Cum va fi 2019 din punct de vedere al numerologiei

Cum va fi 2019 din punct de vedere al numerologiei

Anul 2019 este considerat anul schimbărilor. Acesta stă sub semnul cifrei 3, un număr cu semnificații majore.

Iată ce va însemna anul 2019 pentru tine și cum îți calculezi anul personal, în funcție de data nașterii.

Când aduni toate numerele în 2019 (2 + 0 + 1 + 9 = 12; 1 + 2 = 3), rezultă an cu vibrație 3, un număr profund creativ în numerologie. Este numărul care definește iubitorii de frumos și de artă : cântăreți, actori, muzicieni și visători. Acesta va fi un an în care vom vedea multe filme bune, ascultăm muzică excelentă, apar cărți noi deosebite, ne dezvoltăm latura artistică și sensibilă a personalității.

Numărul 3 este un număr vibrant și energic, un an al schimbărilor bruște. Trebuie să încercați să trăiți în acest moment, înconjurați-vă cu cei dragi și distrați-vă. În acest an veți auzi multe glume bune, vă veți distra.

De asemenea, dacă aveți un talent ascuns, în 2019 este vremea să îl scoateți la iveală, deoarece este un an de mare expresie creativă. De asemenea, 2019 va fi un an al comunicărilor, așadar, dacă vă propuneți studiul unei limbi străine, dezvoltarea unor abilitati latente de relationare cu ceilalti acum este momentul oportun.

Este un an în care vom cunoaște oameni noi, ne vom face relații noi, ne vom reinventa total. Anul numărului 3 este un an al schimbărilor de multe ori imprevizibile și categorice, un an al reinventării de sine în care fiecare are ocazia să renască sub forma pe care o dorește.

Download Cum Va Fi 2019 Din Punct De Vedere Al Numerologiei

Cum îți calculezi anul personal

Fiecare dintre noi are un număr personal, extrem de important în numerologie. Acesta se adaugă la cifra 3, care înseamnă vibrația anului, iar rezultatul va însemna calculul anului personal. Spre exemplu, dacă te-ai născut pe 23 august (8 + 2 + 3 = 13, 1 + 3 = 4) numărul tău  de atitudine este 4. Apoi, adăugi numărul de atitudine la numărul anului curent. Deci, pentru 2019, adăugi 3, plus numărul de atitudine (3 + 4 = 7). Te vei afla un an personal 7 în 2019.

Anul personal 1: Timpul schimbărilor

Anul schimbărilor, în care toată munca va fi răsplătită în moduri deosebite și interesante. Vei fi mai concentrat și vei prelua controlul asupra lucrurilor importante care contează. Schimbări majore în carieră.

Anul personal 2: O nouă dragoste

Acesta este anul potrivit pentru iubire. Dacă ați fost singuri de mult timp, în acest an veți găsi persoana potrivită. Acesta este anul romantismului și al uniunilor fericite. Dacă sunteți într-o relație solidă, veți avea o intimitate reînnoită cu partenerul.

Anul personal 3: Strălucire și carismă

Proiecte creative. Vocea voastră artistică va fi ascultată și iubită. Visele au o șansă să devină realitate pentru voi.

Anul personal 4: Decizii serioase

Excelați la locul de muncă. Este un an prielnic vieții profesionale, deci este momentul să construiești o fundație solidă pentru carieră. Alegeți cu înțelepciune.

Anul personal 5: Anumite probleme depășite

Probleme care trebuie depășite și dificultăți de înfruntat. Nu lua nicio decizie importantă de modificare a vieții în acest an, riști să dai greș. Acest an este potrivit pentru o intoarcere spre interiorul fiintei tale.

Anul personal 6: Oportunități mari

Schimbări pozitive în viață. O schimbare se refera practic la orice: de la căsătorie, de a avea un copil, până la a începe o afacere sau a cumpăra o casă. Este un moment pentru a prinde rădăcini și a construi o viață solidă. Sunt mari schimbări aici, dar toate sunt bune.

Anul personal 7: Credința e pusă la încercare

Lucruri complicate, întrebări la care nu găsiți răspuns. ”De ce eu?” va fi un laitmotiv al existenței voastre! Răspunsurile vor veni în stil mare!

Anul personal 8: Bune perspective financiare

Banii vor veni în abundență în acest an. Veți găsi o slujbă bine plătită, o majorare de salariu, investiții și oportunități de afaceri! Succes total.

Anul personal 9: Succesul nu este departe

Anul succesului! Lucrurile bune sunt la orizont și totul va merge ca pe roate în calea ta! Va fi un an cum nu ai mai avut niciodată!

Sursa: a1.ro

16 decembrie 2018
2021 Copyright by Karanna©