Abonament Acces Lunar. CURS ACREDITAT INTERNATIONAL DE INSTITUTELE IPHM & KARANNA ACADEMY©.

Curs Spiritual & Psychic Development

– Curs Dezvoltare Spirituala –

– Abonament Acces Lunar –

 CURS VIDEO-ONLINE – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
Iphm Curs Spiritualitate Acreditat Spiritual And Psychic Development
International Practitioners Of Holistic Medicine

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

TESTIMONIALE DE LA PARTICIPANTII GRUPELOR ANTERIOARE DE CURS

Testimoniale

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie Karanna Academy©.

DURATA CURS: 5 LUNI 

COST: 800 LEI / LUNA

Costul cursului acopera doar partial contravaloarea initierilor. Restul programului de Curs il primiti GRATUIT.

VREAU SA MA INSCRIU 

Curs Spiritual & Psychic Development

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare luna, iar in luna respectiva trebuie sa parcurgeti materialele video si/sau cele electronice (Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare luna si temele, acolo unde este cazul. Veti avea acces la 4 lectii pe luna.

La finalul cursului va avea loc un Examen scris alcatuit din 10 intrebari. Participarea la examen NU este obligatorie decat daca doriti sa obtineti Certificatul acreditat IPHM & PHPA. 

Cursul achita cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, saptamanal.

Data si ora initierii este in fiecare saptamana aceeasi, respectiv ziua din saptamana in care ati inceput cursul sau in care ati prelungit accesul la curs prin achizitia lunii urmatoare de curs), la ora 20:00 ora Romaniei.

Ex: ati cumparat sau prelungit abonamentul luni la ora 15:00, inseamna ca veti avea initiere in fiecare luni la ora 15:00 pentru luna respectiva. Daca luna urmatoare achitati miercuri la ora 18:00, veti avea initiere in fiecare miercuri la ora 18:00 pentru 4 initieri, adica pentru luna de curs achitata. Orele de initiere sunt calculate conform orei Romaniei.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS

CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului.

Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU 

 

Varianta cu acces integral instant a tuturor lectiilor din curs, mai jos:

Curs Spiritual &Amp;Amp; Psychic Development

Curs Spiritual & Psychic Development

5
3,000.00 lei 2,800.00 lei pe 150 zile 269

 

 

Programa Curs

LUNA I
Curs Cosmogonie 01:30:00
AFIRMATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU : Programul zilnic 01:10:00
AFIRMATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU : Programul zilnic
ACORDAJ ATMIC BOOST© 01:00:00
ACORDAJ ATMIC BOOST© : TEMA - MEDITATII ZILNICE PE SIMBOL
Meditatie : Constientizarea si dizolvarea piedicilor in calea evolutiei spirituale 00:53:00
LUNA II
Curs Video – Blocaje Energetice 00:57:00
Curs Chakre si campuri energetice 01:17:00
Meditaţie pentru echilibrul chakrelor 00:30:00
CURS PROCEDEE DE ACTIVARE A VEDERII ASTRALE – CLARVEDERE 01:03:00
LUNA III
TEHNICI ŞI PROCEDEE PENTRU MEDITATIE 00:36:00
Exercitiu pentru deschiderea celui de-al treilea ochi 00:30:00
Meditatie Casa Sufletului 00:28:00
CURS & EXERCITII ZILNICE PENTRU CURATARI ENERGETICE 00:57:00
LUNA IV
Initiere Break Free Deep Clearing Reiki 01:00:00
Initiere la Distanta
Karmic Reiki – Initiere Gradul I 01:00:00
Karmic Reiki -Initiere Gradul II 01:00:00
Initiere Arch-Angelic Seichim 01:00:00
LUNA V
CURS SI INITIERE NIVELUL I – KHYATI SYSTEM © 01:30:00
Initiere Sistemul Khyati © nivelul II 01:00:00
Initiere in Sistemul Khyati © nivelul III 01:00:00
Initiere in Sistemul Khyati © nivelul IV 01:00:00
Examen Scris – Curs Spiritual & Psychic Development 03:20:00

Recenzii Curs

5

5
14 recenzii
 • 5 stele14
 • 4 stele0
 • 3 stele0
 • 2 stele0
 • 1 stele0
 1. Avatar Of Danasavin1

  Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  5

  Recomand cu caldura acest curs. Este minunat sa intalnesti oameni cu care vorbesti aceeasi limba, sa afli lucruri noi si interesante dar mai ales sa te descoperi pe tine, asa cum esti dincolo de forma fizica sau viata in aceasta dimensiune. Multumesc din inima dragi maestri pentru tot ceea ce ati facut pentru mine, pentru rabdarea de care ati dat dovada si pentru ca mi-ati deschis accesul la cai nebanuite..Ma onoreaza intalnirea cu voi, Anca si Catalin, dar de asemenea sunt fericita ca am intalnit oameni frumosi, alaturi de care am luat parte la acest curs.

  Iar pentru tine, cel care citesti aceste randuri, daca te intereseaza evolutia spirituala, daca vrei sa afli, sa cunosti,sa intelegi niste lucruri, acest curs te va ajuta si te va ridica,evident va trebui sa si muncesti, insa o vei face cu drag sub supravegherea si cu ajutorul acestor 2 ingeri.

  Va doresc succes, tuturor si fie ca Dumnezeu sa ne lumineze inimile si calea, in asa fel incat, clipa de clipa sa facem Voia Sa!

 2. Avatar Of Elennuela

  Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  5

  Acum 6 luni am luat la cunostinta despre acest curs. Eram indecisa daca sa ma inscriu, insa seara am avut un vis plin de simboluri din care am inteles ca, poate ar fi bine pentru mine sa ma inscriu. Am facut-o, desi nu stiam daca voi corespunde parametrilor ..raspunsul a fost pozitiv si mare mi-a fost bucuria.
  Cursul acesta a fost pentru mine, un far luminos, ghidajul de care aveam nevoie. Ma aflam intr-un moment in care simteam ca mai trebuie sa fac ceva spre a evolua, pentru ca simteam ca bat pasul pe loc. Ceea ce stiam erau informatii din diferite surse, carti, cursuri , insa imi doream ceva mult mai mult…o scoala. Dorinta mi s-a implinit, prin acest curs organizat si sustinut de Anca si Catalin Bogdan. Maestri in fata carora ma inclin cu mult respect, deoarece prin munca lor mi-au dat ocazia sa urc inca o treapta pe scara evolutiei spirituale.
  Cursul mi-a placut foarte mult, mi-a captivat atentia continuu. Au fost o multitudine de informatii noi, initieri, trairi..Mi-a placut modul in care ni s-au prezentat informatiile, in care s-a lucrat cu noi, grija pe care au avut-o pentru grupul format. Mi-a placut calitatea oamenilor(colegilor) care au participat si discutiile constructive care s-au purtat.
  Acum dupa terminarea acestui curs, ma simt mai bogata, deoarece am dobandit atatea infirmatii, experiente, daruri pe care voi cauta sa le folosesc, sa le aplic in in viata si sa fiu de ajutor si celorlalti. Experientele avute de-a lungur celor 6 luni de curs, mi-au aratat ca tot ce am primit in cadrul acestui curs sunt istrumente de un real folos. M-a bucurat mult sa vad, ca pot rezolva situatii pe care inainte nu le puteam rezolva si care atunci imi pareau dificile.
  Ma simt onorata si incantata, ca am participat la acest curs si sper sa fie cat mai multi interesati sa parcurga aceste cursuri care sunt foarte utile si interesante!
  Tot respectul, multumirile si recunostinta mea! Dumnezeu sa va ajute pe mai departe si sa fie cu voi!

 3. Avatar Of Ucanloveme22

  Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  5

  Tot ce se promitea a fi cursul asta a fost si a fost si in plus. Parerea mea e sa il urmati si sa nu aveti nici un dubiu. Realizarile sunt pentru fiecare diferite dar drumul este pentru toti intr-o singura directie. Acest curs poate sa fie sutul in ‘spate’ de care aveti nevoie!

 4. Avatar Of Anca Cristina

  Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  5

  Am participat in prima promotie la curs si cred ca este util oricui este pasionat de teosofie. Cei care cred sau stiu deja ca in lume exista mai mult decât vedem si percepem in mod obisnuit pot gasi in Anca si Catalin indrumarea de care au nevoie, dar si ajutor, cand fizic si existential au o problema. Ma simt privilegiata ca am facut parte din acest proiect. Succes mai departe!

 5. Avatar Of Cld_Raluenea

  Curs Online: Dezvoltare Spirituala & Abilitati Psi

  5

  Tocmai am terminat acest curs-a fost ceva extraordinar; Bine structurat, multe initieri, multa informatie, meditatiile ghidate, de care imi va fi tare dor…
  Cit despre Anca si Catalin…bine spuneau ca nu sunt Maestri, sunt doi Ingeri, cu suflet cald si multa, multa Lumina, 2 izvoare nesecate de cunoastere; eu personal consider ca fiecare este ghidat la un moment dat spre Maestrul care este potrivit a-l indruma.Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a indrumat catre ei, am invatat enorm de multe, si nu am de gind sa ma opresc aici.Sunt 2 oameni extrem de dedicati celor pe care ii indruma cu multa rabdare si tact.
  Seriozitate si profesionalism maxime.
  Anca si Catalin, nu pot decit sa va multumesc din suflet pentru tot si sa va doresc multa sanatate si putere in munca pe care o faceti;sa aduci Lumina in sufletele celor din jur….ce misiune nobila si frumoasa!!!
  Va admir si va respect mult!
  Claudia

 6. 1 2 3
INCEPE ACEST CURS
426 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

7955

Detalii Instructor

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan ۞ Autor ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Trainer Acreditat International – IPHM ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas© ۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute ۞ Medium & Psychic ۞  Life Coaching – NS Academy Studii: ۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB ۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan ۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV
Mai multe Cursuri de Anca Bogdan
2011-2020 Copyright by Karanna ©