Bine ati venit!

Informatii de utilizare a platformei de curs
Buna ziua,
 
daca ai creat un cont pe site si ai achitat un curs, efectuand o comanda prin magazinul online inseamna ca deja ti s-a alocat un curs in contul tau de student. Mai jos ai cateva detalii despre modalitatea de lucru cu Platforma noastra de E-Learning:
 
Pentru a te loga pe site te rog sa intri pe acest link: www.evolutiespirituala.ro si sa introduci datele de logare in dreapta sus ca in imagine:
 
?Ui=2&Amp;Ik=Fd9F256A48&Amp;View=Fimg&Amp;Th=14F21A5Ca55F8452&Amp;Attid=0 Bine Ati Venit!
 
.
Dupa ce te-ai logat, pentru a accesa cursul trebuie sa intri in meniul contului tau, facand click pe numele tau de utilizator, in dreapta sus, ca in imagine:
 .
?Ui=2&Amp;Ik=Fd9F256A48&Amp;View=Fimg&Amp;Th=14F21A5Ca55F8452&Amp;Attid=0 Bine Ati Venit!
Se desfasoara un meniu care nu se vede cand nu esti logat. Din acel meniu poti accesa toate sectiunile contului, inclusiv cursurile, care sunt a doua optiune de sus in jos (meniul CURSURI). Apesi pe meniul CURSURI si te va duce in contul tau, la cursuri, unde vei putea vedea ca ai acces la Cursul pe care l-ai comandat. Ca sa accesezi efectiv cursul apesi pe butonul “Start Curs”.
 
In fiecare saptamana vei putea accesa o noua pagina (unitate de curs), care include dupa caz, materiale PDF, cursuri video, meditatii audio si initieri.
 
Poti comunica cu instructorii prin platfroma de curs, trimitand mesaje private.
 
Este posibil, in functie de cursul pe care il parcurgi, sa ai de completat un feedback sub forma de tema, care iti blocheaza accesul mai departe pana tema este verificata. Trebuie sa scrii cateva cuvinte despre saptamana / luna anterioara de curs, eventual daca ai intrebari, ca sa putem ajuta mai bine, personalizat.
 
In meniul contului tau, la “Panou de Control”, ai un tutorial video cu modul de utilizare al platformei de curs. O sa te rog sa te uiti la el, are numai 3 minute.
 
 
Poate ca pare complicat dar te asigur ca e foarte simpla platforma si odata ce ai inteles unde sunt meniurile despre care ti-am spus mai sus, o sa fie simplu mai departe. :)
 
Anca & Catalin Bogdan
Academia Karanna©
 
 

 

  All rights reserved 2011 - 2023 ©