Abonament Acces Lunar. DURATA CURS: 4 LUNI. – Curs INTENSIV de Dezvoltare Spirituala – Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior.

PROGRAM INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA – Nivelul I

– Adhyatma Jnana© –

 CURS VIDEO-ONLINE

CURSUL INCLUDE SI INITIERILE SISTEMULUI ATMAN SPIRITUAL CONNECTION©!
CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
Iphm Curs Spiritualitate Acreditat Spiritual And Psychic Development
International Practitioners Of Holistic Medicine

 

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA LA SFARSITUL ACESTEI PAGINI

TESTIMONIALE DE LA PARTICIPANTII GRUPELOR ANTERIOARE DE CURS

Testimoniale

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie Karanna Academy©.

DURATA CURS: 4 LUNI

COST: 600 LEI / LUNA

Scopul final al cursului este dezvoltarea personala si spirituala a participantilor, in conformitate cu binele superior al fiecarui cursant.

VREAU SA MA INSCRIU 

CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului.

Sigla

PROGRAM INTENSIV DE DEZVOLTARE SPIRITUALA

– ADHYATMA JNANA© –

Traducere din Sanscrita: Cunoasterea Deitatii Supreme / Sinelui Superior

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Materialele PDF sunt parolate si downloadabile. 

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare luna, iar in luna respectiva trebuie sa parcurgeti materialele video si/sau cele electronice(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare luna. Veti avea acces la 4 lectii lunar.

La finalul fiecarui nivel al programului va avea loc un Examen scris, alcatuit din 10 intrebari. La finalul celor 3 ani ai Programului, optional, veti avea ocazia sa participati la Examenele Finale, pentru obtinerea Certificatului Acreditat International – IPHM. Examenul NU este obligatoriu daca nu doriti Certificarea.

Data si ora initierii este in fiecare saptamana aceeasi, respectiv ziua din saptamana in care ati inceput cursul sau in care ati prelungit accesul la curs prin achizitia lunii urmatoare de curs), la ora 20:00 ora Romaniei.

Ex: ati cumparat sau prelungit abonamentul luni la ora 15:00, inseamna ca veti avea initiere in fiecare luni la ora 15:00 pentru luna respectiva. Daca luna urmatoare achitati miercuri la ora 18:00, veti avea initiere in fiecare miercuri la ora 18:00 pentru 4 initieri, adica pentru luna de curs achitata. Orele de initiere sunt calculate conform orei Romaniei.

Pentru a va pregati de initiere la distanta, va rugam sa cititi urmatorul articol:  CITESTE ARTICOL

Pe durata cursurilor exista un Program Zilnic alcatuit din respiratii, mantre, exercitii de deprogramare si de activare a centrilor energetici, exercitii de activare a clarauzului si clarvederii, pentru capacitatea de a calatori si vizualiza in planul astral in mod constient, exercitii de conectare la Lumina si impamantare, meditatii zilnice, etc. Durata totala a programului zilnic este de aproximativ 30 minute + meditatia zilnica. Programul se poate executa aproape in orice moment al zilei, fara a va intrerupe programul dvs de zi cu zi.
APASA AICI PENTRU A AFLA CUM GASESTI SI ACCESEZI CURSUL LA CARE TE-AI INSCRIS
Programul Adhyatma Jnana – KARANNA© are o structura formata din 3 Nivele: Adhyatma I, Adhyatma II si Adhyatma III.

 

Iphm Curs Spiritualitate AcreditatParticipantii Cursurilor organizate de Academia KARANNA©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) sau PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 
Absolventii Cursurilor KARANNA©, care au obtinut Certificat Acreditat International, au dreptul sa utilizeze abrevierea IPHM dupa numele lor, pentru a demonstra acreditarea internationala obtinuta. De asemenea, acestia sunt acceptati automat ca membri ai IPHM, in urma certificarii obtinute prin absolvirea cursurilor KARANNA ACADEMY ©.

Daca ati urmat cursurile noastre si ati obtinut un Certificat Acreditat, sunteti acceptat automat ca membru IPHM:

Training Provider Logo Program Intensiv De Dezvoltare Spirituala - Nivelul IIPHM Accreditation Board for Holistic, Alternative & Spiritual Therapists. Join us today and get listed as a professional therapist with the International Practitioners of Holistic Medicine – JOIN NOW

You can download a student application form below and insert “IPHMNC100105” as a reference number if you are a student that has qualified with Karanna Academy. If you have studied with Karanna Academy which is a recognized and approved training provider, you will only need to inform IPHM the name of the training school and reference number supplied by Karanna Academy.
 .
.

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a va inscrie la curs va rugam sa apasati butonul “Incepe acest curs”, din dreapta sus a paginii. Veti fi redirectionati in magazinul nostru online.
PENTRU A VA INSCRIE LA CURS ESTE OBLIGATORIU SA FACETI COMANDA PRIN MAGAZINUL ONLINE, INDIFERENT DACA ACHITATI CU CARDUL ONLINE SAU DACA EFECTUATI O COMANDA FARA PLATA IMEDIATA (ALEGAND OPTIUNEA DE PLATA PRIN TRANSFER BANCAR).
Veti primi datele noastre de plata (contul bancar si denumirea firmei) dupa ce finalizati comanda, daca nu efectuati plata online.

VREAU SA MA INSCRIU 

 

Varianta cu acces integral instant a tuturor lectiilor din curs, mai jos:

Program Intensiv De Dezvoltare Spirutuala Karanna

Program Intensiv de Dezvoltare Spirituala - Nivelul I

5
2,400.00 lei 2,200.00 lei pe 120 zile 279

 

Programa Curs

LUNA 1
CURS MEDITATIE – TEHNICI SI PROCEDEE 00:37:00
CURS MEDITATIE – TEHNICI SI PROCEDEE DE RELAXARE SI CALATORIE IN PLANUL ASTRAL
AFIRMATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU : Programul zilnic 01:10:00
AFIRMATII SI INSTRUMENTE DE LUCRU : Programul zilnic
CURS CHAKRE SI CAMPURI ENERGETICE + CURS BLOCAJE ENERGETICE, NEIERTARI, KARMA,ETC.. 02:13:00
ACEASTA UNITATE DE CURS CONTINE DOUA UNITATI DE CURS COMPRIMATE INTR-UNA SINGURA.
CURS & INITIERE GR I : ATMAN SPIRITUAL CONNECTION 01:00:00
CURS & INITIERE GR I : ATMAN SPIRITUAL CONNECTION TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL DOORS – PORTALURI ENERGETICE
LUNA 2
MEDITAŢIE PENTRU ECHILIBRUL CHAKRELOR 00:30:00
CURS PROCEDEE DE ACTIVARE A VEDERII ASTRALE 01:03:00
CURS PROCEDEE DE ACTIVARE A VEDERII ASTRALE - CLARVEDERE
MEDITAŢIE PENTRU AUTOVINDECARE 00:12:00
INITIERE GR II : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL POWERS 01:00:00
INITIERE GR II : ATMAN
LUNA 3
CURS COSMOGONIE SI COSMOGENEZA 01:28:00
CURS DE COSMOGENEZA, ANGEOLOGIE SI IERARHII SPIRITUALE
CURS IERARHII ANGELICE & DEVICE & SPIRITUALE 01:35:00
MEDITATIE CASA SUFLETULUI 00:28:00
Meditatie ghidata
INITIERE GR III : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL ROOTS 01:00:00
INITIERE GR III : ATMAN
LUNA 4
CURS CURATARI ENERGETICE 01:00:00
CURS & EXERCITII ZILNICE PENTRU CURATARI ENERGETICE
Meditatie De Optimizare & Energizare 00:30:00
MEDITAŢIE DE CURĂŢIRE A KARMEI 01:05:00
Meditatie Ghidata
INITIERE GR IV : ATMAN TEMA: MEDITATIE PE SIMBOL LIFE FORCE 01:00:00
INITIERE GR IV : ATMAN
Academie – Examen Nivelul I 02:00:00

Recenzii Curs

5

5
11 recenzii
 • 5 stele11
 • 4 stele0
 • 3 stele0
 • 2 stele0
 • 1 stele0
 1. Avatar Of Anys

  Dupa un an de Academie

  5

  De la curiozitate la exaltare. Cam acesta a fost drumul meu in primul an de Academie. Am intrat dintr-un amestec de curiozitate cu dorinta de a sti mai mult despre un domeniu tinut mai putin la vedere, si despre care nu poti aborda o discutie cu oricine fara sa fii judecat. Inchistata si indoctrinata cu idei clasice despre lume si viata, care pendulau intre religie si stiinta, am ajuns sa schimb un intreg sistem de valori , despre care credeam cu tarie ca e intangibil. Cand mintea tace, infloreste spiritul. E greu de cuprins in cuvinte ceea ce am primit. Un lucru e sigur: e nepretuit! Bucuria si lumina pe care le-ati sadit in mine sunt cele mai frumoase daruri pe care le-am primit vreodata. Da aveti tarie sa duceti mai departe ceea ce ati inceput! Multumesc din suflet! Alina S.

 2. Avatar Of Claudiapriefer

  testimonial Academie si initieri

  5

  Pentru mine Anca si Catalin sunt marea constanta, marea bucurie, marele punct de reper- pentru evolutia mea spirituala, pentru armonia din viata mea si a familiei mele, pentru devenirea mea ca om si pentru cresterea in spirit. Toate cursurile, initierile, curatarile, optimizarile energetice sunt adevarate experiente. onestitatea, puterea si nivelul de cunostinte nu sunt egalate de niciun alt terapeut, maestru, profesor . Multumim, eu si sotul meu , pentru tot si multumim Lui Dumnezeu Unul pentru ca faceti parte din viata noastra si pentru ca ne ajutati sa crestem si sa devenim. Namaste!

 3. Avatar Of Cherba

  Academia Karanna

  5

  Modul in care a decurs si a fost structurat primul an al Academiei Karanna , cursurile, initierile , faptul ca poti sa vizionezi acelasi material de curs de cate ori doresti ,pe mine m-au ajutat foarte mult .Sunt materiale de curs pe care le-am vizionat de mai multe ori si imi dadeam seama ca mi-a scapat cate ceva la vizionarea anterioara . Acest an de Academie a fost un an de transformare din toate punctele de vedere , am mai multa incredere in mine , sunt mai calma ,toata informatia primita m-a facut sa vad cu alti ochi ce e in jurul meu sa simt .si sa traiesc cu bucurie experienta vietii . Mi s-a schimbat in bine viata sociala ,Si cei din jurul meu au perceput aceste schimbari . Sincer astept cu nerabdare al doilea an al Academiei Karanna . MULTUMESC Anca si Catalin pentru tot ce faceti pentru noi

 4. Avatar Of Anca Doriana Buicu

  Academia Karanna

  5

  Pentru mine Academia Karanna reprezita mai mult decat o scoala.
  Daca ar exista o comaratie , as zice ABC-ul vietii.
  A fost un an formidabil , cu rezultate vizibile pe toate planurile. Schimbari atat personale cat si familiale.
  Un an cu trairi exceptonale in care m-am conoscut in primul rand pe mine iar apoi pe ceilalti.
  Cursurile si materialele pdf ,sunt bine puse la punct , complete si au raspuns la toate intrebarile pe care mi-i le puneam de ceva vreme:)
  Astept cu nerabdare anul 2! Sunt curioasa …putin zis!!!!!
  Multumesc mult Anca! Mutumesc mult Catalin!
  Namaste

 5. Avatar Of Anca Cristina

  academie

  5

  eu vreau sa va prezint lucrurile din perspectiva persoanei mai putin organizate. asta nu inseamna ca nu imi insusesc toate scrierile colegilor mei de la Academie, ci, chiar mai vreau sa adaug faptul ca, desi am mai facut si alte cursuri cu Anca, bogatia informatiilor m-a surprins placut. si spun asta pentru ca nu numai cursurile si initierile sunt excelente, dar si seminariile sunt, de fapt, o suplimentare explicita a celor deja predate. sa revenim, deci, mie imi prinde bine si faptul ca, avand un orar prestabilit, un program zilnic si materiale de parcurs, ma tin de aceste termene. asa ca, daca vi se pare ca nu aveti timp sau ca incepeti de luni, din vara sau mai stiu eu de cand sa faceti meditatie, de ex., dar sunteti suficient de sinceri cu voi ca sa stiti ca e doar o programare inutila, atunci, si din acest punct de vedere, va prinde foarte bine putina organizare. asa ca, veti observa ca si autodisciplina necesara acumularii de cunostinte si a evolutiei voastre pe un drum frumos, este necesara si se va impune cu putin efort. totodata, faptul ca va conversati cu colegii, pe teme comune, nu poate decat sa va stimuleze. pentru ca Academia va arata cum, dar voi trebuie sa va mobilizati. succes si voua si mie!

 6. 1 2 3
INCEPE ACEST CURS
390 STUDENTI INSCRISI

Statistici Cursanti

7955

Detalii Instructor

Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan ۞ Autor ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Trainer Acreditat International – IPHM ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas© ۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute ۞ Medium & Psychic ۞  Life Coaching – NS Academy Studii: ۞ Facultatea de Muzica Brasov – UTB ۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan ۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV
Mai multe Cursuri de Anca Bogdan
2011-2020 Copyright by Karanna ©