6 intrebari care te ajuta sa iti indeplinesti toate visele

6 intrebari care te ajuta sa iti indeplinesti toate visele

 

De multe ori ai vazut sloganul “Follow your dream”, dar de cate ori te-ai gandit cu adevarat sa iti indeplinesti toate visele? Ai aflat pana acum care este visul tau? Vrei să dai un impuls viziunii tale? Notează-ți obiectivele și folosește aceste întrebări pentru a accelera realizarea visului tău.

     1. Care este cea mai mare prioritate din această viață?

 

Ce este cel mai important pentru tine să experimentezi, să explorezi sau să îmbrățișezi de data aceasta? Până nu răspunzi la această întrebare, obiectivele tale in viață vor fi oarecum aleatoare si urmeaza-ti visele este doar o idee aflata la mii de kilometri distanta. Nealiniate cu pasiunea ta interioară, intențiilor tale va lipsi puterea de a atrage oamenii și situațiile necesare pentru a deveni realitate.

 

Fi implicat și găsește-ti adevărata bucurie. Ce activități ți-au plăcut în copilărie? Care sunt hobby-urile tale acum? Când obiectivele tale sunt aliniate cu sufletul tău, sincronicitatea începe să te ghideze către țintă.

 

6 intrebari care te ajuta sa iti indeplinesti toate visele

 

  1. Acesta este visul tău sau al altcuiva?

 

Obiectivele tale sunt alegerea ta sau ceea ce alții cred că ar trebui să faci? Vrei să te uiți în urmă când vei ajunge la bătrânețe și sa regreti ca nu ti-ai urmat pasiunea? Cel mai probabil, la final de drum vei regreta că ai “jucat în siguranță” mai ales daca acest lucru nu ți-a adus nicio satisfacție.

Este egoist să mergi după propriul tău vis? Nu, deloc.

Ce bucurie poți să le oferi altora dacă nu ți-ai oferit-o ție mai întâi?

 

  1. Te mulțumești cu puțin?

 

Ești resemnat si accepți mai puțin decât consideri ca meriți, mai putină dragoste, mai putină sănătate sau chiar mai puțin succes decât consideri că meriți? Cate compromisuri ai facut renuntand la ceea ce iti place cu adevarat sa faci, doar pentru a-i multumi pe cei de langa tine sau pentru a fi „in siguranta”?

Orice altceva în afară de a-ți trăi adevăratele pasiuni nu te va face niciodată fericit.

 

  1. Cum te vei simți când îți vei atinge visul?

 

Pasiunea personală alimentează o viziune. Pătrunde în fiorul și exaltarea sentimentului de a iti trăi visul.

 

Kahuna din Hawaii spune: „Acolo unde curge atenția ta creativă, acolo se duce si viața ta”.

 

6 intrebari care te ajuta sa iti indeplinesti toate visele

 

  1. Ce pași poți face astăzi spre visul tău?

 

Nu amâna visul tău. Fa pasii premergatori necesari pentru a-ti intruni conditiile necesare indeplinirii visului tau. Fie ca este vorba despre viata personala sau profesionala, incepe prin a-ti stabili exact care este tinta ta, care este visul tau din totdeauna. Dupa ce ai facut asta si sti exact ce iti doresti, profita de orice oportunitate pentru a ajunge mai aproape de telul tau.

Vei constata ca uneori mici proiecte sau activitti te aproprie mai mult de destinatie decat un salt major direct catre tinta. Daca visul tau este sa faci un sport anume, te poti inscrie la un club de profil din orasul tau. Asa vei fi mai aproape de ceea ce-ti place sa faci si asta fara  a-ti schimba radical viata. Dar la nivel personal… ce satisfactie infinita vei avea la nivel personal daca vei face ce-ti place chiar si 2 ore pe saptamana.

 

  1. Îți spui: „Nu pot avea ce imi doresc” ?

 

Majoritatea oamenilor nu cred că își pot trăi visul. Fie că sistemul lor de credințe îi face să creadă că nu își pot câștiga existența făcând ceea ce le place, fie simt că nu își merită visul. Pentru a evita durerea de a simți că nu își pot implini visul, oamenii își păstrează adesea dorinta atât de bine îngropata încât aproape ca nu își pot aminti că au avut vreodată un vis.

 

6 intrebari care te ajuta sa iti indeplinesti toate visele

 

Toata lumea are un vis! Și toată lumea este menită să-si îndeplinească acest scop. De ce să mai aștepți? Astazi este o zi la fel de buna ca oricare alta, daca nu chiar mai buna!

 

Karanna Academy©

 

Alte articole din categoria Spiritualitate

 

Vizitati-ne Pagina de Facebook 

0 0 voturi
Total Stele
1 Comentariu
Cel mai nou
Cel mai vechi Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
  • No products in the cart.
1
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări