De acum, puteti beneficia de serviciile Karanna sub forma de abonament. Poti alege din 5 Abonamente VIP si 7 moduri de plata.

CUPRINS ABONAMENT VIP 2

 • 1. O sedinta de optimizare energetica lunar
 • 2. REDUCERE 10% in Magazinul Online.
 • 3. O sedinta de  terapie Karanna – A-Ouverta Mannas© lunar

 

VEZI AICI TOATE ABONAMENTELE VIP

 

Pachetele au intre 50% – 80% REDUCERE!

Ce primiti pentru aceste abonamente lunare, in functie de abonamentul ales:

1. O sedinta de optimizare energetica lunar
2. REDUCERE 10% in Magazinul Online.
3. O sedinta de terapie Karanna – A-Ouverta Mannas© lunar
4. O citire aura & Traseu Karmatic SAU o Citire Astrala (la alegere)
5. Masuratori Parametri Info-Energetici
6. O Restructurare Campuri Morfice
7. O sedinta de Consiliere
8. Un Ritual de Templu

Toate aceste pachete au fost gandite pentru a asigura confortul energetic si fizic, inclusiv pentru pachetul de baza, VIP 1.

Traim cu totii intr-o societate activa, competitiva, stressanta, fapt ce determina corpul nostru fizic si psihicul sa faca fata unor provocări ce nu au existat in deceniile anterioare: de la stressul provocat de serviciu, pana la mancarea cu E-uri, poluare si smogul electro-magnetic, la care se adauga problemele personale ale fiecaruia si predispozițiile genetice, traim intr-o epoca nefasta pentru corp si minte.

Asadar, un minim de ingrijire personala este obligatoriu. Prin Pachetele VIP, Karanna vine sa raspunda acestor necesități. Un minim de ingrijire este necesar, iar acest lucru presupune o ingrijire a corpului si a mintii, care se poate face prin mai multe tehnici de dezvoltare personala si spirituala, prin meditatie, antrenament zilnic si sport. Insa majoritatea oamenilor sunt pur si simplu prea ocupati sau obositi dupa ce termina activitatea zilnica, pentru a mai lupta cu aceste probleme si pentru a se ajuta. Astfel, o optimizare energetică pe luna, un script audio de auto-hipnoza si o meditație ghidata, vor avea un impact enorm asupra sanatatii fizice si mentale a oricărui individ. De asemeni, veti primi REDUCERE 10% in Magazinul Online.

Ceea ce am mentionat mai sus este continutul Pachetulului VIP 1, care are 80% REDUCERE fata de pretul real si care, cu un minim de efort financiar, respectiv 100 de lei pe luna, va poate reda starea de bine atat la nivel fizic cat si energetic si psihic.

Celelalte Pachete VIP conțin mai multe elemente de ajutor in obtinerea aceluiasi rezultat, in functie de ceea ce isi doreste fiecare participant.

 

 

Programa Curs

ABONAMENT LUNAR VIP 2
Sedinta de optimizare energetica 00:30:00
Sedinta de terapie Karanna – A-Ouverta Mannas© 00:30:00

Recenzii Curs

5

5
recenzii
 • 5 stele0
 • 4 stele0
 • 3 stele0
 • 2 stele0
 • 1 stele0

Nicio Recenzie gasita pentru acest curs.

INCEPE ACEST CURS
 • 60 minute
 • 450.00 lei 225.00 lei / luna
 • Numar de Sectiuni 1
 • Numar de Lectii 2
 • Numar de Chestionare0
 • Numar de Studenti24
24 STUDENTI INSCRISI

  Statistici Cursanti

  5988

  Detalii Instructor

  Prezentare Instructor Fondator Karanna© – Anca Bogdan ۞ Autor & Formator Acreditat CNFPA & International – IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) ۞ Co-Fondator Karanna Academy© ۞ Terapeut Acreditat – EFT – Emotional Freedom Techniques™ – Institutul CIT (The College of Integrated Therapies) ۞ Fondator Sistem Acreditat de Terapie – A-Ouverta Mannas© ۞ Trainer Acreditat IPHM – Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) ۞ Instructor Mindfulness & Meditation ZUR Institute ۞ Medium & Psychic Studii: Facultatea de Muzica Brasov – UTB ۞ Facultatea de Drept – Univ. Europeana Dragan ۞ Facultatea de Stiinte Economice – Specializare: Management – UMV ۞ Formator Acreditat CNFPA ۞ Trainer Acreditat International – IPHM ۞  Life Coaching – NS Academy
  Mai multe Cursuri de Anca Bogdan
  2011-2020 Copyright by Karanna ©