ATMAN Spiritual Connection©

Initiere Karanna ©

ATMAN Spiritual Connection©

Initiere Karanna © - Atman Spiritual Connection Attunement

Sistem de Evolutie Spirituala, fondat si dezvoltat de Anca Bogdan. Sistemul utilizeaza 16 simboluri, ce constituie porti cosmice de acces si trepte de initiere catre Sursa, prin procesul Ascensiunii in Trup si Spirit.

Simbolurile au fost transmise prin Telepatie / Channeling de catre Entitati de Lumina, Intelepti si Magi ai acestei Creatii. Sistemul este destinat evolutiei spirituale. Simbolurile si toate detaliile necesare vor fi transmise numai initiatilor si este strict interzisa publicarea materialelor sau a simbolurilor sistemului.

ATMAN Spiritual Connection nu este un sistem energetic de terapie si nu poate fi inteles astfel. Orice asemanare cu tehnici si/sau procedee terapeutice este pur intamplatoare.

 

DISCLAIMER

Niciuna dintre metodele prezentate in cadrul Scolii de Dezvoltare Spirituala KARANNA L.A. © si pe site-ul www.evolutiespirituala.ro nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Acest material este destinat exclusiv pentru scopuri informative.

 

NOTA: Initierile, Acordajele, Cursurile si Ritualurile utilizate de KARANNA L.A. © nu sunt si nu pot fi utilizate ca si terapii complementare, acestea reprezentand strict modalitati de Dezvoltare Spirituala.Orice asemanare cu metode terapeutice alternative este pur intamplatoare.

 

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.

CERTIFICATE & ACREDITARI

CERTIFICATE & ACREDITARI

ACREDITARI KARANNA ACADEMY©

logo acreditari IPHM IAOTH KARANNA

KARANNA ACADEMY© – PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN FURNIZOR DE CURSURI DE TERAPIE ȘI CONSILIERE DIN ROMÂNIA

Education-and-Training-Awards-2020-Logo-no-date-01
top

  All rights reserved 2011 - 2024 ©    
×