„Descoperă-ți Drumul Destinului prin Cele Șapte Chei ale Înțelepciunii Spirituale!”

Detalii cont

Detalii Profil

Nume si Prenume (necesar)

Necesar pentru sistemul automat de Certificare a Cursurilor Karanna

Acest câmp poate fi văzut de: Fiecare

Zi de nastere (necesar)

Necesar pentru promotii si oferte :)

Acest câmp poate fi văzut de: Fiecare Modifică

Cine poate vedea acest camp?
Închide

Termeni si Conditii

Sumar

Termeni si Conditii Karanna ©

Acord de utilizare

magazin termeni-si-conditii karanna cursuri

 

 

1. Introducere

Acești Termeni și condiții se aplică acestui site web și tranzacțiilor legate de produsele și serviciile noastre. Este posibil să ai în continuare obligații ce decurg din contracte suplimentare legate de relația ta cu noi sau de orice produse sau servicii pe care le primești de la noi. În cazul în care orice prevederi ale unor contracte suplimentare intră în conflict cu prevederile acestor Termeni, prevederile acestor contracte suplimentare vor prevala.

Acesta reprezinta un contract electronic intre Karanna Business Solutions S.R.L, cu sediul in Craiova, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J16/214/2011, Cod fiscal nr. 28028028,  numita in continuare Furnizor si persoana fizica sau juridica reprezentata de d-voastra, cu datele declarate in cont, numita in continuare Utilizator.

 

2. Cu titlu de obligativitate

Prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea în alt mod a acestui site, ești de acord cu respectarea acestor Termeni și condiții stabiliți mai jos. Simpla utilizare a acestui site implică cunoașterea și acceptarea acestor Termeni și condiții. În unele cazuri particulare, este posibil să îți cerem acordul explicit.

Prin finalizarea procesului de inregistrare ca Utilizator pe site-ul www.evolutiespirituala.ro, acceptati in intregime Termenii si Conditiile acestui contract.

Prezentul Acord de Utilizare se constituie in Pact Comisoriu de gradul IV.

 

3. Comunicare electronică

Prin utilizarea acestui site sau comunicarea cu noi prin mijloace electronice, iei la cunoștință și ești de acord cu faptul că putem comunica electronic cu tine pe site-ul nostru sau prin trimiterea unui e-mail către tine și ești de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care ți le transmitem în mod electronic să îndeplinească orice cerință legală, inclusiv, dar fără a se limita la cerința ca astfel de comunicări să fie în scris.

 

WebSite-urile Karanna©

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-urilor www.evolutiespirituala.ro, www.karanna.ro , www.dezvoltarespirituala.ro , va rugam sa cititi cu atentie urmatorii Acord de Utilizare:

Karanna Business Solutions srl detine ca emblema secundara denumirea – ACADEMIA KARANNA © – KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY © si KARANNA ACADEMY ©(in engleza), sub care denumire este acreditata la Institutele Internationale IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists), ca si furnizor de training in domeniile specificate pe site-urile respectivelor institute.

In continutul Termenilor si Conditiilor de mai jos, este mentionata denumirea Karanna ©, ca detinatoare a site-urilor www.evolutiespirituala.ro  ,  www.karanna.ro si www.dezvoltarespirituala.ro. Karanna © este emblema firmei Karanna Business Solutions srl, detinatoarea legala a site-urilor mentionate anterior si administrator al acestora.

Utilizarea site-urilor Karanna© ca si Utilizator cu cont creat si accesul la serviciile oferite de acestea presupun implicit acceptarea prezentului Acord de Utilizare, cu toate consecintele legale care decurg din aceasta.

.
Utilizatorul  prezentului Acord de Utilizare declară şi garantează că informaţiile pe care le prevede în informaţiile de contact sunt adevărate, precise, actuale si complete. Utilizatorul este de acord să menţină şi să actualizeze aceste informaţii. În cazul în care, în orice moment, se dovedeste ca informaţiile furnizate de către utilizator sunt false, inexacte, neactuale sau incomplete, administratorul website-urilor Karanna © are dreptul de a suspenda sau termina contul Clientului şi de a rezilia fara preaviz prezentul Acord de Utilizare.

 

4. Proprietate intelectuală

Noi sau licențiatorii noștri deținem și controlăm toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din site și datele, informațiile și alte resurse afișate de sau accesibile pe site.

4.1 Toate drepturile sunt rezervate

Cu excepția cazului în care un conținut specific impune altfel, nu ți se acordă o licență sau orice alt drept în baza drepturilor de autor, a mărcii comerciale, a brevetelor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală. Acest lucru înseamnă că nu vei utiliza, copia, reproduce, reda, afișa, distribui, îngloba în orice mediu electronic, modifica, inversa, decompila, transfera, descărca, transmite, monetiza, vinde, comercializa sau promova orice resurse de pe acest site web. sub orice formă, fără permisiunea noastră scrisă exprimată în prealabil, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legale obligatorii (cum ar fi dreptul de a cita).

.
Cursantul este raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul online de acces al sau, cum ar fi numele de utilizator, parola, materialele si alte date confidentiale puse la dispozitie de Karanna©, prin site-urile sale, cursantilor sau abonatilor. Prin crearea si/sau utilizarea unor astfel de date si a contului dvs de utilizator sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website-urile Karanna© cu contul, parola dumneavoastra si alte date confidentiale la care aveti acces. De asemenea este interzisa vanzarea, donatia sau inchirierea contului.

.
Utilizatorul nu va copia si/sau distribui nici o parte din site sau din inregistrarile video si materialele audio prezente pe site.

.
Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-urile intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri intr-o perioada de timp. Accesul mai multor video-clipuri in acelasi timp va duce la blocarea contului.

.
Orice suspiciune in legatura cu utilizarea necorespunzatoare a website-urilor va duce la blocarea contului fara preaviz. Karanna, care este si Administrator al site-urilor Karanna © nu va trebui sa justifice blocarea unui cont.

In cazul blocarii unui cont, Karanna© nu va despagubi in nici un fel Utilizatorul si nu va restitui contravaloarea costurilor de curs sau orice alt tip de sume achitate de utilizator in avans.

 

5. Alegerea legislației aplicabile și a jurisdicției

Acești Termeni și condiții se vor supune legilor din România. Orice litigii legate de acești Termeni și Condiții vor fi supuse jurisdicției instanțelor judecătorești din România. În cazul în care o parte sau dispoziție a acestor Termeni și Condiții este considerată de o instanță sau de o altă autoritate ca fiind invalidă și/sau inaplicabilă conform legislației aplicabile, o astfel de parte sau dispoziție va fi modificată, ștearsă și/sau aplicată în măsura maximă permisă, astfel încât să pună în aplicare intenția acestor Termeni și condiții. Celelalte prevederi nu vor fi afectate.

Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta si de a cere despagubiri materiale si de Copyright, in situatia in care se constata cedarea accesului la materialele de curs si/sau a oricaror alte materiale prezente pe site in magazinul online (meditatii ghidate, script-uri de hipnoza, materiale PDF, inregistrari video), etc, persoanelor neautorizate de Karanna si/sau care NU au achitat produsele, taxele de acces/abonamentele aferente respectivelor materiale.

.

6. Buletin de știri

Independent de cele de mai sus, poți transmite buletinul nostru de știri în formă electronică altora care ar putea fi interesați să viziteze site-ul nostru web.

 

7. Proprietatea unei terțe părți

Site-ul nostru poate include legături sau alte referințe la site-urile web ale altor părți. Nu monitorizăm și nu examinăm conținutul site-urilor web ale altor părți către care acest site web face trimitere. Produsele sau serviciile oferite de alte site-uri web vor fi supuse Termenilor și condițiilor aplicabile ale acestor terțe părți. Opiniile exprimate sau materialele care apar pe aceste site-uri nu sunt neapărat împărtășite sau aprobate de noi.

Nu vom fi responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri. Vei suporta toate riscurile asociate cu utilizarea acestor site-uri web și a oricăror servicii terțe conexe. Nu vom accepta nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună de orice fel, indiferent ce a cauzat-o, ca urmare a dezvăluirii de către tine a informațiilor personale către terți.

 

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot eventual sa apara datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe Website-uri.

.
Administratorul va depune toate diligentele in vederea remedierii cat mai rapide a oricaror pierderi de informatii si in cazul aparitiei unor evenimente de natura tehnica neprevazute, in legatura cu accesul pe site-urile Karanna©.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul Website-urilor pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca societatea Karanna Business Solutions srl, Administrator al acestora, va fi absolvit de orice răspundere.
Website-urile Karanna© sau proprietarii acestora nu pot fi trasi la răspundere pentru niciun prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestor Website-uri il poate aduce sau pentru blocarea anumitor conturi.

 

8. Utilizare în mod responsabil

Vizitând site-ul nostru, ești de acord să îl utilizezi numai în scopurile prevăzute și permise de acești Termeni, orice contracte suplimentare încheiate cu noi și legile, reglementările și practicile online general acceptate și liniile directoare din industrie. Nu trebuie să utilizezi site-ul sau serviciile noastre pentru a utiliza, publica sau distribui orice material care constă din (sau este legat de) software de calculator rău intenționat; să utilizezi datele colectate de pe site-ul nostru pentru orice activitate de marketing direct; să desfășori orice activități de colectare sistematică sau automată a datelor pe sau în legătură cu site-ul nostru.

Angajarea în orice activitate care cauzează sau poate provoca daune site-ului sau care interferează cu performanța, disponibilitatea sau accesibilitatea site-ului este strict interzisă.

 

9. Înregistrare

Poți înregistra un cont pe site-ul nostru web. În timpul acestui proces, ți se poate cere să alegi o parolă. Îți aparține responsabilitatea pentru păstrarea confidențialității parolelor și informațiilor despre cont și ești de acord să nu partajezi parolele, informațiile despre cont sau accesul securizat la site-ul sau serviciile noastre cu nicio altă persoană. Nu trebuie să permiți altei persoane să îți utilizeze contul pentru a accesa site-ul web, deoarece sunteți porți responsabilitatea pentru toate activitățile care apar prin utilizarea parolelor sau conturilor tale. Trebuie să ne anunți imediat ce iei la cunoștință faptul că există vreo divulgare a parolei tale.

După închiderea contului, nu vei încerca să înregistrezi un cont nou fără permisiunea noastră.

 

10. Confidenţialitate

S.C. Karanna Business Solutions S.R.L. este operator de date cu caracter personal nr. 36121.

Pentru a accesa site-ul și/sau serviciile noastre, este posibil să ți se solicite să furnizezi anumite informații despre tine, în cadrul procesului de înregistrare. Ești de acord ca orice informație pe care o furnizezi să fie întotdeauna exactă, corectă și actualizată.

Luăm în serios datele tale personale și ne angajăm să îți protejăm confidențialitatea. Nu vom folosi adresa ta de e-mail pentru mesaje nesolicitate. Orice e-mailuri pe care ți le trimitem vor fi numai în legătură cu furnizarea de produse sau servicii convenite.

Am elaborat o politică pentru a răspunde oricăror probleme de confidențialitate pe care le-ai putea avea. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Declarația noastră de confidențialitate și Politica noastră privind cookie-urile.

Politica de utilizare a cookie-urilor:

Ce fel de informatii colectam de la dvs ?
EVOLUTIESPIRITUALA.RO colecteaza informatie de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati : direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile EVOLUTIESPIRITUALA.RO, precum si prin intermediul cookie-urilor.

Informatie furnizata direct de utilizator:
Atunci cand va abonati la serviciile furnizate de EVOLUTIESPIRITUALA.RO, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite.

Informatie din raportul de trafic al serverului:
Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. EVOLUTIESPIRITUALA.RO, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

Cookie-uri:
In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, EVOLUTIESPIRITUALA.RO poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.. Cookieurile sunt fisiere de tip ?.txt?, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.
Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discutii, serviciile de chat, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi EVOLUTIESPIRITUALA.RO face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, EVOLUTIESPIRITUALA.RO nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Cum si cand este folosita informatia
EVOLUTIESPIRITUALA.RO foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:
– Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs. in vederea executarii eventualelor contracte / acorduri electronice intre dvs. si societatea noastra in urma folosirii de catre dvs. a serviciilor de achizitie online dezvoltate de noi.
– Informatia colectata din raportul de trafic al serverului EVOLUTIESPIRITUALA.RO: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. EVOLUTIESPIRITUALA.RO colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.;
– Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: EVOLUTIESPIRITUALA.RO foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile (asa cum au fost ele definite mai sus) ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.;

Cum protejam noi informatia colectata de la dvs.
Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. EVOLUTIESPIRITUALA.RO nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. EVOLUTIESPIRITUALA.RO nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati ?log off? / ?sign out? / ?delogare? din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de EVOLUTIESPIRITUALA.RO.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, EVOLUTIESPIRITUALA.RO nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Cine are acces la informatia colectata de la dvs.
Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, EVOLUTIESPIRITUALA.RO nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
In acelasi timp insa, EVOLUTIESPIRITUALA.RO poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor EVOLUTIESPIRITUALA.RO.
In concluzie, atunci cand accesati siteurile KARANNA si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor KARANNA, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.
De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu site-ul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu specific.
Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. EVOLUTIESPIRITUALA.RO nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.
Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

Partajarea informatiilor catre terti
Siteurile KARANNA pot folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. In masura in care acest lucru se va intampla, EVOLUTIESPIRITUALA.RO va include in acordul sau de confidentialitate link-uri catre acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere.

 

11. Accesibilitate

Ne-am luat angajamentul de a face conținutul pe care îl oferim accesibil persoanelor cu dizabilități. Dacă ai un handicap și nu poți accesa vreuna dintre porțiunile site-ului nostru din cauza dizabilității, te rugăm să ne trimiți o notificare care să cuprindă o descriere detaliată a problemei pe care ai întâmpinat-o. Dacă problema este ușor identificabilă și rezolvabilă în conformitate cu instrumentele și tehnicile IT standard în industrie, o vom rezolva cu promptitudine.

 

12. Restricții la export/conformare la legislație

Accesul la site din teritorii sau țări în care conținutul sau achiziționarea produselor sau serviciilor vândute pe site sunt interzise. Nu poți utiliza acest site web dacă acest lucru încalcă legile și reglementările de export din România.

 

13. Trimiterea ideilor

Nu trimite idei, invenții, lucrări de autor sau alte informații care pot fi considerate propria ta proprietate intelectuală, cu excepția cazului în care am semnat mai întâi un acord privind proprietatea intelectuală sau un acord de nedivulgare. Dacă ne furnizezi informațiile în absența unui astfel de acord scris, ne acorzi o licență mondială, irevocabilă, neexclusivă, fără drepturi de autor pentru a utiliza, reproduce, stoca, adapta, publica, traduce și distribui conținutul tău prin orice mijloc existent sau viitor.

 

14. Încetarea utilizării

Putem, la propria noastră discreție, în orice moment, să modificăm sau să întrerupem accesul, temporar sau permanent, la site-ul web sau la orice serviciu de pe acesta. Ești de acord că nu vom fi răspunzători față de tine sau de orice altă terță parte pentru orice astfel de modificare, suspendare sau întrerupere a posibilității de acces ori utilizare a site-ului web ori a conținutului pe care l-ai partajat pe site. Nu vei avea dreptul la nicio compensație sau altă plată, chiar dacă anumite caracteristici, setări și/sau orice Conținut cu care ai contribuit sau pe care ai ajuns să te bazezi sunt pierdute definitiv. Nu trebuie să ocolești sau să eviți, ori să încerci să ocolești sau să eviți orice măsuri de restricționare a accesului pe site-ul nostru web.

 

Termeni si Conditii de participare la Seminarii & Evenimente Karanna©

 

 • Locurile sunt limitate (maxim 50 de participanti / eveniment).
 • Inscrierea se face exclusiv prin completarea formularului de pe site.
 • Rezervarea locului va fi asigurata dupa achitarea taxei de participare.
 • Puteti participa la oricate Seminarii Online, fara a exista obligativitatea unei prezente permanente.
 • Ne rezervam dreptul de a scoate fara preaviz, din timpul seminariilor, persoanele recalcitrante sau rau intentionate si care strica atmosfera si energia generala a acestora.
 • Sumele achitate nu se ramburseaza in situatia in care un participant este exclus din grupul de studiu, de catre organizatori, din motivele mentionate la punctul anterior.
 • Daca un partener achita taxa de participare pentru un eveniment la care, ulterior nu mai poate asista din motive personale, taxa ramane valabila pentru un viitor eveniment la care acesta va dori sa participe sau se returneaza.
 • Durata unui Seminar este de aprox 2 ore.
 • Data si ora exacta a inceperii Seminariilor va fi anuntata in scris, prin email, numai participantilor care sunt acceptati sa participe si care achita taxa de participare. Orientativ, dar nu obligatoriu, acestea se vor desfasura cu precadere in week-end si seara, dupa ora 19:00, ora Romaniei.
 • Modalitatea de conectare la platforma de Live-Streaming, in vederea accesarii Seminariilor Online va fi transmisa participantilor in particular, prin e-mail, dupa achitarea taxei de participare.
 • KARANNA© isi rezerva dreptul de selecta persoanele participante la sesiunile online / in persoana si de a refuza fara nicio explicatie, accesul acestora in cadrul Seminariilor.
 • Prin completarea Formularului de Inscriere confirmati ca ati citit si acceptati acesti Termeni si Conditii de participare la Evenimentele Karanna.

.

15. Cesiune

Nu poți cesiona, transfera sau subcontracta niciunul dintre drepturile și/sau obligațiile tale în conformitate cu acești Termeni și condiții, în totalitate sau parțial, către niciun terț fără acordul nostru prealabil, exprimat în scris. Orice presupusă cesiune care încalcă această secțiune va fi nulă.

 

 

16. TERMENI SI CONDITII DE INITIERE SI CERTIFICARE

 

Initierile se fac in persoana sau la distanta.

Pentru toate initierile , activarile si acordajele veti primi dupa initiere Suport de curs. Nu se ofera Certificate pentru initieri pe gradele intermediare ale unui sistem. De asemeni, nu se acorda certificate pentru initieri doar pe gradele finale ale unui sistem, fara ca Instructorul Karanna sa fi efectuat acordajele pe gradele inferioare e acestuia.  Se acorda Certificate doar pentru inițierea efectuata de Instructori Karanna, pe toate gradele unui sistem si in conditiile de mai jos, dupa cum apreciaza Instructorul desemnat.

Pentru initierile de grad Master-Teacher sau echivalent, se ofera Certificate numai pentru initierile in persoana si/ sau dupa ce se va efectua o proba emisie energetica si de lucru cu sistemul pentru care se cere Certificare Master-Teacher.

Niciuna dintre initierile si metodele prezentate in cadrul Centrului de Studii & Terapii Complementare KARANNA© si pe site-urile www.evolutiespirituala.ro, www.karanna.ro  si www.dezvoltarespirituala.ro nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Materialele prezentate sunt destinate exclusiv pentru scopuri informative.

Initierile, Acordajele, Cursurile si Ritualurile prezentate de KARANNA© nu sunt si nu pot fi utilizate ca si terapii complementare, acestea reprezentand strict modalitati de Dezvoltare Spirituala. Orice asemanare cu metode terapeutice alternative este pur intamplatoare.

 

 17. TERMENI SI CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE LA CURSURILE KARANNA©

 

Karanna© are următoarele drepturi si obligaţii:

Să execute activitatea de training în condiţiile prezentului Acord de Utilizare, la termenele convenite.

Sa asigure resursele umane, materiale, tehnice sau altele asemenea, necesare desfasurarii activitatii de training. In cazul programelor de training la distanta, Karanna pune la dispozitia Cursantului Platforma de E-Learning si Platforma de Live Streaming necesare desfasurarii acestor cursuri si programe, precum si contul de acces si de Membru (Membership) pe site.

Sa rezerve un loc eligibil pentru Cursant, in cadrul grupei de curs la care acesta s-a inscris, dupa transmiterea electronica a acceptului sau asupra prezentului Acord de Utilizare si dupa plata primei rate de curs.

Sa asigure finalizarea procesului de training si sustinerea examenului de absolvire in termen de maxim 30 de zile de la terminarea stagiilor de pregatire teoretica si practica.

Sa nu impuna cursantului sa participe la alte activitati decât cele prevazute în programa de curs.

Karanna isi rezerva dreptul de a modifica programa cursurilor fara preaviz si fara acceptul express al studentilor. Karanna nu va modifica fundamental programa de curs, in sensul modificarii duratei acestuia in numar de saptamani de curs sau a obiectului general de studiu al cursului, dar poate aduce modificari minore programei, in timpul desfasurarii unui curs, in functie de necesitatile fiecarei grupe de cursanti. Acceptul Cursantului se prezuma prin acceptarea prezentului Acord de Utilizare si prin Termenii si Conditiile Magazinului Online, afisate de pe site.

Karanna nu este responsabil pentru imposibilitatea conectarii Cursantului la site-ul si/sau platforma de E-Learning sau Live Streaming, in vederea accesarii cursurilor Online-LIVE sau a Cursurilor Video si SELF STUDY, din cauze care tin de sistemul informatic al Cursantului.

Sa transmita Cursantului materiale in scris, explicative, pentru ca acesta sa poata accesa si sa utilizeze in conditii optime Platforma de E-learning si Platforma de Live Streaming. Karanna nu poate fi responsabila pentru nivelul de intelegere si pregatire al Cursantului in ceea ce priveste operarea PC si cunostintele IT.

Sa creeze pentru Cursant contul de cursant pe site, pentru ca acesta sa poata acesa materialele de training din cadrul cursului si sa ii comunice Cursantului datele de logare ale contului cu minim 24 ore inaintea demararii programului de training la care acesta s-a inscris / 48 de ore de la data platii, in cazul cursurilor individuale.

Sa faciliteze accesul Cursantului la materialele de curs din platforma de E-Learning, materiale care raman disponibile cursantului pe toata perioada participarii sale la curs. Ulterior finalizarii cursurilor, sau, in cazul participarii partiale la curs din orice motive, dreptul de a accesa materialele de curs din Platforma de E-Learning, inceteaza iar materialele nu vor mai fi disponibile pentru accesare, incepand cu data la care intervine rezilierea Acordului de Utilizare din orice motive, indiferent daca Cursantul a accesat sau nu materialele de curs, pana la acel moment.

Materialele video si audio nu sunt downloadabile.

 

Drepturile si Obligaţiile Cursantului sunt:

Să asigure Karanna© deplina libertate profesională în organizarea şi gestionarea activităţii sale în limitele prevăzute de lege şi de prezentul Acord de Utilizare.

Sa indeplineasca minim urmatoarele cerinte, pentru a se putea inscrie ferm in cadrul programelor de training:

 • Sa aiba minim 18 ani impliniti
 • Sa nu sufere de boli emotionale diagnosticate
 • Sa accepte prezentul Acord de Utilizare

Sa depuna toate diligentele pentru a putea accesa in conditii tehice optime platformele online de training, respectiv Platforma de E-Learning si Platforma de Live-Straming. In acest sens, Cursantul are obligatia de a se asigura ca a citit si intelege cum functioneaza acestea, prin parcurgerea cu atentie a materialelor puse la dispozitia sa in acest sens, de catre Karanna. In situatia in care Cursantul personal nu are indemanarea si/sau cunostintele tehnice PC / IT necesare, acesta va gasi o modalitate de rezolva aceasta situatie pe cont propriu. Karanna nu are posibilitatea si nici capacitatea de a face training tehnic IT / utilizare sau depanare PC sau conexiuni de internet si nu isi asuma aceasta raspundere prin prezentul Acord de Utilizare.

Sa frecventeze programul de training pe intreaga perioada. Inregistrarea a mai mult de 30% absente motivate sau nemotivate, din numarul total al seminariilor live programate / an, sau neaccesarea integrala a materialelor prezentate in platforma de E-Learning, pana la data examenelor programate, conduce la pierderea dreptului Cursantului de a sustine Examenele Finale Anuale si/sau la Examenul Final (pentru Certificatele Acreditate IPHM & IAOTH).

In situatia in care un participant intrerupe participarea la curs, in orice moment , din motive personale, acesta nu va primi niciun Certificat la finalizarea anului de curs sau a grupei de curs. Participantii pot continua ulterior cursurile de la nivelul atins anterior, in cadrul altor grupe de curs, in masura in care este posibil dpdv tehnic si practic.

In acest sens, recuperarea cursurilor sau a oricaror alte tipuri si activitati de curs, inclusiv a examenelor scrise, in vederea obtinerii Certificatelor, pentru cursantii care, din diverse motive, nu obtin aceste Certificate la Examenul Anual sau Final programat, al fiecarui curs, se face in limita si cu respectarea acestei prerogative.

Sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri pe toata durata cursurilor si in functie de calificativele primite la testele finale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate Karanna©.

Obtinerea Certificatelor Acreditate International IPHM & IAOTH are loc la finalizarea cursurilor si depinde de evaluarea generala a trainerilor si de punctajul obtinut la evaluarile finale anuale. Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la probele practice si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenele scrise.

Proba practica este eliminatorie, astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat IPHM & IAOTH sau Karanna©. Aceste conditii se aplica in mod identic tuturor cursurilor desfasurate Online-LIVE si In Locatie, de catre Karanna.

Cursantii nu sunt obligati sa participe la Examenele Finale ale Cursurilor daca nu doresc obtinerea Certificatelor de Absolvire.

Participantii cursurilor de tip Cursuri Video la Distanta Online si Self Study (Studiu Individual), la finalizarea cursurilor vor participa daca doresc la o evaluare a cunostintelor printr-un test scris, iar in urma punctajului obtinut studentului va primi un Certificat de Absolvire care va fi generat automat, de catre platforma de E-Learning, pe numele posesorului contului. Aceste Certificate sunt inseriate. Cursurile de acest tip pot fi Acreditate IPHM & IAOTH , dupa caz. Informatii despre acreditarea cursurilor sunt prezentate la fiecare program in parte, pe website la evolutiespirituala.ro .

Participantii cursurilor de tip Cursuri Video la Distanta Online si Self Study (Studiu Individual) trebuie sa obtina calificativul „admis” la proba practica si/sau examen si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenul scris. Proba practica este eliminatorie, astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificatul de Absolvire generat automat de platforma de E-Learning.

Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

18. Durata Acord de Utilizare

Prezentul Acord de Utilizare in ceea ce priveste studentii Karanna©, se încheie pentru o perioadă de timp egala cu perioada necesara pentru parcurgerea integrala a Programei de Curs a sesiunii de training la care Cursantul s-a inscris. Programa de curs si durata de acces este afisata in cadrul prezentarii fiecarui curs / program afisat pe site.

Partile din prezentul Acord de Utilizare ce fac referire la alte sectiuni ale site-ului sunt valabile permanent, pe toata durata de utilizare a site-ului de catre utilizatorul cu cont pe site.

Prezentul Acord de Utilizare poate fi reziliat înainte de termen de oricare dintre părţi cu un preaviz de 15 zile calendaristice.

Prezentul Acord de Utilizare mai încetează şi în următoarele cazuri: moartea, dizolvarea, interdicţia, insolvabilitatea sau falimentul Karanna sau Cursantului, precum şi prin acordul părţilor.

Acordul de Utilizare poate fi reziliat de oricare parte, fără acordarea unui preaviz, în cazul neîndeplinirii uneia sau a mai multor obligaţii prevăzute în Acordul de Utilizare, după trecerea unui termen de 5 zile lucrătoare de la neindeplinirea obligatiei respective si fara obligativitatea unei notificari prealabile.

Acordul de Utilizare poate fi reziliat in orice moment, fara preaviz, de catre Karanna, din motive ce tin direct si exclusiv de buna desfasurare a cursului si a energiei pozitive de studiu a grupului si a trainerilor. Cursantul va primi o notificare pe loc iar rezilierea in aceasta situatie devine efectiva imediat.

 

19. Valoarea Acordului de Utilizare

Valoarea Acordului de Utilizare, precum si modalitatile de plata pot fi modificate ulterior, unilateral de catre Karanna sau cu acordul partilor, prin acte aditionale la prezentul Acord de Utilizare.

Plata se face de catre Cursant prin transfer bancar sau prin intermediul magazinului online al societatii comerciale Karanna Business Solutions srl, de la adresa www.evolutiespirituala.ro.

Cursantul va plati Karanna o taxa lunară netă in valoarea afisata pe site, pe perioada desfasurarii stagiului de training sau va achita cursul integral / semestrial.

 

Taxa de curs va fi achitată până cu cel mult o zi calendaristica inainte de inceperea urmatoarei secvente de curs, formata din 4 saptamani consecutive calendaristice.

O luna de curs este formata din 4 date de curs consecutive, adica 4 saptamani calendaristice consecutive / 4 unitati de curs.

 

Pentru platile efectuate dupa data limita, reducerea (daca este cazul) obtinuta la inscriere se anuleaza, urmand a se achita taxa fara reducere, pentru luna pentru care s-a intarziat plata.

 

Cursantii care beneficiaza de reduceri financiare, pe criteriul unor situatii personale dificile, nu pot beneficia de Certificate la finalizarea Cursurilor, decat in situatia in care achita integral diferenta de pret, la finalul cursului si doar daca au primit aceasta aprobare in prealabil in scris, din partea Karanna.

 

In situatia in care un participant la curs este exclus din cadrul cursului de catre traineri, acesta nu mai are dreptul sa participe la niciun curs / activitate ulterioara iar sumele achitate se returneaza.

Constituie motiv de excludere din cadrul cursurilor Karanna©, inducerea in eroare a organizatorilor asupra intentiilor cursantului, a motivatiei de participare, a identitatii reale a acestuia, lipsa echipamentului tehnic adecvat (casti, microfon, camera web, conexiune internet) si orice alte motive ce tin direct si exclusiv de buna desfasurare a cursului si a energiei pozitive de studiu a grupului si a trainerilor.

 

20. Încălcarea acestor Termeni și condiții

Fără a aduce atingere celorlalte drepturi care ne revin în baza acestor Termeni și Condiții, dacă încalci în vreun fel acești Termeni și Condiții, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate pentru a face față încălcării, inclusiv suspendarea temporară sau definitivă a accesului tău la site, contactând furnizorul tău de servicii de internet pentru a solicita blocarea accesului la site web și/sau inițierea de acțiuni în justiție împotriva ta.

 

21. Garanții și răspundere

Partea care prin neexecutarea sau neexecutarea întocmai a prezentului Acord de Utilizare aduce prejudicii celeilalte părţi, datorează despăgubiri.

Nerespectarea obligaţiilor de către una din părţi îndreptăţeşte cealaltă parte la neîndeplinirea obligaţiilor corelative.

Nimic din această secțiune nu va limita sau exclude nicio garanție implicită prin lege, limitarea sau excluderea căreia ar fi ilegale. Acest site web și tot conținutul de pe site sunt furnizate ca atare și în măsura disponibilității actuale și pot include inexactități sau erori tipografice. Respingem în mod explicit toate garanțiile de orice fel, fie ele explicite sau implicite, cu privire la disponibilitatea, acuratețea sau caracterul complet al Conținutului. Nu oferim nicio garanție că:

 

 • acest site web sau produsele ori serviciile noastre îți vor satisface cerințele;
 • acest site web va fi disponibil în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori;
 • calitatea oricărui produs sau serviciu cumpărat sau obținut de tine prin intermediul acestui site îți va satisface așteptările.

 

Nimic de pe acest site web nu constituie sau este menit să constituie sfaturi juridice, financiare sau medicale de orice fel. Pentru consultanță, ar trebui să consulți un profesionist corespunzător.

Următoarele dispoziții ale acestei secțiuni se vor aplica în măsura maximă permisă de legea aplicabilă și nu vor limita sau exclude răspunderea noastră cu privire la orice problemă pe care ar fi ilegal sau interzis să o limităm pentru care ar fi ilegal sau interzis să ne excludem răspunderea. Nu vom fi răspunzători în niciun caz pentru orice daune directe sau indirecte (inclusiv orice daune legate de pierderea profiturilor ori veniturilor, pierderea ori deteriorarea datelor, software-ului ori a bazelor de date sau pierderea ori deteriorarea proprietății sau datelor) suportate de tine sau de orice terță parte, care rezultă din accesarea sau sau utilizarea de către tine a site-ului nostru web.

Cu excepția măsurii în care orice contract suplimentar prevede în mod expres altceva, răspunderea noastră maximă față de tine pentru toate daunele care decurg din, sau legate de, site-ul web sau de orice produse și servicii comercializate sau vândute prin intermediul site-ului, indiferent de forma acțiunii legale care impune răspunderea (indiferent dacă pe baza contractului, echitate, neglijență, conduită intenționată, delict sau altă formă de acțiune legală) vor fi limitate la prețul total pe care ni l-ai plătit pentru a cumpăra astfel de produse sau servicii sau pentru a utiliza site-ul web. O astfel de limită se va aplica în totalitate tuturor revendicărilor, acțiunilor și cauzelor de acțiune de orice fel și natură.

22. Forta Majora

Forţa majoră exonerează părţile de răspundere în cazul executării necorespunzătoare sau cu întârziere a obligaţiilor asumate prin prezentul Acord de Utilizare.

Prin forţă majoră se intelege un eveniment independent de voinţa părţilor, imprevizibil şi insurmontabil, apărut după încheierea Acordului de Utilizare şi care împiedică părţile să-şi execute obligaţiile asumate.

Cu excepția obligațiilor de plată a sumelor de bani menționate mai jos, nici o întârziere, eșec sau omisiune de către oricare dintre părți de a îndeplini sau respecta oricare dintre obligațiile sale de mai jos vor fi considerate a fi o încălcare a acestor Termeni și condiții dacă și pentru atâta timp cât o astfel de întârziere, eșec sau omisiune apare din orice cauză dincolo de controlul rezonabil al acelei părți.

 

23. Despăgubire

Ești de acord să ne despăgubești, să ne aperi și să ne menții în afara oricărei acuzații, revendicări, răspunderi, daune, pierderi și cheltuieli, referitoare la încălcarea acestor Termeni și condiții și a legilor aplicabile, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de confidențialitate. Ne vei rambursa cu promptitudine pentru daunele, pierderile, costurile și cheltuielile legate de sau care decurg din astfel de daune.

 

24. Renunțare

Nerespectarea oricărei dispoziții prevăzute în acești Termeni și Condiții și în orice Acord sau neexercitarea oricărei opțiuni de reziliere nu va fi interpretată ca renunțarea la aceste prevederi și nu va afecta valabilitatea acestor Termeni și Condiții sau a oricărui Acord sau orice parte a acestora, sau dreptul ulterior de a pune în aplicare fiecare dispoziție.

 

25. Limba

Acești Termeni și condiții vor fi interpretați și înțeleși exclusiv în Română. Toate notificările și corespondența vor fi scrise exclusiv în limba respectivă.

 

26. Întregul acord

Acești Termeni și condiții, împreună cu Declarația noastră de confidențialitate și Politica privind cookie-urile, vor constitui întregul acord între tine și Karanna Business Solutions srl în legătură cu utilizarea de către tine a acestui site web.

 

27. Actualizarea acestor Termeni și condiții

Este posibil să actualizăm periodic acești Termeni și condiții. Cade în obligația ta să verifici periodic acești Termeni și condiții pentru modificări sau actualizări. Data prevăzută la începutul acestor Termeni și condiții este ultima dată de revizuire. Modificările aduse acestor Termeni și condiții vor intra în vigoare după publicarea lor pe acest site. Continuarea utilizării acestui site web după publicarea modificărilor sau actualizărilor va fi considerată o notificare a acceptării tale de a respecta și de a fi obligat de acești Termeni și Condiții.

 

28. Informații de contact

Acest site web este deținut și operat de Karanna Business Solutions srl.

Ne poți contacta în legătură cu acești Termeni și condiții prin pagina noastră de contact.

 

29. Descarcă

De asemenea, puteți descărca Termenii și condițiile noastre în format PDF:

 Descarcă Termeni si Condiții

 

30. Alte Clauze

Prezentul Acord de Utilizare se completează cu prevederile legale în materie şi poate fi modificat prin acordul părţilor.

Litigiile născute din încheierea, interpretarea, modificarea, executarea şi încetarea prezentului Acord de Utilizare vor fi soluţionate pe cale amiabilă. În cazul în care ele nu vor putea fi soluţionate prin acordul părţilor, competente să le soluţioneze vor fi instanţele judecătoreşti din Craiova.

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.

Conditiile de participare si absolvire sunt proiectate pentru a asigura o calitate superioara si o pregatire temeinica a participantilor la programele noastre, precum si pentru a exprima in termeni clari necesitatea seriozitatii si implicarii personale adecvate a participantilor la cursuri. Consideram ca este responsabilitatea noastra morala de a ne asigura de realitatea faptului ca toti cursantii indeplinesc standardele Institutelor Internationale IPHM & IAOTH care au girat si acreditat cursurile KARANNA ACADEMY ©.

 

Participantii tuturor Cursurilor trebuie sa dovedeasca pe parcursul desfasurarii programelor de training si in cadrul Examenelor Finale, interesul acordat cursurilor pe care le-au urmat si faptul ca au asimilat informatiile prezentate. In caz contrar ne rezervam dreptul de a NU acorda Certificatele de Absolvire acolo unde este cazul.

 

Pentru situaţiile care nu sunt prevăzute în prezentul Acord de Utilizare se vor aplica prevederile Codului Civil cu privire la Acordurile de Utilizare online de prestari-servicii.

 

 

Prin acceptarea termenilor prezentului Acord de Utilizare, cursantul declară că a citit, a înţeles şi este de acord cu condiţiile acestuia.

 

 31. Termeni si Conditii Magazin Karanna©

logo-karanna-academy

 

Termenii si conditiile se aplica global tuturor activitatilor efectuate de catre Magazinul Online prin intermediul website-ului www.evolutiespirituala.ro .

Comunicarea cu clientii site-ului  www.evolutiespirituala.ro se efectueaza prin e-mail. Adresa e-mail a Magazinului Online este office@(NOSPAM)evolutiespirituala.ro .

Vanzatorul se obliga sa expedieze catre Cumparator Bunurile si Serviciile comandate de acesta, electronic, prin email, prin curier sau prin intermediul serviciilor de ramburs oferite de Posta Romana.

KARANNA BUSINESS SOLUTIONS SRL

 • CRAIOVA, JUD. DOLJ
 • Nr. Inreg. la Registrul Comertului J16/214/2011
 • Cod Unic de Inregistrare 28028028

 

Ne puteti contacta la office @ evolutiespirituala.ro.

 

PROGRAM MAGAZIN

Luni-Vineri – Orele 09:00 – 17:00

 

CONDITII DE COMANDA MAGAZIN

Ne rezervam dreptul de a cere plata in avans in cazul anumitor comenzi. Produsele electronice nu necesita transport.

 

MODALITATI DE PLATA MAGAZIN

– Plata Integrală cu Cardul

– Plata în rate cu Cardul fara dobândă 

– Credit Online fara dobândă 

– Plata recurenta cu Cardul (valabil pentru produsele cu acces lunar cum ar fi cursuri,  programe, etc.)

Plata recurenta este activată AUTOMAT când se achiziționează produse cu acces lunar.

Pentru a dezactiva plata automată,  clientul trebuie sa o dezactiveze personal din contul sau, din meniul Comenzi – Subscriptii.

La momentul primei plăti efectuate pentru produsele cu acces lunar, clientul își dă acceptul pentru activarea plăților automate lunare, prin finalizarea comenzii.

Dacă clientul nu își modifica plata automată din setările contului, plata recurenta se considera acceptată implicit.

– Plata prin Transfer Bancar – Internet Banking

 

LIVRARE MAGAZIN

Magazinul Online va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei si International, la cerere. Pentru expediții internaționale atât prețul coletului cât și taxele de transport vor fi achitate anticipat.

Expedierea comenzilor se va face în maxim 10 zile de la plasare (pentru produsele ce necesita transport, aflate în stoc).

 

GARANTII SI RETUR MAGAZIN – Politica de rambursare și returnare

Dreptul de reziliere

Ai dreptul de a rezilia acest contract în termen de 30 zile fără să oferi nicio justificare.

Perioada de reziliere va expira după 30 zile din ziua încheierii contractului.

Pentru a îți exercita dreptul de reziliere, trebuie să ne informezi despre decizia ta de a rezilia acest contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Detaliile noastre de contact pot fi găsite mai jos. Poți utiliza modelul atașat de

FORMULAR DE RETRAGERE / RETUR

 

, dar nu este obligatoriu.

De asemenea, poți completa și trimite electronic formularul-tip de reziliere sau orice altă declarație fără echivoc pe site-ul nostru.

Dacă utilizezi această opțiune, îți vom comunica fără întârziere o confirmare de primire a unei astfel de retrageri sau rezilieri pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail).

Pentru a respecta termenul de reziliere, este suficient să trimiți comunicarea ta cu privire la exercitarea dreptului de reziliere înainte de expirarea perioadei de reziliere.

 

Efectele rezilierii

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dvs., inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din alegerea dvs. a unui alt tip de livrare decât cel mai puțin costisitor tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la ziua în care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua o astfel de rambursare utilizând același mijloc de plată pe care l-ai utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ai convenit în mod expres altfel; în orice caz, nu vei suporta nicio taxă ca urmare a unei astfel de rambursări.

Dacă ai solicitat începerea prestarea serviciilor în timpul perioadei de reziliere, ne vei plăti o sumă proporțională cu ceea ce a fost furnizat până când ne-ai comunicat rezilierea acestui contract, în comparație cu acoperirea integrală a contractului.

Te rugăm să reții că există unele excepții legale de la dreptul de reziliere și, prin urmare, unele articole nu pot fi returnate sau schimbate. Te vom anunța dacă acest lucru se aplică în cazul tău particular.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: “Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.”

 

Cand expira termenul de returnare / retragere – conform legii?

Termenul de 14 zile se calculeaza incepand cu:

– data primirii bunurilor, in cazul produselor;
– data incheierii contractului, in cazul serviciilor.

 

Cand nu este valabil termenul de 14 zile pentru returnare / retragere?

 • bilete avion și de tren, bilete la concerte, rezervări la hotel, închirieri de mașini și servicii de catering rezervate pe perioade determinate
 • produse alimentare și băuturi livrate la domiciliu, în mod regulat (ex. de către un lăptar)
 • produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (ex. un costum făcut la comandă)
 • suporturi de date sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire
 • conținutul digital, dacă ați început descărcarea sau vizualizarea în streaming
 • bunuri cumpărate de la persoane fizice
 • contractele urgente de reparații și întreținere – dacă un consumator sună un instalator pentru a-l ruga să repare un duș, nu se poate anula lucrarea, odată ce s-a convenit asupra prețului serviciului.

 

Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data primirii produselor. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Vânzătorul este obligat să returneze banii în termen de 14 de zile de la anularea comenzii, dar rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că au fost trimise.

 

Cine beneficiază de aceste prevederi?

Dreptul cumpărătorului de a returna un produs cumpărat se aplică doar persoanelor fizice, în cazul achizițiilor de la persoane juridice și doar pentru contractele încheiate la distanță.

 

GARANȚIA OFERITĂ DE KARANNA© ESTE DE 30 DE ZILE – 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT!

Garantie 30 De Zile Transparent Nou! Program Mindfulness 28 De Zile

 

Ce înseamnă garanție 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT? 

După achizitionarea accesului la cursurile / programele Karanna, veți avea GARANȚIE 100% pentru 30 de zile. În maxim 30 de zile calendaristice puteți cere returnarea plății, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro. Nu se poate cere returnarea plăților pentru servicii deja prestate (Exemple: consiliere, hipnoză, meditații ghidate, citiri aură, inițieri, terapii, ritualuri, măsurători radiestezice, lecții accesate, etc). Menționăm că Platforma de E-Learning monitorizează accesul la module, în acest scop.

 

Cumpărătorul care își exercită dreptul de denunțare unilaterală a contractului are următoarele obligații:

– Înainte de retur vă rugam să ne contactați in scris și să ne trimiteți FORMULARUL DE RETUR prin email la office @ evolutiespirituala.ro . Vă rugăm să așteptați obținerea confirmării returului.

– Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, în perfectă stare de funcționare.

– Toate obiectele trebuie să aibă aspectul identic cu cel avut la primirea lor și după caz, să aibă sigiliile intacte sau să nu prezinte urme care să ateste operațiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor. Valoarea obligațiilor bănești ale furnizorilor față de clienti nu poate depăși valoarea sumelor încasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

 

RASPUNDERE MAGAZIN

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informațiile terapeutice cu privire la produsele si serviciile prezentate pe site nu au rolul de a vă schimba sau întrerupe un tratament medical recomandat de medicul dumneavoastră. Prin urmare vă rugăm să nu întrerupeți acest tratament.

Orice informație publicată pe site este menită să vă ofere o imagine de ansamblu asupra posibilelor efecte ale produselor si serviciilor prezentate,  asupra dumneavoastră. Responsabilitatea folosirii informațiilor vă apartine în totalitate, iar www.evolutiespirituala.ro  nu poate fi facut responsabila pentru acest aspect.

În cazul în care informațiile furnizate de client în formularul de comandă sau în cursul schimbului de mesaje dintre noi, sunt incorecte, incomplete și comanda nu ajunge la destinație, va trebui să suportați toate costurile legate de transport. Avem dreptul de a contacta telefonic clientul în vederea confirmării comenzii sau a datelor personale înscrise în comandă.

Nu avem nici o responsabilitate pentru defecțiunile, pagubele sau accidentele rezultate în urma folosirii corespunzătoare sau necorespunzătoare a produselor comandate și cumpărate de la noi, sau nepotrivirea între scopul pentru care a fost cumpărat un produs și funcționalitatea lui.

Există posibilitatea ca fotografia care a stat la baza produsului sa fie afisata cu titlu de exemplu si astfel, să nu redea cu acuratete detalii, culori, forme sau nuanțe ale acestuia. În cazul în care clientul nu dorește sau nu poate utiliza produsul din cauza acestor tipuri de neajunsuri, suntem exonerați de răspundere, în sensul solicitării de către client a unor penalizări sau suportarea unor daune morale/materiale.

În situația în care un produs pe care dumneavoastră l-ați comandat nu exista în stoc, aveți posibilitatea de a-l schimba cu unul disponibil.

Nu suntem responsabili pentru întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/poștei sau din alte motive. Clientul nu poate solicita daune moratorii pentru întârzieri în primirea comenzii.

 

PLATFORMA SOL

Va informam in legatura cu existenta platformei SOL care ofera posibilitatea consumatorilor de a recurge la aceasta platforma pentru a-si solutiona litigiile cu comerciantii online. LINK PLATFORMA SOL .

 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. de contact sa fie prelucrate de catre Magazinul Online.

Magazinul Online garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi scanata si trimisa online prin email la office @ evolutiespirituala.ro .

S.C. Karanna Business Solutions S.R.L. este operator de date cu caracter personal nr. 36121.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Dacă considerați că orice material de pe acest site, postat de www.evolutiespirituala.ro sau de altcineva, aduce atingere drepturilor de copyright sau oricaror alte drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de email  office@(NOSPAM)evolutiespirituala.ro astfel încât să putem lua o decizie în cunoștință de cauză.

Magazinul Online Karanna©  respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare care sa cuprinda:

* semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;

* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;

* o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;

* adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;

* o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;

* o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela și de a refuza expedierea unor comenzi fără nicio explicatie.

 

Karanna Business Solutions srl

www.evolutiespirituala.ro

DISCLAIMER

 

Niciuna dintre metodele terapeutice prezentate in cadrul Scolii de Dezvoltare Spirituala KARANNA ACADEMY© nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Acest material este destinat exclusiv pentru scopuri informative.

Terapia Reiki este terapie complementara recunoscuta si aprobata de Ministerul Sanatatii, conform Legii 118 / Mai 2007.

NOTA: Cursurile, Initierile, Optimizarile si Acordajele, etc, prezentate de KARANNA ACADEMY © nu sunt si nu pot fi intelese si utilizate ca si terapii complementare.

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.

 

 

Instructori Acreditati National CNFPA / ANC & International IPHM & IAOTH & CoE & CIT & AAH & NSA:

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

Karanna Academy ©

 

I agree to these Terms and Conditions
euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
 • No products in the cart.
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări