TERAPIE LA DISTANTA – 31 ian 2015 – Curatari si Re-Bootari Energetice

TERAPIE LA DISTANTA

– 31 ian 2015 – Curatari si Re-Bootari Energetice –

 

Cand? 31 ian 2015 ora 21:30 ora Romaniei

Unde? La Distanta

Cost?  100 lei – REDUCERE DEJA APLICATA, IN PROCENT DE 50%, (de la 200 lei la 100 lei), VALABILA PENTRU TOTI PARTICIPANTII (inclusiv membrii V.I.P.).

 

Corpul uman are 7 centri energetici principali, numiti chakre, care fac legatura intre om si univers. Fiecare chakra energetica corespunde anumitor genuri de emotii si glande ale trupului si fac legatura intre emotiile noastre, nervi si hormoni. Tiparele noastre de gandire influenteaza functionarea acestora.

.
Eliberarea bagajului emotional rezidual de la nivelul fiecarei chakre, iertarea pe toate nivelurile, mai ales iertarea de sine – sunt definitorii pentru recapatarea nivelului energetic necesar vietii noastre la parametri optimi, eliberarea oboselii si a sentimentului de neputinta.

.
Echilibrarea energetica a chakrelor, determina o imbunatatire a sanatatii fizice (caci orice boala incepe in campul energetic, abia ulterior afectand corpul fizic, motiv pentru care si vindecarea poate parcurge acelasi traseu). Vindecarea energetica si iertarea de sine, determina imbunatatirea sanatatii si a fiecarui domeniu concret al vietii noastre.

Pentru a obtine echilibrul energetic functional al chakrelor puteti apela la diferite tehnici de respiratie, energetice, yoga, etc, si de asemeni este indicat sa participati periodic (o data la cateva luni de zile) la o sesiune de terapie pentru curatare / optimizare energetica.

Pe langa curatare si optimizare energetica pe chakre si campuri subtile, noi utilizam o tehnica energetica de rebootare a acestora, adica de rematritare si/sau inlocuire a campului / chakrelor prea afectate ca sa mai fie eficienta repararea si/sau optimizarea acestora. Pentru ca chakrele pot efectiv sa devina nefunctionale daca o perioada lunga de timp au fost afectate. Cum se poate “defecta” o chakra? Prin obicee de viata nesanatoase (cum ar fi alimentatia, o pozitie gresita de stat la calculator perioade lunig de timp, etc) sau prin tipare mentale – de gandire – gresite / negative (de genul “eu nu pot, eu nu stiu” , etc).

Prin Rebootare noi inlocuim o chakra afectata prea mult. Da…se poate daca stii ce faci, sa faci si daca poti sa faci asta. De asemeni, prin rebootare se refac partial sau total prin inlocuire, campuri / corpuri energetice (nu si cele spirituale).

Un corp energetic este un camp morfogenetic impregnat / informat din Spirit, cu constiinta si care este sustinut energetic la sol, adica in intrupare de o emisie continua a unei chakre (de fapt a mai multor chakre proiective, intre 3 si 6), dar in fine, una din chakre este chakra principala a unui camp energetic. Prin urmare orice se misca are constiinta / sau nu si este energie poate fi afectat, informat, reparat, stricat, etc….adica inclusiv un camp energetic / corp.

De asemeni, credem ca este evident faptul ca energia si constiinta circula libere in spatiu – timp, pe cale de consecinta este logic sa asumam faptul ca se poate actiona energetic atat in persoana cat si la distanta. Asadar, terapia la distanta EXISTA si are efecte, din punctul nostru de vedere, chiar mai bune decat terapia in persoana. Mai multe despre acest subiect am prezentat in urmatoarele articole:

https://www.evolutiespirituala.ro/sisteme-karanna-sisteme-energetice-ordine-spirituale/initierea-energetica-sau-ezoterica-si-criza-de-vindecare/

https://www.evolutiespirituala.ro/sisteme-karanna-sisteme-energetice-ordine-spirituale/tipuri-de-initieri/

 

Pentru detalii despre cum sa va pregatiti pentru optimizare, va rugam sa cititi acest articol: LINK ARTICOL

 

Terapeut Certificat International

Anca Bogdan

Fondator al Sistemelor Energetice Karanna©

 

 Pentru inscriere completati formularul de mai jos: 

 

 

 

 

2011-2020 Copyright by Karanna ©