Atlantean Crystal

Atlantean Crystal

Atlantean Crystal Initiere
Atlantean Crystal

 

Acest sistem nu este un sistem de vindecare propriu-zis, deşi poate fi folosit şi în acest sens pentru sine, sau pentru alte persoane, în cadrul şedinţelor de terapie.

Activarea Atlantean Crystal (Cristalul din Atlantida) este mai mult un acordaj menit să aducă creştere spirituală şi personală, care vă va ajuta în călătoria voastră spirituală, pentru ascensiunea finală.

Scopul acestei activări este de a aduce către noi cunoaşterea şi energia, care au fost şi sunt stocate în principalul cristal Atlanteean, care a fost păstrat în Marele Templu de vindecare Poseidon din Atlantida.

Acest cristal deţine toate informaţiile antice pe care Atlanţii le-au utilizat.

Acestea includ cunoştinţe despre levitaţie, telepatie, manifestarea prin intenţie şi, cea mai importantă informaţie pe care o deţine, cheia pentru ascensiunea Pământului.

Acest cristal există încă, pe fundul Oceanului Atlantic chiar în mijlocul a ceea ce este cunoscut sub numele de Triunghiul Bermudelor.

Mai există alte 4 cristale mai mici din Atlantida, care sunt situate în Egipt, sub marele Sfinx, Insula Paştelui, Stonehenge şi Machu Picchu.

Toate cristalele, inclusiv Cristalul din Atlantida, au spirite/devas aşa cum noi avem ghizi spirituali şi îngeri care sunt acolo pentru noi. Singura diferenţă este că spiritele devas ale cristalelor au fost utilizate de către atlanţi pentru a ridica vibraţiile pe Pământ.

Cristalele nu sunt forţa vitală a Pământului, dar lucrează pentru a ridica vibraţia oamenilor şi a Pământului.

Toate cristalele şi liniile de forţă ale Pământului sunt conectate la Marele Cristal din Atlantida.

Atlantida nu a fost distrusă. Dovezile arată că acest continent pierdut a existat şi oamenii de ştiinţă au descoperit rămăşiţe ale unor structuri de piatră gigantice şi statui pe fundul oceanului Atlantic, care se crede că au provenit din Atlantida.

Atlantida încă mai există, dar la un nivel vibraţional mai înalt decât noi, în plan etheric.

Iniţierea Atlantean Crystal va activa firele pierdute ale ADN-ului în noi şi un Cristal Eteric atlanteean va fi permanent fixat deasupra Chakrei Coroană a voastră, pentru a fi în permanenţă conectaţi la energiile Atlantidei şi ale Marelui Cristal din Atlantida.

Prin creșterea vibrației dumneavoastră, lucrati pentru a elimina problemele și situațiile de vibrație mai joasa aici, pe Pământ.

Acest lucru se aplica si la nivel personal precum și global, pentru că fiecare lecție invatata nu va mai trebui să fie intalnita din nou in aceasta viata sau in altele. Lectiile următoare se vor ocupa cu altceva ce va trebui sa invatati in continuare.

Este timpul ca noi toți lucrăm împreună pentru a ridica vibrațiile Pământului ca întreg și fiecare dintre noi face acest lucru de fiecare dată când invatam si ridicam vibratia personala si constiinta la niveluri de vibratie superioare, astfel incat sa incepem sa gândim si sa actionam la si de la un nivel superior de cunoastere si acces.

Orice ati primi de la acest acordaj va fi special și unic pentru dumneavoastra.

După activare recomandăm să lucraţi cu cristalul cel puţin o dată pe zi în timpul meditaţiei pentru a obţine o comunicare, o legătură permanentă cu el şi pentru a învăţa din secretele antice ale Atlantidei. Acest lucru ar putea fi orice, de la o experienţă de viaţă trecută în Atlantida sau în alte timpuri, la accesarea unor cunoştinţe şi informaţii noi.

Traducere Manual: Anca Bogdan

Atlantean Crystal Initiere La Distanta

Initiere La Distanta Atlantean Crystal Atlantean Crystal

gpay apple pay plata cu card euplatesc All rights reserved 2011 - 2024 ©