Marte, o civilizatie distrusa prin atac nuclear!

Marte, o civilizatie distrusa prin atac nuclear!

Sus Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
1 29 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Fizician dr. John Brandenburg

John Brandenburg este fizician în domeniul tehnologiilor și a propulsiei spațiale cu plasmă, la compania americană Orbital Technologies. Este doctor în fizică teoretică a plasmei la Universitatea California, din Statele Unite. Fizicianul John Brandenburg a ajuns la concluzia că pe Marte a existat o civilizație de tip umanoid, care a fost distrusă în urma unui atac nuclear de mari proporții,declanșat de altă civilizație extraterestră, cu un nivel superior de dezvoltare tehnologică. NASA a anunțat în mod public, că misiunile navelor Curiosity și Opportunity vor căuta vestigii ale unei civilizații dispărute de pe planeta Marte, incluzând și studiul biosferei. Dr. John Brandenburg și-a prezentat recent lucrarea în cadrul comunicărilor anuale la American Physical Society, din Illinois (SUA).

Studiul fizicianului John Brandenburg este bazat pe o mare concentrație de xenon-129, uraniu și thoriu, detectate de sonda spațială Odyssey pe  suprafața solului și în atmosfera planetei Marte. Omul de știința american atrage atenția că există dovezi a doua explozii nucleare pe Marte, care pot fi văzute și astăzi. (Sursă: Daily Mail)

Recenta comunicare a fizicianului John Brandenburg, nu este o noutate absolută din perspectiva Jurnal Paranormal. Aplicând teledetecția extrasenzorială în arheologie, am descoperit în anul 2013, în subsolul planetei Marte, vestigii arheologice aparținând unei civilizații de tip umanoid. Vestigii arheologice din subsolul planetei Marte au fost confirmate ulterior și de sateliți Google Maps. Procedeul de teledetecție extrasenzorială cu aplicații în arheologie, a fost verificat împreună cu generalul de divizie prof. ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din carul M.Ap.N., cu prilejul investigațiilor efectuate între anii 1995 – 1999, pentru o temă de cercetare guvernamentală. Teledetecția extrasenzorială nu este o abilitate supranaturală a omului. Orice individ dezvoltat în parametri psihici normali, deține în subconștient, în stare latentă, dexteritatea detecției și teledetecției extrasenzoriale, comună tuturor ființelor evoluate.
NASA și controlul public.

Să nu judecăm NASA pentru “zgârcenia” pe care o manifestă, când pune  la dispoziția publicului date prelevate în urma misiunilor spațiale. Programele de cercetare cosmică costă miliarde de dolari, necesită un personal foarte calificat, iar datele obținute din investigarea cosmosului constituie secrete profesionale, la care are acces un număr limitat de oameni de știință. De reținut că cercetarea științifică se derulează în baza unor contracte, care sunt prevăzute cu clauze de confidențialitate. Beneficiarul contractului de cercetare științifică este proprietarul de drept asupra datelor prelevate pe parcursul cercetării. Și cum beneficiarul contractelor derulate de către NASA este Pentagonul, orice contract este prevăzut cu sigla top-secret. Ceea ce comunică NASA pentru public, reprezintă doar cel mult 1% din datele obținute pe parcursul cercetării cosmosului. Restul de 99% reprezintă date strict secrete, care pot fi contacte cu civilizații extraterestre, călătorii cu viteze superluminice pe alte planete, asimilarea unor tehnologii extraterestre, etc.

Situația este valabilă și pentru Terra. Încă nu știm ce se află în adâncul oceanelor, ce este sub continentul Antarctic și cum trebuie interpretată declarația de presă a contraamiralului Richard Byrd, la sfârșitul unei expediții cu temă secretă făcută în anul 1946, că de acum înainte “trebuie să luăm în considerare că există aparate ce pot zbura fără escală, între polii Pământului”.

Pretenția opiniei publice de a afla care este stadiul unor cercetări confidențiale întreprinse de NASA, este exagerată, ca să nu spunem mai mult. De pildă, Zona 51 situată în deșertul Nevada (SUA), este un exemplu cum nu trebuie folosite date secrete de către neaveniți. Cititori își mai amintesc, desigur, cum un  cercetător român a toate-știutor aflând din „surse private” că zona 51 a fost deschisă turiștilor, s-a grăbit să declare la o televiziune autohtonă, că și el a vizitat zona 51 dar a trebuit să întrerupă sejurul, întrucât a fost mușcat pe spinare de vulturi pleșuvi, ce existau cu ghiotura în deșert! Inutil să mai spunem că zona 51 nu a fost niciodată deschisă publicului, fiind cea mai secretă bază a Armatei Americane.

Imagini de pe suprafața planetei Marte, făcute publice de Agenția Spațială Europeană(European Space Agency).

2 16 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Solul planetei Marte, văzut din spațiu.
3 8 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Lac înghețat?
4 8 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Albii de râuri secate.
5 8 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Canion format de ape, la suprafața planetei. 
6 5 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Albii de râuri secate.

Civilizația umană, încotro?

În ce privește dispariția civilizației umanoide de la suprafața planetei  Marte, nu ar strica să fim ceva mai atenți la hârjoana unor lideri politici săriți de pe fix, cu bricheta aprinsă lângă fitilul armelor nucleare. Condițiile propice extincției rasei umane de pe Terra, sunt îndeplinite pe cale naturală: mișcarea de precesie a planetei noastre, care are loc odată la aproximativ 26.000 de ani, a încheiat ciclul pe 21 decembrie 2012, Pământul  revenind  în locul de unde a plecat, cu fenomene ce nu pot fi estimate decât parțial; migrația actuală a polilor magnetici ai Pământului – responsabilă de producerea cutremurelor de pământ și a erupțiilor vulcanice devastatoare, a inundațiilor catastrofale, a fenomenelor meteorologice fără precedent în istoria scrisă a omenirii; bașca proliferarea unor maladii la scară planetară, etc. Rămâne de văzut cum vor influența evenimentele citate psihologia umană. Pentru că există o legătură indisolubilă, între psihofiziologia organismelor vii de pe Pământ și energiile din mediul ambiant.
Dovezi științifice potrivit cărora au existat și alte civilizații tehnologice pe Terra, care au fost distruse din cauze necunoscute.

Există dovezi științifice convingătoare, potrivit cărora civilizația tehnologică actuală reprezintă doar un segment din succesiunea civilizațiilor terestre. Cităm doar câteva: pietrele incizate de Inca (Peru), estimate cu o vechime de 65 milioane de ani ,mecanismul astronomic de la Antikythera cu o vechimea de peste 2000 de ani, considerat drept cel mai vechi calendar astronomic realizat printr-o tehnologie sofisticată, rămășițele unor agregate tehnice găsite de mineri în straturi carbonifere, atestate prin analize cu C-14 ca având milioane de ani vechime, pile electrice antice, instalații străvechi de iluminat care funcționează aparent fără consum energetic, descrise și în cronici medievale, etc.

Incizii și desene rupestre cu o vechime de peste 10.000 de ani de la Altamira (Spania), din grotele Lascaux, Trois-Frérès, Niaux și Chauvet (Franța), atribuite de unii cercetători căptușiți cu titluri științifice, unor troglodiți care nu aveau altă preocupare decât să vâneze, să mănânce și să se încaiere între ei, stau mărturie despre civilizațiile ce s-au succedat pe Pământ. Picturile și inciziile rupestre sunt realizate de profesioniști ai genului, nevoiți să se refugieze și să trăiască în peșteri.

Bizon, pictat în peștera Altamira (Spania).
16 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Cai în galop, din grota Lascaux (Franța).
17 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Pictură rupestră din  peștera Lascaux (Franța).
18 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Pictură rupestră cu o vechime de 35.000 de ani, din Muntii Apuseni (România).
19 Marte, O Civilizatie Distrusa Prin Atac Nuclear!
Pictură rupestră din grota Chauvet Pont, din sudul Franței, reprezentând  un rinocer. Vechimea estimată: 40.000 de ani.

În loc de epilog.

Dispariția civilizației umanoide de pe Marte, ar trebui să ne dea de gândit. Omenirea va urma la rând, în procesul exerminării speciilor beligerante din sistemul nostru solar? Sau ne vom distruge singuri printr-un război nuclear mondial, ce va fi provocat de politicieni cu minți tulburi? Ambele variante rămân în vigoare. Noi am dovedit cu prisosință, că nu avem voința și inteligența necesare să controlăm pe politicienii aleși să administreze Pământul, pentru perzervarea condițiilor de viață indispesabile generațiilor viitoare.

 

www.jurnalparanormal.ro

URMARITI-NE PE FACEBOOK! :)

ACREDITARI KARANNA ACADEMY©

acreditari karanna

Cod Validator Certificate Cursuri Karanna©

top
2021 Copyright by Karanna©