dōTERRA – Uleiuri Esențiale Pure & Naturale

dōTERRA – Uleiuri Esențiale Pure & Naturale – Certificate Grad Terapeutic

Doterra Uleiuri Esentiale

VEZI PRODUSELE DOTERRA ÎN MAGAZINUL ONLINE

ÎNSCRIE-TE ACUM LA DOTERRA ȘI AI 25% REDUCERE! 🙂

 

 

Ce sunt Uleiurile Esențiale?

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt substanțe volatile extrase din plante (rădăcini, flori, semințe, frunze, scoarță sau tulpini). Atunci când simțim mirosul unei flori sau strângem în mână o frunză de busuioc sau de mentă, simțim mirosul uleiului esențial.

În natură, uleiurile esențiale reprezintă sistemul de apărare al plantelor împotriva dăunatorilor și paraziților, uleiurile sunt așadar sistemul imunitar al plantei. Uleiurile esențiale dōTERRA reprezintă esența plantei, sunt extrem de concentrate și pure.

S-a dovedit științific că fiecare ulei esențial conține sute de substanțe active, constituenți chimici naturali, iar profilul chimic, concentrația anumitor constituenți dau potența fiecarui ulei în parte.

Cea mai eficientă opțiune de tratament naturist pe care o avem la dispoziție, este reprezentată de utilizarea uleiurilor esențiale pure cu grad terapeutic – CPTG

.

.

VEZI PRODUSELE DOTERRA ÎN MAGAZINUL ONLINE

ÎNSCRIE-TE ACUM LA DOTERRA ȘI AI 25% REDUCERE! 🙂

 

De ce să alegem uleiurile esențiale pure dōTERRA?

 

Au proprietăți antivirale, antiinfecțioase, antiseptice, antidolorifice, cicatrizante, antihemoragice, întăresc vasele de sânge, ajută în reglarea hormonală, digestivă, emoțională.

Sunt antibiotice naturale, eficacitatea lor fiind dovedita încă din 1887 (Chamberland a evaluat stiințific virtuțile antibiotice ale uleiurilor esențiale, oregano și scorțișoara împotriva Bacilului anthracis).

În cazul antibioticelor de sinteză, utilizate în medicina alopată, avem doar 1-2 substanțe active iar “bacteriile” pot dezvolta rezistență, în acest caz fiind necesar ori să mărim doza, ori să schimbăm antibioticul.

Este dovedit stiințific că uleiurile esențiale conțin sute de compuși chimici (principii active), care acționează sinergic și în acest caz nicio “bacterie” nu poate să dezvolte rezistența (la atât de multe principii active) și tocmai datorită acestui fapt, uleiurile esențiale sunt la fel de eficiente de fiecare dată când le utilizam.

În plus, acțiunea substanțelor antibiotice (naturale) din uleiurile esențiale au o acțiune blândă, dar extrem de eficientă, neafectând în mod negativ flora intestinală.

Este dovedit stiințific că uleiurile esențiale dōTERRA sunt antivirale, sunt un suport excelent pentru corp în caz de răceli/viroze. Astfel, ele pot ajuta la prevenția infecțiilor.

Au o influență pozitivă asupra corpului nostru, iar atunci când difuzam uleiuri esențiale în cameră, purifică atmosfera în mai puțin de 10 minute.

La Universitatea Manchester (Anglia), s-a realizat un studiu care a arătat că nu a mai rămas niciun germen viu după dezinfectarea cu uleiuri esențiale: Stafilococul auriu, clostridia difficile, Escheria coli, etc. Eficacitatea uleiurilor esențiale este dovedită de cele peste 10.000 de studii existente.

 

 

Cum acționează uleiurile esențiale dōTERRA?

 

Spre deosebire de antibioticele și antiviralele de sinteză, care nu pot trece de membrana celulară, uleiurile esențiale POT pătrunde prin membrana celulară.

Uleiurile esențiale trec chiar și prin membrana hematoencefalică, ajungând astfel în toate celulele corpului, unde susțin mecanismele proprii în procesul de vindecare.

Uleiurile esențiale se absorb rapid: în 20 secunde după aplicarea topică/pe piele, în 20 minute ajung la nivelul celular, în 3-4 ore se metabolizeaza și se elimină din organism exact ca un nutrient. Efectele lor sunt astfel atât locale, cât și sistemice.

 

VEZI PRODUSELE DOTERRA ÎN MAGAZINUL ONLINE

ÎNSCRIE-TE ACUM LA DOTERRA ȘI AI 25% REDUCERE! 🙂

 

De ce uleiuri esențiale dōTERRA?

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

 

Cptg Doterra Uleiuri Esentiale Grad Terapeutic

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 100 de teste pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.

CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

.

Studiile complexe realizate, disponibile pe site-ul medical de referință internațională PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed

Resurse științifice în ceea ce privește cercetările în acest domeniu
www.aromaticscience.com

Uleiurile esențiale doTERRA pure prin testarea calității CPTG
https://www.doterra.com/RO/ro_RO/cptg-testing-process

Chimia uleiurilor doTerra
https://media.doterra.com/us/en/ebooks/essential-oil-chemistry-handbook.pdf

Dr. Axe – medic naturopat
https://draxe.com/essential-oils/

 

 

VEZI PRODUSELE DOTERRA ÎN MAGAZINUL ONLINE

ÎNSCRIE-TE ACUM LA DOTERRA ȘI AI 25% REDUCERE! 🙂

 

 

 Cele 3 moduri de utilizare a uleiurilor esenţiale pure doTERRA

 

Următoarele informaţii se referă doar la uleiurile esenţiale de la doTERRA, care sunt testate CPTG, 100% pure şi sigure atât pentru adulţi cât şi pentru cei mici.

Uleiurile esenţiale au atât efecte locale, cât şi sistemice, adică asupra întregului organism. Utilizarea lor reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii de tratament naturist.

De exemplu, inhalarea unui ulei esenţial poate avea efecte locale la nivelul plămânului şi ingerarea unui ulei esenţial poate avea efecte locale la nivelul stomacului sau gâtului. În ambele cazuri, ele vor avea şi efecte sistemice, fiind absorbite în sistemul circulator.

Indiferent de metoda de utilizare aleasă, uleiurile esenţiale au proprietatea de a intra în contact cu fiecare celulă a corpului în doar 20 de minute, fiind apoi metabolizate la nivelul ficatului şi eliminate din corp în 3-4 ore.

Sloganul “Less is more” (mai puţin este mai mult) este cheia utilizării cu succes a uleiurilor esenţiale în viaţa de zi cu zi. Din acest motiv, 1-2 picături aplicate des sunt mult mai eficiente şi sigure decât o cantitate mare aplicată dintr-o dată.

 

Cum le folosim, mai exact?

.
UTILIZARE AROMATICĂ

 

 • difuzează cu ajutorul unui difuzor cu aburi reci
 • inhalează din palme
 • foloseşte ca parfum
 • poartă un lănţişor sau o brățară cu medalion difuzor

 

Cel mai uşor mod de a ne bucura de efectele utilizării aromatice este inhalarea compuşilor aromatici volatili fie direct din sticluţă, fie o picătură inhalată din palme.

De asemenea, difuzarea uleiurilor esenţiale aduce beneficii la nivel emoţional, împrospătează aerul din încăperi, birou sau maşină etc. Proprietăţile antibacteriene, antivirale şi antiseptice ale uleiurilor esenţiale ne asigură că acestea omoară microorganismele, reduc mucegaiul şi poluarea din aer.

În plus, cel mai rapid şi util mod de a susţine aparatul respirator este difuzarea sau inhalarea direct din palme sau din sticluţă.

Uleiuri esenţiale doTERRA pot fi folosite, de asemenea, şi pe post de parfum, fie aplicat pe punctele de puls, fie purtate pe un pandantiv special sau brățară. Astfel, nu doar că ne bucurăm de mirosul lor, dar în acelaşi timp beneficiem şi de proprietăţile terapeutice ale uleiurilor folosite.

.
UTILIZARE TOPICĂ (pe piele)

 

 • aplică pe zona problemă/dureroasă (diluează corespunzător)
 • aplică pe ceafă, frunte, zone puls, inimă
 • pentru a afecta întreg corpul aplică pe tălpi, coloană, în jurul ombilicului
 • pentru a afecta zone specifice ale corpului, sau anumite organe, se aplică local în zona de proiecţie a organului respectiv pe piele

 

Unele uleiuri esenţiale doTERRA se pot aplica pe piele fără a fi diluate anterior (vezi lista în Product Guide doTERRA), însă pentru a evita orice neplăcere, testează mereu înainte, pe o suprafaţă mică de piele.

Pentru a evita orice posibilă iritaţie şi pentru a proteja pielea bebeluşilor, se recomandă diluarea uleiurilor esenţiale în ulei purtător înainte de folosire.

Aplicarea unui ulei purtător ÎNAINTE de a aplica uleiul esenţial, încetineşte (dar nu inhibă) absorbţia uleiului esenţial în piele.

Aplicarea unui ulei purtător DUPĂ aplicarea uleiului esenţial, accelerează absorbţia acestuia, în ambele cazuri, uleiul purtător previne evaporarea rapidă a uleiurilor esenţiale.

Printre metodele de aplicare topică se enumeră masajul, compresele calde, băile cu sare, masarea punctelor de reflex de pe tălpi, aplicarea pe coloană.

Când aplicăm uleiuri esenţiale doTERRA topic, evităm zonele sensibile: ochi, urechi, nas.

 

Stratificarea

Este procesul prin care aplicăm mai mult de un ulei esenţial pe porţiunea cu problemă pentru a intensifica efectul şi a grăbi timpul de refacere. După aplicarea primului ulei esenţial aşteptăm cel puţin 30 de secunde înainte de a-l aplica pe cel de-al doilea.

Frecvenţa aplicării uleiurilor esenţiale în condiţii acute, aplică uleiurile esenţiale la fiecare 15-20 minute până când simptomele se reduc, apoi aplică din nou peste 2-6 ore, în funcţie de nevoie.

Pentru îmbunătăţirea condiţiilor cronice, aplică sistematic, de 2-3 ori pe zi.

Pentru rezultate intensive, se pot efectua protocoale Symphony of the Cells, de aplicare a uleiurilor în straturi.

.
UTILIZARE INTERNĂ

 

Nu se recomandă administrarea internă de uleiuri esentiale doTERRA FĂRĂ să vă consultați cu un aromaterapeut, sau un consultant (Wellness Advocate) doTERRA. Nu toate uleiurile se pot ingera, deoarece nu toate plantele sunt comestibile, chiar dacă au efecte terapeutice aplicate topic. 🙂

 

 • 1-2 picături sublingual
 • apă aromatizată, limonadă, smoothie, ceai
 • capsulă vegetală (se poate completa cu un ulei vegetal, ex.ulei de măsline)

 

Utilizarea internă, reprezintă ingerarea uleiurilor esenţiale. Doar uleiurile esenţiale 100% pure cu grad terapeutic (CPTG) se pot folosi, cu precauţie, şi intern.

Atenţie însă la uleiuri esentiale doTERRA care nu se pot ingera:

Arborvitae, AromoTouch, Balance, Breathe, Cedarwood, Citrus Bliss, Cheer, ClaryCalm, Console, Cypress, Deep Blue, HD Clear, Douglas Fir, Eucalyptus, Forgive, Immortelle, InTune, Motivate, Passion, PastTense, Peace, Purify, Serenity, TerraShield, Wintergreen, Whisper.

Verificaţi mereu eticheta pentru specificaţiile de utilizare internă/ Supplement Facts

 

Sublingual

Una dintre metodele de ingerare a uleiurilor esenţiale este varianta sublinguală. 1-2 picături de ulei esenţial puse sub limbă vor ajunge rapid în sânge, deoarece capilarele sangvine sunt superficiale în această zonă.

Această metodă elimină metabolizarea hepatică (uleiurile nu ajung în stomac, de unde ar fi absorbite şi metabolizate apoi, ci ajung direct în circulaţie) ceea ce înseamnă că o cantitate mare de constituenţi vor ajunge direct în celule.

 

Capsule Vegetale (Veggie Caps)

O altă metodă de ingerare de uleiuri esentiale doTERRA este sub formă de capsule vegetale. în capsulele vegetale goale se pun între 1-10 picături de ulei esenţial după caz, şi se completează cu ulei vegetal de calitate (măsline, cocos, in etc).

 

În bucătărie

Uleiurile esenţiale sunt ingrediente excelente în bucătărie, fie în deserturi, paste, sosuri sau chiar limonade, smoothie-uri sau ceaiuri.

Atenţie însă la concentraţie. Adăugaţi treptat câte o picătură până la obţinerea gustului dorit.

De cele mai multe ori recomandăm utilizarea uleiurilor esenţiale în toate modurile posibile, pentru a intensifica rezultatele pe care dorim să le obţinem.

 

VEZI PRODUSELE DOTERRA ÎN MAGAZINUL ONLINE

ÎNSCRIE-TE ACUM LA DOTERRA ȘI AI 25% REDUCERE! 🙂

 

 

Avantajele unui cont doTERRA

 

Ai acces GRATUIT la toate Cursurile și Programele de Training Karanna Academy©, din categoria doTERRA. 

 

✅ Înveți o nouă meserie: urmezi GRATUIT Cursurile Karanna Academy©, cursuri de Aromaterapie (Nivel I & II), Curs de Esențe & Vibrații Florale, Curs Remedii Bach, Curs Uleiurile Esentiale & Utilizarea pentru Copii, Curs Uleiurile Esentiale & Utilizarea pentru Animale, etc. 

 

Cursurile sunt Acreditate Internațional si primești Certificate cu Triplă Acreditare Internațională, în baza cărora poți profesa.

 

Urmezi GRATUIT Cursurile & Programele / Stagiile de Pregatire Karanna Academy©, programe de Management, Network Marketing, Sales, Time Management, etc.

 

✅ Pentru dezvoltarea afacerii tale sau pentru a îți dezvolta pur și simplu abilitățile de comunicare și pentru a te dezvolta personal, ai acces GRATUIT la toate training-urile și sesiunile LIVE ale Karanna Academy©, training-uri ce pun accentul pe partea de dezvoltare a afacerii și a succesului personal.

 

✅ Cumperi produsele cu 25% – 55% mai ieftin față de prețul de listă 

 

✅ Cumperi direct de la doTERRA, ce vrei, când vei și cât vrei. Te poți inscrie prin ID-ul nostru Doterra, noi fiind pe viitor consultanții care vom fi responsabili de tine și care te vom îndruma.

 

✅ După 3-6-9-12 luni de la înscriere poți ajunge să beneficiezi gradat de o reducere suplimentară de 30% dacă lunar plasezi comenzi LRP (programul de recompensare a loialității) de minim 50 PV (puncte valorice). Un punct este echivalentul a aproximativ 1 euro.

 

✅ Ai propriul tău consultant, alături de specialiștii echipei, pentru a primi cele mai competente sfaturi.

 

✅ Acces non stop la grupul nostru de Facebook si sprijin pe Whatsapp, Messenger sau Aplicația Boards.

 

✅ Ai acces la resursele echipei, educație online, materiale informative despre soluții naturale pentru probleme de sănătate, participi la live-urile cu informații practice și sfaturi si te bucuri de informatiile valoroase primite de la  specialiștii echipei.

 

✅ Ai garanția calității produselor primite, ele fiind expediate chiar de compania doTERRA.

 

doTERRA livreaza în locația aleasă de tine – din lume – în decurs de 3 – 10 zile.

 

✅ doTERRA îți rambursează taxele de livrare la comenzile efectuate LRP (programul de recompensare a loialității) acordandu-ti puncte de fidelitate cu care poti cumpara produse gratuit.

 

✅ ‼️NU ai nicio obligație de comandă lunară ‼️ Ca și simplu consumator, cumperi ce dorești, dacă dorești și când dorești!

 

✅ Cumperi online, achiți securizat prin plata cu cardul, Paypal, Gpay, Transfer bancar prin aplicatia ta de e-banking sau direct la bancă, oriunde ești în lume.

 

✅ Te poti bucura de ofertele și reducerile doTERRA si de produsul lunii pe care îl poți primi gratuit.

 

✅ Poți avea propriul birou și magazin virtual la doTERRA.

 

✅ În baza comenzilor LRP (programul de recompensare a loialității) efectuate, poti primi puncte cu care îți alegi ulterior produse gratuite.

 

✅ Ai acces de două ori pe an la Programul BOGO – Buy One Get One – adică plătești un produs și primesti un altul gratuit. Programul este  dedicat exclusiv membrilor doTERRA.

 

✅ După un an de doTERRA, dacă vei dori să continui colaborarea, vei avea de achitat o taxa de membru anuală în valoare de aprox. 15 euro, dar vei primi in schimbul ei un ulei esential de 15 ml gratuit.

 

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

 

Motive pentru care eziți să te înscrii și pierzi o șansă autentică la sănătate și o viață mai bună:

 

✅ “Sunt prea scumpe pentru mine”… INTERPRETABIL

Pretul unui ulei esential este dat de randamentul său de extracție, majoritatea foarte accesibile, unele mai costisitoare. Uleiurile par a fi scumpe, dar de fapt nu sunt, ținând cont că este nevoie de 1-5 picături per utilizare și de multe ori sunt suficiente doar cateva aplicări pentru că situația se poate ameliora semnificativ și foarte rapid.

O sticluță de 15 ml are aprox 250 de picături, deci îți ajunge mult timp, așadar investești o sumă dar pe termen îndelungat.

Picaturi Produse Doterra

 

Vezi câteva exemple:

– Te doare gatul? Iei o picatura de Lemon si una de On Guard pe o lingurita de miere. Te costa maxim 1 leu. Oare sprayul de gat nu te-ar costa mai mult?

– Ai arsuri la stomac. Bei un pahar cu apa cu o picatura de Zengest. Iti trece. Te costa aproximativ 70 de bani. Este mai ieftina capsula cu medicament de sinteza pe care ai fi luat-o?

Uleiurile esentiale sunt solutii naturale, fara efecte adverse și chiar fac diferenta!

 

 

✅ “Trebuie sa comand lunar?”… NU❗

Un consumator nu are nicio obligație de a comanda lunar.

Comanzi doar ce, când și dacă dorești.

DoTERRA recompensează promovarea uleiurior esențiale și cu un minim efort din partea ta îți dă posibilitatea să îți achiziționezi uleiurile cu comisioanele cedate.

Dacă alegi să obții comisioane din partea doTERRA, atunci cand înscrii persoane, trebuie sa comanzi de minim 100 pv lunar.

 

✅ “Trebuie sa vând uleiuri?”

Categoric NU‼️

Nimeni nu trebuie să vândă nimic. Îți vei achitiona doar ceea ce ai nevoie, iar dacă la un moment dat vei decide să îți împărtășești experiența si cunostintele, vei avea parte si de alte opțiuni.

Daca vezi anumite magazine online sau locale care vând “uleiuri esențiale doTERRA” să știi ca este un risc pe care ti-l asumi, riscand sa cumperi de la ei produse care foarte probabil nu sunt originale.

DoTERRA încurajează vanzarea produselor sale exclusiv prin site-ul oficial și către clienții direcți.

 

✅ “Am prieteni care vor si ei produsele doTerra”. Ce fac?

Poti să îi înscrii și pe ei, prin intermediul ID-ului tău. Pentru faptul că îi introduci în lumea doTerra, ei iti vor multumi pentru oportunitatea ridicarii nivelului lor de sanatate, iar doTERRA te va recompensa – daca vei dori si vei alege sa te implici în a schimba și tu viețile celor dragi, picătură cu picătură.

 

✅ “Vreau să mă înscriu”… Ia legatura cu noi și te vom îndruma. Contacteaza-ne la office @ evolutiespirituala.ro, prin Messenger apăsând butonul “ÎNTREABĂ-NE” din partea de jos a site-ului, sau pe pagina noastră de Facebook, AICI.

 

VEZI PRODUSELE DOTERRA ÎN MAGAZINUL ONLINE

ÎNSCRIE-TE ACUM LA DOTERRA ȘI AI 25% REDUCERE! 🙂

 

 

VEZI PRODUSELE DOTERRA ÎN MAGAZINUL ONLINE

ÎNSCRIE-TE ACUM LA DOTERRA ȘI AI 25% REDUCERE! 🙂

 

DESPRE NOI GĂSIȚI INFORMAȚII AICI.

 

euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
 • No products in the cart.
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări