Prezentare Curs Karma si Reincarnarea – Terapia Karmei

Curs Karma si Reincarnarea

– Terapia & Vindecarea Karmei – 

– Metode si exercitii practice –

 

Cursul se desfasoara Online

Abonament Lunar 4 Lectii / luna

Logos Prezentare Curs Karma Si Reincarnarea – Terapia Karmei

 

CE ESTE KARMA?

Karma este un rezultat sau un efect cumulativ care este creat prin voința, gandurile și acțiunile individuale ale oamenilor de-a lungul multor vieți de pe Pământ. Cu alte cuvinte, karma este tendința Spiritului formată în timp si rezultata in procesul de reîncarnare. Se vorbeste despre „karma negativă”, dar noi suntem cei care ne creăm propria noastră karma prin alegerile și acțiunile pe care le întreprindem. Fiind conștienți de tendințele noastre și depunând eforturi deliberate pentru a lua decizii mai bune, ne putem schimba karma și ne putem schimba soarta.

„Pentru a o spune într-un mod modern, karma poate fi explicată ca tendințe ale sufletului, deoarece karma este amprenta amintirilor din viețile trecute care rămân în fiecare suflet.”

The Essence of Buddha

În majoritatea cazurilor, cuvântul „Karma” are o conotație negativă, deoarece karma este conceptul care a fost folosit pentru a explica motivul nenorocirilor cu care se confruntă oamenii în viață. Cu toate acestea, cuvântul „karma” înseamnă „acțiune” și în conformitate cu „Legea cauzei și efectului” acțiunile pot duce la rezultate bune, precum și la rezultate negative. Karma este formată din alegerile pe care le facem în funcție de tendințele sufletului nostru și de acțiunile pe care le facem ca urmare a propriei noastre judecăți. Tendințele sufletului sunt ca obiceiurile și tiparele de gândire pe care le-au urmat oamenii pe parcursul vieților lor anterioare. Când situațiile similare cu cele cu care s-au confruntat în viețile anterioare reapar, oamenii pot repeta aceleași tipare de acțiune și pot fi prinși în aceleași capcane mereu.

 

Cum este creată karma negativă

Trăirea vieții pe pământ cu un corp fizic ne orbeste de ceea ce este bine sau rău pentru sufletul nostru, făcându-ne susceptibili la greșeli. Durerea și suferința pe care o trăim sunt efectele naturale ale „Legilor cauzei și efectului” – trebuie să culegem ceea ce semănăm. Termenul general pentru amăgirile minții care provin din sufletul care locuiește într-un corp fizic este de „dorințe lumești”. Dorințele lumești tipice includ lăcomia (dorința excesivă), furia, nebunia (ignoranța), mândria (îngâmfare), îndoiala (mintea suspicioasă) și viziunea falsă (părerile greșite). Acestea sunt cunoscute sub numele de „Cele șase iluzii lumești”. Conduși de iluzii lumești și neștiind nimic mai bun, adesea comitem greșeli, nu o dată, ci în mod repetat, creând tendințe negative cunoscute sub numele de karma negativă.

 

Cum dizolvăm  karma

Ceea ce este cunoscut în mod obișnuit ca „dizolvarea karmei” înseamnă a ispăși în această viață pentru greșelile pe care le-am făcut în viețile anterioare. De exemplu, dacă o persoană a ucis pe cineva într-o viață anterioară, cel mai probabil este că va experimenta cum este să fii ucis în următoarea sa reîncarnare. El va gusta angoasa de a-și întrerupe viața, devenind victima unei crime, a unui accident de trafic sau a unei calamități provocate de om. Culegând karma în acest fel, el învață cât de prețioasă este viața. În schimb, cineva care a fost ucis de o altă persoană în viața sa anterioară va avea șansa de a riposta în următoarea sa viață. Dacă ar riposta cu același lucru, el și-ar crea karma negativă. Dar dacă se oprește din a-și ucide făptașul, atunci el va dizolva acea karma si va evolua spiritual.

De obicei, în fundalul încercării de a ucide pe cineva stă pofta de putere (lăcomie) – dorința de a face cealaltă persoană să facă exact așa cum vrem noi, mânia față de el pentru că nu a făcut acest lucru și ignoranța (prostia) care nu poate prevedea repercusiunea acelei fapte. Anume, mintea individului influențată de dorințele lumești este responsabilă de producerea acțiunilor greșite. Chiar dacă situațiile nu pot fi toate la fel de extreme ca un caz de crimă, conflictele care apar în această viață în relațiile noastre cu alte persoane se datorează adesea unui fel de karma. În unele cazuri, putem fi plasați în poziția opusă vieții noastre anterioare, astfel încât să putem înțelege angoasa sau suferința celeilalte părți, în timp ce în alte cazuri suntem puși într-o situație similară cu cea din viața anterioară, pentru a testa dacă sau nu, vom comite aceeași greșeală. În ambele cazuri, karma ne oferă șansa de a contesta încă o dată sarcinile de antrenament spiritual pe care nu le-am putut îndeplini cu succes în viețile noastre anterioare. Se așteaptă să ne confruntăm cu problemele noastre și să ne străduim să le depășim. În acest fel, nu numai că putem face lucrurile mai bune pentru oamenii din jurul nostru, ci putem crește și evolua.

 

Scopul acestui curs – CE INVETI? – Cum depășim karma negativă

Karma negativă se naște din dorințele lumii. Modalitatea de a o depăși este de a înțelege tiparul greșelilor pe care le repetăm ​​și de a deveni conștienți de tendințele greșite ale sufletului care sunt sursa suferinței noastre. Nu ne putem schimba karma decât dacă facem eforturi continue pentru a ne confrunta cu propriile dorințe lumești negative. Multe religii explică greșit karma negativă și recomandă austerități fizice, cumpărarea de icoane sau statuete; cu toate acestea, nu putem depăși karma decât dacă reflectăm asupra noastră, aflăm de ce continuăm să luăm decizii greșite, dobândim înțelepciunea de a cunoaște mai bine și facem efortul de a ne împiedica să cădem în vechile obiceiuri. Aceasta este disciplina spirituală și este o disciplină menita a ne transforma în cineva care nu este influențat de dorințele lumești brute. Aceasta nu inseamnă că trebuie să renunțăm să ne mai dorim orice, nici că trebuie să trăim in afara societatii, ca niste pustnici. Nu aceasta este calea. Am fost născuți in lume pentru a trăi in lume. In fapt, este cel mai usor să te retragi in pustiu si să lucrezi in liniste la propria evolutie spirituală. Maestru este cel care iși stăpaneste pornirile trăind in lume, unde sunt toate tentațiile si provocările, nu in varful unui munte. Principiul autoreflexiei ne ajută să descoperim dorințele noastre lumești ce creeaza karma și să le contracarăm. Prin punerea continuă în practică a metodelor din acest curs, putem deveni conștienți de partea din noi care este ușor controlată de dorințele lumești ce creeaza karma (lăcomie, furie și prostie, etc) și putem arde karma prin eforturi repetate. Karma negativă este o parte a cărții vieții noastre – ne reîncarnăm în această lume pentru a ne îmbunătăți karma si astfel pentru a evolua spiritual.

Nu putem discuta despre evolutie spirituală fără sa discutăm despre Karma.

Karanna Academy© este un Centru de Studii dedicat evoluției spirituale si acest curs abordează problema karmei si dă toate soluțiile necesare dizolvării acesteia intr-o singură viața, cu Acord Divin.

 

CE PRIMESTI ?
  • Cursuri Video inregistrate, cu o durata de aprox 7.000 de MINUTE (116 de ORE) de inregistrari
  • Aproximativ 100 de materiale de curs in format electronic (PDF) downloadabile
  • 30 de Meditatii Ghidate si Script-uri de Hipnoza Inregistrate (Audio)
  • 27 de exercitii pentru Terapia si Vindecarea Karmei
  • 12 afirmatii / mantre  pentru Terapia si Vindecarea Karmei
  • 11 exercitii de dizolvare a karmei
  • 4 initieri – rituri karmice pentru dizolvarea karmei
  • Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© inclusiv in timpul vacantelor (5 luni)
  • Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteti adresa intrebari in scris, prin mesaje, in cadrul platformei de curs, Instructorului)
  • Reducere 30% la sedintele de Consiliere privata cu Instructorul cursului, Anca Bogdan, pe toata perioada de desfasurare a cursului si atat timp cat abonamentul dvs la curs este activ.