Abonament Acces Lunar. CURS ACREDITAT INTERNATIONAL DE INSTITUTELE IPHM & KARANNA ACADEMY©.

Curs Profesional de Hipnoza

 – Acces Lunar –

UNDE? ONLINE – CURSURI VIDEO INREGISTRATE

CAND? SAPTAMANAL VETI AVEA ACCES LA O NOUA LECTIE DE CURS

 

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL DE INSTITUTELE IPHM & PHPA SI DE KARANNA ACADEMY©

Trainer Acreditat IPHM & PHPA & ANC: Catalin Bogdan

KARANNA

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

testimoniale

DURATA CURS: 4 LUNI

COST: 800 LEI / LUNA → 4 LUNI+ SPECIALIZARILE (OPTIONAL)

SPECIALIZARILE NU FAC PARTE DIN ACEST CURS SI NU INTRA IN COSTUL ACESTUIA. VOR FI MODULE SEPARATE CARE VOR PUTEA FI ACCESATE INDIVIDUAL SAU CA UN PACHET INTREG, NUMAI DUPA FINALIZAREA ACESTUI CURS PROFESIONAL DE HIPNOZA.

CE PRIMESTI?
 • 16 Cursuri Video inregistrate, cu o durata de aprox 1440 de MINUTE (24 de ORE) de inregistrari
 • Aproximativ 10 materiale de curs in format electronic (PDF) downloadabile
 • Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna©
 • Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)
 • Reducere 30% la sedintele de Sedinta de Terapie Regresiva / de Recalibrare – Restructurare cu Instructorul cursului, Catalin Bogdan, pe toata perioada de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ. 

CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Certificatului este acreditat, cu serie si apostilat Karanna Academy©.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

 

Materialele de curs sunt in format electronic (PDF) iar cursurile sunt inregistrate video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana (7 zile), iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si daca este cazul si cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana.

La finalul cursului va avea loc un Examen scris (optional), alcatuit din 10 intrebari, pentru obtinerea Certificatului Acreditat IPHM, PHPA si Karanna Academy©. Pentru obtinerea Certificatului trebuie sa obtineti minim 85 de puncte din 100 la examenul final.

Cursul se achita lunar.

sigla

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU 

Cu siguranta ai auzit si tu despre hipnoza, sau ai vazut spectacole in care un hipnotist transforma cumva ca prin magie diversi subiecti din oameni normali in persoane care par ca nu ar mai avea control asupra propriului corp. Si intr-un fel ai fost si tu fascinat de puterea din spatele hipnotistului, de felul in care acesta reuseste sa-si impuna vointa in fata unui necunoscut, spunandu-ti ca tie nu ti se poate intampla asa ceva.Hipnoza este mai mult decat spectacol. Hipnoza este mai mult decat ai stiut până acum. Ai fost lăsat să vezi doar fata comerciala a acesteia, faţa de spectacol a hipnozei.

Pe langa latura „artistica” a hipnozei, exista si o latura terapeutica a ei, in care fobii, anxietati si probleme de personalitate pot fi tratate, dar si o latura explorativa in care cu ajutorul hipnozei reusesti sa te descoperi, sa afli raspunsuri la intrebari ca „Cine sunt cu adevarat?”.

Departe de a fi un panaceu universal pentru toate problemele psihice, medicale sau sociale ale unui individ, hipnoza reprezinta in mana specialistului o unealta pentru descoperirea EU-lui interior, un instrument eficient in devoltarea personala si spirituala.

VA ASTEPTAM SA VA INSCRIETI! PENTRU A VA INSCRIE TREBUIE SA ACHITATI PRIMA LUNA DE CURS. PUTETI ACHITA CU CARDUL ONLINE, PRIN MAGAZINUL DE PE SITE, ACCESAND BUTONUL „INCEPE ACEST CURS” SAU PRIN TRANSFER BANCAR. DETALII MAI JOS IN PAGINA.

Acest curs isi propune pe de-o parte sa demonteze miturile privind hipnoza asa cum este ea perceputa de masele largi si prezentata la TV, si pe de alta parte sa te invete cum sa o folosesti pentru a produce beneficii tie si celor din jurul tau.

Hipnoza, daca este inteleasa si aplicata cu discernamant, poate fi folosita cu succes in fiecare moment al vietii tale. Fie ca esti un agent de vanzari care doreste sa incheie un contract important, fie ca esti un medic stomatolog care trebuie sa invinga teama pacientilor sai de cabinet, fie ca ai dureri zilnice de care vrei sa scapi prin alte metode decat cele oferite de analgezice, sau pur si simplu doresti sa lucrezi la dezvoltarea ta personala, poti folosi metodele predate in acest curs pentru a-ti aduce o imbunatatire considerabila a vietii de zi cu zi.

In cadrul acestui curs vei afla cum poti folosi hipnoza, sunt prezentate metode de inductie in transa hipnotica, metode de adancire a ei si modul in care poti obtine rezultatele scontate folosind puterea sugestiilor administrate in transa hipnotica. Vei gasi in cadrul acestui curs exemple PRACTICE si scripturi gata pregatite pentru a rezolva anumite probleme, lasandu-ti libera imaginatia astfel incat plecand de la exemplele prezentate sa poti extrapola pentru a-ti face propriile scripturi de hipnoza, adecvate fiecarei situatii particulare in parte.

Diploma obtinuta in urma finalizarii acestui curs face diferenta, iar daca te intereseaza si acest aspect, retine ca acest curs este acreditat international IPHM si PHPA si recunoscut national de Academia KARANA.

Acreditare curs hipnoterapie PHPA

Acreditare IPHM

 

Specializare Curs (Module Optionale cu durata de 4 saptamani):

 

Hipnoza in spiritualitate

 • Regresia in vieti anterioare (teorie, principii de lucru)
 • Regresia in vieti anterioare (script)
 • Dezvoltarea abilitatilor psi prin accesarea Sinelui Superior (teorie, principii de lucru)
 • Dezvoltarea abilitatilor psi prin accesarea Sinelui Superior (script)

 

Varianta cu acces integral instant a tuturor lectiilor din curs, mai jos:

Grupele de Curs Programate

  Programa Curs

  Curs Profesional de Hipnoza
  1. Ce este si ce nu este hipnoza 01:28:00
  2. Undele cerebrale si functionarea lor 00:58:00
  3. Profilul hipnoterapeutului (profilul psihologic, tonul vocii, interesul pt hipnoza, motivatia hipnotistului, tipuri de abordare – hipnoza permisiva vs hipnoza autoritara) 01:32:00
  4. Hipnoza in istorie – istoria hipnozei 00:58:00
  5. Sugestiile si puterea lor (Tipuri de sugestii, folosirea imaginatiei) 01:35:00
  6. Fenomenele hipnotice 02:11:00
  7. Hipnotizabilitatea – teste de hipnotizabilitate, semnele intrarii in hipnoza 01:43:00
  8. Pregatirea sedintei de hipnoza (relaxarea clientului, discutia premergatoare, strangerea informatiilor despre client, tipuri de personalitate a clientului, stabilirea modalitatii de abordare) 01:18:00
  9. Inducerea hipnozei – tehnici de inductie 1 01:42:00
  10. Inducerea hipnozei – tehnici de inductie 2 (avansate) 01:17:00
  11. Adancirea inductiei hipnotice – metode de adancire 01:30:00
  12. Dificultati la inducerea transei si modalitati de rezolvare 01:23:00
  13. Sugestiile in hipnoterapie 01:45:00
  14. Iesirea din transa hipnotica 00:30:00
  15. Auto-hipnoza 01:30:00
  16. Hipnoza de grup, hipnoza pentru copii si adolescenti 01:21:00
  Examen Curs Profesional de Hipnoza 04:00:00

  Recenzii Curs

  5

  2 evaluari
  • 1 stele0
  • 2 stele0
  • 3 stele0
  • 4 stele0
  • 5 stele2
  1. Super

   Super! Originala si foarte facila metoda de predare, initial zici ca e doar un monolog dar la sfarsitul fiecarei etape observi cate informatii ai asimilat.
   E foarte bun!

  2. A invata despre hipnoza ?De ce nu?..

   Am ales acest curs pentru ca ”de-o viata”am simtit inlauntrul meu o chemare spre a stii mai mult despre Subconstient,despre hipnoza.Este un curs foarte bine structurat care este absolut pe intelesul tuturor,platforma de curs fiind online putand relua materialul video oricand dorim,dar mai ales vocea calda a lui Catalin si explicatiile date sunt clare si te imbie sa-l asculti cu drag.Ce s-ar putea pierde daca nu se urmeaza acest curs?Probabil nu se vor putea intelege diferentele dintre hipnoza si incalcarea liberului arbitru (cum de multe ori ne facem pareri gresite) si mai ales dobandim puterea de a avea rezultate atat cu noi insine (prin autohipnoza) cat si cu ceilalti. toata stima mea pentru ceea ce faceti
   Adriana O.

  Mai multe recenzii
  INCEPE ACEST CURS
  265 STUDENTI INSCRISI

  Statistici Cursanti

  5542

  Detalii Instructor

  Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Catalin Bogdan ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Consilier de Dezvoltare Personala Acreditat CNFPA ۞Advanced Certified Hypnotist AAH (The American Alliance of Hypnotists) ۞ Hipno-Terapeut Acreditat PHPA (Hypnotherapy Practitioners Association) ۞ Hipno-Terapeut Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Terapeut Regresie in Vieti Anterioare Acreditat CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA ۞ Fondator Tehnica Regresie in Vieti Anterioare – Metoda Looping Regression© ۞Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) Studii: ۞ Tehnologia Constructiilor – UTCB ۞ Facultatea de Constructii – UTCB
  Mai multe Cursuri deCatalin Bogdan

  TESTIMONIALE

  by Maria on Karanna
  Hipnoza

  Am realizat o sedinta de hipnoza cu tema „Regasirii Sinelui Divin„.A fost o experienta destul de interesanta si emotionanta. Recomand cu drag... Citeste mai departe

  by Doina on Karanna
  Curs profesional de hipnoza

  Cursul este extrem de explicit si de captivant. Consider ca Dl. Catalin Bagdan este un profesor excelent si cursul acesta este cea mai buna ... Citeste mai departe

  by Stefania Grigoras on Karanna
  Cursul de Magie

  De multi ani citesc literatura hermetica si esoterica, pentru ca misterele m-au pasionat dintotdeauna. Cand am citit programa cursului de Magie... Citeste mai departe

  by Doriana on Karanna
  Curs Magie Ezoteica

  Urmez cursurile Ancai de aproximativ 4 ani. Cu fiecare an dvine din ce in ce mai interesant. Acum sunt inscrisa la cursul de Magie, care contine... Citeste mai departe

  by Mirabela on Karanna
  Hipnoza ..Obtinerea permisului de conducere(frica de traseu)

  Ehe si revin cu un superb feedback ptr acesta hipnoza .....deci ..am luat permisul de conducere ..yeye .....sa zic asa doua vorbe cam cum conduceam... Citeste mai departe

  by mirabela on Karanna
  SEDINTA DE TERAPIE REGRESIVA / DE RECALIBRARE – RESTRUCTURARE

  Buna ziua ....ma-m tot gandit cum sa scriu acest feedback ,ptr ca as dori sa spun atatea (bine cat pot ) despre aceasta sedinta.....am facut... Citeste mai departe

  by O.C.M on Karanna
  Karanna

  As dori sa schitez cateva impresii din perspectiva unei persoane care cauta de mult calea corecta catre evolutie. Pornind de la multitudinea... Citeste mai departe

  by mirabela on Karanna
  ACADEMIA KARANNA

  Buna ziua ..numele meu este Mirabela si fac aceste cursuri (fiind mai multe) de 2 ani si ceva ..nu stiu daca pana acum am lasat vreun testimonial... Citeste mai departe

  Page 1 of 19:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »
   

  Produse Favorite

  Alatura-te celor peste 3000 de abonati

  Afla primul despre ofertele noastre, articolele postate si evenimente.
  Aboneaza-te la Newsletter
  MA ABONEZ
  close-link

  MA INSCRIU
  Acest website utilizeaza cookies. Continuand sa accesati site-ul, va dati consimtamantul pentru utilizarea cookies-urilor.
  close-image

  Login

  Inregistreaza un Cont Back to login/register