Consiliere pentru îmbunătățirea vieții sexuale

Consiliere pentru îmbunătățirea vieții sexuale

– EXCLUSIV PENTRU BARBATI – 

Consiliere Sexuala 1

 

VREAU O PROGRAMARE

 

Îți este cunoscută imaginea de mai sus?…

Disfuncțiile sexuale reprezintă un subiect delicat, care cu greu este atins de către majoritatea bărbaților, chiar dacă mai mult de 60% din populația masculină trecută de 30 ani întâmpină una sau mai multe forme de disfuncții sexuale.

Fie că este vorba despre ejaculare precoce, fie că este vorba despre disfuncții erectile, bărbații se feresc să recunoască faptul că au o problemă. Dacă aceasta este și situația ta, poți sta liniștit – la cabinetul nostru iți este asigurată deplina confidențialitate privind identitatea şi problemele pe care le întâmpini.

Consiliere Sexuala 2

Este frustrant, chiar dureros pentru un bărbat să nu poată funcționa în totalitate ca un … “ adevărat bărbat”. În momentul în care în mintea ta se instalează un blocaj referitor la activitatea sexuală, fie că este vorba despre disfuncție erectila, fie că este vorba despre ejaculare precoce, ai  intrat fără să vrei într-un cerc vicios din care cu greu vei reuși să ieși. Vestea bună este că se poate ieșii din această roată care pare fără sfârșit. Vestea mai puțin bună este că fără ajutor, este foarte complicat. Dar vestea cu adevărat EXCELENTĂ este că iți pot arata exact locul de ieșire din roata în care te învârți poate de câțiva ani fără succes. Iar acest lucru este posibil, fara a face toate acele compromisuri care iti vor da viata peste cap:

NU te lasi de fumat

NU renunti la mancarea preferata

NU stai in pozitii incredibile care sa-ti franga oasele

NU inghiti pastile

NU folosesti creme sau alte ajutoare externe

Vei lucra doar cu mintea  si cu corpul tau pentru a ajunge la rezultatele asteptate!

Și în cazul tău, la fel ca şi în cazul multor alți bărbați, totul a început într-o zi normală în care din cauza oboselii, a stresului, a vieții cotidiene foarte aglomerate, ai avut primul eșec. Deși pe moment nu ai dat importanță, a doua oară sub amintirea primei experiențe nereușite, lucrurile în dormitor s-au desfășurat mai mult sau mai puțin la fel ca „ultima dată”. Acela a fost momentul în care în capul tău s-a format pentru prima data convingerea că “nu poți” şi ai intrat astfel în cercul vicios al auto sabotării sexuale.

Cele mai multe cazuri de disfuncții sexuale nu au cauze medicale, ci psihologice (mentale) şi sunt bazate pe convingeri izvorâte din experiențe nereușite, stress, oboseală, etc.

Probabil că ai încercat diverse creme sau sprayuri miraculoase, fie naturiste, fie ieșite din laboratoare de ultimă generație, dar problema ta cu adevărat nu s-a rezolvat. Undeva acolo, în interiorul tău ești convins că acel flacon din fundul sertarului este un fel de talisman norocos şi că fără el „nu poți să fi bărbat”. Fals! Din punct de vedere sexual ești la fel de bărbat ca în amintirile tale vechi. Trebuie doar să depășești acest blocaj în care te afli acum.

În ședințele de consiliere pe care ţi le propunem iți oferim șansa de a fi tu însuți, să fi din nou bărbatul care erai şi să poți avea o viață sexuală împlinită, în care atât tu cat şi partenera ta să vă puteți bucura de momentele de intimitate şi de corpurile voastre.

Consilierea poate fi individuala sau de cuplu şi are ca scop ameliorarea şi îmbunătățirea vieții sexuale, înlăturarea blocajelor emoționale care afectează viața sexuală. Vei putea înțelege mai bine partenerul dar şi propriile nevoi şi așteptări şi nu în ultimul rând vei găsi soluții pentru eventualele dificultăți sexuale: ejaculare precoce, disfuncție erectilă, absența dorinței sexuale, anorgasmie, etc.

Viața sexuală este deosebit de importantă în cadrul unui cuplu, o spune toata lumea, o ști și tu. Chiar dacă acum pare aproape imposibil, crede-mă că iți poți recupera virilitatea și odată cu ea și afecțiunea partenerei tale, putând fi iar un cuplu fericit la fel ca în primele zile în care v-ați cunoscut. Fără să vrei și fără sa conștientizezi acest lucru, și partenera ta a fost atrasă de tine în cercul vicios în care te afli. La fel cum tu anticipezi dezamăgirea de la finalul actului sexual, şi ea simte că ești încordat și că te gândești că în cele din urmă aceasta va apărea, făcând-o şi pe ea să fie încordată în așteptarea unui nou eșec. Face parte din ritualul vostru, şi fie că vorbiți despre asta sau nu, amândoi știți că există o problemă în dormitor. Apoi, aproape fără să vă dați seama, problema iese din dormitor şi se instalează şi în alte domenii ale vieții voastre, măcinând încet şi sigur exact la temelia cuplului vostru.

Consiliere Sexuala 3

Fă-ţi o programare la o ședință de consiliere pentru îmbunătățirea vieții sexuale pentru a scăpa de toate aceste probleme şi pentru a-ţi recupera virilitatea şi nu în ultimul rând, familia.

Te invit la cabinetul nostru pentru a-ţi recăpăta din nou viața sexuală fericită pe care o doreşti. Acest lucru este din nou posibil, trebuie doar să vrei!

CONSILIER : CATALIN BOGDAN

 

ÎŢI GARANTĂM DEPLINA CONFIDENŢIALITATE!

VREAU O PROGRAMARE

2021 Copyright by Karanna©