Arch-Angelic Seichim

Arch-Angelic Seichim

Archangelic Seichim
Archangelic Seichim

 

Arch-Angelic Seichim Reiki a fost dezvoltat de către Vincent Paul Amador lucrand cu Reiki Seichim sau Seichim în 7 nivele și cu ființele angelice. Aceasta este o metodă cu un singur nivel de conectarea la această energie. Acesta nu este un sistem separat, ci mai degrabă o abordare diferită de a lucra cu energia și de conectare la aceasta. Informațiile pe care Vincent Amador le oferă în ceea ce privește îngerii provin de la cercetarea sa in domeniul creștin, gnostic, cabalistic și din alte surse istorice apocrife / religioase.

Aceasta initiere lucreaza cu cele șapte Arhangheli care stau inaintea tronului lui D-zeu. Fiecare din cei șapte reprezintă un aspect diferit al Sursei energetice: Michael, Rafael, Gabriel, Uriel, Jarameel (Ramiel), Raguel, și Sariel. Metatron și Shekinah vor fi chemați pentru echilibrarea si centrarea fortelor. În plus, există alti trei arhangheli care sunt inclusi în acest acordaj: Jophiel, Raziel și Tzadkiel.

Arhanghelii sunt manageri sau arhistrategi care supravegheaza activitatea ingerilor nostri pazitori. Ei constituie una din cele noua cete de ingeri (ceata ingerilor, a sfintilor arhangheli, a incepatoriilor, a stapaniilor, a puterilor ceresti, a domniilor, a tronurilor, a heruvimilor si a serafimilor). Dintre aceste cete ingeresti, ingerii pazitori si arhanghelii sunt cei mai implicati in activitatea de ajutorare a Pamantului si a locuitorilor lui.

In comparatie cu ingerii pazitori, arhanghelii sunt foarte mari, au voce foarte puternica si staturi impozante, dar sunt, de asemenea, extrem de iubitori si de lipsiti de eu. Ca fiinte ceresti neintrupate, ei nu au gen. Totusi, tariile si trasaturile lor caracteristice le dau energii si infatisari distincte, barbatesti si femeiesti.

Biblia pomeneste numele Arhanghelilor Mihail si Gavril. Unele versiuni ale Bibliei amintesc si numele Arhanghelilor Rafael si Uriel. Vechile texte evreiesti extind aceasta lista pana la cincisprezece arhangheli. Veti observa, in lista care urmeaza, ca toate numele arhanghelilor, cu numai doua exceptii, se termina cu sufixul „el” sau „il”, care inseamna „al lui Dumnezeu” sau „de la Dumnezeu” in limba ebraica. Cele doua exceptii sunt acei profeti biblici care au avut vieti atat de exemplare, incat au fost inaltati la rang de arhangheli, dupa incheierea vietii lor omenesti, pamantesti.

Acordajul Archangelic Seichim va lucra atât cu energia Seichim Reiki, cât şi cu Arhanghelii. Aceştia, ca şi îngerii, sunt o inteligenţă, o putere şi energia reprezentată de ea ca personificare a unui anume aspect al lui Dumnezeu. Numărul Arhanghelilor existenţi diferă de la o şcoală esoterică sau spirituală la alta; unele identifică doar trei, în timp ce altele au zece, doisprezece sau cincisprezece.

În acest acordaj vom lucra cu Seichim Reiki şi cu Arhanghelii, cu cei şapte care stau în faţa tronului lui Dumnezeu. Fiecare dintre cei şapte reprezintă un aspect diferit al sursei şi de aceea ne vom ajuta de ei pentru a ne conecta la respectivele aspecte ale sursei Seichim Reiki. Ne vom conecta cu Mihail, Rafael, Gabriel, Uriel, Ramiel, Raguel şi Sariel. In plus, vom lucra cu Metatron şi Shekinah, ca forţe de echilibrare şi centrare. Mai sunt încă trei Arhangheli care iau parte la acest acordaj: Jophiel, Raziel şi Tzadkiel, fiecare dintre ei fiind identificaţi ca Arhangheli în unele surse.

Vom începe prin a lucra cu Metatron şi Shekinah pentru echilibrarea de forţe (masculin feminin, yin yang, gândire simţire) la conectare, urmând ca apoi să ne conectăm cu sursa şi cu fiecare Arhanghel în parte. Vom folosi chakre, culori şi atribute puteri ca mijloace de activare a fiecărei componente specifice a Seichim Reiki.

 

 

 

 

euplatesc KARANNA All rights reserved 2011 - 2024 ©      
COȘUL TĂU
  • No products in the cart.
0
Suntem interesați să aflăm părerea ta, te rugăm să comentezi.x
0
Update Contents
Evoluție Spirituală Am dori să vă arătăm notificări pentru cele mai recente știri și actualizări.
Închide
Permite Notificări