Ritualuri Energetice Zilnice pentru Reconectare si Evolutie Spirituala

Ritualuri Energetice Zilnice pentru Reconectare si Evolutie Spirituala

 

Există o energie specială care ne înconjoară pe fiecare dintre noi. Specială, în sensul că este energia noastră. Fiecare dintre noi poartă o vibrație energetică unică, cu coduri, culori și modele specifice.

Călătorim pe calea spirituala mai departe si mai departe în timp ce trezim aceste coduri latente și câmpuri energetice. Știind că tot ceea ce ne înconjoară este viu și plin de energie, parcurgem calea cu o mare respect pentru tot ce ne înconjoară.

Cum ne folosim de această energie?”, vă puteți întreba. În fiecare moment, ne putem conecta cu câmpul nostru energetic, precum și cu câmpul energetic al celorlalți.

Ritualurile specifice ne pot ajuta să accesăm și să echilibrăm această energie. Stabilim intenția de a ne conecta cu acesta și de a curge cu ea și creăm ritualuri specifice pentru a spori acest proces.

Îți poți începe și termina ziua, chiar cu această intenție și iți poți face ritualuri specifice pentru călătoria ta sufletească.

 

Ritualuri Energetice Zilnice

 

Inger

 

  Pe măsură ce te ridici din pat, mulțumește pentru această nouă zi. Poți face asta în timp ce te rostogolești din pat, te întinzi sau caști pentru a crea un flux de energie în timp ce respiri cantități mai mari de oxigen decât in timpul somnului.

Așează-ti picioarele ferm pe pământ, in timp ce ii spui „Buna dimineața” îngerului tău protector si te duci cu gândul la el. Mulțumește-i pentru ajutor si roagă-l sa fie atent la tine astăzi si sa te protejeze de energiile negative.

Apoi, intra într-o scurta meditație, care sa te conecteze la Sinele Tău Superior pentru a fi alături de tine sub forma intuiției de-a lungul întregii zile.

Daca ti se potriveste mai bine, iti poti incepe ziua cu o rugaciune care sa te protejeze pe parcursul intregii zile.

Impamantare

 

Următorul pas este împământarea. Există multe exerciții de împământare și il poti folosi pe oricare dintre ele. Dacă este posibil, fa asta în natură cu picioarele așezate pe pământ sau iarba. Atunci când ieșirea in natura nu este posibila, poți face exercițiul pomului vieții pentru împământare.

În timp ce stai drept, dar confortabil, imagineaza-ti rădăcinile crescând din picioarele tale. Apoi, imagineza-ti o frumoasă lumină albă sau aurie care curge în chakra coroanei cum coboara direct de la sursă. Această lumină curge în inima ta și din inima ta în lume.

Apoi, poti cere să continui sa beneficiezi de aceasta energie toată ziua. Mai ales, dacă lucrezi în public sau cu publicul. Acest lucru iti păstrează siguranța și ii va ajuta și pe alții cu care vi in contact. În plus, există un flux constant de energie, care te va menține revigorat.

Concentrandu-te pe respirație, inspira energia infinită spunand: „Fie ca eu să fiu un canal al iubirii și luminii divine pentru a aduce bucurie si vindecare mie și tuturor”. Apoi, invita câmpul infinit al iubirii în tine.

Acum esti gata să iti incepi ziua. :)

 

La inceput s-ar putea ca aceste practici sa dureze putin mai mult, dar in timp, pe masura ce te familiarizezi cu acestea si devin aproape rutina, vei vedea ca toate cele de mai sus iti vor ocupa aproximativ 5-10 minute.

Ritualuri Energetice

 

 

Seara, poti avea o rutină similară. În primul rând, foloseste o metoda de curatare energetica pentru a te curăța de energiile celorlalti atunci când te întorci acasă.

 

Înainte de a adormi, mediteaza și daca iti plac mantrele poti asculta inainte de culcare. Una dintre cele mai cunoscute mantre este  Om Mane Padme Om, care aprofundează conexiunea cu sinele superior, la compasiune și ajută la manifestarea unei deschideri mai mari a inimii spirituale.

 

Om Mani Padme Hum

 

Cântatul sau fredonatul poate fi, de asemenea ceva ce poti face în timpul zilei dacă simti vreun dezechilibru sau energie grea de care vrei sa scapi.

 

Atunci cand te pui in pat pentru a face meditatia, poti folosi cristalele deoarece te ajuta sa te conectezi mai bine.

 

Există mai multe metode si instrumente diferite pe care le putem utiliza pentru a ne conecta cu energiile si cu celelalte dimensiuni.

Acestea sunt doar câteva pe care le puteti folosi în mod regulat și dorința noastra este ca aceste informații să vă fie de ajutor.

Vă rugăm să vă simțiți increzatori în călătoria dvs., deoarece sunteți pe deplin susținuti și iubiti. Procedând astfel și creând mici ritualuri in viața ta, creezi și menții un spațiu sacru în casa ta și în sufletul tău.

 

Unul dintre studenții lui Buddha l-a întrebat:

„Ești mesia?” 

„Nu”, a răspuns Buddha. 

Atunci ești vindecător?” 

Nu, a răspuns Buddha. 

Atunci ești profesor?” studentul a insistat. 

Nu, nu sunt profesor.” 

Atunci ce ești?” a întrebat studentul exasperat. 

Sunt treaz, a răspuns Buddha.

 

Alte articole din categoria Spiritualitate

 

Vizitati-ne Pagina de Facebook