Armele electro-magnetice sau cum poti controla mental populatia la scara planetara – o alt fel de teroare – altfel de teroristi

Armele electro-magnetice sau cum poti controla mental populatia la scara planetara – o alt fel de teroare – altfel de teroristi

 

Trăim într-o eră în care radiațiile electromagnetice sunt folosite pe ascuns împotriva noastră

În ultima vreme, a devenit tot mai limpede că atât în cazul tehnologiei nucleare, cât și în cazul tehnologiei bazate pe radiațiile electromagnetice (REM), în care suntem atât de „îmbăiați” zi și noapte, cel mai adesea fără știrea și consimțământul nostru, suntem obligați cu toții să suportăm efectele nefaste ale radiațiilor. Putem spune că suntem supuși unui experiment gigantic, care a cuprins întregul glob și în care electro-poluarea, stresul biologic, tensiunile psiho-mentale și neregularitățile sistemului judiciar ne afectează pe toți în cel mai înalt grad. În ciuda faptelor, cei mai mulți oameni preferă, în mod iresponsabil, să ignore această realitate, fiindu-le mai comod să își închipuie că tot ce se petrece este doar rodul erorii sau al ignoranței generale. Adevărul este că impactul pe care telefonia mobilă și tehnologia WiFi le au asupra organismului uman și pericolele inerente tehnologiei electromagnetice le sunt demult chiar foarte bine cunoscute cercetătorilor implicați în studiile finanțate de armată, începând cu proiectul Pandora, desfășurat la mijlocul anilor ’60.

Nu există dubii că suntem „îmboldiţi” şi „mânaţi” electromagnetic

De la apariția radarelor, simptomele grave ale operatorilor de radar – sterilitate, căderea părului, cataractă, proliferarea globulelor albe și modificările cromozomiale, precum și copiii născuți cu sindromul Down – au punctat drumul dezvoltării acestor aparate. Răspunsul oficialilor din structurile de conducere ale armatei la protestele și revendicările celor care aveau probleme de sănătate s-a rezumat la impunerea unor măsuri de securitate și a unor coduri și mai secrete pentru aceste operațiuni și proiecte negre și ignorarea completă a oricăror efecte nefaste în manualele tehnice și în normele de protecție. Tehnologia a fost dezvoltată fără a ține seama de impactul distructiv pe care ea îl are asupra ființei umane. Războiul Rece și câmpul deschis de cercetare pentru tehnologia aparaturii REM (radiaţii electromagnetice) au fost considerate prioritare, sănătatea populației fiind astfel complet desconsiderată.

La mijlocul anilor ’90, Institutul Național American de Standarde a adoptat nivelurile de siguranță ale Institutului de Inginerie Electrică și Electronică (The Institute of Electrical and Electronics Engineers ‒ IEEE): astfel, limitele câmpurilor electrice și magnetice trebuie să se încadreze între 300 kHz și 100 GHz, pentru siguranța publică, aceasta în condițiile în care majoritatea sistemelor electrice de utilitate publică din SUA, Europa și Japonia funcționează pe o frecvență de 50-60 Hz. În ceea ce privește emitanța (radianța) suprafeței unui material, limitele acesteia au fost stabilite la 1-10 microW/cm2 – valori care erau departe de standardul Rusiei sovietice. Dacă limita sovietică de 1-10 microW/cm2 la locul de muncă ar fi fost adoptată în SUA, 90% din stațiile radio FM ar fi trebuit închise. În ceea ce privește standardele ratei de absorbție specifică (SAR) pentru telefoanele celulare și turnuri (antene, relee), Comisia Federală pentru Comunicații s-a bazat din nou pe IEEE, ca și pe Consiliul Național pentru Radio Protecție și Măsurători, și apoi a adunat legiferări de la FDA (Food and Drug Administration), Agenția de Protecție a Mediului și Administrația pentru Sănătatea și Siguranța Muncii; niciuna dintre aceste autorități nu a controlat standardele (respective) prin studii și cercetări, alegând, în schimb, să creadă povestea celor de la IEEE, care pretind că efectele REM non-termice nu sunt periculoase, în ciuda evidențierii repetate a efectelor biologice nefaste apărute după REM non-termice de 1.000-10.000 microW.

De aceea nu trebuie să ne surprindă că niciunul din aceste standarde nu a fost legiferat. Capii complexului militar-industrial continuă să folosească frecvențele și puterea care le convin pentru orice sistem, începând de la aparatul care funcționează cu baterie și continuând cu aparatura electronică, sistemele antifurt, detectoarele de metale, trenurile electrice, sistemele de navigație aeriană și maritimă, comunicațiile militare, liniile de putere de mare voltaj, stațiile lor care funcționează ca niște antene gigantice pentru frecvențe extrem de joase (ELF – extremely low frequency) la 60 Hz și așa mai departe.
Câmpurile de unde radio de extrem de joasă frecvență (ELF) ne bombardează oriunde, trupul uman funcționând ca o antenă (ca un receptor). De fapt, sistemele ambientale cu frecvențe foarte joase (ELF) își suprapun frecvențele și ne „impulsionează” ființele, perturbând ciclurile biologice normale și subminând astfel funcționarea sistemului imunitar.

Frecvența rezonantă de vârf se află la mijlocul benzii de foarte înaltă frecvență (VHF – very high frequency) (30-300 MHz) și include frecvențele radio FM, cele pentru televiziune, stațiile de telefonie mobilă de pe Pământ, comunicațiile la distanță mare cu modemuri radio, comunicațiile radio ale amatorilor, comunicațiile maritime, controlul traficului aerian etc.

Cablurile supraconductoare cresc puterea câmpului din jurul liniilor de curent de 20 de ori, cuptoarele cu microunde răspândesc în mediul înconjurător până la 5.000 de microW și (astfel) densitatea cumulată de unde radio din jurul nostru depășește de 200 de milioane de ori nivelul natural al radiațiilor solare, incluzând furtunile magnetice solare care influențează rezonanța Schumann. După cum știm, chiar și aceste furtuni au un mare impact asupra stării noastre psiho-emoționale, fapt reflectat în nivelul crescut de internări în spitalele de psihiatrie pe durata desfășurării acestora.

Sistemul nostru imunitar este sub asalt

În ciuda dezinformării practicate de mass-media corporatistă, aceia dintre noi care au fost atenți știu că undele de frecvență extrem de joasă (ELF) au impact asupra tuturor formelor de viață și că acestea pot face mai mult rău decât cele de frecvență înaltă, mai ales când este vorba de frecvențe radio și absorbție de microunde. În cartea sa apărută în anul 1985, Trupul electric: electromagnetismul și fundamentul vieții, medicul Robert O. Becker ne avertizează că ar trebui să fim mult mai preocupați și mai informați în ce privește frecvențele ELF.

„Problemele majore vin de la frecvențele foarte joase, dar și frecvențele foarte înalte au aceleași efecte dacă sunt setate sau modulate în gama ELF. Aceasta se petrece cel mai des în cazul transmiterii de informații pe unde radio și se realizează prin întreruperea fascicolului de unde pentru a genera pulsuri sau prin modularea frecvenței sau a amplitudinii undelor. Mai mult, mediul înconjurător din prezent este o «împletitură» de semnale care se întrepătrund și în care deseori există posibilitatea unor efecte sinergice care conduc la noi semnale ELF pornind de la tiparele de interferență a două frecvențe mai mari. De aceea, experimentele în care celulele sau organismele sunt expuse la o singură frecvență nemodulată, deși uneori folositoare, sunt irelevante pentru ceea ce se petrece în afara laboratorului. Aceste experimente incomplete sunt de cele mai multe ori realizate de cercetători motivați financiar, care procedează în felul acesta pentru ca apoi să poată afirma, bazându-se pe studiul lor contrafăcut: «Vedeți, nu există niciun motiv de alarmă»”.

Multe experimente au confirmat reacțiile de stres ale ființelor umane expuse la radiația microundelor și la câmpuri magnetice și electrice de foarte joasă frecvență, stresul fiind precursorul unei stări maladive care determină sistemul imunitar să își exercite funcția. Însă, dacă stresul nu încetează, sistemul imunitar este sub asalt 24h pe zi, 7 zile pe săptămână.

În munca sa de pionierat în cercetarea stresului, dr. Hans Selye a determinat în mod foarte clar un tipar invariabil. Inițial, apariția stresului activează sistemul hormonal și/sau imunitar la un nivel mai ridicat decât cel obișnuit, permițându-i individului să scape de pericol sau să se lupte cu boala. Dacă stresul continuă, nivelul hormonilor și al reactivității imunitare scad la normal în timp. Dacă oprim experimentul în acest punct, putem să ne lăsăm înșelați și să spunem: ființa respectivă s-a adaptat, stresul nu o mai afectează. Însă dacă stresul persistă, nivelul hormonal și cel al reacției imunitare scad și mai mult, sub nivelul normal. În termeni medicali se spune că s-a realizat decompensarea prin stres, iar acum ființa este și mai receptivă la alți factori de stres, iar riscul de apariție a unei proliferări celulare maligne sau a unor boli infecțioase crește.

Reacțiile de stres ale ființelor umane care trăiesc sub linii de înaltă tensiune sau deasupra tunelurilor subterane prin care acestea trec, au condus de obicei la declanșarea cancerului și a altor boli interne, la apariția unor depresii profunde sau la manifestarea unor tendințe suicidare. Cortexul adrenergic (zonă a glandei suprarenale care secretă cortizolul și hormonii corticosteroizi) devine epuizat, iar sistemul endocrin devine eratic. În birouri, câmpurile electromagnetice generate de computere, sisteme de iluminat, telefoane și faxuri, forțează neurotransmițătorul numit acetilcolină să emită semnale de stres subliminale. Tensiunea sanguină și tipul undelor cerebrale se modifică, nivelul trigliceridelor din sânge (factorul de risc pentru atac cerebral, infarct și ateroscleroză) crește. Răspunsul la stres, desincronizarea ciclurilor biologice, interferența cu metabolismul celular și cu procesele de creștere (și lista poate continua) culminează cu alterarea genetică a organismului.

Câmpul de luptă s-a extins acum pretutindeni pe glob

Pe lângă suprapunerea radiațiilor de la frecvențele radio FM și televiziune, de la telefoanele celulare, de la antene și relee, mai avem de-a face și cu radiațiile aplicațiilor militare. Această prezență militară invazivă este posibilă deoarece folosirea după bunul plac a câmpurilor electromagnetice și a radiațiilor de către industrie și armată nu este reglementată sau restricționată în niciun fel. Obsesia secretului, ascunderea adevărului și necinstea sunt tarele care grevează viața celor ce lucrează pentru indivizii bolnavi de putere ce conduc fabricile de armament și destinele economiei mondiale.

Orice ființă umană cu bun-simț și inteligență poate observa cu ușurință obsesia autorităților americane pentru „securitatea națională”, omisiunile și dezinformarea din presă, obsesia secretului, lipsa de onestitate față de populație și desconsiderarea oamenilor de rând de către cei aflați la conducere.

Inginerul Keith Harmon Snow afirma la un moment dat: „Tehnologiile cu microunde și energia electromagnetică sunt folosite de către armată ca elemente componente ale unor arme tocmai pentru că ele sunt nocive pentru viață”.

Evenimentele din 11 septembrie 2001 (9/11) au marcat un dramatic punct de turnură în evoluția omenirii în multiple moduri, unul fiind escaladarea utilizării armelor electromagnetice pentru angoasarea populației și pentru inducerea unei stări continue de frică. Tehnologia de supraveghere electronică, sistemele de emisie și de recepție, atât de pe Pământ, cât și din sateliți, smart-phone-urile, diversele softuri de detectare și decodare a emoțiilor cunosc o utilizare fără precedent. Filmul din anul 1998, Inamicul statului, cu Will Smith și Gene Hackman în rolurile principale, oferă informații despre cum sateliții, supranumiți „ochii din cer”, sau sistemul IRIS, ne pot urmări cu ajutorul radiațiilor electromagnetice din spectrul infraroșu sau din spectrul vizibil. Diversele tehnologii de supraveghere la distanță, cum ar fi cele bazate pe micro-computere, recunoașterea amprentelor și a altor caracteristici anatomice individuale, activarea vocală sau prin intermediul gândului a diferitelor aparate sau monitorizarea undelor cerebrale au devenit acum afaceri profitabile.

În această epocă a undelor electromagnetice, linia de demarcație dintre militari și civili se estompează ușor, pe măsură ce militarii redefinesc toate sectoarele vieții ca fiind un „câmp de luptă”. Armele în mod eufemistic denumite „non-letale” includ sisteme cu unde sonice, phaser-e, unde psihotronice scalare și infraroșii. Oricare dintre ele poate fi folosită oricând, în orice mediu sau la orice demonstrație publică, fără ca victimele să își dea seama pe moment.

Spre exemplu, sistemul de mare putere cu microunde (HPM – High Power Microwave) cunoscut sub numele de Sistemul Activ de Negare (Active Denial System – ADS), pulsează radiații electromagnetice de 95 GHz, făcând astfel ca moleculele din și de sub piele să fiarbă, topind organele interne. Sistemul Acustic cu Rază Mare de Acțiune (Long Range Acoustic Device – LRAD), o armă sonică silențioasă (sistem de comunicare sonoră dirijată), emite în mod dirijat unde acustice termo-elastice de frecvență înaltă (2,5kHz) într-un fascicul de 30 de grade, care ajunge în mod silențios la urechea internă prin intermediul vibrațiilor osoase craniene. O mică amplificare a LRAD poate „prăji” globul ocular și organele interne, iar utilizarea acestuia la distanța de 15 m de victimă duce la afectarea permanentă a auzului. Acest sistem „non-letal” este de obicei montat pe o mașină Hummer și poate fi folosit pentru controlul populației, în special în timpul demonstrațiilor publice. Acesta este „respectul” pe care îl au marii magnați pentru libera expresie și libera asociere prevăzute prin Constituție.

Pulsul electromagnetic anti-materie este explozia de radiație electromagnetică rezultată de la o detonare nucleară și/sau o fluctuație bruscă a câmpul magnetic. Modificările rapide de câmp electric sau magnetic se cuplează la sistemele electronice și produc curenți electrici sau voltaje periculoase. O detonare la câteva mii de kilometri deasupra Pământului, nu numai că ar paraliza sistemele electronice de pe continent, dar le-ar putea chiar distruge.

Câteva date despre armele electromagnetice

Există, de asemenea, armele EM (electromagnetice) care sunt și mai puțin cunoscute, deoarece sunt folosite doar pe ascuns pentru controlul politic în războiul care se desfășoară tacit împotriva populației, a dizidenților și a indivizilor care nu convin diferitelor grupuri de putere. Exemplele includ sisteme laser (cu electroni liberi, raze X, fascicule de particule neutre, amestecuri chimice oxigen-ioduri, lasere chimice avansate ce funcționează pe game medii de infraroșu etc.) care întunecă sau încețoșează vederea și proiectează holograme în câmpul vizual; plasmă cu fascicule de ioni ce modifică aparența realității; sisteme de control al minții, dirijate prin satelit, care mai întâi se focalizează asupra țintei umane folosind „semnătura” ei bioenergetică și apoi cuplează plasma cu câmpul electromagnetic al ființei. Există, de asemenea, sisteme care induc mesaje subliminale direct în creier, cunoscute sub numele de „voce-în-craniu” (voice-to-skull – V2K) sau telepatie sintetică. În atmosfera obsesivă a secretului politic și militar și a înșelăciunilor specifice Războiului Rece, mii de oameni au fost, fără voia lor și adesea fără să fie conștienți, ținte experimentale pentru armele electromagnetice.

Cu ocazia bicentenarului american din 4 iulie 1976, a fost detectat un semnal radio de frecvență foarte scăzută (ULF – ultra low frequency), cunoscut sub numele de „Ciocănitoarea”. Aceasta era o undă pulsatorie de 10 Hz trimisă în jurul lumii de la un enorm transmițător cu amplificare de tip Tesla, din Kiev. În statul Oregon, undeva între Corvallis și Eugene, acest semnal era reamplificat.
Microundele care sunt modulate pulsatoriu sunt elemente eficiente ale sistemului de control mental, deoarece ele pot să treacă prin cutia craniană, care altfel este rezistentă la radiații electromagnetice de frecvență joasă nepulsatorii, cum sunt undele ELF (extremely low frequency). Astfel, nu este deloc o coincidență faptul că între anii 1970 și 1975, rata sinuciderilor în Medford, Oregon a crescut mult peste media națională. Ce este mai puțin cunoscut este faptul că baza militară americană din vecinătate a amplificat semnalul „Ciocănitorii” rusești, direcționându-l către Medford vreme de ani de zile. Acest fapt ne lămurește că acești doi titani s-au tolerat pe ascuns în ceea ce privește experimentele EM cu unde de rezonanță magnetică nucleară, cu inducerea cancerului, cu intervenția în procesele mentale etc., pe toată perioada Războiului Rece. De fapt, „Ciocănitoarea” rusească a „ciocănit” ambasada americană din Moscova în anii ’50, în cadrul proiectului Pandora, având consimțământul tacit al serviciilor secrete americane. Se pare că în anul 1978, în cadrul operațiunii CIA cu numele Pique – precursor al programului HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) – s-ar fi emis semnale radio în afara ionosferei și s-ar fi măsurat (la sol) diferitele efecte pe care acestea le aveau asupra populației umane.

Pe 17 august 1975, senatorul Frank Church, șeful Comisiei Senatului american pentru studierea operațiunilor guvernamentale cu privire la activitățile serviciilor secrete (US Senate Select Committee to Study Governmental Operations with Respect to Intelligence Activities), a fost invitat la emisiunea NBC „Întâlniri cu presa” și a afirmat următoarele: „Eu știu capacitatea care există, de a instaura o tiranie totală în America, și trebuie să vedem în acest aspect că această agenție (Agenția pentru Securitate Națională) și toate agențiile care posedă această tehnologie operează în cadrul legii și sub o supervizare adecvată, astfel încât să nu ajungem în acel abis… de unde nu mai este cale de întoarcere.”

În acel an, rușii au propus interdicția armelor EM în Adunarea Generală a Națiunilor Unite. Mai târziu, la negocierile tratatului SALT (Strategic Arms Limitation Talks – Conferința pentru limitarea armelor strategice) din anul 1978, secretarul general al Partidului Comunist din URSS, Leonid Brejnev, a descris aceste arme ca fiind „mai de temut decât ce ar putea vreodată mintea umană concepe”. El întrevedea un viitor al fasciculelor de radiații electromagnetice provocatoare de amnezie și al tunurilor cu magneto-fosfene care ne pot face să „vedem stele”; al generatoarelor manuale de infrasunete VLF (20-35 Hz) care provoacă greață, diaree și dureri abdominale; al sateliților de supraveghere „Ochi Strălucitori” (Brilliant Eyes), echipați cu scanere multispectrale, interferometre, radiometre spin-scan pentru infraroșii, criogeneratoare (sisteme care produc temperaturi sub -1500C), hărți ale creierului și aparate de tip Neurofon; al sateliților ce creează imagini electronice care se proiectează asupra unor ținte umane în timp real și le asaltează cu lasere…

De la MK-Ultra la EMK-Ultra

Programele MK-Ultra din timpul Războiului Rece s-au transformat în programe de control mental prin unde electromagnetice de la distanță. În anii ’50 (în mod formal MK-Ultra a fost pus în aplicare în anul 1953), dr. W. Ross Adey, subvenționat de CIA și angajat la Institutul de Cercetare a Creierului din cadrul Universității California, Los Angeles, a studiat frecvențele pulsatorii pentru arme cu fascicule de unde care să producă starea de confuzie mentală. Perturbând metabolismul calciului în celulele de la nivelul creierului, concentrarea, somnul și funcțiile creierului puteau fi (astfel) tulburate. Scriitorul englez Evelyn Waugh a fost, probabil, ținta unei asemenea tehnologii [vezi nuvela sa din anul 1957 – Calvarul lui Gilbert Pinfold (The Ordeal of Gilbert Pinfold)].

Campionul mondial la șah din URSS Boris Spassky a susținut că a pierdut campionatul mondial din anul 1972 în fața americanului Bobby Fisher datorită bombardării sale cu radiații/unde care îi provocau tulburare și confuzie mentală.
Apoi a apărut LIDA, un aparat sovietic de antrenare a creierului care emitea unde de 10 Hz, urmat în anul 1958 de Neurofon, care a fost inventat la vârsta de doar 13 ani de viitorul doctor în științe Patrick Flanagan din Bellaire, Texas. Neurofonul putea realiza o „hărțuire” aurică prin microunde sau lasere, prin transformarea sunetului în impulsuri electrice care erau transmise pe unde radio către piele și convingeau creierul că a „auzit” un sunet. Neurofonul, ca oricare descoperire din domeniul controlului mental, a fost foarte repede declarat top secret sub pretextul „siguranței naționale”.

În anul 1961, cercetătorul în neuroștiințe Allan Frey a clasificat purtătorii de microunde, a introdus modularea audio și a trimis de la distanță sunete, prin intermediul microundelor, la cortexul auditiv al țintelor. S-a observat că fasciculele de microunde pulsatorii creșteau permeabilitatea barierei hemato-encefalice, aspect care determina creșterea efectului medicamentelor, bacteriilor și otrăvurilor asupra creierului. Da, este adevărat că frecvențele specifice ale bolilor și ale medicamentelor pot fi transmise prin energie (unde electromagnetice modulate sau pulsatorii). Frey putea să accelereze, să încetinească sau să stopeze complet bătăile inimii prin sincronizarea acestora cu un fascicul de microunde pulsatorii.

În anul 1969, profesorul Jose M.R. Delgado de la Universitatea Yale, un adept spaniol al societății „psihocivilizate”, a perfecționat stimularea electrică a creierului de la distanță ajungând la controlul comportamentului, acțiunilor, instinctelor și emoțiilor de la distanță. În prezent, fascicule concentrate de unde electromagnetice proiectate de la distanță pot să „gestioneze” activitatea creierului ca pe a unei jucării electrice. Țintele umane pot simți când sunt „invadate” de microunde de putere joasă, modulate cu pulsații de 300-3000 MHz, deoarece fasciculul va produce o serie de vibrații sonore neplăcute care sunt percepute mai ales în zona cefei.

În anii ’70 și ’80, cercetătorul rus Igor Smirnov, tatăl „psihocorecției” (un termen rece ca gheața utilizat pentru a desemna transmiterea unor mesaje subliminale cu scopul de a influența voința sau de a schimba parametrii personalității fără ca victimele să știe), a utilizat electroencefalografe (EEG) pentru a măsura activitatea undelor cerebrale. Pornind de la graficele EEG, Smirnov a reușit să creeze o hartă computerizată a subconștientului uman, care includea pulsiunile precum furia și dorința sexuală. Prin intermediul mesajelor subliminale induse, Smirnov putea modifica „peisajul” mental.

În anul 1973, Joseph C. Sharp, doctor în științe la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed, a pus la punct o metodă de sintetizare a unei audiograme formate din pulsuri de microunde, care reprezenta echivalentul unui mesaj constituit din cuvinte, cu ajutorul Neurofonului inventat de dr. Flanagan, trimițând astfel mesaje codificate în creier. Telepatia sintetică permite receptarea semnalelor sub-vocalizate din creier de către un computer printr-un fascicul maser (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation – amplificarea microundelor prin stimularea emisiei radiației). Programul computerizat asociază apoi în mod specific potențialele de acțiune din creier cu anumite cuvinte și „citește” gândurile sub-vocalizate de 15 Hz/5 mW de la nivelul cortexului auditiv. Acesta este un adevărat sistem de supraveghere a minții. Folosind audiograme ELF transmise printr-un singur maser modulat pulsatoriu, gândurile sub-vocalizate ale operatorilor telepatiei sintetice pot fi induse în creierul țintei pentru „conversație forțată”.

Așa cum scria dr. Becker: „Un asemenea aparat are aplicații evidente în operațiuni sub acoperire concepute să facă individul-țintă să creadă că a înnebunit, deoarece a început să audă voci, sau menite să expedieze instrucțiuni nedetectabile unui asasin programat”.

Aparatele de monitorizare a undelor cerebrale, dezvoltate de la stadiul de electroencefalograf (EEG) la cel de magnetoencefalograf (MEG), corelează de la distanță tiparele de unde cerebrale printr-un computer cu cristale al cărui program citește și traduce cuvinte rostite și gânduri nerostite.

Scanerele MEG au viteza și rezoluția necesare pentru a face posibilă interfața creier-mașină, iar superconductorii care funcționează la temperatura camerei au permis fabricarea unor MEG portabile – perfecte pentru efectuarea unor experimente sau pentru hărțuirea persoanelor vizate.
În anul 2003, Agenția Proiectelor de Cercetare Avansate pentru Apărare a lansat programul Interfețe Creier-Mașină (Brain-Machine Interface) pentru a crea „noi tehnologii de creștere a performanțelor creierului prin abilitatea de a accesa în mod non-invaziv aceste coduri din creier în timp real și de a le integra în sisteme periferice sau operații de sistem”. În prezent, soldații din forțele speciale americane poartă căști cu scaner MEG pentru detectarea gândurilor și poartă în rucsac supercomputere pentru procesarea semnalelor. Nu există niciun loc unde să ne odihnim capetele, care au devenit veritabile ținte pentru stăpânii armelor electromagnetice

La 10 ani după atenționarea făcută de Brejnev, dr. Becker lansa același avertisment. „Monitorizarea potențialelor electrice culese de EEG, combinată cu emisia de frecvențe radio sau microunde, pentru a induce anumite gânduri sau stări psihice cum ar fi consimțământul fără crâcnire sau starea de complacere într-o anume situație, amenință să producă o metodă de control mental care pune într-un mare pericol întreaga umanitate – ceea ce poate conduce la tirania fără utilizarea forței brute…

Familiaritatea hipnotică a televizorului și radioului, combinată cu efectele biologice ale fasciculelor de unde emise de ele, constituie deja o forță imensă de nivelare a conștiințelor la nivel de masă, chiar dacă aceasta se face în mod intenționat, în conformitate cu un plan sau nu.”

National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”. Pentru „clonarea electroencefalogramei”, câmpul electromagnetic al individului-țintă este mai întâi monitorizat, apoi decodificat cu ajutorul unui program computerizat, după care clișeele emoționale sunt trimise înapoi la creierul țintei. Prin plasarea unui microcip de 5 micromilimetri în nervul optic, impulsurile nervoase pot fi „culese” din creierul persoanei cu implant de către cel „ce trage cu urechea”, după care gândurile decodificate sunt transferate la un computer pentru stocare până când se va decide ca ele să fie proiectate din nou în creierul individului-țintă, pentru a fi re-experimentate de victimă ca halucinații sau ca voci din conversațiile trecute etc.

În blogul său intitulat „cetățeanul Smith”, cercetătorul Paul Baird a descris acest proces astfel: „Gândurile minții umane operează la viteza de 5.000 de biți pe secundă, dar sateliții și diferitele forme de biotelemetrie pot trimite aceste gânduri la supercomputerele din Maryland, USA, Israel etc. care au, fiecare, o viteză de 20 miliarde de biți pe secundă. Acestea, chiar și în prezent, monitorizează milioane de oameni simultan.”
În final, acestea ne vor monitoriza pe aproape fiecare dintre noi… mai rău decât într-un coșmar orwellian de tip „Big Brother” pe care ni l-am putea imagina, doar că acesta va fi cât se poate de real. Și totuși, conducătorii aleși democratic ai acestei lumi, care cunosc întreaga conspirație, nu fac nimic ca s-o împiedice.

De obicei, indivizii-țintă sunt conștienți că undele lor cerebrale sunt monitorizate, datorită feedbackului prin Neurofon care însoțește procesul. Cu alte cuvinte, computerul repetă (ca un ecou) propriile noastre gânduri în timp ce operatorii umani comentează sau răspund verbal. Ambele (acțiuni) sunt facilitate de Neurofon. În timp ce comentariile umane sunt individuale și nu sunt legate de procesele mentale specifice ale victimei, adeseori, prin intermediul inteligenței artificiale implicate se vor repeta „papagalicește” fraze standard. Acestea sunt declanșate de gândurile noastre, în timp ce operatorii umani rămân tăcuți sau absenți. Pentru a înțelege cât de teribilă poate fi această invadare profundă a vieții intime, să ne imaginăm că suntem chestionați despre trecutul nostru în timp ce stăm în pat. În final, putem să alunecăm în somn, având vise personale sau vise „induse”, doar pentru a ne trezi auzind comentariile și ridiculizarea operatorilor la adresa gândurilor (viselor) noastre subconștiente.
În casele și birourile din întreaga Americă, scanere acordate pe lungimi de undă de ordinul milimetrilor sunt camuflate în pereți, pregătite pentru inducerea unor stări emoționale specifice prin intermediul unor transmițători cu microunde ce emit potențiale cerebrale corespunzătoare. Majoritatea ființelor umane sunt neavizate că un potențial de excitație menit să producă o sinucidere sau o crimă le poate „reseta” efectiv creierul și le poate induce o cumplită stare de depresie sau de furie (este posibil ca această tehnologie să fi fost în spatele „sinuciderii” activistului politic Abbie Hoffman, a cântărețului Kurt Cobain, a jurnalistului Garry Web etc. )

Cercetătorul britanic Tom Rifat din Marea Britanie explică acest fenomen astfel: „Șefii serviciilor secrete sunt acum în al nouălea cer; dacă cineva devine pentru ei o problemă, trebuie doar să trimită «echipa de control mental pentru sinucidere» în apropierea casei respectivului. În câteva săptămâni, victima se sinucide…”

„Dacă însă șefii serviciilor secrete militare nu vor să te sinucizi, te pot face totuși să o iei razna. Aceasta se face prin transmiterea la nivelul creierului a potențialului de excitație al unei anumite stări mentale patologice în timp ce ești acasă. Pentru a ajuta la aceasta, operatorii serviciilor secrete transmit și sunete sau voci la nivelul receptorilor din creierul victimei. Această percepție auditivă intracerebrală este folosită pentru a face victima să se comporte ca și cum ar fi înnebunit, deoarece nimeni altcineva nu aude acele voci. Transmiterea datelor auditive direct la receptorii din creierul țintei cu ajutorul microundelor este acum o practică obișnuită.”

Nu trebuie să avem cine știe ce nivel științific de cunoaștere pentru a înțelege că supravegherea de la distanță prin intermediul satelitului și tehnologiile care permit urmărirea „de dincolo de orizont” nu sunt doar pentru „teroriști”. Tortura și interogarea de la distanță, amintirile declanșate de întrebările puse prin Neurofon, analizoarele de unde cerebrale care transmit „conversații forțate“ și realizează programări mentale sunt folosite la înființarea unor sui generis lagăre de concentrare electronice în propriile noastre case și locuri de muncă.

Modul silențios, invizibil în care sunt folosite aceste dispozitive, precum și imposibilitatea de a le detecta este ceva revoltător și șocant pentru oricare dintre noi. Atunci când Michael Dukakis a avut neinspirata idee să candideze la președinție împotriva fostului director CIA George H.W. Bush în anul 1988, soția sa a fost adusă în pragul sinuciderii din cauza tensiunii – și cum ar fi putut cineva dovedi că aceasta s-a datorat unui asalt cu arme EM? Gândurile și emoțiile a milioane de indivizi-țintă sunt culese și arhivate pe computere pentru o mie și una de utilizări abjecte, iar cei mai josnici operatori continuă să-i monitorizeze și să-i hărțuiască pe toți cei care le sunt indicați de către șefii lor.
Permite oare amendamentul patru al Constituției SUA desfășurarea în secret a unor cercetări demente și subjugarea minților umane? Tentativele de a pune capăt utilizării ilegale a armelor „non-letale” au eșuat până acum:

– senatorul John Glenn, care știa foarte bine adevărul despre această tehnologie, a introdus un proiect de lege intitulat Actul pentru Protejarea Subiecților Cercetărilor Umane în anul 1997, dar acesta a fost respins;
– pe 28 ianuarie 1999, Parlamentul European a aprobat rezoluția A4-0005/1999. Ciorna acestei rezoluții se referea în mod specific la armele EM, dar formularea din secțiunea 27 a rezoluției finale a ajuns să fie foarte cuprinzătoare și în același timp generică: Interdicție globală a oricărei dezvoltări și implementări de arme care permit orice formă de manipulare a ființelor umane;
– în anul 2001, a fost propus în Congresul american proiectul HR2977 (Legea pentru conservarea spațiului Statelor Unite), care avea drept obiectiv interzicerea oricărei arme cu energie direcționată. După mai multe reformulări, această lege nu a fost aprobată;
– în anul 2002, Institutul de Cercetări pentru Dezarmare al Națiunilor Unite a adăugat în lista armelor de distrugere în masă o nouă categorie: arme psihotronice de control mental și alte arme cu rezonanță electromagnetică.

Din ceea ce se cunoaște, singurele legi care condamnă utilizarea armelor electromagnetice împotriva cetățenilor ca fiind criminală sunt Legile publice 256 și 257 din statul Michigan, semnate de guvernatorul de origine canadiană Jennifer Granholm, pe 28 decembrie 2003. Pedeapsa este, conform legii 257, între 15 ani și închisoare pe viață – dar sunt, oare, astfel de abuzuri urmărite penal în Michigan?

Războiul cognitiv

Când senatorul Church s-a referit la „această agenție (NSA) și la toate agențiile care posedă această tehnologie“ în anul 1975, el nu se gândea doar la NSA, CIA și FBI, ci de asemenea și la Serviciile Secrete ale Apărării. Așa-numitul război „asimetric” modern implică și o formă de război cognitiv care folosește „simulări strategice de personalitate” (personalități multiple) create prin MK-Ultra pentru diferite misiuni sub acoperire. Cognotehnologia, un nou domeniu care presupune convergența dintre nanotehnologie, biotehnologie și tehnologia informației a avut întotdeauna prioritate. Operatorii acestor sisteme sunt și ei traumatizați și li se aplică electroșocuri pentru a li se șterge memoria acțiunilor întreprinse. Asasinii de la unitatea SEAL din cadrul US Navy sunt spălați pe creier, militarilor le sunt implantate prin injectare microbiocipuri, astfel încât prin intermediul supercomputerelor NSA, care pot procesa 20 miliarde de biți pe secundă, sunt supravegheați și se înregistrează experiența lor vizuală și auditivă prin sistemul de monitorizare de la distanță (Remote Monitoring System – RMS).

În prezent, în SUA linia de demarcație între civili și militari a fost ștearsă și trăim cu toții într-un mare câmp de luptă. Firmele de securitate private, membrii bandelor criminale și indivizii de condiție joasă sunt angajați și fac munca murdară a serviciilor secrete, astfel că supravegherea și controlul din partea Congresului american este ocolit. Sarcinile acestor indivizi includ producerea mai sus-amintitelor sinucideri, cunoscute în operațiunile serviciilor secrete ca „execuții auto-inițiate de tip NSA”, faza finală a „ingineriei psihologice” ghidate de la distanță. Operatorii gestionează de la distanță imaginile cerebrale și visele prin intermediul componentei scalare a unui câmp magnetic slab.

Inginerul în domeniul nuclear lt. col. (în retragere) Thomas E. Bearden a afirmat într-un interviu din anul 1991 că fenomenul electromagnetic scalar face posibilă construirea de forme-gând care sunt induse direct în minte și în memoria de lungă durată, prin ceea ce el numește „un canal ascuns prin care sunt trimise în interior impulsuri”.

Acesta este noul război cognitiv sau psihic, o formă de control mental care implică folosirea de câmpuri acustice, optice și electromagnetice sau o combinație a lor, pentru a acționa și a influența în mod nefast procesele fiziologice și psihoemoționale ale victimelor. Mișcările musculare voluntare pot fi condiționate, emoțiile și acțiunile pot fi controlate, somnul poate fi indus sau împiedicat, amintirile de scurtă sau lungă durată pot fi șterse, toate acestea prin control de la distanță. Sistemele denumite generic S4 (Silent Sound Spread Spectrum – spectrul de distribuție a sunetelor interne), instalate la bordul avioanelor EC-130E Commando Solo, produc un fenomen de adaptare în frecvență a undelor cerebrale, iar apoi clişeele emoționale sau comenzile vocale sunt transmise modulat, pe benzi rezervate de frecvență, via sistemul de comunicații militare Omega.

Seturi de astfel de înregistrări, gata pregătite pentru a ataca țintele umane vizate, codate în fascicule de microunde, pot produce atacuri de cord, atacuri cerebrale, paralizii etc. Boli precum gripa pot fi transmise către ținte. Clădirile unde se întâlnesc grupurile dizidente sunt făcute să devină instantaneu zone „fierbinți”. Răpirile făcute în realitate de agenții guvernului sunt deghizate în răpiri extraterestre, în care sunt folosite arme paralizante, se șterge memoria de scurtă durată a victimelor și se induc false amintiri. Nu mai este necesară instalarea de microfoane, totul se realizează acum cu ajutorul unor lasere proiectate asupra ferestrelor, ceea ce permite captarea sunetelor din încăperea respectivă. Mesajele subliminale din emisiunile TV și din filme nu au fost eliminate, ci doar perfecționate tehnic: imagini slab luminate sunt integrate și mixate astfel încât ele să fie subliminale, adică sub pragul perceptiv al vederii normale, producându-se un sui generis film în interiorul filmului, care este însoțit de o transmisie digitală de coduri hexazecimale de culoare, precum cele din filmul Close Encounters of the Third Kind (Întâlniri de gradul trei) – și aceasta se petrecea deja în anul 1977. Și să nu uităm aici subliminalele folosite la concerte și în multe albume de muzică la modă.

Oamenii tind să uite că marile corporații din telecomunicații sunt contractori militari care exercită o putere aproape absolută asupra comunităților umane. Puțini știu că în anul 1995 – anul de dinaintea infamei Legi a Telecomunicațiilor din 1996 – Ministerul American al Apărării și Departamentul Justiției, prin intermediul Institutului Național al Justiției, au reunit factorii de răspundere din armata americană, contractorii din domeniul apărării, din departamentele de cercetare științifică din cadrul armatei și din poliție pentru a implementa o politică de utilizare duală a armelor non-letale precum ADS, LRAD (Long Range Acoustic Devices) și tehnologiile bazate pe unde electromagnetice pentru control mental de la distanță prezentate mai sus. Totodată, a fost cosmetizată terminologia, astfel că sintagma „inamic extern” utilizată în timpul Războiului Rece a fost înlocuită cu „adversar străin sau intern” (acum se folosește termenul „terorist”) – care desemnează orice persoană ale cărei activități displac armatei sau poliției.

Operațiunea „Sădiți și apoi pliviți”

Declanșată în Statele Unite în urmă cu câțiva ani, la inițiativa Departamentului de Justiție, operațiunea „Sădiți și apoi pliviți” vizează, aparent, prevenirea, controlul și reducerea infracțiunilor prin conlucrarea forțelor polițienești cu cetățenii vigilenți.

În cartea sa din anul 1997 – Controlul minții, controlul lumii – cercetătorul Jim Keith a relatat cum a locuit timp de trei ani în cartierul rău famat Tenderloin din San Francisco, unde această operațiune era în plină desfășurare. Acolo, la etajul superior al unei clădiri guvernamentale erau, de fapt, instalate un radar și un scut împotriva undelor radio și a microundelor pentru o mulțime de dispozitive pentru comunicații.

De pe acoperiș, era vizibil totul în Tenderloin, ceea ce înseamnă că undele radio puteau fi transmise în orice direcție. Dat fiind faptul că emisiile de unde ELF și ULF (ca și emisiunile TV) nu trec bine prin pământ și prin clădiri, Keith a observat că gândurile sale erau perturbate dimineața devreme și seara de un bâzâit sau zumzăit care venea din interiorul craniului său. El și-a auzit vecinii strigând și amenințându-se reciproc undeva afară și încet-încet a realizat că în Tenderloin se desfășura un experiment dublu-orb care era monitorizat de secția de poliție. Autoritățile nu-și făceau deloc probleme că procedau în mod abuziv, adică fără a consulta populația. Cine ar lua în serios plângerile unui sărac, ale unui individ instabil mental sau ale unui dependent de droguri?

Tim Rifat menționa în anul 1999 că poliția din Sussex, Marea Britanie, avea permisiunea de folosire exclusivă, pe antena ei de 61 de metri lungime, a frecvenței microundelor de 450 MHz, aceeași frecvență care, transmisă la 0,75 mW/cm2, a fost folosită și de cercetătorul Ross Adey în experimentele sale de modificare de la distanță a comportamentului uman.

Atunci când un semnal ELF este emis pe frecvența aceasta spre antenele din jurul orașului, el va rezona în câmpurile electromagnetice din zona liniilor de tensiune, va fi retrimis și va pătrunde în case prin circuitele electrice. Sute de turnuri și antene de microunde se conectează acum la telefoanele mobile, într-o rețea de tip NetRad modulată pulsatoriu. Din vârful fiecărui turn este emisă o radiație pe frecvența microundelor, care bombardează și străpunge țesuturile tuturor persoanelor care-i apar în cale, iar la baza turnului există monitoare video, senzori miniaturali (magnetici, seismici, de infraroșii, radar și electromagnetici) și procesoare de semnal care declarativ sunt destinate supravegherii atmosferice, detectării agenților biologici, radiațiilor etc. NetRad a fost pusă la punct la ordinul capilor complexului militar-industrial prin intermediul UMASS Microwave Remote Sensing Laboratory, AT&T, Radian/Onex Corporation și al altor brațe ale caracatiței militare protejate de Centrul Harvard pentru Analiza de Risc (Harvard Center for Risk Analysis), un front industrial fondat de 100 dintre cele mai mari și mai puternice corporații din lume și, cu siguranță, unul dintre cei mai activi sponsori ai Legii Telecomunicațiilor din anul 1996.

Sub pretextul confortului consumatorului, tehnologia cu dublă întrebuințare ajunge până la urmă în fiecare cartier. Dublă întrebuințare, dublu pericol.

Concluzie

Multe dintre datele din acest material vin din mărturia depusă de CIA în data de 21 septembrie 1977 în fața Subcomitetului pentru Sănătate și Cercetare Științifică, precum și din materialele clasate Top Secret care au fost deconspirate prin invocarea Legii libertății de informare, Freedom Of Information Act. Mai multe informații sunt disponibile pe internet, datorită cercetătorilor și victimelor care au suportat în mod direct tortura acestui sistem criminal – indivizi care au devenit fără consimțământul lor ținta unor experimente, persoane care trăiesc singure, care au ales să dezvăluie public experiența lor, care nu au relații bune cu familia, dar ale căror rude au de cele mai multe ori conexiuni cu serviciile secrete. Deși unele mărturii sunt neverosimile, experiența arată că cele mai multe dintre ele sunt demne de crezare, dacă ești familiarizat cu modul în care tehnologia funcționează.

Din păcate, realitatea este că noi suntem cu toţii supuși precum nişte cobai de laborator, fără ca măcar să ne dăm seama, la un experiment social nebunesc care este orchestrat, sub ochii pasivi ai autorităţilor, de către agenţii infiltraţi ai unor grupuri de interese oculte ce sunt pe cale să subjuge întreaga lume. Frica și depresia, pasivitatea, gradul de izolare, starea de sănătate, nivelul stresului și chiar nebunia și sinuciderea sunt înregistrate și urmărite în mod riguros de diferite organisme şi agenţii care beneficiază de fonduri şi susţinere guvernamentală. Totul se desfăşoară într-un mod atât de insidios în actualele state aşa-zis democratice, încât cei care reclamă la poliție sau la autoritățile abilitate ale statului faptul că sunt supuși la astfel de hărțuiri sau că sunt supravegheați prin mijloace electronice sunt de cele mai multe ori luați în derâdere sau discreditați, în loc să fie ascultați și ajutați.

Datorită Manualului de Diagnostic și Statistică a Tulburărilor Mentale realizat de Asociația Psihiatrilor Americani, în parte pentru a furniza diagnostice „de acoperire” pentru tehnologiile de supraveghere high-tech, internarea într-un spital psihiatric conduce aproape sigur la diagnosticarea ca paranoic sau schizofrenic și la discreditarea publică.

Deja de multă vreme în mediile urbane rezonanța Schumann a Pământului, la care orice formă de viață pulsează, a devenit imperceptibilă. Suntem întemnițați într-o sui generis închisoare EM, și fierbem ușor într-o „supă electromagnetică”. Ciclurile noastre biologice sunt bulversate, iar stresul cronic și bolile sunt în creștere. Între timp, patronii din industria medicală și farmaceutică se îmbogățesc mai mult decât în visele lor cele mai fanteziste.

Așa cum a afirmat dr. Becker, arma ultimă este manipularea mediului electromagnetic înconjurător, deoarece este imperceptibil, subtil și are o influență nefastă asupra esenței noastre vitale, în timp ce vorbim la telefon sau suntem în fața calculatorului, ascultând muzică, privim la televizor sau trecem prin razele X ale scanner-ului de la aeroport.

Este momentul să înfruntăm veritabila „vrăjitorie” tehnologică ce ne-a subjugat și să rupem pactul inconștient pe care l-am făcut cu forțele ascunse care ne pregătesc un viitor cumplit, de animale cu față umană închise în țarcul strâmt al Noii Ordini Mondiale.

Ca fost inginer în US Navy, Eleanor White scria: „Pentru prima dată în istorie, o ființă umană, ascunsă, poate controla de la distanță gândurile și acțiunile unei alte ființe umane prin hipnoză nedetectabilă, folosind tehnologie electronică ce este încă secretă, clasificată. Aceste aparate au destrămat în totalitate sistemele de justiție din lume… Aceste arme nedovedite, care nu lasă urme, pot face ca omorurile să devină o activitate de rutină și ceva foarte ușor de realizat.”

Pierderea libertății de gândire înseamnă mult mai mult decât pierderea unei forme de organizare socială. Înseamnă pierderea civilizației și a ceea ce înseamnă să fim, în mod fundamental, oameni. Costurile somnului conștiinței noastre, înlănțuite de confort și de conveniențe, sunt prea mari pentru a putea fi plătite.

Articol preluat din Programul Taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2015, publicat de Editura Shambala, tiparit de Ganesha Publishing House.

2011-2020 Copyright by Karanna ©