Seminarii & Workshopuri Online / In Locatie

Seminarii & Workshopuri

Online / In Locatie

 

Seminarii Online Live

Academia KARANNA © va invita sa participati la Seminariile – Conferinte pe care le organizeaza La distanta – Online, pe platforma software dedicata a Scolii Karanna© sau la sediul din Craiova.

Pentru a participa la actiunile organizate online, este necesar sa aveti doar o conexiune internet si un computer.

In cadrul seminariilor abordam diverse teme de Dezvoltare Personala, Training, Coaching, Spiritualitate, Reiki, Teozofie, Ezoterism, Hermetism, Metafizica, Religii ale lumii, Probleme de cuplu sau de familie, vom gasi solutii practice pentru problemele dvs, pentru eficientizarea timpului  si prosperitatea fizica, intelectuala si spirituala a dvs.

Sustinem Conferinte si Ateliere de Lucru pe teme legate de viata cotidiana, societate si problemele cu care ne confruntam in viata de zi cu zi, vom discuta impreuna in mod interactiv despre Lume, Oameni, Viata, Creatie, Dumnezeu, Zei, Ingeri, Spiritele Naturii si Ierarhii Spirituale, Societate, Prosperitate, Dragoste, Bani, etc. Vom incerca astfel sa abordam din punct de vedere teoretic si practic, problemele si intrebarile dvs legate de Dezvoltare Personala si Spirituala, viata acum si aici, atunci si acolo.

Am programat o serie de Seminarii complexe, cu abordarea multor probleme si aspecte ale vietii cotidiene, atat din perspectiva societatii in ansamblu, a competitivitatii cat si din perspectiva spirituala.

Temele seminariilor sunt anuntate in avans, pentru ca dvs sa aveti timpul necesar sa decideti daca doriti sa participati si, de asemenea, pentru a avea posibilitatea sa va pregatiti intrebarile si sa efectuati inscrierea.

.

Daca doriti sa aflati mai multe despre noi, va rugam sa accesati paginile urmatoare:

DESPRE NOI

TESTIMONIALE

 

Termeni si Conditii de participare la Seminarii & Evenimente Karanna©:

 • Locurile sunt limitate (maxim 50 de participanti / eveniment).
 • Inscrierea se face exclusiv prin completarea formularului de pe site.
 • Rezervarea locului va fi asigurata dupa achitarea taxei de participare.
 • Puteti participa la oricate Seminarii Online, fara a exista obligativitatea unei prezente permanente.
 • Ne rezervam dreptul de a scoate fara preaviz, din timpul seminariilor, persoanele recalcitrante sau rau intentionate si care strica atmosfera si energia generala a acestora.
 • Sumele achitate nu se ramburseaza in situatia in care un participant este exclus din grupul de studiu, de catre organizatori, din motivele mentionate la punctul anterior.
 • Daca un partener achita taxa de participare pentru un eveniment la care, ulterior nu mai poate asista din motive personale, taxa ramane valabila pentru un viitor eveniment la care acesta va dori sa participe sau se returneaza.
 • Durata unui Seminar este de aprox 2 ore.
 • Data si ora exacta a inceperii Seminariilor va fi anuntata in scris, prin email, numai participantilor care sunt acceptati sa participe si care achita taxa de participare. Orientativ, dar nu obligatoriu, acestea se vor desfasura cu precadere in week-end si seara, dupa ora 19:00, ora Romaniei.
 • Modalitatea de conectare la platforma de Live-Streaming, in vederea accesarii Seminariilor Online va fi transmisa participantilor in particular, prin e-mail, dupa achitarea taxei de participare.
 • KARANNA© isi rezerva dreptul de selecta persoanele participante la sesiunile online / in persoana si de a refuza fara nicio explicatie, accesul acestora in cadrul Seminariilor.
 • Prin completarea Formularului de Inscriere confirmati ca ati citit si acceptati acesti Termeni si Conditii de participare la Evenimentele Karanna.

.

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

International Accredited Trainers

PROGRAM SEMINARII ONLINE-LIVE

VREAU SA MA INSCRIU LA SEMINARII

.

IMPORTANT: Cursurile, Initierile, Seminariile Karanna  sunt protejate de Legea dreptului de autor şi Dreptul de Copyright și orice modificare, copiere, multiplicare sau reproducere a materialelor sau a conferintelor/ seminariilor / workshop-urilor, prin orice metode,  partial sau total, fara acordul scris al autorului, Anca Bogdan si Catalin Bogdan, este strict interzisă si se pedepseste conform Legii dreptului de autor.

 

gpay apple pay plata cu card euplatesc All rights reserved 2011 - 2024 ©