Abonament Acces Lunar. Absolventii Cursurilor KARANNA©, care au obtinut Certificat Acreditat International, au dreptul sa utilizeze abrevierea IPHM dupa numele lor, pentru a demonstra acreditarea internationala obtinuta. De asemenea, acestia sunt acceptati automat ca membri ai IPHM, in urma certificarii obtinute prin absolvirea cursurilor KARANNA ACADEMY ©.

PROGRAM INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA

ADHYATMA JNANA© – Nivelul II

– Abonament Acces Lunar –

 CURS VIDEO-ONLINE – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
Iphm Curs Spiritualitate Acreditat Spiritual And Psychic Development
International Practitioners Of Holistic Medicine

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

DURATA CURS: 4 LUNI

COST: 600 LEI / LUNA

TESTIMONIALE DE LA PARTICIPANTII GRUPELOR ANTERIOARE DE CURS

Testimoniale

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie Karanna Academy©.

VREAU SA MA INSCRIU 

Scopul final al cursului este dezvoltarea personala si spirituala a participantilor, in conformitate cu binele superior al fiecarui cursant.

CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului.

Sigla

PROGRAMUL ADHYATMA JNANA©

– Curs de Dezvoltare Spirituala –

Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior

 

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

 

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare luna, iar in luna respectiva trebuie sa parcurgeti materialele video si/sau cele electronice(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare luna si temele, acolo unde este cazul. Veti avea acces la 4 lectii lunar.

La finalul fiecarui nivel al programului va avea loc un Examen scris, alcatuit din 10 intrebari. La finalul celor 3 ani ai Programului, optional, veti avea ocazia sa participati la Examenele Finale, pentru obtinerea Certificatului Acreditat International – IPHM. 

Data si ora initierii este ziua din saptamana in care ati inceput cursul sau in care ati prelungit accesul la curs prin achizitia lunii urmatoare de curs), la ora 20:00 ora Romaniei.

Ex: ati cumparat sau prelungit abonamentul luni la ora 15:00, inseamna ca veti avea initiere in fiecare luni la ora 15:00 pentru luna respectiva. Daca luna urmatoare achitati miercuri la ora 18:00, veti avea initiere in fiecare miercuri la ora 18:00 pentru 4 initieri, adica pentru luna de curs achitata. Orele de initiere sunt calculate conform orei Romaniei.

Pentru a va pregati de initiere la distanta, va rugam sa cititi urmatorul articol:  CITESTE ARTICOL

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

Pe durata cursurilor exista un Program Zilnic alcatuit din respiratii, mantre, exercitii de deprogramare si de activare a centrilor energetici, exercitii de activare a clarauzului si clarvederii, pentru capacitatea de a calatori si vizualiza in planul astral in mod constient, exercitii de conectare la Lumina si impamantare, meditatii zilnice, etc. Durata totala a programului zilnic este de aproximativ 30 minute + meditatia zilnica. Programul se poate executa aproape in orice moment al zilei, fara a va intrerupe programul dvs de zi cu zi.
Programul KARANNA© are o structura formata din 3 Nivele: Adhyatma I, Adhyatma II si Adhyatma III.
Iphm Curs Spiritualitate AcreditatParticipantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) sau PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 
Absolventii Cursurilor KARANNA©, care au obtinut Certificat Acreditat International, au dreptul sa utilizeze abrevierea IPHM dupa numele lor, pentru a demonstra acreditarea internationala obtinuta. De asemenea, acestia sunt acceptati automat ca membri ai IPHM, in urma certificarii obtinute prin absolvirea cursurilor KARANNA ACADEMY ©.

Daca ati urmat cursurile noastre si ati obtinut un Certificat Acreditat, sunteti acceptat automat ca membru IPHM:

Training Provider Logo Program Intensiv De Dezvoltare Spirituala – Nivelul IiIPHM Accreditation Board for Holistic, Alternative & Spiritual Therapists. Join us today and get listed as a professional therapist with the International Practitioners of Holistic Medicine – JOIN NOW

You can download a student application form below and insert “IPHMNC100105” as a reference number if you are a student that has qualified with Karanna Academy. If you have studied with Karanna Academy which is a recognized and approved training provider, you will only need to inform IPHM the name of the training school and reference number supplied by Karanna Academy.
 .

CURS IN SISTEM TUTORING: Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU 

 

Varianta cu acces integral instant a tuturor lectiilor din curs, mai jos:

Program Intensiv De Dezvoltare Spirutuala Karanna

Program Intensiv de Dezvoltare Spirituala – Nivelul II

5
2,400.00 lei 2,200.00 lei pe 120 zile 158

 

Programa Curs

LUNA I
Meditatie de optimizare & energizare 00:30:00
Optimizari Energetice
MEDITATIE DE RECONECTARE & ACTIVARE – STEAUA SUFLETULUI 00:50:00
MEDITATIE DE RECONECTARE & ACTIVARE – STEAUA SUFLETULUI
CURS HERMETISM – ELEMENTELE NATURII 01:30:00
CURS HERMETISM – ELEMENTELE NATURII
INITIERE GR V : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ANDURAMMA 01:00:00
LUNA II
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL FOC 00:35:00
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL FOC
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL APA 00:32:00
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL APA
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL AER 00:26:00
INITIERE GR VI : ATMAN – COSMIC BLUEPRINT 01:00:00
INITIERE GR VI : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL COSMIC BLUEPRINT
LUNA III
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL PAMANT 00:30:00
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL PAMANT
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL AKASHA 00:40:00
MEDITATIE DE CONECTARE LA ELEMENTUL AKASHA
MEDITATIE – CONECTARE SPIRITELE NATURII 00:30:00
INITIERE GR VII : HIGHER SELF CONNECTION 01:00:00
INITIERE GR VII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL HIGHER SELF CONNECTION
LUNA IV
CURS IERARHII SI SPIRITELE MAESTRU 02:00:00
MEDITATIE – TARAMUL MAGILOR LUMINII 00:36:00
Script Hipnoza – Reinventeaza-te 01:00:00
INITIERE GR VIII : CLEARING VISIONS 01:00:00
INITIERE GR VIII : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL CLEARING VISIONS
Academie – Examen Nivelul II 04:00:00

Recenzii Curs

5

5
22 recenzii
 • 5 stele3
 • 4 stele0
 • 3 stele0
 • 2 stele0
 • 1 stele0
 1. Avatar Of Daniela Gheorghe

  Un curs minunat

  5

  Am cunoscut-o pe d-na Anca acum trei ani cand m-am inscris la Cursul de Dezvoltare spirituala. Cautam un curs on-line deoarece acestea presupun o serie de facilitati: nu te mai deplasezi in alta localitate pentru a intalni o persoana competenta economisind timp si bani, participi cand poti, primesti materiale documentate, ai un anumit ritm necesar evolutiei, etc.
  Sunt sigura ca sincronicitatea a functionat perfect. Am gasit o familie deosebita care are curaj, demnitate, principii, devotament pentru ceea ce face si daruieste cu toata dragostea ceea ce stie. Am invatat multe, bucurandu-ma de fiecare curs pentru ca materialele sunt variate, bine organizate, documentate, contin experienta multor ani si sunt prezentate intr-o forma accesibila.
  Imi doresc sa continui alaturi de familia Bogdan, in care am incredere, pentru ca ma simt responsabila fata de ceea ce fac in si cu aceasta intrupare. Va doresc si voua sa faceti alegerea corecta.

 2. Avatar Of Ana Cazacu

  Recomand cu draga inima

  5

  Programul Adhyatma Jnana mi-a atras atentia in urma cu 2 ani datorita faptului ca avea acreditare. Ma bucur ca m-am inscris din urmatoarele motive: este un curs bine documentat, obiectiv, bazat pe experienta si invatarile unui trainer care reuseste sa ne mentina interestul si sa structureze o gama vasta de informatii utile intr-un limbaj accesibil, cu un program flexibil si abordand teme foarte variate. Fiind un curs la distanta, este ideal pentru cei ce calatoresc mult sau nu pot participa la cursurile si seminariile oferite de aceasta institutie.

 3. Avatar Of Anca Cristina

  Anul II Academie

  5

  Acum trei ani, o prietena imi recomanda cursul de Dezvoltare Spirituala. eram la inceputul notiunilor despre curatari, energii, protectii, semne. de atunci, tot ce aflu de la cursurile Ancai si ale lui Catalin mi se pare o readucere aminte a unor lucruri pe care le stiam, redescoperirea unor teorii pe care le agreasem candva si nu am fost surprinsa de nicio afirmatie pe care ei o fac. nu exista distanta dintre profesor si student, ci o apropiere normala intre cei care stiu si cei care vor sa stie. nimic nu e intamplator si nimic nu e aleatoriu. urmarind cursurile, veti afla mai multe despre intrebarile pe care vi la puneti deja, aprofundati aspecte de care ati aflat si, mai ales, va ajutati pe voi sa evoluati pe un drum luminos. va recomand sa va faceti putin timp si pentru suflet, nu doar pentru buget si imagine. veti fi incantati!

INCEPE ACEST CURS
102 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

7955

Detalii Instructor

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan ۞ Autor ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Trainer Acreditat International – IPHM ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas© ۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute ۞ Medium & Psychic ۞  Life Coaching – NS Academy Studii: ۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB ۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan ۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV
Mai multe Cursuri de Anca Bogdan
2011-2020 Copyright by Karanna ©