Curs Online 4 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Curs Karma și Reîncarnarea

– Terapia & Vindecarea Karmei – Metode si exercitii practice –

ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

TIP CURS – MASTERCLASS

Tip Curs Master

ANUL II

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

Logos Iphm Iaoth

Cursul se desfasoara online si va puteti inscrie oricand.

Abonament Lunar 4 Lectii / luna

CURSURI VIDEO INREGISTRATE & MATERIALE PDF

DURATA TOTALA CURS: 4 ANI

DURATA 1 AN DE CURS: 8 LUNI DE CURS

Cursul este structurat astfel: 8 luni de curs si 5 luni de vacanta. In total 13 luni, dintre care 8 luni de curs si 5 luni in care este vacanta de iarna, de Pasti si de vara.

 

Sigla

  CE PRIMESTI ?

 

  Cursuri Video inregistrate, cu o durata de aprox 7.000 de MINUTE (116 de ORE) de inregistrari

 

  128 de lectii

 

  Aproximativ 100 de materiale de curs in format electronic (PDF) downloadabile

 

  30 de Meditatii Ghidate si Script-uri de Hipnoza Inregistrate (Audio) downloadabile

 

  27 de exercitii pentru Terapia si Vindecarea Karmei

 

  12 afirmatii / mantre  pentru Terapia si Vindecarea Karmei

 

  11 exercitii de dizolvare a karmei

 

  4 initieri – rituri karmice pentru dizolvarea karmei

 

  Tripla Certificare Internationala – IPHM – IAOTH & Karanna©.

 

3 BONUSURI!

 

  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© inclusiv in timpul vacantelor (5 luni) cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)

 

  Reducere 30% la sedintele de Consiliere privata cu Instructorul cursului, Anca Bogdan, pe toata perioada de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ. 

 

PROGRAMA COMPLETA A CELOR 4 ANI DE CURS AI PROGRAMULUI DE TERAPIE & VINDECARE KARMICA

 

Sigla Curs Karma Și Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul Ii - Acces 4 Lecții / Lună

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

 

Cursul poate fi urmat atat de incepatori cat si de persoane cu experienta in domeniul evolutiei spirituale, de ex. practicanti de yoga, meditatie, mindfulness, etc. Cursul este structurat astfel incat sa fie accesibil si util indiferent de nivelul actual al cursantului.

 

CE ESTE KARMA?

 

Karma este un rezultat sau un efect cumulativ care este creat prin voința, gandurile și acțiunile individuale ale oamenilor de-a lungul multor vieți de pe Pământ. Cu alte cuvinte, karma este tendința Spiritului formată în timp si rezultata in procesul de reîncarnare. Se vorbeste despre „karma negativă”, dar noi suntem cei care ne creăm propria noastră karma prin alegerile și acțiunile pe care le întreprindem. Fiind conștienți de tendințele noastre și depunând eforturi deliberate pentru a lua decizii mai bune, ne putem schimba karma și ne putem schimba soarta.

„Pentru a o spune într-un mod modern, karma poate fi explicată ca tendințe ale sufletului, deoarece karma este amprenta amintirilor din viețile trecute care rămân în fiecare suflet.”

The Essence of Buddha

“Ceea ce semeni, culegi.”  – Galatieni 6:7 din Biblie

“În viata, tot ceea ce faci se întoarce la tine, iar asta se numește karma.” – Eckhart Tolle

“Karma înseamnă acțiune și nu există acțiune fără consecințe.” – Swami Vivekananda

“Fiecare om are dreptul la libertate și la împlinirea propriilor dorințe, dar trebuie să plătească prețul pentru acțiunile sale.” – Brian Weiss

“Viața este o oglindă: dacă zâmbești, ea îți zâmbește înapoi.” – Proverbul indian

“Acțiunile noastre sunt semințele karmei noastre.” – Yogani

“Karma este ca un balon de plumb; orice acțiune are o reacție egală și opusă.” – Mahatma Gandhi

“Fiecare om este arhitectul propriei sale vieți.” – Sallustius
“Întreaga noastră existență este guvernată de legile karmei.” – Harbhajan Singh Yogi

“Karma înseamnă că toate acțiunile tale au o cauză și o consecință, iar tu ești responsabil pentru acestea.” – Deepak Chopra.

În majoritatea cazurilor, cuvântul „Karma” are o conotație negativă, deoarece karma este conceptul care a fost folosit pentru a explica motivul nenorocirilor cu care se confruntă oamenii în viață. Cu toate acestea, cuvântul „karma” înseamnă „acțiune” și în conformitate cu „Legea cauzei și efectului” acțiunile pot duce la rezultate bune, precum și la rezultate negative.

Karma este formată din alegerile pe care le facem în funcție de tendințele sufletului nostru și de acțiunile pe care le facem ca urmare a propriei noastre judecăți. Tendințele sufletului sunt ca obiceiurile și tiparele de gândire pe care le-au urmat oamenii pe parcursul vieților lor anterioare. Când situațiile similare cu cele cu care s-au confruntat în viețile anterioare reapar, oamenii pot repeta aceleași tipare de acțiune și pot fi prinși în aceleași capcane mereu.

 

Cum este creată karma negativă

Trăirea vieții pe pământ cu un corp fizic ne orbeste de ceea ce este bine sau rău pentru sufletul nostru, făcându-ne susceptibili la greșeli. Durerea și suferința pe care o trăim sunt efectele naturale ale „Legilor cauzei și efectului” – trebuie să culegem ceea ce semănăm. Termenul general pentru amăgirile minții care provin din sufletul care locuiește într-un corp fizic este de „dorințe lumești”.

Dorințele lumești tipice includ lăcomia (dorința excesivă), furia, nebunia (ignoranța), mândria (îngâmfare), îndoiala (mintea suspicioasă) și viziunea falsă (părerile greșite). Acestea sunt cunoscute sub numele de „Cele șase iluzii lumești”. Conduși de iluzii lumești și neștiind nimic mai bun, adesea comitem greșeli, nu o dată, ci în mod repetat, creând tendințe negative cunoscute sub numele de karma negativă.

 

Cum dizolvăm  karma

Ceea ce este cunoscut în mod obișnuit ca „dizolvarea karmei” înseamnă a ispăși în această viață pentru greșelile pe care le-am făcut în viețile anterioare. De exemplu, dacă o persoană a ucis pe cineva într-o viață anterioară, cel mai probabil este că va experimenta cum este să fii ucis în următoarea sa reîncarnare. El va gusta angoasa de a-și întrerupe viața, devenind victima unei crime, a unui accident de trafic sau a unei calamități provocate de om.

Culegând karma în acest fel, el învață cât de prețioasă este viața. În schimb, cineva care a fost ucis de o altă persoană în viața sa anterioară va avea șansa de a riposta în următoarea sa viață. Dacă ar riposta cu același lucru, el și-ar crea karma negativă. Dar dacă se oprește din a-și ucide făptașul, atunci el va dizolva acea karma si va evolua spiritual.

De obicei, în fundalul încercării de a ucide pe cineva stă pofta de putere (lăcomie) – dorința de a face cealaltă persoană să facă exact așa cum vrem noi, mânia față de el pentru că nu a făcut acest lucru și ignoranța (prostia) care nu poate prevedea repercusiunea acelei fapte. Anume, mintea individului influențată de dorințele lumești este responsabilă de producerea acțiunilor greșite.

Chiar dacă situațiile nu pot fi toate la fel de extreme ca un caz de crimă, conflictele care apar în această viață în relațiile noastre cu alte persoane se datorează adesea unui fel de karma. În unele cazuri, putem fi plasați în poziția opusă vieții noastre anterioare, astfel încât să putem înțelege angoasa sau suferința celeilalte părți, în timp ce în alte cazuri suntem puși într-o situație similară cu cea din viața anterioară, pentru a testa dacă sau nu, vom comite aceeași greșeală.

În ambele cazuri, karma ne oferă șansa de a contesta încă o dată sarcinile de antrenament spiritual pe care nu le-am putut îndeplini cu succes în viețile noastre anterioare. Se așteaptă să ne confruntăm cu problemele noastre și să ne străduim să le depășim. În acest fel, nu numai că putem face lucrurile mai bune pentru oamenii din jurul nostru, ci putem crește și evolua.

 

CE INVETI? – Scopul acestui curs – Cum depășim karma negativă

 

Karma negativă se naște din dorințele lumii. Modalitatea de a o depăși este de a înțelege tiparul greșelilor pe care le repetăm ​​și de a deveni conștienți de tendințele greșite ale sufletului care sunt sursa suferinței noastre. Nu ne putem schimba karma decât dacă facem eforturi continue pentru a ne confrunta cu propriile dorințe lumești negative.

Multe religii explică greșit karma negativă și recomandă austerități fizice, cumpărarea de icoane sau statuete; cu toate acestea, nu putem depăși karma decât dacă reflectăm asupra noastră, aflăm de ce continuăm să luăm decizii greșite, dobândim înțelepciunea de a cunoaște mai bine și facem efortul de a ne împiedica să cădem în vechile obiceiuri. Aceasta este disciplina spirituală și este o disciplină menita a ne transforma în cineva care nu este influențat de dorințele lumești brute. Aceasta nu inseamnă că trebuie să renunțăm să ne mai dorim orice, nici că trebuie să trăim in afara societatii, ca niste pustnici.

Nu aceasta este calea. Am fost născuți in lume pentru a trăi in lume. In fapt, este cel mai usor să te retragi in pustiu si să lucrezi in liniste la propria evolutie spirituală. Maestru este cel care iși stăpaneste pornirile trăind in lume, unde sunt toate tentațiile si provocările, nu in varful unui munte. Principiul autoreflexiei ne ajută să descoperim dorințele noastre lumești ce creeaza karma și să le contracarăm.

Prin punerea continuă în practică a metodelor din acest curs, putem deveni conștienți de partea din noi care este ușor controlată de dorințele lumești ce creeaza karma (lăcomie, furie și prostie, etc) și o putem “arde” prin eforturi repetate. Karma negativă este o parte a cărții vieții noastre – ne reîncarnăm în această lume pentru a ne îmbunătăți karma si astfel pentru a evolua spiritual.
Nu putem discuta despre evolutie spirituală fără sa discutăm despre Karma.
Karanna Academy© este un Centru de Studii dedicat evoluției spirituale si acest curs abordează problema karmei si dă toate soluțiile necesare dizolvării acesteia intr-o singură viața, cu Acord Divin.

 

CUM MA AJUTA ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIATA MEA DACA URMEZ ACEST CURS?

 

  Vei putea depasi anumite deficiente / predispozitii pe care le-ai capatat in alte vieti sau chiar si in aceasta viata si astfel, iti vei imbunatati karma si viata prezenta.

 

  Vei intelege pattern-urile si vei invata sa le descifrezi, astfel incat sa intelegi care intamplari din viata ta actuala sunt datorate karmei si care nu si ce poti face pentru a intrerupe ciclul distrugerii si astfel, a-ti imbunatati viata actuala si urmatoarele.

 

  Vei primi exercitii care te vor ajuta sa arzi karma negativa.

 

  Vei invata cum sa te eliberezi de “ghinionul” care te urmareste si vei intelege originea acestui aspect in viata ta. Eliberandu-l, vei reusi sa ai o viata mai buna.

 

  Iti vei imbunatati cariera, prin eliberarea karmei

 

  Iti vei gasi un partener de viata compatibil sau vei intelege de ce esti impreuna cu actualul partener si daca acesta este un aspect karmic sau nu. Vei invata cum sa eliberezi legaturile karmice pe relatii, care iti otravesc viata familiala.

 

  Iti vei imbunatati relatia cu copilul / copiii tai. Vei intelege ce legaturi karmice va leaga si cum sa eliberezi povara, invatand sa te bucuri de propriii copii din nou.

 

  Vei obtine beneficii in absolut toate aspectele vietii, deoarece karma trecutului se adreseaza tuturor acestor aspecte si astfel, ne controleaza prezentul. Obtii astfel, 100% beneficii, din toate punctele de vedere si in toate aspectele si planurile vietii tale! 🙂

 

  Vei înțelege de ce niciun program motivațional n-a funcționat până acum la tine, de ce nicio carte si niciun curs anterior nu a fost 100% util, de ce nu ai putut până acum să evoluezi și sa pui in aplicare tot ceea ce știi si de asemeni, vrei si vei înțelege de ce nicio “rețetă” nu funcționează dacă ingredientele sunt alterate. Tu vei “arunca” la gunoi tot ce este vechi si alterat in tine, tot ce te ține jos și te împiedica să ai o viata frumoasă si plină de realizări si fericire!

 

CE PIERZI DACA NU TE INSCRII LA CURS

 

  Nu vei stii sa pui in practica metodele de a arde karma negativa.

 

  Nu vei putea sa iti imbunatatesti cu adevarat viata, indiferent cate carti citesti si cata motivatie ai.

 

  Pur si simplu karma te va trage inapoi de fiecare data, in punctul de la care ai plecat, pana o elimini si astfel lasi energia blocata sa curga liber catre tine.

 

  Vei repeta incontinuu tipare vechi de comportament datorate karmei si vei trece mereu prin aceleasi drame, viata dupa viata.

 

  Vei duce cu tine mai departe in urmatoarea viata, tot bagajul acumulat pana acum, plus ce vei acumula in aceasta viata, pana cand va fi prea mult si nu te vei mai putea întrupa, având prea multa karma negativă / energie negativă în câmpuri.

 

  CONCLUZIE:

 

Urmând acest curs ai posibilitatea sa rezolvi toate aceste probleme si sa iti schimbi viata aceasta si pe cele viitoare, pentru totdeauna! Cum? Pentru ca, odata ce ai invatat ceva, chiar daca în urmatoarea intrupare pare ca ai uitat tot ce ai invatat in alte vieti, NU O IEI DE LA ZERO, pentru ca tot ce ai invatat vreodata este acolo cu tine, sub forma de intuitie si se manifesta in viata ta.

Asadar, daca pui bazele unei karme bune in prezent si in viitor, in vietile urmatoare te vei naste in niste imprejurari favorabile si in plus, vei stii instinctiv cum sa te feresti sa mai adaugi karme noi.

Participand la acest curs / program practic, beneficiezi pentru totdeauna de o realitate asa cum iti doresti si nu asa cum o ai si o traiesti acum! Namaste! 🙂

 

 

VREAU SA MA INSCRIU

 

 

Varianta cu acces integral instant a Cursului Karma & Reincarnarea, anul II, mai jos:

Curs Karma Anul Ii

Curs Karma și Reîncarnarea – Terapia Karmei - Anul II - ACCES INTEGRAL INSTANT

5
Prețul inițial a fost: 11,048.05 lei.Prețul curent este: 7,245.00 lei. taxe incluse 12

Programa Curs

LUNA 1
33. Etapele evolutiei spirituale catre intreruperea ciclului intruparii 01:15:00
34. Karma banilor – Karma bogatiei, Karma saraciei – ritualuri + EXERCITIU DE AUTO-ANALIZA – FOAIE DE LUCRU INCLUSA 01:30:00
35. Karma relatiilor si Karma familiei , Karma relatiei parinte – copil si Karma relatiei dintre frati + EXERCITIU DE ARDERE A KARMEI RELATIILOR 01:00:00
36. Karma relatiei sot-sotie, Karma Profesionala (partea I) 01:00:00
LUNA 2
37. Karma prieteniei si Karma dusmaniei si Karma vietii sentimentale + EXERCITIU DE AUTO-ANALIZA – FOAIE DE LUCRU INCLUSA 01:30:00
38. Karma profesionala (Partea a II-a) si Karma carierei + EXERCITIU DE AUTO-ANALIZA – FOAIE DE LUCRU INCLUSA 01:30:00
39. Karma sufletului + EXERCITIU DE AUTO-ANALIZA – FOAIE DE LUCRU INCLUSA 01:30:00
40. Karma corpului fizic, Karma bolii și a morții, Karma crimei și Karma sexului + EXERCITIU DE AUTO-ANALIZA – FOAIE DE LUCRU INCLUSA 01:30:00
VACANTA DE IARNA
Vacanta Iarna 1 00:00:00
Vacanta Iarna 2 00:00:00
Vacanta Iarna 3 00:00:00
Vacanta Iarna 4 00:00:00
LUNA 3
41. Karma naturii, Karma spirituala 02:05:00
42. Karma colectiva – Karma natiunilor, Karma conducatorilor, Karma nationala, Karma razboiului 01:00:00
43. Karma Raselor & Karma Religiei 01:00:00
44. Karma colectiva a lumii – prezentare generala, Karma lumii in legatura cu al doilea Razboi Mondial, Karma lumii in legatura cu Africa, Karma lumii in legatura cu Orientul Mijlociu 01:00:00
LUNA 4
45. Infruntarea karmei – identificarea liberului arbitru si al scopului, Instructiuni karmice 03:20:00
46. Cele 4 Directii pentru rezolvarea Karmei + Worksheet 01:00:00
47. Aura si Karma, Energia karmica a Sufletului, Akasha si Subconștientul 01:00:00
48. Metode de terapie a karmei prin purificare karmica – Meditatie ghidata 00:42:00
LUNA 5
49. Metode de terapie a karmei prin reincarcarea aurei – Meditatie ghidata 00:33:00
50. Metode de terapie a karmei prin rascumparare – Meditatie ghidata 00:30:00
51. Metode de terapie a karmei pentru vindecarea relatiilor karmice – Meditatie ghidata 00:42:00
52. Metode de terapie a karmei banilor – Meditatie ghidata 00:39:00
VACANTA DE PASTI
Vacanta Pasti 1 00:00:00
Vacanta Pasti 2 00:00:00
Vacanta Pasti 3 00:00:00
Vacanta Pasti 4 00:00:00
LUNA 6
53. Metode de terapie a karmei fizice – Meditatie ghidata 00:30:00
54. Metode de terapie a karmei naturii – Meditatie ghidata 00:24:00
55. Metode de terapie a karmei carierei profesionale – Meditatie ghidata 00:30:00
56. Metode de terapie a constiintei karmice – Meditatie ghidata 00:29:00
LUNA 7
57. Exercițiu de terapie a karmei prin inspirație divină 00:45:00
58. Exercitiu de terapie a karmei relatiilor 00:45:00
59. Exercitiu de terapie a karmei – Panza Creatiei 00:45:00
60. Karma si iertarea – Rugaciune pentru Iertare 01:00:00
VACANTA DE VARA
Vacanta de Vara 1 00:00:00
Vacanta de Vara 2 00:00:00
Vacanta de Vara 3 00:00:00
Vacanta de Vara 4 00:00:00
VACANTA DE VARA
Vacanta de Vara 5 00:00:00
Vacanta de Vara 6 00:00:00
Vacanta de Vara 7 00:00:00
Vacanta de Vara 8 00:00:00
VACANTA DE VARA
Vacanta de Vara 9 00:00:00
Vacanta de Vara 10 00:00:00
Vacanta de Vara 11 00:00:00
Vacanta de Vara 12 00:00:00
LUNA 8
61. 4 principii si 4 etape pentru vindecarea karmei 01:00:00
62. Blocaje karmice – 5 tehnici de vindecare karmica 01:30:00
63. Dezvoltarea capacitatilor PSI pentru terapia karmei – exercitii practice 01:30:00
64. Curatarea Karmei – INITIERE – RIT 2 01:00:00

Info

Anul de curs variaza de la an la an, de la 12 la 13 luni, in functie de perioada vacantelor, pentru a evita decalarea acestora. Anul II de curs are 13 luni.

Materialele de curs sunt in format electronic (PDF) iar cursurile sunt inregistrate video.

Meditatiile Ghidate sunt inregistrate video si sunt downloadabile.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Veti avea acces permanent la lectiile de curs anterioare, pe toata durata de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ, astfel incat veti putea accesa in ritmul dvs continutul cursului.

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF si meditatiile / script-urile de hipnoza, care sunt downloadabile. (daca este cazul)

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana (7 zile), iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si daca este cazul si cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana.

Cursul se achita lunar.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL / PROGRAMUL LA CARE TE-AI INSCRIS

 

GARANȚIE 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT!

Garantie 30 De Zile Transparent Curs Karma Și Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul Ii - Acces 4 Lecții / Lună

 

Ce înseamnă garanție 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT? 

După achizitionarea accesului la cursurile / programele Karanna, veți avea GARANȚIE 100% pentru 30 de zile. În maxim 30 de zile calendaristice puteți cere returnarea plății, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro. Nu se poate cere returnarea plăților pentru servicii deja prestate (Exemple: consiliere, hipnoză, meditații ghidate, citiri aură, inițieri, terapii, ritualuri, măsurători radiestezice, lecții accesate, etc). Menționăm că Platforma de E-Learning monitorizează accesul la module, în acest scop.

 

Certificari

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

Logos Iphm Iaoth

 

CERTIFICARE

 

La finalul programului (4 ani) va avea loc un Examen scris (optional), alcatuit din 20 de intrebari, pentru obtinerea Certificatului Acreditat IPHM & IAOTH & Karanna Academy©. Pentru obtinerea Certificatului trebuie sa obtineti minim 85 de puncte din 100 la examen. Fiecare intrebare inseamna 5 puncte.

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

IMPORTANT! Certificatul de absolvire are 3 acreditari si va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Certificatului este Acreditat IPHM & IAOTH & Karanna Academy©, cu serie si apostila.

Model Certificat

Certificat Exemplu Cursuri Karanna Curs Karma Și Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul Ii - Acces 4 Lecții / Lună

 

Inscriere

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “INCEPE ACEST CURS”. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online. Platile online sunt securizate si se efectueaza printr-un provider de plati autorizat.

VREAU SA MA INSCRIU

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Instructor

Anca Transparent Site Curs Karma Și Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul Ii - Acces 4 Lecții / Lună

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas©

۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protecție Psiho-Energetica (PSY DEFENCE)

۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute

۞ Medium & Psychic

۞ Life Coaching – NS Academy

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB
۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan
۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV

 

Cata Final Site Curs Karma Și Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul Ii - Acces 4 Lecții / Lună

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Catalin Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Consilier de Dezvoltare Personală Acreditat CNFPA

۞ Advanced Certified Hypnotist AAH (The American Alliance of Hypnotists)

۞ Hipno-Terapeut Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Terapeut Regresie în Vieți Anterioare Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA

۞ Fondator Tehnica Regresie în Vieți Anterioare – Metoda Looping Regression©

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Masters Diploma

۞ Instructor Acreditat Centre of Excellence – Hypnotherapy Past Life Regression Diploma

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Tehnologia Construcțiilor – UTCB

۞ Facultatea de Construcții – UTCB

 

Mai multe detalii despre noi gasiti AICI.

FAQ

Întrebări Frecvente

 

De ce cursuri online și nu în sală?

Avantajul principal al cursurilor video online il constituie usurinta de a participa la un astfel de curs. Cursantii nostri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltarii personale si spirituale, persoane care sunt foarte ocupate si nu au timpul fizic necesar sa participe la cursuri sau alte activitati ce presupun deplasarea in diverse locatii, sau in alte orase decat acelea de domiciliu, nemailuand in calcul deplasari in afara tarii. Noi avem multi cursanti din afara tarii, care sunt foarte incantati ca pot participa la astfel de cursuri acreditate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania pentru aceasta.

De ce cursuri de dezvoltare spirituală?

Dacă și dumneavoastră considerați că si noi, că a trăi înseamnă mai mult decât a te duce la serviciu pentru a putea plăti facturile, atunci devine clar faptul că unul dintre scopurile întrupării noastre acum și aici, este acela de a ne dezvolta, de a evolua spiritual.

Accesibilitate

O alta categorie de cursanti sunt cei care locuiesc in zone urbane mai mici sau chiar zone rurale si care nu isi permit dpdv financiar sau din considerente de timp, sa participe la cursuri desfasurate in diverse locatii, aceste deplasari presupunand desigur si costuri de transport, cazare, masa, plata cursului propriu-zis, care de multe ori reprezinta o suma prohibitiva.

Volum mai mare de informație

Spre deosebire de cursurile si evenimentele desfasurate in locatie fizica, cursurile pe care noi le desfasuram sunt foarte usor de accesat, printr-o simpla completare a unui formular de inscriere, aflat pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro , iar costurile sunt mai reduse fata de cele ale unui curs in locatie, in acelasi timp volumul de informatie predat fiind mult mai mare, deoarece un curs in locatie fixa dureaza o zi – adica aproximativ 4-6 ore (cu pauzele de cafea si masa), pana la 3 zile maxim, deci o durata totala maxima de 18 de ore, cu pauzele aferente, pe cand cursurile noastre online se desfasoara saptamanal pe o perioada diferita de la curs la curs, dar nu mai putin de 3 luni, asta insemnand un minim de 24 de ore de comunicare – predare non-stop, pauzele nemaifiind necesare deoarece cursul este fragmentat in unitati de cate aprox 2 ore de curs per saptamana.

Platforme software dedicate

De asemeni, pentru desfasurarea cursurilor se utilizeaza 2 platforme software performante, o platforma de E-Learning si una de Live-Streaming, pentru cursurile online si pentru cele cu transmisie live.

Cum mă înscriu la un curs online?

Fiecare curs online are in partea de sus a ecranului un buton INCEPE ACEST CURS. Apasand pe acesta, sunteti directionati in cadrul magazinului online si vi se cere sa faceti comanda. Comanda reprezinta inscrierea la curs propriu-zisa. Puteti face comanda cu plata prin transfer bancar sau sa achitati online cu cardul, contravaloarea cursului sau a primei luni din curs (dupa caz). Dupa ce faceti comanda / achitati contravaloarea cursului, vi se va aloca cursul respectiv in cont si din acel moment puteti incepe vizionarea materialelor de curs. In cazul platii online, accesul la curs este instantaneu. Daca achitati prin transfer bancar vi se va aloca in cont cursul dupa ce avem confirmarea platii.

Pentru plati prin transfer bancar va rugam sa utilizati numarul comenzii ca referință de plată sau factura proforma.

Cum găsesc și accesez cursul la care m-am înscris?

Gasiti raspunsul la aceasta intrebare accesând pagina cu explicațiile necesare, AICI.

Orarul și modalitatea de desfășurare al cursurilor

Pentru cursurile LIVE un alt avantaj este orarul de desfasurare a cursurilor, care se desfasoara o data pe saptamana, seara, dupa ora 20:00, atunci cand cursantii in principiu au terminat activitatile zilnice legate de locul de munca, activitati casnice, etc si isi pot face timp sa participe la seminariile live.

Cursurile video inregistrate si materialele scrise pot fi accesate atunci cand studentii doresc si au timp, in orice moment al zilei, in ritmul dvs.

Primesc diplomă la finalizarea cursurilor?

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

Cum obțin Certificarea?

Obtinerea Certificatelor Acreditate International IPHM si IAOTH are loc la finalizarea cursurilor si depinde de evaluarea generala a trainerilor si de punctajul obtinut la evaluarile finale anuale. Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la probele practice si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenele scrise. Numai unele cursuri live au parte practica la examen.

Proba practica este eliminatorie (la cursurile live), astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat IPHM & IAOTH. Aceste conditii se aplica in mod identic cursurilor desfasurate Online-LIVE si In Locatie, de catre Karanna.

Cursantii nu sunt obligati sa participe la Examenele Finale ale Cursurilor daca nu doresc obtinerea Certificatelor de Absolvire.
De ce infrastructură tehnică am nevoie pentru a urma un curs online?

Pentru a urma un curs video online inregistrat aveti nevoie doar de un calculator si o conexiune internet decenta. In cazul cursurilor online LIVE, suplimentar fata de acestea veti avea nevoie de casti, microfon, camera web. De asemeni, este necesar sa aveti cunostinte minime de lucru cu computerul (telefon, tableta, laptop).

Cursurile pot fi accesate de pe desktop, laptop, telefon sau tableta.
Câte persoane pot accesa cursul pe care l-am achiziționat?

Pentru o singura achizitie poate accesa cursul o singura persoana, in baza unui user si a unei parole.

Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală si se pedepseste conform legii.

Monitorizam activ accesul studentilor nostri la cursuri, din acest punct de vedere.

Cum funcționează un curs online?

Procedura este simpla: dupa ce va alegeti cursul care va intereseaza si achitati contravaloarea acestuia, vi se aloca accesul la materialele de curs. Din acel moment puteti accesa platforma de E-learning pentru a vizualiza materialele video inregistrate si/sau descarca materialele scrise aferente primei unitati de curs.

Dupa vizualizare/descarcarea materialelor, cursantul va marca unitatea de curs ca fiind finalizata si solicita trecerea la urmatoarea unitate de curs apasand butonul “UNITATEA URMATOARE”. Trecerea la urmatoarea unitate de curs se face automat dupa 7 zile de la data primei accesari a cursului (sau dupa intervalul prestabilit de Instructorul cursului). Acest timp este necesar indeplinirii sarcinilor aferente unitatii de curs accesate si este fix pe toata durata parcurgerii cursului. Materialele sunt disponibile cursantilor pe toata durata cursului, astfel incat pot fi revizionate oricand si de cate ori un cursant doreste, pana la finalizarea cursului.

NOTA: cursurile video nu se pot descarca si orice tentantiva de piratare se va solda cu blocarea contului dvs in mod automat si sancționarea conform legislației în vigoare.
Cum funcționează Platforma de E-Learning?

Autentifică-te pe site și accesează pagina “CURSURI”. Intră pe pagina unuia dintre cursurile pe care le urmezi și apasă butonul “START CURS” sau “CONTINUA CURS”, din dreapta.

După accesarea opțiunii “START CURS” se deschide o pagină nouă, unde se află un scurt instructaj referitor la parcurgerea cursului. Click butonul “UNITATEA URMATOARE” și ești redirecționat spre prima Unitate de curs. Apasă butonul “MARCHEAZA ACEASTĂ UNITATE CA FIIND FINALIZATA”, apoi click “UNITATEA URMĂTOARE”. Repetă acești pași până la sfârșitul cursului.

Cum sunt corectate temele?

Temele sunt corectate manual de catre Instructorii Karanna. Pentru a trece la urmatoarea unitate de curs trebuie sa asteptati corectarea temei de catre Instructor. Veti primi o instiintare pe site si prin email, atunci cand tema dvs a fost corectata. Nu toate cursurile contin teme.

Supervizare si task-uri săptămânale

In fiecare saptamana cursantii au de indeplinit anumite task-uri legate de ceea ce s-a predat in saptamana anterioara de curs (daca este cazul), iar progresul fiecarui cursant este urmarit indeaproape de trainer, in felul acesta evolutia fiecarui individ, in cadrul unui astfel de curs online este mult mai mare si mai personalizata decat ar putea fi in cadrul unul curs de 4-6 ore, timp in care individul sta intr-o sala, pe un scaun si asculta trainerul fara a putea interveni si a cere mai multe detalii sau a explica o situatie personala pentru a cere o indrumare sau poate face acest lucru intr-o forma foarte limitata.

Comunicarea cu instructorii de curs

Legat de comunicarea personala cu trainerul si supravegherea dezvoltarii cursantului pe toata perioada de curs, cursantii Karanna© au acces la un sistem intern de mesagerie interna pentru a lua legatura cu trainerul oricand considera necesar.

Cum finalizez cursul?

După ce ai citit, ai memorat și ți-ai făcut temele, apasă butonul “FINALIZEAZĂ CURS”.

NOTĂ: după ce apăsați butonul FINALIZARE nu veți mai avea acces la curs, indiferent dacă sunteți sau nu în intervalul de 30 de zile de acces lunar (aceasta este setarea implicită și automată a platformei de E-Learning).

Confidențialitate

Confidentialitatea este foarte importanta pentru noi. Deoarece intelegem ca anumite subiecte pot fi delicate pentru dumneavoastra, precum si faptul ca anumite persoane nu doresc sa faca public interesul lor pentru aceste subiecte, va asiguram confidentialitatea deplina pe tot timpul desfasurarii cursurilor/sedintelor de consiliere, cat si dupa terminarea acestora.

Utilizatorul poate decide care informatii sunt publice (numele userului cu care se inregistreaza pe site) si de asemenea poate participa la toate cursurile (chiar si cele LIVE) fara a face uz de intrumentele de comunicare video sau audio din partea sa. Astfel, in cazul cursurilor LIVE, poate participa la seminariile LIVE si daca doreste sa comunice cu ceilalti o poate face in scris pe chat, fara a folosi camera web si microfonul.

Care sunt modalitățile de plată? Primesc factură fiscală?

Euplatesc Gpay Curs Karma Și Reincarnarea – Terapia Karmei - Anul Ii - Acces 4 Lecții / Lună

Plata se poate face atât electronic, cu cardul prin magazinul online, cât și prin GPay sau transfer bancar.
Există posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă. Vezi detalii pe site, AICI.
Pentru fiecare plată efectuată, se emite factură fiscală.

Avertisment Copyright
Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

Testimoniale

 by Oanta Robert on Karanna Academy©
Mi-au reparat casatoria cu sotia mea!
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Multumesc ca m-ati ajutat sa imi repar casnicia. ♥


 by Andreea on Karanna Academy©
Sedinta Hipnoza
Produs / Serviciu achizitionat: STAGIU DE CONSILIERE PERSONALIZATĂ – SERVICII PREMIUM

Sedinta de hipnoza m-a surprins placut.

Nu ma asteptam deloc sa incep sa lucrez pe rana de abandon intr-un mod atat de delicat si simplu dar nu usor( aici ma refer la senzatia de disconfort).

 by Anelia on Karanna Academy©
Reiki
Produs / Serviciu achizitionat: Reiki Usui Ryoho

Aveti cursuri minunate! Foarte diferite de ce am intalnit inainte si foarte bine explicate! Sunteti foarte bine informati ! Va felicit pentru cursurile voastre! Abia astept sa mai fac cursuri cu voi!Sunteti minunati!

 by Mihaela on Karanna Academy©
CURS EXCEPTIONAL
Produs / Serviciu achizitionat: curs protectie psi

Cursul de Protectie Psi la care am participat este unul absolut necesar pentru fiecare dintre noi. Este un curs exceptional, bine fundamentat. In aceasta societate unde gandurile de invidie, rautate si dusmanie sunt tot mai frecvente, acest curs, asa cum am mai spus, vine sa ne ajute, sa puna bazele unei aparari legitime, vine sa ajute acolo unde societatea si biserca nu au facut-o secole intregi. Acest curs plin de informatii mai mult decat utile ne ajuta sa ne formam o imagine asupra vietii si asupra spiritualitatii, sa intelegem unde am facut gresit si ce nu. Recomand cu cea mai mare insistenta acest curs de protectie PSI. Consider ca este un curs de baza, ca fiecare dintre noi este dator in primul rand sa se apere de toate energiile nedorite. De fapt, este singurul curs de acest fel din tara, este unic si util. EXEPTIONAL!

 by Minerva on Karanna Academy©
Curatenia de primavara
Produs / Serviciu achizitionat: Program Combinat de Hipnoza, Regresie & Consiliere - CURATENIA DE PRIMAVARA

Am apelat la acest program pt a rezolva anumite probleme de neincredere in sine,traumele etc. Curiozitatea de a descoperii si a avea acces la informati care mar fi putut ajutat in aceasta viata la evolutie spirituala . RECOMAND CU MARE DRAG PE DL.CATALIN BOGDAN UN EXCELENT INDRUMATOR IN A VA REZOLVA PROBLEMELE

.

Page 1 of 32:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
0 0 voturi
Total Stele
0 Comentarii
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
ÎNSCRIE-TE ACUM
 • Prețul inițial a fost: 849.85 lei.Prețul curent este: 575.00 lei. taxe incluse / luna pentru 13 luni
 • Numar de Lectii 52
 • Durata Totală Lecții:
 • 1 zi, 10 ore
 • Durata Cursului:
 • 1 an, 1 luna
 • Durata de Acces: 1 An / Durata Cursului
 • * CONDIȚIE OBLIGATORIE DE ACCES LA CURS: Curs Karma si Reîncarnarea – Terapia Karmei – Anul I – ACCES 4 LECȚII / LUNĂ
 • ,
 • Tutoring : posibilitate de comunicare cu Instructorul
 • ACCES PE PE DESKTOP / LAPTOP / TABLETĂ / TELEFON
 • PLATA SECURIZATA CU CARDUL SAU TRANSFER BANCAR
 • PLATA ÎN RATE LUNARE FĂRĂ DOBÂNDĂ
 • PLATA PRIN TBI CREDIT ONLINE
 • GARANTIE 100 %
 • Curs Online cu Acces Instant
 • Curs / Program cu Tripla Certificare / Acreditare Internationala: IPHM & IAOTH & Karanna Academy©*
95 STUDENȚI ÎNSCRIȘI

Număr Cursanți

37418
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
 • No products in the cart.
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări