Uleiuri Antice Vindecatoare – Karanna Oils

Uleiuri Antice Vindecatoare – Karanna Oils

Uleiuri Antice Vindecatoare - Uleiuri Karanna

 

VREAU SA COMAND!

 

Am lansat in data de 8 MARTIE 2018, de ziua Femeii, cu drag pentru dumneavoastra, o noua gama de produse Karanna, Uleiuri Antice Vindecatoare. Pentru inceput va oferim 2 retete unice, pentru protectie si vindecare.

Prima reteta, Uleiul Apostolilor, este o reteta pe care Iisus le-a dat-o Apostolilor pentru a putea face vindecari si exorcizari, dupa Rastignirea si Invierea sa, in drumul lor prin lume, pentru a propovadui Cuvantul lui Hristos.

Ne-a parvenit aceasta reteta de la o terapeuta din America, o prietena care este si un foarte bun medium si care a primit la randul ei reteta uleiului vindecator printr-o viziune, in somn, in contextul in care avea nevoie pentru un client cu posesie astrala. Numele doamnei este Debra. Ne-am gandit sa dam numele uleiului Debra, insa ne-am gandit ca o denumire mai practica si mai descriptiva este Uleiul Apostolilor. Totusi, pe sticlute, din lipsa de spatiu, ati putea regasi uneori ca denumire Ulei Debra. ?

A doua reteta  de ulei este o reteta proprie, dezvoltata de noi dupa ce am utilizat aproximativ 2 ani Uleiul Apostolilor si este influentata si de reteta Uleiului Biblic al lui Moise, dar are esente in plus fata de acesta. Este un ulei cu efect pregnant de vindecare / ameliorare boli si simptome. Are doar 2 esente comune cu Uleiul Apostolilor si 2 esente din Uleiul lui Moise, celelalte esente fiind adaugate de noi in timp, prin experimentare si observare empirica a actiunii acestui ulei asupra clientilor nostri si a noastra. Numele uleiului vindecator este Ulei Suryia.

La crearea acestor uleiuri se adauga si cate un ritual de consacrare, prin care se canalizeaza energii cosmice pentru vindecare, protectie si purificare spirituala. Acest uleiuri nu pot fi replicat si / sau manufacturat in serie. Cantitatile de produs sunt si vor fi mereu limitate, astfel incat va rugam sa faceti pre-comenzi daca produsul nu se mai afla pe stoc si veti fi anuntati atunci cand vom reveni cu alt lot. Depunem eforturi ca timpul de asteptare intre loturi sa nu fie mai mare de 10-15 zile, dar in functie de timpul nostru cat si de cauze exterioare, aceasta perioada se poate prelungi sau micsora de la caz la caz. De aceea este important sa faceti PRE-COMANDA din timp, pentru a va asigura continuitatea terapiei si pentru ca noi sa putem sa ne organizam din timp pentru crearea acestor uleiuri vindecatoare.

Diferenta majora dintre Uleiul Apostolilor si Uleiul Suryia este faptul ca Uleiul Suryia este axat in special pe vindecare si nu pe indepartare entitati / energii joase. Practic este un ulei de masaj pentru ameliorare – vindecare boli si simptome / stari de stress si disconfort psihic – fizic. 

Uleiul Apostolilor este in primul rand un ulei de exorcizare / curatare campuri si aura si pe cale de consecinta este si un ulei vindecator pentru ca actionand asupra campurilor aduce si ameliorare de boli si simptome.

Cel mai bine este sa se foloseasca aceste uleiuri in tandem, astfel puteti sa va masati cu cate un ulei, dimineata si seara sau cu ambele uleiuri, atat dimineata cat si seara (sau o singura data pe zi, dupa cum considerati util sau necesar).

Utilizari: dureri, migrene, junghiuri, boli psiho-somatice, orice tip de diagnostic (inclusiv boli autoimune), afectiuni emotionale, impotriva atacurilor PSI si a atacurilor cu aparate. Actioneaza prin refacerea campurilor energetice si crearea unui scut protector impotriva agresiunilor energetice (PSI) si ale entitatilor de orice fel. Refacerea aurei poate duce la vindecare, pe termen lung, iar pe termen scurt, la ameliorarea simptomelor iar in cauze usoare, la eliminarea problemei.

Ambele uleiuri se folosesc numai pentru uz extern, prin aplicare pe corp. Nu sunt uleiuri esentiale pentru aromoterapie si NU sunt pentru uz intern.

Mai multe detalii despre fiecare ulei in parte puteti citi pe pagina acestora de prezentare, AICI.

Puteti achizitiona aceste uleiuri din magazinul nostru online. Stocurile sunt limitate, deoarece nu facem productie, ci uleiurile sunt create de noi personal si impregnate / informate suplimentar pentru fiecare client in parte.

VREAU SA COMAND!

Va asteptam! ?

Anca & Catalin Bogdan

Karanna Academy©

2011-2020 Copyright by Karanna ©