ACORDAJ ATMIC BOOST©

atmic boost

 

atmic boost

ATMIC BOOST © este un acordaj intermediar, de BOOST, pentru cei interesati de evolutie spirituala si care nu sunt sau nu doresc sa fie initiati in sisteme energetice de tip Reiki, etc.

Acordajul ATMIC BOOST © este un acordaj de Boost energetic si poate fi utilizat si de sine statator, fara alte initieri sau acordaje suplimentare.

ATMIC BOOST © utilizeaza un simbol de conectare la Sursa, simbol care reprezinta o cheie de acces catre o dimensiune mai inalta a Spiritului, catre un aspect vibratoriu al Sursei – D-zeu UNUL.

Acordajul presupune ridicarea vibratiei initiatului pe o banda de energie specifica, diferita  si superioara celor de tip Reiki. Dupa initiere este foarte probabil sa se declanseze crize de vindecare, deoarece energia initierii provine direct din Sursa, fara modulatii intermediare.

De asemenea, initatul, in timpul initierii poate experimenta diverse stari de constiinta, poate avea viziuni sau poate auzi comunicari astrale.

Energia Atmic Boost© reseteaza parametrii corpurilor energetice la nivel profund, inclusiv karmic, pentru ca aceste corpuri energetice sa poata fi acordate si reconectate specific, pe fiecare nivel de constiinta pe care Sinele Superior si Monada figureaza, atat cat este ingaduit de D-zeu UNUL pentru Binele Superior al fiecarui practicant.

S-a constatat empiric faptul ca banda energetica a Acordajului Atmic Boost© poate fi utilizata si pentru terapie, inclusiv in cazuri de infectii sau boli terminale, ceea ce este interzis pentru sistemele de tip reiki.

Dupa acordajul Atmic Boost© puteti experimenta materializari rapide, sincronicitatile se vor ivi mai pregnant, mesaje de la entitati de Lumina, Ingeri Devasi, etc, vise premonitorii, se pot trezi diverse capacitati Psi, cum ar fi clarauzul , clarvazul, clarsimtul, etc. Nu uitati, conform dictonului divin: “Cere si ti se va da!” , va dorim sa utilizati la maxim acest acordaj si sa fiti in Lumina!

Acordaj Atmic Boost Karanna
Acordaj Atmic Boost Karanna

 

Pentru a programa o initiere in persoana sau la distanta :

INSCRIE-TE PENTRU INITIERE

 

 

DISCLAIMER

Niciuna dintre metodele prezentate in cadrul Scolii de Dezvoltare Spirituala KARANNA L.A. © si pe site-ul www.evolutiespirituala.ro nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat.

Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Acest material este destinat exclusiv pentru scopuri informative.

 

NOTA: Initierile, Acordajele, Cursurile si Ritualurile utilizate de KARANNA L.A. © nu sunt si nu pot fi utilizate ca si terapii complementare, acestea reprezentand strict modalitati de Dezvoltare Spirituala.Orice asemanare cu metode terapeutice alternative este pur intamplatoare.

 

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.

 

Anca & Catalin Bogdan

Traineri & Terapeuti Acreditati International IPHM

 

euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
  • No products in the cart.
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări