Curs Online 2 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Curs Protectie Psi (Psiho-Energetica)

– CURS VIDEO ONLINE –

ACCES 2 LECȚII / LUNĂ

TIP CURS – NIVEL MEDIU

Tip Curs Mediu

– Psy Defence Course –

SINGURUL CURS DE PROTECTIE PSI DIN ROMANIA – ACREDITAT INTERNATIONAL

Logos Iphm Iaoth

PRIMA LECȚIE DE CURS ESTE GRATUITĂ ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ!  :) :) :)

Cursul se desfasoara pe o platforma software de E-learning. Este necesar sa aveti conexiune internet si desktop, laptop, tableta sau telefon.

DURATA CURS: 6 LUNI

VREAU SA MA INSCRIU

 

Cursul are la baza tehnicile si metodele prezentate in cartea  “PROTECTIA PSI – Calea Reconectarii Divine”, dar si alte metode energetice si ezoterice (hermetice).Protectia-Psi-Carte
.
Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă proteja împotriva lumii energiilor nevăzute, un curs de protecție psihoenergetică poate fi răspunsul pe care l-ați căutat. Înțelegând tehnicile de bază de protecție a energiei, veți putea duce o viață mai sănătoasă și mai echilibrată.
.
Aflați cum să vă mențineți limitele energetice, să identificați când este timpul să respirați adânc și să vă angajați în tehnici de împământare și multe altele în acest curs cuprinzător. Începeți să vă protejați energia acum și urmăriți-vă viața înflorind!
.
Acest curs este perfect pentru cei care doresc să-și consolideze câmpul energetic și să rămână liberi de energiile străine. Prin acest curs, vei învăța să recunoști și să lucrezi cu diverse tehnici de protecție pentru a rămâne în armonie și echilibru energetic. Veți învăța cum să vă protejați pe mai multe niveluri, deoarece câmpul energetic nu protejează doar corpul fizic, ci servește ca un fel de antenă pentru influențele energetice.
.
Acest curs este excelent pentru oricine vrea să învețe cum să-și protejeze energia de influențele exterioare. Pentru cei care sunt sensibili la energii și cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de protecție energetică, acest curs este un must-have!
.

CUPRINS CURS PROTECTIE PSI:

  • 11 Exercitii Practice Saptamanale

  • 11 Cursuri Video

  • Materiale PDF

 

Te-ai simțit vreodată epuizat sau copleșit de energiile din jurul tău, în ciuda eforturilor tale?

Ți-ai dorit să te simți încrezător și liber?

Dacă da, acest curs este pentru tine. În acest curs, vei învăța cum să te protejezi de energiile externe și să aplici practici de protecție psihologică și energetică.

Acest curs va explora puterea geometriei sacre, a afirmațiilor și a altor strategii proactive pentru contracararea energiilor nedorite.

Până la sfârșitul acestui curs, vei avea instrumente puternice pentru a restabili echilibrul în toate aspectele vieții tale și pentru a crea un sentiment de libertate interioară și securitate.

Te invităm să ni te alături în această călătorie de explorare, înțelegere și transformare.

Vă mulțumim pentru vizionare și vă așteptăm cu drag!

 

 

 

Varianta cu acces integral instant a tuturor lectiilor din curs, mai jos:

Curs Protectie Psi

Curs Protectie Psi (Psiho-Energetica) - ACCES INTEGRAL INSTANT

5
Prețul inițial a fost: 2,760.00 lei.Prețul curent este: 2,530.00 lei. taxe incluse 846

 

Varianta cu acces lunar – 4 lectii / luna, mai jos:

Curs Protectie Psi

Curs Protectie Psi (Psiho-Energetica) - ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

5
920.00 lei taxe incluse / luna pentru 3 luni 1249

 

 

Programa Curs

LUNA I
Legile Universale si Creatia GRATUIT 01:30:00
Legile Kybalionului: Şirul lui Fibonacci, Sferele Creatiei, Cerurile şi Creaţia, Cele 3 Rase ale Creaţiei, Categorii de Entităţi existente în Univers si Exercitiu de focalizare
Programul Zilnic si Metode de Lucru 01:30:00
Pe durata cursului veti avea un program zilnic alcatuit din o afirmatie, exercitiul pentru activarea clarvederii si respiratia Shiva Samhita. Lectia mai cuprinde si alte metode de dezvoltare a capacitatii de aparare PSI, prin mantre si tehnici de meditatie. Exercitiu - controlul gandurilor.
LUNA II
ATACUL PSI – Categorii şi Tipuri de Atac Psi 01:30:00
Categorii de atac PSI: - Atacul PSI este o denumire generica pentru mai multe tipuri si forme de atac energetic (PSI): - Atacul prin emisie focalizata si programata a intentiei (programe,scheme,stringuri) - Atacul energetic direct ( prin tehnici energetice de transmitere la distanta in timp real) - Atacul cu entitati malefice (elementali de Intuneric, Larve, demoni, draci, entitati cu forma amorfa sau forme animalice, scorpii, capetenii,balauri) - Atacuri cu spirite destrupate (fantome, zombi) - Atacuri cu aparate psihotronice. Exercitiu starea fara ganduri.
Metode de Protectie: Metode Radiestezice 01:32:00
Lectia cuprinde metode de protectie PSI si algoritmi radiestezici de dezlegare, recuperare si protectie. Exercitiu concentrarea vizuala.
LUNA III
Metode de Protectie: Metode Energetice – Metode Reiki 01:20:00
Lectia cuprinde metode energetice directe de protectie psi si metode Reiki. Exercitiu respiratia constienta.
Metode de Protectie: Metode Ezoterice 02:15:00
Lectia cuprinde Ritualul Pentagramei, metode protectie a spatiilor si alte ritualuri de protectie ezoterica. Exercitiu de concentrare vizuala varianta 2.
LUNA IV
Metode de Protectie: Metode Psihotronice & Alte Metode 01:20:00
Daca ati gasit persoana, ati gasit aparatul. Si invers. Metode de protectie psi impotriva aparatelor psihotronice si alte metode de protectie energetica. Exercitiu de concentrare pe simtul mirosului.
Metode de Protectie: Metode Angelice 00:33:00
Lectia cuprinde metode de protectie cu ingeri si Ierarhii Angelice si un exercitiu de concentrare auditiva.
LUNA V
Metode de Protectie: Metode Religioase 01:00:00
Ritual cu 7 lumanari si exercitiu de concentrare senzoriala si tactila.
Curs & Exercitii Zilnice Pentru Curatari Energetice 00:58:00
Metode de curatare si optimizare energetica. Exercitiu de concentrare a simtului gustului.
LUNA VI
Modul Tehnici Alternative – Animale de Putere & Totemuri Amerindiene 01:00:00
Tehnica de protecţie pentru perioada somnului. Protecţia cu Animale de Putere şi Animale Totem. Exercitiu de concentrare pe 3 simturi simultan.
TEST FINAL SCRIS – CURS PROTECTIE PSI 04:00:00

Info

Materialele de curs sunt in format electronic (PDF) iar cursurile sunt inregistrate video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare luna (30 de zile), iar in luna respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si daca este cazul si cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare luna.

APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL / PROGRAMUL LA CARE TE-AI INSCRIS

 

GARANȚIE 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT!

Garantie 30 De Zile Transparent Curs Protectie Psi (Psiho-Energetica) - Acces 2 Lecții / Lună

 

Ce înseamnă garanție 100% – BANII ÎNAPOI GARANTAT? 

După achizitionarea accesului la cursurile / programele Karanna, veți avea GARANȚIE 100% pentru 30 de zile. În maxim 30 de zile calendaristice puteți cere returnarea plății, contactandu-ne la office @ evolutiespirituala.ro. Nu se poate cere returnarea plăților pentru servicii deja prestate (Exemple: consiliere, hipnoză, meditații ghidate, citiri aură, inițieri, terapii, ritualuri, măsurători radiestezice, lecții accesate, etc). Menționăm că Platforma de E-Learning monitorizează accesul la module, în acest scop.

 

Certificari

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL

Logos Iphm Iaoth

 

CERTIFICARE

 

La finalul programului va avea loc un Examen scris (optional), alcatuit din 10 de intrebari, pentru obtinerea Certificatului Acreditat IPHM & IAOTH & Karanna Academy©. Pentru obtinerea Certificatului trebuie sa obtineti minim 85 de puncte din 100 la examen. Fiecare intrebare inseamna 10 puncte.

Cursurile noastre sunt acreditate international de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si IAOTH (International Association Of Therapists)

Participantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA© – Acreditiv International „Karanna Academy”,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si si IAOTH (International Association Of Therapists), inseriate si apostilate Karanna©. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).

IMPORTANT! Certificatul de absolvire are 3 acreditari si va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Certificatului este Acreditat IPHM & IAOTH & Karanna Academy©, cu serie si apostila.

Model Certificat

Certificat Exemplu Cursuri Karanna Curs Protectie Psi (Psiho-Energetica) - Acces 2 Lecții / Lună

 

Inscriere

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

VREAU SA MA INSCRIU

 

Instructor

Anca Transparent Site Curs Protectie Psi (Psiho-Energetica) - Acces 2 Lecții / Lună

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan

۞ Autor

۞ Formator Acreditat CNFPA

۞ Trainer Acreditat Internațional – IPHM

۞ Trainer Acreditat Internațional – IAOTH

۞ Co-Fondator Karanna Academy©

۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies)

۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas©

۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protecție Psiho-Energetica (PSY DEFENCE)

۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute

۞ Medium & Psychic

۞ Life Coaching – NS Academy

۞ Aromatherapy Diploma

Studii:

۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB
۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan
۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV

Mai multe detalii despre noi gasiti AICI.

FAQ

Întrebări Frecvente

 

De ce cursuri online și nu în sală?

Avantajul principal al cursurilor video online il constituie usurinta de a participa la un astfel de curs. Cursantii nostri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltarii personale si spirituale, persoane care sunt foarte ocupate si nu au timpul fizic necesar sa participe la cursuri sau alte activitati ce presupun deplasarea in diverse locatii, sau in alte orase decat acelea de domiciliu, nemailuand in calcul deplasari in afara tarii. Noi avem multi cursanti din afara tarii, care sunt foarte incantati ca pot participa la astfel de cursuri acreditate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze in Romania pentru aceasta.

De ce cursuri de dezvoltare spirituală?

Dacă și dumneavoastră considerați că si noi, că a trăi înseamnă mai mult decât a te duce la serviciu pentru a putea plăti facturile, atunci devine clar faptul că unul dintre scopurile întrupării noastre acum și aici, este acela de a ne dezvolta, de a evolua spiritual.

Accesibilitate

O alta categorie de cursanti sunt cei care locuiesc in zone urbane mai mici sau chiar zone rurale si care nu isi permit dpdv financiar sau din considerente de timp, sa participe la cursuri desfasurate in diverse locatii, aceste deplasari presupunand desigur si costuri de transport, cazare, masa, plata cursului propriu-zis, care de multe ori reprezinta o suma prohibitiva.

Volum mai mare de informație

Spre deosebire de cursurile si evenimentele desfasurate in locatie fizica, cursurile pe care noi le desfasuram sunt foarte usor de accesat, printr-o simpla completare a unui formular de inscriere, aflat pe site-ul nostru, www.evolutiespirituala.ro , iar costurile sunt mai reduse fata de cele ale unui curs in locatie, in acelasi timp volumul de informatie predat fiind mult mai mare, deoarece un curs in locatie fixa dureaza o zi – adica aproximativ 4-6 ore (cu pauzele de cafea si masa), pana la 3 zile maxim, deci o durata totala maxima de 18 de ore, cu pauzele aferente, pe cand cursurile noastre online se desfasoara saptamanal pe o perioada diferita de la curs la curs, dar nu mai putin de 3 luni, asta insemnand un minim de 24 de ore de comunicare – predare non-stop, pauzele nemaifiind necesare deoarece cursul este fragmentat in unitati de cate aprox 2 ore de curs per saptamana.

Platforme software dedicate

De asemeni, pentru desfasurarea cursurilor se utilizeaza 2 platforme software performante, o platforma de E-Learning si una de Live-Streaming, pentru cursurile online si pentru cele cu transmisie live.

Cum mă înscriu la un curs online?

Fiecare curs online are in partea de sus a ecranului un buton INCEPE ACEST CURS. Apasand pe acesta, sunteti directionati in cadrul magazinului online si vi se cere sa faceti comanda. Comanda reprezinta inscrierea la curs propriu-zisa. Puteti face comanda cu plata prin transfer bancar sau sa achitati online cu cardul, contravaloarea cursului sau a primei luni din curs (dupa caz). Dupa ce faceti comanda / achitati contravaloarea cursului, vi se va aloca cursul respectiv in cont si din acel moment puteti incepe vizionarea materialelor de curs. In cazul platii online, accesul la curs este instantaneu. Daca achitati prin transfer bancar vi se va aloca in cont cursul dupa ce avem confirmarea platii.

Pentru plati prin transfer bancar va rugam sa utilizati numarul comenzii ca referință de plată sau factura proforma.