GRATUIT!!! SESIUNE DE PURIFICARE ENERGETICĂ CU SISTEMUL KHYATI SI ATMIC BOOST ©

GRATUIT!!! SESIUNE DE PURIFICARE ENERGETICĂ

CU SISTEMUL KHYATI SI ATMIC BOOST ©

Sesiune De Purificare Energetică Sistemul Khyati Si Atmic Boost©

 

Vizioneaza videoclipul de mai jos pentru a primi sesiunea de purificare.

Înainte de a viziona videoclipul, rostește această formulă de activare a ședinței de purificare / vindecare:

 

“Eu, ___(numele dvs)_____sunt de acord să primesc sesiunea de purificare energetică trimisa de Anca Bogdan, ACUM!”

 

SESIUNE DE PURIFICARE ENERGETICĂ CU SISTEMUL KHYATI SI ATMIC BOOST©

Această Sesiune de Vindecare prin Purificare este deja pregătită pentru tine și gata să o primești.

Puteți apela la purificare / vindecare de mai multe ori, în zile diferite, nu există limită pentru numărul de sesiuni în care puteți primi vindecare.

Spune doar cuvintele pentru activare, de fiecare dată. La crearea acestei sesiuni audio de purificare, am programat ca oricine să o primească.

Orice destinatar din întreaga lume va fi purificat atunci când va spune cuvintele de activare, pentru a o primi.

Sesiunea de purificare / vindecare lucrează întotdeauna pentru binele cel mai înalt al primitorului.

 

 

Ce face această sesiune de purificare / vindecare diferită de altele?

– Această purificare folosește o combinație de energii și chei de activare din Planul Cauzal și energiile de purificare din Planul Buddhic, prin intermediul sistemului de evolutie spirituala Khyati si a activarii Atmic Boost al Karanna Academy©.

 

– Energiile de purificare din planul Buddhic care sunt accesate si transmise catre destinatar prin intermediul Sistemului Khyati© si Atmic Boost©, constituie un ritual de purificare de nivel înalt care poate arde karma, distruge negativitatea și restabili integritatea corpului fizic, emoțional, a minții și sufletului. Acest ritual poate împiedica, de asemenea, persoana să renască în tărâmurile inferioare.

 

– Planul Buddhic este dimensiunea spirituală care există dincolo de planul Cauzal unde se găsește Spiritul. Conține niveluri ridicate de beatitudine și unitate, o energie de nivel superior care purifică densitățile inferioare.

 

Mai multe detalii despre Sistemul Khyati© si Atmic Boost© puteți afla AICI.

 

– În plus, Flacăra Violet și Flacăra Albastru – Aurie sunt invocate pentru a purifica fiecare destinatar. Una din Legile Universale statueaza faptul că energia de vibrație superioară curăță vibrațiile inferioare.

 

– Sinele Superior al beneficiarului este implicat activ în procesul de vindecare. Sinele/Spiritul Superior al primitorului îl cunoaște cel mai bine pe cel care primește și este cel mai bine poziționat pentru a furniza perfect energiile de vindecare.

 

– Sesiunea de vindecare este deja pregătită pentru tine și gata să fie primită instantaneu. Poate fi primită atunci când dorești să o primești.

 

– Nu este nevoie ca vindecatorul să cunoască numele destinatarului sau locația acestuia.

 

– Sesiunea de vindecare este emisă prin chiball și nu necesită prezența vindecătorului. Sesiunea de vindecare este deja pregătită în trecut pentru a fi primită în viitor.

 

– Sesiunea de vindecare poate fi primită de oricine din întreaga lume. Este gata să fie primită de oricine, oriunde, în orice moment.

 

– Această sesiune de vindecare poate fi primită pentru totdeauna și pentru un număr nelimitat de ori. A fost programată la nivelul Spiritului pentru a fi primită de câte ori cere fiecare destinatar. Dacă aveți nevoie de vindecare suplimentară, pur și simplu citiți sau spuneți cuvintele pentru a o primi din nou.

 

– Această sesiune de purificare de vindecare este adesea o experiență care schimbă vieți, permițând vindecarea corpului, minții și spiritului. Aceste energii resimțite în mod concret sunt inițiate la începutul sesiunii și continuă să lucreze cu tine mult după terminarea sesiunii de vindecare.

 

– Datorita puterii sedintei de vindecare, se recomandă să bei apă si sa te odihnesti după primirea energiilor vindecătoare.

 

NOTĂ 1: Dacă accesezi accidental sesiunea de vindecare la momentul nepotrivit, spune pur și simplu „Stop” și sesiunea de vindecare se va opri. Apoi accesează ședința de vindecare când ești gata.

NOTĂ 2: După prima vizualizare, dacă dorești, poți să stai în meditație cu ochii închiși pentru următoarele sesiuni de purificare. Nu mai este nevoie sa vizualizezi videoclipul, dar este necesar în continuare să îl asculți.

 

 

SESIUNE DE PURIFICARE ENERGETICĂ CU SISTEMUL KHYATI SI ATMIC BOOST©

 

Karanna Academy©

 

Alte articole din categoria PREMIUM

 

Vizitati-ne Pagina de Facebook 

 

 

0 0 voturi
Total Stele
Abonați-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile