Rún Valdr System

Rún Valdr

Acest Sistem este bazat pe vibratia Runelor nordicilor. Acest sistem este completă în sine și nu se bazează în nici un fel pe simbolurile sau energia altor sisteme Reiki. Acest sistem pe care Fondatorul,  Rodney Cox, l-a denumit Run Valdr, depășește nivelul de acces al sistemelor de tip Reiki, în care simbolurile și tehnicile pot fi folosite cu precadere pentru vindecare. Acest sistem poate fi folosit inclusiv in lucrari de magie, fiind și  o modalitate puternica de a incarca si programa obiecte.

Initial sistemul a fost denumit “Runic Reiki”, dar fondatorul a decis să schimbe numele, pentru ca nu este cu adevarat un sistem de tip Reiki. Run Valdr este puterea runelor nordice vechi. Dar RunValdr nu este doar putere, ci si responsabilitatea de a crea ceva real, ceva benevolent si in acord cu binele superior al persoanei si al Creatiei in totalitatea sa.

O mare parte din material a fost revelat fondatorului în timpul călătoriilor astrale, unde a fost in contact cu Zeii Odin si Freya.
Acestia i-au dat simbolurile, numele lor și scopul utilizarii lor. Acestea nu sunt doar simboluri aleatoare, dar sunt parte a unui sistem mai mare.

In sistemul Run Valdr exista 18 simboluri principale si mai multe simboluri secundare.

Acest sistem are doua nivele, de Practicant si de Maestru. Gradul Practicant presupune acordajul la simbolurile principale, iar gradul Maestru face conexiunea la zei si deschide canalul de comunicare cu acestia, implementand de asemenea, mai multe simboluri secundare, dar nu mai putin importante. Simbolurile asa-zis secundare ale Run Valdr sunt simboluri specifice ce pot fi utilizate in diverse situatii, pentru terapie si protectie energetica.

RUNE:

Rune

 

Simbolurile prezentate mai jos apartin gradului I Practicant Rún Valdr. Simbolurile nu pot fi utilizate ca atare, ci doar in urma unei initieri transmise de un Instructor Rún Valdr. Pentru initieri ne puteti contacta AICI.

 

Simboluri Rún Valdr

Run Valdr Simboluri

 

 

 Anca Bogdan este Maestru Rún Valdr initiata direct de fondatorul sistemului, Rodney Cox.

gpay apple pay plata cu card euplatesc All rights reserved 2011 - 2024 ©