Karanna Ascension© – Karanna Merkabah & Corpul Mayavarupa©

Karanna Ascension©

Karanna Merkabah & Corpul Mayavarupa©

Initiere Merkabah Karanna

Initierea Karanna Merkabah© este prima etapa a Sistemului Karanna Ascension©, care este alcatuita din doua etape:

In prima etapa se activeaza Corpul Logoic si campul Merkabah.

A doua initiere activeaza Corpul Mayavarupa – Corpul Ascensional si Jyoti Diksha (Initierea Luminii – a Iluminarii – traducere din sanscrita).

Aceasta modalitate de activare a Merkabah si Jyoti Diksha – Initierea Luminii, sunt initieri si activari proprii Scolii Karanna Lightworkers Academy©, primite direct de catre Anca Bogdan si Catalin Bogdan, in Spirit, prin initiere directa. Aceste initieri in aceasta forma, nu pot fi retransmise /executate de alte persoane.

MERKABAH – OCTOEDRU STELAT – Steaua tetraedru (poliedru cu 8 fete, 8 varfuri, 12 muchii)

Spinning Stth

JYOTI DIKSHA

ICOSAEDRU STELAT 20 FETE (poliedru cu 20 de fete, 12 varfuri, 30 muchii) – rotaţie dublă interioară, cu fluxuri infinite duble.

Smallstellateddodecahedron

NIVELUL 1: MERKABAH

Campul MerKaBah este extrem de complex, care implica cele cinci solide platonice si alte poliedre sacre. Se extinde prin toate dimensiunile si densitatile si isi poate schimba polarizarea.

007

Constructie:
Merkabah porneste de la constructia Cubului Metatron care este o figură 3D complexa derivata dintr- un model 2D surprinzator de simplu , numit ” Fructul Vieții ” : 13 cercuri conectate – care sunt ascunse în vechea ” Floare a Vieții ” pe care o gasim gravata pe peretii templului lui Osiris la Abydos , Egipt.

Fruitoflife
Fructul Vietii

Temple Of Osiris Flower Of Life 02 Karanna Ascension© - Karanna Merkabah &Amp; Corpul Mayavarupa©

Modelul Florii Vietii si Cubul lui Metatron contin si pot descrie campul Merkabah si Jyoti Diksha. Merkabah conecteaza la ADN-ul Spiritual si la Panza Creatiei, structura Multiversului, iar Jyoti Diksha este adevaratul vehicol al ascensiunii descris in Tora si Biblie si cunoscut in Tibet, Egipt si in toate Scolile de Mistere. Acest secret a fost interzis a se impartasi neinitiatilor si a fost ascuns in spatele Merkabei, care este primul nivel al procesului de inaltare. Astfel, pana in ziua de azi, majoritatea initiatilor considera ca Merkabah este vehicolul ascensiunii. Personal, am intrat in contact cu aceasta informatie pe cale directa, prin experienta si practica de peste 20 de ani in domeniu, prin meditatie si comunicari astrale, dar si prin studiu si cercetare in domeniu.

Acest fapt nu inseamna ca Merkabah este inutila, ba dimpotriva, consideram ca este o prima etapa si fara activarea Merkabah ar fi imposibil de activat Jyoti Diksha.

In Biblie exista o referinta despre Ezekiel care are o viziune – ascensioneaza in Rai prin intermediul unui car făcut de multe ființe cerești. Acest vehicol este o stea tetraedron, MerkaVah.
In Tora, se face referire la Merkavah care are doua sensuri diferite: unul este sensul cuvantului “car”, care este un vehicul, iar celalalt este “Tronul lui Dumnezeu”. Cand cele doua definitii sunt combinate, adevaratul sens prinde viata.

In Egiptul antic, initiatii scolilor de mistere au denumit prima initiere / etapa a activarii Corpului Ascensional, adica activarea Corpului Logoic, MerKaBah. Au fost de fapt trei cuvinte, nu unul. “Mer” a insemnat un fel de lumina care se roteste in interiorul sau. “Ka” insemnat spirit, in acest caz, referindu-se la spiritul uman. “Bah” a insemnat corpul uman – desi ar putea insemna, de asemenea, conceptul de realitate pe care spiritul il detine. Si astfel intregul cuvant in Egiptul antic face referire la o lumina rotativa, care transporta spiritul si corpul dintr-o lume in alta.

Geometria Sacra ne arata cum se formeaza viata: viata incepe ca un ovul sau sferă, devine un tetraedru, apoi o stea tetraedron, un cub, alta sfera și în cele din urmă, un torus.

Moving-Metatrons-Cube

Torus Tunelul Timpului Atlantida Antarctica

 

 Omul are trei corpuri: fizic, mental si emotional. Câmpurile energetice din jurul corpului uman, sunt alcatuite din trei stele tetrahedronice corespunzatoare corpurilor fizic, al celui mental si al celui emoţional.

Activarea MerKaBahh implica miscarea simultana a celor doua corpuri energetice in raport cu corpul fizic in anumite conditii de viteza a miscarii, de calitate a fluxului energetic si Luminic,  printr-o raţie geometrică specifică.

Tehnicile sacre MerKaBah au fost folosite in Scolile de Mistere din intreaga lume, in toate timpurile,  pentru a realiza purificarea fizica, mentala si spirituala, expandand simultan constiinta. Aceste tehnici activeaza in MerKaBah campurile spiritual-energetice care inconjoara corpul fizic. O MerKaBahh activata va asigura o foarte rapida extensie a constiintei. Activarea MerKaBah da omului capacitatea de a se bucura de experiente multidimensionale in acest Univers si Dincolo, ceea ce maximizeaza expansiunea constiintei.

NOTA: Sistemul Karanna Ascension© nu poate fi retransmis şi nu poate fi utilizat pentru iniţiere „în reţea”, aşa cum se întâmplă în cazul sistemelor şi simbolurilor Reiki. Aceasta initiere poate fi transmisa in aceasta forma, exclusiv de catre fondatorii sai, Anca Bogdan si Catalin Bogdan.

 

CERTIFICATE & ACREDITARI

CERTIFICATE & ACREDITARI

ACREDITARI KARANNA ACADEMY©

logo acreditari IPHM IAOTH KARANNA

KARANNA ACADEMY© – PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

Education-and-Training-Awards-2020-Logo-no-date-01
top

  All rights reserved 2011 - 2023 ©