Program de Inițieri la Distanță – Acreditat IPHM & IAOTH. Initierile sunt transmise saptamanal. Sistem Fondat de Karanna Academy© – Terapeut & Trainer Acreditat Anca Bogdan.

Program de Inițieri la Distanță

ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©

ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

Program Acreditat International IPHM & IAOTH

initieri la distanta

DURATĂ PROGRAM – 4 LUNI

PRIMA LECȚIE DE CURS ESTE GRATUITĂ ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ! 🙂 🙂 🙂

Programul de initieri la distanta conține inițierile Sistemului Karanna© – ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© – 16 simboluri secrete pentru Evolutie Spirituală & Ascensiune

initieri la distanta

INITIERILE VOR AVEA LOC LA ORA 20:00 ORA ROMANIEI, IN ACEEASI ZI A SAPTAMANII IN CARE CURSUL A DEVENIT ACTIV / DISPONIBIL. (De ex: daca cursul a inceput intr-o vineri veti avea initiere in fiecare saptamana, vinerea la ora 20:00 ora Romaniei pana la sfarsitul programului).

IMPORTANT! Initierile la distanta sunt transmise in modalitate “no time no space”, asadar le puteti repeta de cate ori doriti si de asemeni, le puteti accesa atunci cand sunteti disponibili, in ritmul dvs. Cu alte cuvinte, daca nu puteti face initierea atunci cand este transmisa “live”, nu este nicio problema, pentru ca o puteti face oricand dupa aceea. Tot ce trebuie sa faceti este ca, inainte de a primi initierea, sa afirmati in gand sau cu voce tare ca doriti sa primiti initierea […] transmisa dvs de Anca Bogdan.

initieri la distanta

 

Pentru a vă pregati de inițieri la distanță, vă rugăm să citiți următorul articol: 

CITEȘTE ARTICOL

 

SISTEMUL ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© A FOST LANSAT PRIMA DATA IN ANUL 2014, IN CADRUL PROGRAMULUI INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA – ADHYATMA JNANA©. IN ACEL PROGRAM SUNT INCLUSE SI ALTE LECTII VIDEO SI MEDITATII GHIDATE, PENTRU DEZVOLTARE SPIRITUALA.

ACEST PROGRAM INCLUDE NUMAI INITIERILE ATMAN, PENTRU CEI CARE NU DORESC SA URMEZE PROGRAMUL ADHYATMA JNANA©.

PROGRAM ADHYATMA JNANA NIVELUL I

PROGRAM ADHYATMA JNANA NIVELUL II

PROGRAM ADHYATMA JNANA NIVELUL III

 

initieri la distanta

 

Program de Inițieri la Distanță

.

  CE PRIMESTI ?

 

  16 Inițieri la Distanță 

 

  4 Cursuri Video Înregistrate 

 

  16 Lecții 

 

  16 materiale de curs în format electronic (PDF) downloadabile

 

2 BONUSURI!

 

  4 Seminarii Live Inregistrate – peste 5 ore de înregistrări

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)

 

PENTRU CINE ESTE PROGRAMUL DE INIȚIERI LA DISTANȚĂ?

 

Programul de Inițieri la Distanță poate fi urmat atat de incepatori cat si de persoane cu experienta in domeniul evolutiei spirituale, de ex. practicanti de yoga, meditatie, mindfulness, initiati reiki sau alte sisteme energetice, etc. Programul este structurat astfel incat sa fie accesibil si util indiferent de nivelul actual al celui care doreste sa urmeze acest program de initieri la distanta.

 

Program de Inițieri la Distanță

 

CE ESTE SISTEMUL ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©?

 

ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© este un sistem de Evolutie Spirituala, fondat si dezvoltat de Anca Bogdan, autor, terapeut si trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists). Mai multe despre autor puteti citi AICI.

Sistemul ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© utilizeaza 16 simboluri, ce constituie porti cosmice de acces si trepte de initiere catre Sursa, prin procesul Ascensiunii in Trup si Spirit.

Simbolurile au fost transmise prin Telepatie / Channeling de catre Entitati de Lumina, Intelepti si Magi ai acestei Creatii.

Sistemul este destinat evolutiei spirituale. Simbolurile si toate detaliile necesare vor fi transmise numai initiatilor si este strict interzisa publicarea prin orice mijloace a materialelor sau a simbolurilor sistemului.

Exista 33 de stadii majore – initieri, in evolutia spiritului catre Sursa, D-zeu UNUL. In functie de scoala spirituala pe care o studiem la un moment dat, gasim un numar diferit de trepte, stadii, initieri amintite.

Astfel, unele scoli afirma ca sunt 352 de trepte, altele ca sunt 22, 7, 13. Este mai putin important numarul atat timp cat numarul lor total este suma Sursei, ca un tot unitar. Daca avem un mar si il impartim in 7 felii, sau 15, 33, sau chiar 100 de felii, tot un mar am impartit, pana la final. 🙂

Personal consider ca sunt 33 de trepte pana la Ascensiunea finala. De ce? Pentru ca atatea nivele vad si mi s-a transmis ca sunt. Asa cum stiu ca sunt 33 de chakre pana la Sursa si 12+1=13 Ceruri pana la D-zeu UNUL.

Puteti lua aceasta informatie ca atare sau puteti sa cercetati si sa va formati o alta opinie…nu conteaza…acelasi mar il impartim pana la urma cu totii..

Spuneam ca sunt 33 de trepte – stadii majore de evolutie spirituala de la nivelul 3D al intruparii pana la Sursa. Cele 33 de stadii corespund celor 33 de chakre mai sus amintite.

Pentru evolutia spiritului, aceste chakre trebuie sa fie activate 100%, pe rand, de la chakra 1 catre chakra 33. Nu se poate trece la activarea prin initiere a urmatoarei chakre pana ce un minim procent de 70-80% din initierea chakrei anterioare, nu este atins.

Initierea – activarea chakrelor 1-7 se face exclusiv in timpul intruparilor, de aceea un spirit are nevoie de intrupari daca doreste sa evolueze – deci acesta este adevaratul scop si sens al vietii, iar chakrele de la 8 la 24 se pot activa in intrupari de densitate mai mica sau fara intrupari, pe cand chakrele 25-30 se pot activa numai dupa ce initiatul a primit accept de la Ierarhiile Spirituale pentru a urma una din cele 7 Cai ale Finalitatii.

Chakrele de la 30 la 33 pot fi activate doar de catre spiritele care au parcurs toate initierile chakrelor anterioare in intrupari fizice de cea mai joasa densitate (3D) si/sau care ascensioneaza in trup, fara moartea fizica a trupului de carne. (Iisus)

Vreau sa precizez ca Iisus nu este singurul spirit intrupat care a ascensionat – S-a Inaltat in trup, pe aceasta planeta si este cel mai cunoscut exemplu din lumea crestinatatii. In alte culturi sunt documentate si alte cazuri, dinainte si de dupa Iisus.

Exista si nivele intermediare ale acestor Initieri – activari ale chakrelor. De exemplu, odata cu initierea pe chakra 8 se reface conexiunea cu Sinele Superior – dar NU cu Supra-Eul inca.

Odata cu initierea chakrei 10 se face legatura cu Monada de Spirite (Familia de spirite din care provine initiatul).

La initierea 12 se relationeaza cu Supra-eul, la initierea 24 se poate face conectarea cu Sinele Solar – Universal, la initierea 30 se face conexiunea cu Sinele Cosmic – de aceea nu pot accede catre aceasta initiere decat descenderii, adica spiritele care au existat inaintea acestei Creatii si provin dintr-o Creatie anterioara, astfel, ei posedand acest tip de corp, cosmic.

Fiecare spirit ce ascensioneaza in timpul miscarii timpului intr-o Creatie, capata un corp cosmic la final, corp ce ii va permite sa existe si in timpul dintre Creatii – pentru ca exista un timp util al fiecarei Creatii, timp greu de socotit pentru mintea umana intrupata, adica eoni de timp, dupa care se “Judeca” Creatia si se incheie ciclul.

Simbolurile sistemului ATMAN SPIRITUAL CONNECTION© activeaza in mod ideal, 100% din primele 7 chakre si in plus, reasambleaza matricea energetica – spirituala a campurilor cu care spiritul a venit la intrupare, matrice ce se strica, intrerupe, de cele mai multe ori, din cauza blocajelor, a traumelor sau a agresiunilor fizice, mentale, energetice sau spirituale suferite de spirit si corp fizic in timpul intruparii.
Sistemul utilizeaza 16 simboluri: un simbol ce se utilizeaza frontal, pe toata suprafata corpului fizic, un simbol dorsal, simboluri aferente celor 7 chakre si inca 7 simboluri pentru putere energetica, protectie energetica – psi , radiestezica, radionica si ezoterica, deprogramare mentala si conexiune cu Sursa.

Procentul de activare a fiecarei chakre depinde si de munca depusa de fiecare persoana in parte si de nivelul de evolutie spirituala de la momentul initierii.

Asadar, daca veti face meditatie zilnic, daca va veti preocupa zilnic de aceste aspect de crestere spirituala in viata voastra, veti putea activa un procent din ce in ce mai mare al fiecarei chakre intr-un interval de timp mai scurt.

Aceste initieri va dau instrumentele necesare pentru a reusi cu mult mai repede, dar fara un minim efort personal NU SE ACCEPTA evolutia unui spirit. Pur si simplu. Cu alte cuvinte, Ierarhiile Spirituale nu accepta lenesii sau cei care considera ca singurul responsabil de cresterea lor spirituala este cel ce ii initiaza, asa-zisul “Maestru”. 🙂

Simbolurile sunt conectate la diferite Ierarhii ale Luminii, Melkisedeci, magi, intelepti, protectori, etc, care vor indeplini rolul de ghizi spirituali ai dvs dupa initiere, atat timp cat veti avea nevoie sau cat veti dori. Fiecare simbol apartine unei vibratii diferite, unei raze diferite sau unei entitati de Lumina.

Pe unii dintre ei ii cunoasteti, in sensul ca ati mai auzit de ei, altii nu. Cu adevarat nu este important CINE sunt ei, ci cu ce va pot ajuta in procesul dvs de evolutie spirituala si bineinteles, foate important, de UNDE sunt ei. Veti avea ocazia sa ii vedeti  / auziti si sa ii intrebati, in timpul initierilor.

Veti constata mai mult decat la oricare alt sistem pe care l-ati mai intalnit, ca acesta este efectiv o cheie de acces si un instrument de realiniere energetica, mentala, fizica si spirituala iar aceasta caracteristica o au toate simbolurile – matricele sistemului Atman Spiritual Connection©.

 

Program de Inițieri la Distanță

 

CUM MA AJUTA ACEST PROGRAM? CUM SE VA SCHIMBA VIATA MEA DACA PRIMESC ACESTE INIȚIERI?

 

  Vei avea acces si deschidere catre energii noi si paliere de vibratie superioare.

 

  Vei evolua dpdv personal si spiritual mai rapid, avand simbolurile sistemului ca si chei de acces.

 

  Vei putea sa te vindeci, atât dpdv spiritual cât si energetic, cu simbolurile primite.

 

  Vei putea sa te echilibrezi emotional si psihic, atunci cand ai nevoie.

 

  Iti vei activa 100% primele 7 chakre.

 

  Iti vei reasambla / reseta matricea energetică la cel mai inalt potential al tau pentru aceasta intrupare.

 

  Vei avea mai multa putere de emisie si manifestare a ceea ce ai nevoie, indiferent de natura necesitatii.

 

  Vei putea sa ii ajuti si pe altii cu simbolurile primite.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni energetice, spirituale si psi.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni radiestezice.

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni radionice (aparate psihotronice).

 

  Vei putea sa te protejezi eficient de agresiuni emise prin procedee ezoterice (magice).

 

Program de Inițieri la Distanță

 

CE PIERZI DACA NU TE INSCRII LA CURS

 

  Nu vei avea acces la cele 16 simboluri secrete pentru evolutie spirituala.

 

  In functie de ceea ce faci in aceasta intrupare, vei evolua mai lent decat daca ai fi avut initierile ATMAN.

 

  Nu vei sti sa te protejezi de agresiuni energetice, spirituale, ezoterice, radionice, radiestezice, cu simboluri eficiente.

 

  Practic poti citi lista de beneficii cu NU in fata si descrierea programului si vei sti exact ce pierzi, fara sa mai fie nevoie sa iti amintesc aici. 🙂

 

VREAU SA MA ÎNSCRIU

 

Varianta cu acces lunar a Programului ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©, 2 lectii / luna, mai jos:

 

PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK

Program de Inițieri la Distanță

Programa Curs

LUNA 1
Introducere in Sistemele Energetice pentru Terapie si Dezvoltare Spirituala GRATUIT 00:52:00
CURS & INITIERE GR I : ATMAN SPIRITUAL CONNECTION 02:00:00
CURS & INITIERE GR I : ATMAN SPIRITUAL CONNECTION TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL DOORS – PORTALURI ENERGETICE
INITIERE GR II : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL POWERS 01:20:00
INITIERE GR II : ATMAN
INITIERE GR III : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ROOTS 01:20:00
INITIERE GR III : ATMAN
INITIERE GR IV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL LIFE FORCE 01:00:00
INITIERE GR IV : ATMAN si BONUS 2 SEMINARII LIVE INREGISTRATE!
LUNA 2
INITIERE GR V : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ANDURAMMA 01:00:00
INITIERE GR VI : ATMAN – COSMIC BLUEPRINT 01:00:00
INITIERE GR VI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL COSMIC BLUEPRINT
INITIERE GR VII : HIGHER SELF CONNECTION 01:00:00
INITIERE GR VII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL HIGHER SELF CONNECTION
INITIERE GR VIII : CLEARING VISIONS 01:00:00
INITIERE GR VIII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL CLEARING VISIONS
LUNA 3
INITIERE GR IX : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL AHAM – I AM 01:00:00
INITIERE GR IX : ATMAN
INITIERE GR X : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL SELF AWARENESS 01:00:00
INITIERE GR X : ATMAN
INITIERE GR XI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ATMAN – POWER SYMBOL 01:00:00
INITIERE GR XI : ATMAN
INITIERE GR XII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ARMINA – APARATE RADIONICE 01:00:00
INITIERE GR XII : ATMAN
LUNA 4
INITIERE GR XIII : ATMAN NULLA – RADIESTEZIE 01:00:00
INITIERE GR XIII : ATMAN NULLA
INITIERE GR XIV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL PISHTA AZUR – MAGIE 02:33:00
INITIERE GR XIV : ATMAN si BONUS! - SEMINAR LIVE INREGISTRAT -
INITIERE GR XV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ANU – GREAT SPIRIT – SURSA 01:00:00
INITIERE GR XV : ATMAN
INITIERE GR XVI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL KARANA VEIL – PROTECTIE PSI 02:15:00
INITIERE GR XVI : ATMAN & BONUS! SEMINAR LIVE INREGISTRAT!

Info

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea lectie de curs de pe Platforma Online săptămânal, iar în saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialele video si/sau cele electronice (Pdf), cuprinse in lectie. Veti avea acces la 4 lectii lunar.

Data si ora initierii este in fiecare saptamana aceeasi, respectiv ziua din saptamana in care ati inceput cursul), la ora 20:00 ora Romaniei.

De ex: daca ati inceput cursul intr-o luni, veti avea initiere in fiecare luni a saptamanii, la ora 20:00 ora Romaniei. Daca intarziati cu plata urmatoarei luni de curs, ziua se poate decala, in functie de ziua din saptamana in care ati primit acces la urmatoarea lectie de curs din noua luna de curs.

Initierile se transmit live si programat de catre Instructor, prin Chi-Ball – metoda No Time – No Space, la data si ora aferente pentru fiecare cursant. Initierile se auto-programeaza in calendarul nostru in functie de data si ora la care devin disponibile lectiile pentru dvs. Nu este nevoie sa anuntati Instructorul despre initiere, dar daca doriti sa comunicati legat de initiere o puteti face oricand prin mesageria interna a platformei de e-learning sau prin email la office@evolutiespirituala.ro .

Initierile se pot repeta oricand daca nu ati reusit sa fiti “live” la data si ora transmisiei.

.
Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL / PROGRAMUL LA CARE TE-AI INSCRIS

 

GARANȚIE 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT!

initieri la distanta

 

Ce înseamnă garanție 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT? 

După achizitionarea accesului la cursurile / programele Karanna, veți avea GARANȚIE 100% pentru 30 de zile. În maxim 30 de zile calendaristice puteți cere returnarea plății, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro. Nu se poate cere returnarea plăților pentru servicii deja prestate (Exemple: consiliere, hipnoză, meditații ghidate, citiri aură, inițieri, terapii, ritualuri, măsurători radiestezice, lecții accesate, etc). Menționăm că Platforma de E-Learning monitorizează accesul la module, în acest scop.

 

Certificari

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

LOGOS IPHM IAOTH

 

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Model Certificat

initieri la distanta

Inscriere

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

VREAU SA MA ÎNSCRIU

 

Instructor

initieri la distanta

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas©

۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protecție Psiho-Energetica (PSY DEFENCE)

۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute

۞ Medium & Psychic

۞ Life Coaching – NS Academy

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB
۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan
۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV

Mai multe detalii despre noi gasiti AICI.

FAQ

Întrebări Frecvente

 

De ce cursuri online și nu în sală?

Avantajul principal al cursurilor video online il constituie usurinta de a participa la un astfel de curs. Cursantii nostri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltarii personale si spirituale, persoane care sunt foarte ocupate si nu au timpul fizic necesar sa participe la cursuri sau alte activitati ce presupun deplasarea in diverse locatii, sau in alte orase decat acelea de domiciliu, nemailuand in calcul deplasari in afara tarii. Noi avem multi cursanti din afara tarii, care sunt foarte incantati ca pot participa la astfel de cursuri acreditate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania pentru aceasta.

De ce cursuri de dezvoltare spirituală?

Dacă și dumneavoastră considerați că si noi, că a trăi înseamnă mai mult decât a te duce la serviciu pentru a putea plăti facturile, atunci devine clar faptul că unul dintre scopurile întrupării noastre acum și aici, este acela de a ne dezvolta, de a evolua spiritual.

Accesibilitate

O alta categorie de cursanti sunt cei care locuiesc in zone urbane mai mici sau chiar zone rurale si care nu isi permit dpdv financiar sau din considerente de timp, sa participe la cursuri desfasurate in diverse locatii, aceste deplasari presupunand desigur si costuri de transport, cazare, masa, plata cursului propriu-zis, care de multe ori reprezinta o suma prohibitiva.

Volum mai mare de informație

Spre deosebire de cursurile si evenimentele desfasurate in locatie fizica, cursurile pe care noi le desfasuram sunt foarte usor de accesat, printr-o simpla completare a unui formular de inscriere, aflat pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro , iar costurile sunt mai reduse fata de cele ale unui curs in locatie, in acelasi timp volumul de informatie predat fiind mult mai mare, deoarece un curs in locatie fixa dureaza o zi – adica aproximativ 4-6 ore (cu pauzele de cafea si masa), pana la 3 zile maxim, deci o durata totala maxima de 18 de ore, cu pauzele aferente, pe cand cursurile noastre online se desfasoara saptamanal pe o perioada diferita de la curs la curs, dar nu mai putin de 3 luni, asta insemnand un minim de 24 de ore de comunicare – predare non-stop, pauzele nemaifiind necesare deoarece cursul este fragmentat in unitati de cate aprox 2 ore de curs per saptamana.

Platforme software dedicate

De asemeni, pentru desfasurarea cursurilor se utilizeaza 2 platforme software performante, o platforma de E-Learning si una de Live-Streaming, pentru cursurile online si pentru cele cu transmisie live.

Cum mă înscriu la un curs online?

Fiecare curs online are in partea de sus a ecranului un buton INCEPE ACEST CURS. Apasand pe acesta, sunteti directionati in cadrul magazinului online si vi se cere sa faceti comanda. Comanda reprezinta inscrierea la curs propriu-zisa. Puteti face comanda cu plata prin transfer bancar sau sa achitati online cu cardul, contravaloarea cursului sau a primei luni din curs (dupa caz). Dupa ce faceti comanda / achitati contravaloarea cursului, vi se va aloca cursul respectiv in cont si din acel moment puteti incepe vizionarea materialelor de curs. In cazul platii online, accesul la curs este instantaneu. Daca achitati prin transfer bancar vi se va aloca in cont cursul dupa ce avem confirmarea platii.

Pentru plati prin transfer bancar va rugam sa utilizati numarul comenzii ca referință de plată sau factura proforma.

Cum găsesc și accesez cursul la care m-am înscris?

Gasiti raspunsul la aceasta intrebare accesând pagina cu explicațiile necesare, AICI.

Orarul și modalitatea de desfășurare al cursurilor

Pentru cursurile LIVE un alt avantaj este orarul de desfasurare a cursurilor, care se desfasoara o data pe saptamana, seara, dupa ora 20:00, atunci cand cursantii in principiu au terminat activitatile zilnice legate de locul de munca, activitati casnice, etc si isi pot face timp sa participe la seminariile live.

Cursurile video inregistrate si materialele scrise pot fi accesate atunci cand studentii doresc si au timp, in orice moment al zilei, in ritmul dvs.

Primesc diplomă la finalizarea cursurilor?

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

Cum obțin Certificarea?

Obtinerea Certificatelor Acreditate International IPHM si IAOTH are loc la finalizarea cursurilor si depinde de evaluarea generala a trainerilor si de punctajul obtinut la evaluarile finale anuale. Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la probele practice si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenele scrise. Numai unele cursuri live au parte practica la examen.

Proba practica este eliminatorie (la cursurile live), astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat IPHM & IAOTH. Aceste conditii se aplica in mod identic cursurilor desfasurate Online-LIVE si In Locatie, de catre Karanna.

Cursantii nu sunt obligati sa participe la Examenele Finale ale Cursurilor daca nu doresc obtinerea Certificatelor de Absolvire.
De ce infrastructură tehnică am nevoie pentru a urma un curs online?

Pentru a urma un curs video online inregistrat aveti nevoie doar de un calculator si o conexiune internet decenta. In cazul cursurilor online LIVE, suplimentar fata de acestea veti avea nevoie de casti, microfon, camera web. De asemeni, este necesar sa aveti cunostinte minime de lucru cu computerul (telefon, tableta, laptop).

Cursurile pot fi accesate de pe desktop, laptop, telefon sau tableta.
Câte persoane pot accesa cursul pe care l-am achiziționat?

Pentru o singura achizitie poate accesa cursul o singura persoana, in baza unui user si a unei parole.

Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală si se pedepseste conform legii.

Monitorizam activ accesul studentilor nostri la cursuri, din acest punct de vedere.

Cum funcționează un curs online?

Procedura este simpla: dupa ce va alegeti cursul care va intereseaza si achitati contravaloarea acestuia, vi se aloca accesul la materialele de curs. Din acel moment puteti accesa platforma de E-learning pentru a vizualiza materialele video inregistrate si/sau descarca materialele scrise aferente primei unitati de curs.

Dupa vizualizare/descarcarea materialelor, cursantul va marca unitatea de curs ca fiind finalizata si solicita trecerea la urmatoarea unitate de curs apasand butonul “UNITATEA URMATOARE”. Trecerea la urmatoarea unitate de curs se face automat dupa 7 zile de la data primei accesari a cursului (sau dupa intervalul prestabilit de Instructorul cursului). Acest timp este necesar indeplinirii sarcinilor aferente unitatii de curs accesate si este fix pe toata durata parcurgerii cursului. Materialele sunt disponibile cursantilor pe toata durata cursului, astfel incat pot fi revizionate oricand si de cate ori un cursant doreste, pana la finalizarea cursului.

NOTA: cursurile video nu se pot descarca si orice tentantiva de piratare se va solda cu blocarea contului dvs in mod automat si sancționarea conform legislației în vigoare.
Cum funcționează Platforma de E-Learning?

Autentifică-te pe site și accesează pagina “CURSURI”. Intră pe pagina unuia dintre cursurile pe care le urmezi și apasă butonul “START CURS” sau “CONTINUA CURS”, din dreapta.

După accesarea opțiunii “START CURS” se deschide o pagină nouă, unde se află un scurt instructaj referitor la parcurgerea cursului. Click butonul “UNITATEA URMATOARE” și ești redirecționat spre prima Unitate de curs. Apasă butonul “MARCHEAZA ACEASTĂ UNITATE CA FIIND FINALIZATA”, apoi click “UNITATEA URMĂTOARE”. Repetă acești pași până la sfârșitul cursului.

Cum sunt corectate temele?

Temele sunt corectate manual de catre Instructorii Karanna. Pentru a trece la urmatoarea unitate de curs trebuie sa asteptati corectarea temei de catre Instructor. Veti primi o instiintare pe site si prin email, atunci cand tema dvs a fost corectata. Nu toate cursurile contin teme.

Supervizare si task-uri săptămânale

In fiecare saptamana cursantii au de indeplinit anumite task-uri legate de ceea ce s-a predat in saptamana anterioara de curs (daca este cazul), iar progresul fiecarui cursant este urmarit indeaproape de trainer, in felul acesta evolutia fiecarui individ, in cadrul unui astfel de curs online este mult mai mare si mai personalizata decat ar putea fi in cadrul unul curs de 4-6 ore, timp in care individul sta intr-o sala, pe un scaun si asculta trainerul fara a putea interveni si a cere mai multe detalii sau a explica o situatie personala pentru a cere o indrumare sau poate face acest lucru intr-o forma foarte limitata.

Comunicarea cu instructorii de curs

Legat de comunicarea personala cu trainerul si supravegherea dezvoltarii cursantului pe toata perioada de curs, cursantii Karanna© au acces la un sistem intern de mesagerie interna pentru a lua legatura cu trainerul oricand considera necesar.

Cum finalizez cursul?

După ce ai citit, ai memorat și ți-ai făcut temele, apasă butonul “FINALIZEAZĂ CURS”.

NOTĂ: după ce apăsați butonul FINALIZARE nu veți mai avea acces la curs, indiferent dacă sunteți sau nu în intervalul de 30 de zile de acces lunar (aceasta este setarea implicită și automată a platformei de E-Learning).

Confidențialitate

Confidentialitatea este foarte importanta pentru noi. Deoarece intelegem ca anumite subiecte pot fi delicate pentru dumneavoastra, precum si faptul ca anumite persoane nu doresc sa faca public interesul lor pentru aceste subiecte, va asiguram confidentialitatea deplina pe tot timpul desfasurarii cursurilor/sedintelor de consiliere, cat si dupa terminarea acestora.

Utilizatorul poate decide care informatii sunt publice (numele userului cu care se inregistreaza pe site) si de asemenea poate participa la toate cursurile (chiar si cele LIVE) fara a face uz de intrumentele de comunicare video sau audio din partea sa. Astfel, in cazul cursurilor LIVE, poate participa la seminariile LIVE si daca doreste sa comunice cu ceilalti o poate face in scris pe chat, fara a folosi camera web si microfonul.

Care sunt modalitățile de plată? Primesc factură fiscală?

initieri la distanta

Plata se poate face atât electronic, cu cardul prin magazinul online, cât și prin GPay sau transfer bancar.
Există posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă. Vezi detalii pe site, AICI.
Pentru fiecare plată efectuată, se emite factură fiscală.

Avertisment Copyright
Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

Testimoniale

 by Oanta Robert on Karanna Academy©
Mi-au reparat casatoria cu sotia mea!
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Multumesc ca m-ati ajutat sa imi repar casnicia. ♥


 by Andreea on Karanna Academy©
Sedinta Hipnoza
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Sedinta de hipnoza m-a surprins placut.

Nu ma asteptam deloc sa incep sa lucrez pe rana de abandon intr-un mod atat de delicat si simplu dar nu usor( aici ma refer la senzatia de disconfort).

 by Anelia on Karanna Academy©
Reiki
Produs / Serviciu achizitionat: Reiki Usui Ryoho

Aveti cursuri minunate! Foarte diferite de ce am intalnit inainte si foarte bine explicate! Sunteti foarte bine informati ! Va felicit pentru cursurile voastre! Abia astept sa mai fac cursuri cu voi!Sunteti minunati!

 by Mihaela on Karanna Academy©
CURS EXCEPTIONAL
Produs / Serviciu achizitionat: curs protectie psi

Cursul de Protectie Psi la care am participat este unul absolut necesar pentru fiecare dintre noi. Este un curs exceptional, bine fundamentat. In aceasta societate unde gandurile de invidie, rautate si dusmanie sunt tot mai frecvente, acest curs, asa cum am mai spus, vine sa ne ajute, sa puna bazele unei aparari legitime, vine sa ajute acolo unde societatea si biserca nu au facut-o secole intregi. Acest curs plin de informatii mai mult decat utile ne ajuta sa ne formam o imagine asupra vietii si asupra spiritualitatii, sa intelegem unde am facut gresit si ce nu. Recomand cu cea mai mare insistenta acest curs de protectie PSI. Consider ca este un curs de baza, ca fiecare dintre noi este dator in primul rand sa se apere de toate energiile nedorite. De fapt, este singurul curs de acest fel din tara, este unic si util. EXEPTIONAL!

 by Minerva on Karanna Academy©
Curatenia de primavara
Produs / Serviciu achizitionat: Program Combinat de Hipnoza, Regresie & Consiliere - CURATENIA DE PRIMAVARA

Am apelat la acest program pt a rezolva anumite probleme de neincredere in sine,traumele etc. Curiozitatea de a descoperii si a avea acces la informati care mar fi putut ajutat in aceasta viata la evolutie spirituala . RECOMAND CU MARE DRAG PE DL.CATALIN BOGDAN UN EXCELENT INDRUMATOR IN A VA REZOLVA PROBLEMELE

.

Page 1 of 32:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
0 0 voturi
Total Stele
0 Comentarii
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
ÎNSCRIE-TE ACUM
 • Prețul inițial a fost: 690.00 lei.Prețul curent este: 575.00 lei. taxe incluse / luna pentru 4 luni
 • Numar de Lectii 17
 • Durata Totală Lecții:
 • 21 ore , 20 minute
 • Durata Cursului:
 • 4 luni
 • Durata de Acces: 1 An / Durata Cursului
 • Tutoring : posibilitate de comunicare cu Instructorul
 • ACCES PE PE DESKTOP / LAPTOP / TABLETĂ / TELEFON
 • PLATA SECURIZATA CU CARDUL SAU TRANSFER BANCAR
 • PLATA ÎN RATE LUNARE FĂRĂ DOBÂNDĂ
 • PLATA PRIN TBI CREDIT ONLINE
 • GARANTIE 100 %
 • Curs Online cu Acces Instant
 • Certificat Curs
 • Curs / Program cu Tripla Certificare / Acreditare Internationala: IPHM & IAOTH & Karanna Academy©*
587 STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Număr Cursanți

37418
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
 • No products in the cart.
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări