, nativi din Orion si Alfa Draconis au inceput sa vina in numar mare, rezultand un oarecare grad de mixtura intre rase, ilustrata in vechile pictograme egiptene sub forma de om-reptilian, om-pasare, om-leu. Rasa “sarpe” au fost hibrizii Draco-Orion-Pleiadean. Oamenii “pasare” au fost hibrizi Draco-Andromedan-Pleiadean. Tribul “leilor” au fost hibrizii Siriusian-Pleiadean. Este interesant de remarcat figura Sfinxului. Seamana cu un om-leu.


Siriusienii, Draconienii si cei din Orion au folosit tehnologia avansata pentru a-i aduce in postura de sclavi pe docilii locuitori ai Egiptului. Pe masura ce rasele s-au amestecat, oamenii rezultati au prezentat trasaturi faciale caracteristice, precum capete de reptila, pasare sau leu. Spre deosebire de creaturile din Pangeea (unde s-au facut foarte multe experimente genetice), rezultatele aici erau totusi oameni si nu hibrizi inter specii. Rasa “sarpe” avea gatul lung si ochii mari, rasa “pasare” avea fete lungi si inguste iar nasul precum un cioc, rasa leu avand capete mari si rotunde, cu parul precum o coama.

caderea atlantideiPutem gasi picturi ale zeitatilor tribului “leilor” (amestec Siriusian – Pleiadean) precum si ale tribului “pasarilor (amestec Draco – Andromedan – Pleiadean) pe zidurile cavernelor si templelor din Egipt, bineinteles cu trasaturi faciale exagerate.


Pleiadeenii care au ramas puri in Inima si Minte, vazand ca experimentul renasterii umane (vedeti mesajele precedente) a esuat (datorita influentelor descrise), s-au retras tristi in planurile interioare, o perioada intunecata punand stapanire pe Egipt. Ritualurile cu sacrificii, mumiile, Scolile Misterelor ale faraonilor au manifestat coruperea invataturilor pure pleiadeene (organizate de Thoth) de catre Siriusieni, Draconieni, Andromedani si Orioni. Daca toti studentii lui Thoth ar fi integrat deplin invataturile pleiadeene, acestia nu ar fi putut fi niciodata corupti.


Aceasta lectie sufleteasca ar trebui sa ne fie clara si acum: Pana nu vom integra deplin ego-ul cu constiinta inalta, putem fi deviati de pe drumul nostru evolutiv optim de catre invatatori aparent bine intentionati, care insa nu si-au integrat deplin ego-ul cu spiritul.

caderea atlantideiO nota finala: Isis a fost o Siriusiana 8D care nu a participat la procesului de corupere a invataturilor egiptene pure. Un fragment al energiei lui Isis a fost incarnat in perioada faraonilor.


Articol preluat : www.earthchangesand2012.com

7 mai 2024
0 0 voturi
Total Stele
1 Comentariu
Cel mai nou
Cel mai vechi Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
  • No products in the cart.
1
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări