DIAGNOSTIC SI TERAPIE PRIN BIOREZONANTA (NLS)

Evaluare si Terapie prin Biorezonanta - Aparat 3D NLS

APARAT DE DIAGNOSTIC NON LINEAR SI TERAPIE 3D NLS

 

Aparat Terapie Biorezonanta Nls 3D
Aparat Terapie Biorezonanta Nls 3D

Pentru programari la cabinetul nostru din Craiova, ne puteti contacta utilizand datele de contact de AICI.

Cabinetul Karanna este dotat cu echipament de diagnosticare(3D NLS), ce permite urmarirea apropiata a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, trecind prin caracteristicile undelor fluctuante ale tesuturilor corpului pina la nivel celular si cromozomial.

 

Ce este aparatul 3D NLS?

Este un dispozitiv medical omologat in CE
Este un dispozitiv de biorezonanta care foloseste metoda de diagnostic NLS
In acest moment este cel mai performant sistem de diagnostic prin biorezonanta
Este portabil, usor, neinvaziv si nedureros
Metoda de diagnostic NLS are la baza notiuni din medicina traditionala chineza(TCM), ayurvedica, fizica cuantica, biochimie, etc.
Este rapid si sigur(in aprox o ora se poate aprecia in detaliu starea de sanatate a organismului pacientului fara a folosi alte aparate)

Metoda de diagnostic nonliniara (NLS) permite:

• realizarea unei recunoasteri calitative a conditiilor de functionare ale organismului,
• controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului,
• evaluarea naturii unei patologii.

Fiecare afectiune poate fi prezentata ca o eroare in sincronizarea armonioasa a unui obiect biologic. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului.

Terapia se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie a diferitelor oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa modulate, produse de catre aparatul de biorezonanta si de corectare a echilibrului organismului.

Aparatul 3D NLS are 3 functii principale:

-Detectarea starii de sanatate a corpului uman( poate cu ușurință ,eficient si acuratete de 90% sa arate condiția fizica, și predispozitiile la unele boli .

-Scanarea produselor alimentare și de sănătate daca sunt utile sau daunatoare pentru organism.

– Două aspecte ale funcției de tratament a organelor corpului – reechilibare energetica și terapie modulare de frecventa.

Aparatul de evaluare si terapie prin biorezonanta, 3D NLS analizeaza 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor , glandelor, celulelor, diagnosticheaza 4352 tipuri de boli diferite, da indicatii despre tratamentul necesar, poate recomanda un tratament anume propus de terapeut. Aparatul evalueaza starea de sanatate si poate face si terapie prin biorezonanta magnetica.

Non Linear Quantum Resonnant 3 Diagnostic Si Terapie Prin Biorezonanta (Nls)

 

Ce poate face aparatul 3D-NLS?

A. Analiza tuturor organelor complexe ale organismului:

Sistemul cardio-vascular
Aparatul digestiv (gastro-intestinal)
Sistemul osos si muscular
Sistemul urinar si genital
Sistemul pulmoar
Sistemul endocrin
Aparatul vizual si auditiv
Sistemul nervos
Analiza biochimica a sangelui, hormoni, oligo-elemente
Detectia infectiilor in organe si sisteme – virusi, bacterii, fungi, protozoare, etc (staphylocoques et streptocoques,, Trichomonas, la chlamydia, et ainsi de suite)
Evaluare calitativa la nivel de hormoni, glande suprarenale, hipofiza, pancreas, tiroida, gonade
Analiza imunitatii organismului
Diagnoza starii alergice (se testeaza aproape 500 alergeni)
Testarea compatibilitatii cu diferite medicamente
Diagnoza la nivel de cromozomi

 

B. In modul Therapy, aparatul ajuta la tratarea, prin reechilibrare bioenergetica, a numeroase afectiuni, printre care:

Alergii
Astm bronsic
Boli autoimune
Boli degenerative organice
Boli reumatismale
Artropatii
Afectiuni ginecologice (dureri menstruale, dezechilibre hormonale, tratament prenatal, infectii)
Complicatii post-vaccin
Intoxicatii
Afectiuni cauzate de stress
Dureri de cap/migrene si alte tipuri de dureri
Eczeme si neurodermite
Rani
Afectiuni metabolice
Tratamente pre si post-operatorii
Afectiuni virale

Corpul uman este un agregat format dintr-un număr imens de celule ce se află într-o continuă mișcare, dezvoltare, diferențiere, regenerare, degenerare. Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară, 25 de milioane de celule se divid într-o secundă la un adult, iar celulele sângelui se reînnoiesc cam 100 de milioane pe minut. În procesul de diviziune și creștere, nucleele și electronii ce orbitează în jurul nucleelor sunt încărcate electric și se mișcă cu o viteză foarte mare, emițând constant unde electromagnetice.

Aparatul NLS are ca principiu de funcționare analiza cuantică a rezonantei magnetice si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca baza teoretica, acest echipament electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este de cca 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, pana la 85%.

NLS permite deasemenea urmarirea indeaproape a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, analizand caracteristicile undelor fluctuante ale tesuturilor corpului pana la nivel celular si cromozomial.

Metoda de diagnostic nonliniara (NLS) permite:

• realizarea unei determinari calitative a conditiilor de functionare ale organismului,
• controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului,
• evaluarea naturii unei patologii.

Orice afectiune poate fi privita ca o eroare in sincronizarea armonioasa a respectivului organ cu functionarea intregului oragnism. Asemenea erori pot fi cauzate de diferite surse care la randul lor pot fi privite ca oscilatii electromagnetice dezechilibrate care interfereaza cu functionarea normala a organismului.

Terapia se aplica printr-o influenta asupra corpului pacientului cu o combinatie de diferite oscilatii electromagnetice modulate, de foarte joasa frecventa. NLS produce aceste oscilatii, asigurand astfel o corectare a echilibrului energetic al organismului.

Principiul fundamental in dezvoltarea sistemului de diagnostic NLS a fost ipoteza ca organismul uman are un tipar electromagnetic informational care e capabil sa raspunda stimulilor electromagnetici externi.

În 1950 R. Voll a descoperit si dezvoltat un sistem de testare electrica a punctelor de acupunctura ale organismului. Spre deosebire de diagnosticul prin metoda electropuncturală Voll, care masoara potentialele energetice ale organelor si sistemelor in punctele biologic active (BAP) si care arata indirect conditia unui organ (deseori cu erori considerabile), metoda NLS face o evaluare directa a conditiei unui organ prin intermediul oscilatiei rezonante amplificate a organului investigat folosind un senzor trigger noninvaziv. Fiecare organ si celula au oscilatiile lor distinctive inregistrate in memoria computerului si pot fi afisate pe ecranul monitorului printr-un grafic ce reprezinta conditiile schimbului de informatii intre organ (tesut) si mediul inconjurator.

 

După citirea frecventelor caracteristice ale subiectului biologic testat, sistemul compara gradul de asemanare spectrala al acestuia cu tesutul sanatos sau patologic pentru a obtine cel mai apropiat proces patologic sau predispozitie. In cazul in care procesele sunt similare modelul de diagnostic virtual permite scoaterea in evidenta a diagnosticului diferentiat in functie de patologie.

Inventatorul sistemului de diagnostic NLS e considerat academicianul Svyatoslav Pavlovich NESTEROV care in 1988 a inventat un senzor trigger, astfel luand nastere sistemul. Metoda de diagnostic NLS e încă în dezvoltare. Metodele se imbunatatesc foarte rapid, astfel incat versiunile sistemului sunt reinnoite la fiecare 6 luni. Asta inseamna ca prin utilizarea noilor sisteme precizia si viteza cresc. Evident ca metodele dinamice precum vizualizarea 3D a rezultatelor cercetarii curand vor fi aplicate. Deosebirea fata de CT şi RMN este ca Analiza NLS nu necesita campuri de intensitate crescuta. Aceasta metoda este foarte utila in cercetarile metabolice, in special la nivel celular.

 

111 222 333 4444

 

 

Pentru programari la cabinetul nostru din Craiova, ne puteti contacta utilizand datele de contact de AICI.

 

2011-2020 Copyright by Karanna ©